gbak Αύγουστος 6, 2007 #28201 Αύγουστος 6, 2007 προσπαθω να κανω εγγραφη στο paypal και δεν μπορω μου ζηταει ενα τετραψηφιο αριθμο ξερει κανεις τιποτα?
rip_noob Αύγουστος 6, 2007 #28202 Αύγουστος 6, 2007 Για την δημιουργια account σε χρεωνει 1,5ευρω. Οταν δεις την χρεωση στην online banking υπηρεσια που χρησιμοποιεις θα δεις οτι γραφει οτι σε χρεωνει το paypal. Πριν το ονομα του paypal υπαρχει ενας 4ψηφιος αριθμος. Αυτον τον αριθμο ζηταει. Σημ. εγω την πρωτη αγορα μου μεσω paypal την ειχα κανει χωρις να βαλω αυτον τον αριθμο και η αγορα εγινε χωρις προβλημα. Αμα θες καποια αλλη βοηθεια πες
gbak Αύγουστος 6, 2007 #28203 Αύγουστος 6, 2007 ευχαριστω φιλε!....βασικα μου ζηταει ενα Expanded Use Number.....το οποιο αυτο θα το βρω στην online banking υπηρεσια ...δηλαδη πρεπει π.χ να μπω στην citibank να το δω ετσι? και αν δεν εχω online banking τι κανω?
rip_noob Αύγουστος 6, 2007 #28204 Αύγουστος 6, 2007 Υποθετω οτι πας στην τραπεζα και ζητας τα στοιχεια της χρεωσης του paypal για να δεις τον 4ψηφιο αριθμο. Ασχετα με το paypal καλο ειναι να ενεργοποιησεις και το online banking, ειναι πολυ χρησιμο και ασφαλες πλεον.
gbak Αύγουστος 7, 2007 #28207 Αύγουστος 7, 2007 παντως ρε παιδια το ebay εχει φοβερες τιμες αγορασα κατι τωρα σχεδον τα μισα λεφτα..
gbak Αύγουστος 7, 2007 #28209 Αύγουστος 7, 2007 εγω πηρα εναν maglite rechargeable για την δουλεια...τιμη αντιπροσωπειας εδω 180 ευρω...και θα μου ρθει απο Vermont, United States στην πορτα μου με 90 ευρω...επισης αγορασα και ενα leatherman charge tti και αυτο μιση τιμη σχεδον....τι να λεμε ebay και παλι ebay...ασε καποια πραγματα που χω βρει δεν παιζει με καμια στην ελλαδα να τα βρεις..
.38-.45 Αύγουστος 7, 2007 #28210 Αύγουστος 7, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice [Χθες, στις 10:15] Εξαιρετικά επικίνδυνο και ανόητο.Έρχεται ο άλλος με την πορδίτσα του και σου κολλάει στο μέτρο πίσω σου ενώ μπροστά σου έχεις πίτα στο αυτοκίνητο την εθνική.Έχει γίνει εθνικό σπορ η μαμακία. μαζι σου. και ακομα πιο εξαιρετικα επικινδυνο και ανοητο ειναι που ολοι εχουν γνωμη για ολα και για ολους, ασχετα αν, πολυ πιθανο, δεν εχουν εμπειρια. επιστημονες που χωρις δεδομενα εκφραζουν αποψεις, καλυτερα να κρατανε τους χαρακτηρισμους για τους ευατους τους.
mariosalice Αύγουστος 7, 2007 #28211 Αύγουστος 7, 2007 Προτιμώ να ακούω επιστήμονες να εκφράζουν απόψεις, ακόμα και χωρίς δεδομένα, παρά άσχετους με δεδομένα.
sotiris Αύγουστος 7, 2007 #28212 Αύγουστος 7, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 μαζι σου. και ακομα πιο εξαιρετικα επικινδυνο και ανοητο ειναι που ολοι εχουν γνωμη για ολα και για ολους, ασχετα αν, πολυ πιθανο, δεν εχουν εμπειρια. επιστημονες που χωρις δεδομενα εκφραζουν αποψεις, καλυτερα να κρατανε τους χαρακτηρισμους για τους ευατους τους. Λόγω του μεγαλύτερου λόγου επιτάχυνσης / χρήμα, ο κάθε πικραμένος παίρνει με τιμή ενός αυτοκινήτου 0-100 10 second μια μηχανή 0-100 5 second. Καταλαβαίνεις τις συνέπειες. Έχουμε γεμίσει Rossi.Και το άλλο μειονέκτημα -στην χαμηλή κατηγορία κόστους- είναι τα παπιά.Εκεί που θα έπρεπε να παίρνει πατίνι ή στην καλύτερη ποδήλατο, παίρνει παπί (είθισται χωρίς καθρέφτες) και αυξάνει την εντροπία του συστήματος όσο 5 αυτοκίνητα.Υπάρχουν και σοβαροί οδηγοί 2-κυκλων, όπως και σοβαροί οδηγοί 4-τροχων, δυστυχώς όμως είναι μειοψηφία, γιατί "κολλάς στην Porsche στο 1 μέτρο", "κάνεις ανάποδα στα λιμανάκια", "κάνεις σούζες στα φανάρια - στην Πατησίων", "έχεις κάνει το χειρόφρενο φρένο" είσαι μεγάλος πολύ μεγάλος μα πάρα πολύ μεγάλος τελικά, ποιος είσαι, ο Senna? Αν είσαι, να πας στην πίστα να μη χαραμίζεσαι στο δρόμο.Η άνωθεν γνώμη είναι συνδυασμός επιστήμονα με δεδομένα, οπότε δεν χωράει αμφισβήτησης.
