Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αν ένας τροχονόμος σου κάνει σήμα να σταματήσεις και εσύ συνεχίσεις ακάθεκτος, ποιές είναι οι κυρώσεις;

Απλά...ρωτάω :innocent:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από perp

λινκ παίζει? γιατί μαλλον εδώ πρέπει να τεκμηριώνουμε και τις προσωπικές μας εμπειρίες σε λίγο.... ε ρε τι άλλο θα δούμε....

Πού αναφέρεσαι? Στο ότι ζήτησα εγώ αποδείξεις για το 1'09 που είπε ο άλλος ότι έκανε στις Σέρρες?

8εωριτικα παντα εαν τροχονομος ειναι παρον και δει το γεγονος δεν προκειται να σε σταματησει παρα μονο για ελεγχο αλκοτεστ και τα συναφη.

8εωρω απι8ανο το γεγονος να σε γραψουν για δεξιοτεχνειες και επικυνδυνη οδηγηση κα8ως ειναι τρελο να πιστεψει καποιος οτι το συμβαν εγινε εσκεμενα...

τωρα αμα πεσεις στον πιο μ@λ@κ@ μπατσο της χωρας παιζει και να σε γραψει τι να σου πω :p

edit:

αναφερεσε πιστευω στο συμβαν που περιεγραψα ετσι?

γαιτι αν η ερωτηση ειναι γενικης φυσεως τοτε εχεις κυρωσεις.

γιατι αν σου κανουν σημα να σταματησεις και τους γραψεις τοτε 8α σε γραψουν και αυτοι κα8ως ειναι παρανομο να μην συμορφωνεσε με τις επιταγες του τροχομπατσου.

Αρχική απάντηση από Simon [Σήμερα, στις 18:32]

Αν ένας τροχονόμος σου κάνει σήμα να σταματήσεις και εσύ συνεχίσεις ακάθεκτος, ποιές είναι οι κυρώσεις;

Απλά...ρωτάω :innocent:

αντισταση κατα της αρχης i am afraid....κραταω βεβαια μια επιφυλαξη....

@ CrazyAnt: Η ερώτηση είναι γενικής φύσεως, δεν αναφέρομαι σε αυτό που έπαθες...

Τί παράβαση θα σου γράψει;

edit: @ Tsakonas: Θα έρθει σπίτι μου να με μαζέψει;

Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 20:18]

μπα λινκ δεν παιζει αλλα τα 3 κολληταρια που ηταν μεσα μπορουν να το πιστοποιησουν anytime if needed :p

η πλακα ειναι πως οι 2 πισω σε καποια φαση πιστεψαν πως το εκανα επιτηδες Oo λογω της ολης εξελιξης της καταστασης (ενα χερι,τσιγαρο,ροντεο το αμαξι) :D

:p Ε ναι..ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να χρειαστεί να δώσουν ένορκη κατάθεση...

Καλα αυτό είναι το καλύτερο... οι άλλοι να νομίζουν ότι το κάνεις επίτηδες μέχρι την στιγμή που αλλάζει η έκφραση στα πρόσωπα... το καλύτερο.... :D

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 20:36]

Πού αναφέρεσαι? Στο ότι ζήτησα εγώ αποδείξεις για το 1'09 που είπε ο άλλος ότι έκανε στις Σέρρες?

Οχι ρε φίλε wiz!!! Καμία σχέση με σένα και με τον φιλο crazyAnt... Αυτό έλειπε.... ;) Νομίζω η σειρά των ποστ βοηθά να καταλάβεις βέβαια αλλά δεν έχασες και τίποτα ουσίας για να ασχοληθείς......σορρυ αλλά δεν θέλω να το συνεχίσω γιατί τα κατινίστικα εκτός που δεν είναι στο χαρακτήρα μου.....είναι και για τις γκόμενες που λεει και μια ψυχή... :whistling :whistling

Αρχική απάντηση από Simon [Σήμερα, στις 18:45]

@ CrazyAnt: Η ερώτηση είναι γενικής φύσεως, δεν αναφέρομαι σε αυτό που έπαθες...

Τί παράβαση θα σου γράψει;

edit: @ Tsakonas: Θα έρθει σπίτι μου να με μαζέψει;

οχι ρε συ....αν περασαν 48 ωρες εχασε το αυτοφωρο...οποτε καλμ νταουν....

θεωρητικα εκανες "εγκληματακι" αλλα αν αρχισουν να κλεινουν φυλακη οποιον εχει 1 black brotha version cd σπιτι του τοτε θα "μαζεψουν" κι εσενα....

("μαζεψουν"=να εισαχθεις μετα απο πολυ πολυ καιρο σε δικη,πραγμα που δεν το βλεπω,μην μην τρομοκρατεισαι και μου ψαχνεις ριγε μπιτζαμουλες ε :D :D :D :D ?)

θυμισε μου παντως να μη σου μιλαω γιατι εισαι πολυ outlaw τυπος τωρα πια ....τυφλα ναχουν οι Νταλτον :)

Thanks ρε φίλε :daisy: Το χρειαζόμουν αυτό το γέλιο τώρα :p

Να ρωτήσω πόσο χρονών είσαι;

Κατηραμενα Vista και κατηραμενη Creative. Σκ@τ@ τα χουν κανει με τον ηχο. Στις Audigy series δεν παιζει SPDI/F passthrough σε Vista. Τσου λεμε. Ειχαμε και στο χωριο μας passthrough, καταλαβατε. Και σου λενε, αμα θες πασ-τετοιο πανε παρε x-fi. Bρε δεν γ....

