Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Παιδια μην το ψάχνετε.

Οτι πιο καυτό evah , Smithfield ακα 2 πρεσκοτια ενωμένα , ακα η σειρά pentium d 8XX , αυτά επρεπε να τα πουλούσαν για load testers η για nuclear simulators :D

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Κάτσε ρε ξα, εσύ δεν είχες ξεζουμίσει τον 805; Δεν θυμάμαι τίποτα τρελές temps, κι έχω δώσει και καμιά 20αριά μηχανάκια με τον 820.

Αρχική απάντηση από Chosen

Αχ... έχε χάρη που είσαστε νέοι και δεν ζήσατε την καυτή επανάσταση του Prescott...

Μιλάτε και για φούρνους...

Έπεσε στα χέρια μου ένας Ρ4 3.2 (PresHOT) και τι να δω; Q6600 στα 3600 idle 36C, P4 στα μανίσια (3.2) idle 44C...

Ναι ενώ οι AthlonXP Palomino ήταν καλύτεροι...

Έχω έναν εδώ με μια Zalman ψύκτρα και idle έχει στους 60...

Δεν παίζεται λέμε :p

Αρχική απάντηση από mariosalice

Και όχι μόνο αυτοί.

Το Σάββατο παραλίγο να σκοτωθώ.

Στο πέταλο του Μαλιακού πριν τα Καμμένα Βούρλα, ένας με PORSCHE CAYENNE 4Χ4, αποφάσισε να διασχίσει την Εθνική, από βενζινάδικο δεξιά, και να μπει στο απέναντι ρεύμα προς Αθήνα, με full επιτάχυνση, χωρίς να ελέγξει αν ερχόταν κανείς από αριστερά του.

Αναγκάστηκα να κόψω τιμόνι αριστερά και ξανά δεξιά.

Μπήκα στο αντίθετο ρεύμα και πέρασα ξυστά μπροστά από τη μούρη του.

Ούτε που κατάλαβα πώς ίσιωσε το αυτοκίνητο μου με ανάποδο τιμόνι.

Τα μισά μου λάστιχα έμειναν στην άσφαλτο.

Cayenne Gemballa Biturbo με κανά 650άρι άλογα να βγαίνει από το Καυτατζόγλειο για να μπει στην Αγ. Δημητρίου με τα χίλια και εγώ μέσα σε ταξί. Ευτυχώς ο ταρίφας έκοψε γρήγορα - το Cayenne μπήκε σφήνα και κατέληξε στο αριστερό ρεύμα της Αγ. Δημητρίου να επιταχύνει σα δαίμονας βγάζοντας έναν ήχο σαν από Spitfire. Ούτε καν θα μας είδε.

Αρχική απάντηση από mariosalice

Και όχι μόνο αυτοί.

Το Σάββατο παραλίγο να σκοτωθώ.

Στο πέταλο του Μαλιακού πριν τα Καμμένα Βούρλα, ένας με PORSCHE CAYENNE 4Χ4, αποφάσισε να διασχίσει την Εθνική, από βενζινάδικο δεξιά, και να μπει στο απέναντι ρεύμα προς Αθήνα, με full επιτάχυνση, χωρίς να ελέγξει αν ερχόταν κανείς από αριστερά του.

Αναγκάστηκα να κόψω τιμόνι αριστερά και ξανά δεξιά.

Μπήκα στο αντίθετο ρεύμα και πέρασα ξυστά μπροστά από τη μούρη του.

Ούτε που κατάλαβα πώς ίσιωσε το αυτοκίνητο μου με ανάποδο τιμόνι.

Τα μισά μου λάστιχα έμειναν στην άσφαλτο.

ανεβαινες προς τα μερη μας μαριε?

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 15:35]

Κάτσε ρε ξα, εσύ δεν είχες ξεζουμίσει τον 805; Δεν θυμάμαι τίποτα τρελές temps, κι έχω δώσει και καμιά 20αριά μηχανάκια με τον 820.

Τον ειχα ξεζουμισει με νερα , phase change κλπ . Με την στοκ αν περνουσες τα 3.6g και εδινες και ρευμα ιδλαριζε στο 70ρι .

Τα 20ρια μηχανακια που δινεις - εδωσες τα πειραζουν οι πελατες ? Η τρεχουν στοκ κλπ . Για πες σε κανεναν να εγκαταστησει το speedfan :D .

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 15:38]

ανεβαινες προς τα μερη μας μαριε?

Όχι για Ξάνθη.

Παλιά έμενα Ξάνθη. Τρία χρόνια.

Θεσ/νίκη πήγα.

ειναι ιδεα μου ...ή ο xrist22 ...εγινε xrist48???

Πολυχρωμος...:fun:

....και χρονια πολλα στο μισο χημειο του labi...

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 15:35]

Κάτσε ρε ξα,

ξα! χαχα το λέτε και σεις εκεί κάτω? :hehe:

ωραιες θερμοκρασιες σημερα...μπορει να κρατησει αυτα τα temps ο καιρος για κανα μηνα ακομα...

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 17:20]

ειναι ιδεα μου ...ή ο xrist22 ...εγινε xrist48???

Πολυχρωμος...:fun:

....και χρονια πολλα στο μισο χημειο του labi...

Κρύβε χρόνια βρε:D

Να σαι καλά φιλε μου

Γεια σας παιδες, αυριο πρωι την κανω για Ιταλια.

Αντε, τα ξαναλεμε τελος του μηνα.

Καλα να περασετε οσοι δεν εχετε παει ακομα διακοπες και για ολους τους αλλους καλο κουραγιο:D :D

Αρχική απάντηση από fusion

Αντε, τα ξαναλεμε τελος του μηνα.

Καλα να περασετε οσοι δεν εχετε παει ακομα διακοπες και για ολους τους αλλους καλο κουραγιο:D :D

ciao bella :D

Αρχική απάντηση από fusion

Φιλιά στη Monica. Πες της να με πάρει τηλέφωνο γιατί εγώ το αμελώ συνέχεια και δεν αντέχω γκρίνια :hehe:

Αρχική απάντηση από Wizard!

Φιλιά στη Monica. Πες της να με πάρει τηλέφωνο γιατί εγώ το αμελώ συνέχεια και δεν αντέχω γκρίνια :hehe:

ποτε την κανεις για πραγα? θα σου κουναω το μαντηλι..στο αεροπορτο..:happy2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.