jpavly Αύγουστος 7, 2007 #28213 Αύγουστος 7, 2007 Αρχική απάντηση από Hohenstaufen Ρε παιδιά έχει κανένας στην κατοχή του κανα Citroen Xantia? Εδώ θα βρεις πολλούς http://www.greekcitroenclub.gr
GoriLLakoS Αύγουστος 7, 2007 #28215 Αύγουστος 7, 2007 ...και μαζί δώρο και κάτι chips...(πατατάκια όχι CPU ) Φαίνεται πώς έπεσε έξω η ΑΜΔ και το έριξε στην παραγωγή chips που δεν χρειάζεται και έξοδα για αλλαγή βάφερ... Μόνο αλάτι έιχαν...:S
Wizard! Αύγουστος 7, 2007 #28216 Αύγουστος 7, 2007 Αρχική απάντηση από gbak ποτε την κανεις για πραγα? θα σου κουναω το μαντηλι..στο αεροπορτο..:happy2: 17/8 το μεσημέρι με Malev Θα κάνω κι μιά βόλτα Βουδαπέστη, αν προλάβω, αφού έχουμε 4 ώρες αναμονή
spresv Αύγουστος 7, 2007 #28217 Αύγουστος 7, 2007 gbak Τις αγορες απο Αμερικα να τις προσεχεις πολυ, μα παρα πολυ. Μην σου ρθει κανα τελωνειο στο κεφαλι και ψαχνεσαι. Αγορες απο Αγγλια/Γερμανια κλπ, με λιγο υψηλοτερες τιμες, αλλα χωρις εκπληξεις.Απο Αγγλια ειχα παρει εναν δεκτη gps, οταν εδω τιμη καταλογου ηταν 78+φαπα, τον πηρα 23.5 με μεταφορικα...
gbak Αύγουστος 7, 2007 #28218 Αύγουστος 7, 2007 λογικα αυτο που μου βγαλε στο total πληρωσα καθως μπηκα και στο paypal και η χρεωση ηταν ακριβως αυτη...λες να μου σκασει κανα φεσι εξτρα?...δεν νομιζω θα μου το λεγε ο τυπος..
Wizard! Αύγουστος 7, 2007 #28219 Αύγουστος 7, 2007 Έχει δίκιο ο spresv. Θέλει προσοχή. Ορισμένες φορές περνάνε τελωνείο και τα βαράνε στο κεφάλι... Έχει τύχει να πάρω πράγματα που κόστισαν 120 με τα μεταφορικά και μου ζητούσαν άλλα 110 στο τελωνείο! Απέφυγε ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ τη UPS! Tα περνάει ΠΑΝΤΑ τελωνείο. Προτίμησε USPS (United States Postal Services, κάτι σαν τα δικά μας ΕΛΤΑ), όπου κάνει 3-4 μέρες παραπάνω, αλλά σπάνια περνάει τελωνείο.
gbak Αύγουστος 7, 2007 #28220 Αύγουστος 7, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! Έχει δίκιο ο spresv. Θέλει προσοχή. Ορισμένες φορές περνάνε τελωνείο και τα βαράνε στο κεφάλι... Έχει τύχει να πάρω πράγματα που κόστισαν 120 με τα μεταφορικά και μου ζητούσαν άλλα 110 στο τελωνείο! Απέφυγε ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ τη UPS! Tα περνάει ΠΑΝΤΑ τελωνείο. Προτίμησε USPS (United States Postal Services, κάτι σαν τα δικά μας ΕΛΤΑ), όπου κάνει 3-4 μέρες παραπάνω, αλλά σπάνια περνάει τελωνείο. ωπα ναι! αυτο εχω επιλεξει...USPS...δεν νομιζω ρε ατομα σε πιο μεγαλης αξιας αντικειμενα συμβαινει αυτο..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.