EDIT

Ε, αφου δεν εχουμε x-fi, ας δοκιμασουμε με onboard. Αμ δε... Ταυτοχρονα πεσμενα τα sites της Asus κ της ADI. Ρε σταδιαλα βραδυατικα

Κάτι οι μουσικάρες του BEST, κάτι αυτός ο φανταστικός καιρός που έχει τώρα η Αθήνα και δεν με βλέπω να κοιμάμαι πάλι... ω ρε τι έχουμε πάθει αυγουστιάτικα.... και όχι τίποτα άλλο σε 3 ώρες θεωρητικά πρέπει να ξυπνήσω...... :hehe:

Αρχική απάντηση από Simon [Σήμερα, στις 19:50]

Thanks ρε φίλε :daisy: Το χρειαζόμουν αυτό το γέλιο τώρα :p

Να ρωτήσω πόσο χρονών είσαι;

25...:) παντα στη διαθεση σου για προβληματα με το νομο....

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 01:38]

κρυωνω ρεεε

Κατσε διπλα στον φουρνο σου (ΑΜD) :hehe:

Καλημερες ! :happy2:

Αρχική απάντηση από .38-.45 [04-08-2007 14:47]

στους αυτοκινηταδες πηγαινε, και στα απανταχου carrera (αγαπημενο παιχνιδι στις εθνικες) που κολλας στα πεντε μετρα πισω τους με 200φευγα και δεν ξερουν που να τρυπωσουν.

Εξαιρετικά επικίνδυνο και ανόητο.

Έρχεται ο άλλος με την πορδίτσα του και σου κολλάει στο μέτρο πίσω σου ενώ μπροστά σου έχεις πίτα στο αυτοκίνητο την εθνική.

Έχει γίνει εθνικό σπορ η μαμακία.

Αρχική απάντηση από o polonos

Κατσε διπλα στον φουρνο σου (ΑΜD) :hehe:

Καλημερες ! :happy2:

Αχ... έχε χάρη που είσαστε νέοι και δεν ζήσατε την καυτή επανάσταση του Prescott...

Μιλάτε και για φούρνους...

Έπεσε στα χέρια μου ένας Ρ4 3.2 (PresHOT) και τι να δω; Q6600 στα 3600 idle 36C, P4 στα μανίσια (3.2) idle 44C...

Αρχική απάντηση από mariosalice

Εξαιρετικά επικίνδυνο και ανόητο.

Έρχεται ο άλλος με την πορδίτσα του και σου κολλάει στο μέτρο πίσω σου ενώ μπροστά σου έχεις πίτα στο αυτοκίνητο την εθνική.

Έχει γίνει εθνικό σπορ η μαμακία.

Kαλά τώρα μη μιλήσουμε για τη μλκια που δέρνει τους κουτάκιδες...

Αρχική απάντηση από Chosen

Έπεσε στα χέρια μου ένας Ρ4 3.2 (PresHOT) και τι να δω; Q6600 στα 3600 idle 36C, P4 στα μανίσια (3.2) idle 44C...

Κοιτα την υπογραφη μου:hehe:

Ο δικος μου o/ced εξω απο κουτι παει 55C idle τωρα το καλοκαιρι:devil: :devil:

Αρχική απάντηση από Chosen

Αχ... έχε χάρη που είσαστε νέοι και δεν ζήσατε την καυτή επανάσταση του Prescott...

Μιλάτε και για φούρνους...

Πλάκα με κάνεις; Last week από τους τελευταίους πελάτες του μαγαζιού μου έφεραν ενα μηχάνημα που έκλεινε μόνο του.

Βλέπω CPU, Prescott 3.2. Temps 100+ στο load, turn off το PC. ’ντε σου δίνω και 10 βαθμούς πλούσια να έκανε λάθος ο sensor. Μετά την αλλαγή της ψήκτρας σε tower τύπου με heatpipes (auras 92) είχε idle στους 49c..

Μιλάμε για φούρνους μετά :hehe:

Αρχική απάντηση από kender [Σήμερα, στις 12:37]

Kαλά τώρα μη μιλήσουμε για τη μλκια που δέρνει τους κουτάκιδες...

Και όχι μόνο αυτοί.

Το Σάββατο παραλίγο να σκοτωθώ.

Στο πέταλο του Μαλιακού πριν τα Καμμένα Βούρλα, ένας με PORSCHE CAYENNE 4Χ4, αποφάσισε να διασχίσει την Εθνική, από βενζινάδικο δεξιά, και να μπει στο απέναντι ρεύμα προς Αθήνα, με full επιτάχυνση, χωρίς να ελέγξει αν ερχόταν κανείς από αριστερά του.

Αναγκάστηκα να κόψω τιμόνι αριστερά και ξανά δεξιά.

Μπήκα στο αντίθετο ρεύμα και πέρασα ξυστά μπροστά από τη μούρη του.

Ούτε που κατάλαβα πώς ίσιωσε το αυτοκίνητο μου με ανάποδο τιμόνι.

Τα μισά μου λάστιχα έμειναν στην άσφαλτο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.