astrolabos Αύγουστος 5, 2007 #28141 Αύγουστος 5, 2007 Αυτό το link που λές, ανοίγει το site http://www.e-mailtracker.net/aris.php όπου κρατούνται στατιστικά πόσοι έχουν επισκεφθεί την σελίδα
colt3003 Αύγουστος 5, 2007 #28142 Αύγουστος 5, 2007 Ωχ δίκιο έχειςείδα αυτό το mailtracker και το φοβήθηκα ότι θα με ρήμαζαν στο σπαμ (οχι οτι τωρα δεν το κάνουν). Οπότε ακυρος συναγερμός
Athens2004 Αύγουστος 5, 2007 #28143 Αύγουστος 5, 2007 Παιδες καλημέρα. Κατέβασα απο τορεντ το oblivion [ενοειται πως εχω & το γνησιο ] και ειναι σπασμενο σε 2 μέρη με κατάληξη των αρχειων daa, με τι ενωνοντε - ανοιγουν αυτα?
spc Αύγουστος 5, 2007 #28144 Αύγουστος 5, 2007 mail που μου ηρθε:Καλημέρα Κώστα!Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη τοποθέτηση του 'Αρη Σπηλιωτόπουλου, δανεισμένη από το προσωπικό του site - ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ- είναι ιδιαίτερα σημαντική ως προς τις τομές που προτείνει για τον δημόσιο βίο και όχι μόνο. Εάν συμμερίζεσαι αυτές τις απόψεις, απλά προώθησε το στους φίλους σου.Περιμένω νέα σου,ΤάσοςΥΓ 1 Προφανως δεν με λεμε ΚώσταΥΓ 2 Το ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ το εβαλα εγω (σιγα μην του κανω και διαφημιση)Εκλογές έρχονται και άθλιοι τυποι σαν αυτον βρισκουν τετοιους ''πονηρους'' τρόπους (και καλα κατα λαθος εφτασε σε εμενα) για διαφημιση / spam.Και υποτιθεται ότι ειναι και νεος πολιτικος.Ουστ Ρε!Κρεμασμα θέλουν οι βρωμιάρηδες.
Κωστάκης Αύγουστος 5, 2007 #28145 Αύγουστος 5, 2007 Αρχική απάντηση από Athens2004 Παιδες καλημέρα. Κατέβασα απο τορεντ το oblivion [ενοειται πως εχω & το γνησιο ] και ειναι σπασμενο σε 2 μέρη με κατάληξη των αρχειων daa, με τι ενωνοντε - ανοιγουν αυτα? Με power iso απλώς τα κάνεις extract. αρχεία image είναι. click
greekfragma Αύγουστος 5, 2007 #28146 Αύγουστος 5, 2007 Αρχική απάντηση από spcΥΓ 1 Προφανως δεν με λεμε ΚώσταΥΓ 2 Το ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ το εβαλα εγω (σιγα μην του κανω και διαφημιση)Εκλογές έρχονται και άθλιοι τυποι σαν αυτον βρισκουν τετοιους ''πονηρους'' τρόπους (και καλα κατα λαθος εφτασε σε εμενα) για διαφημιση / spam.Και υποτιθεται ότι ειναι και νεος πολιτικος.Ουστ Ρε!Κρεμασμα θέλουν οι βρωμιάρηδες. http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=578373#post578373
Athens2004 Αύγουστος 5, 2007 #28147 Αύγουστος 5, 2007 Αρχική απάντηση από Κωστάκης [Σήμερα, στις 14:32] Με power iso απλώς τα κάνεις extract. αρχεία image είναι. click thnx
astrolabos Αύγουστος 5, 2007 #28148 Αύγουστος 5, 2007 Αρχική απάντηση από spcΚαι υποτιθεται ότι ειναι και νεος πολιτικος. Νέος πολιτικός, νέες πρακτικές. Τι ψάχνεις να βρείς...
spc Αύγουστος 5, 2007 #28149 Αύγουστος 5, 2007 Αρχική απάντηση από astrolabos Νέος πολιτικός, νέες πρακτικές. Τι ψάχνεις να βρείς... Αλλά ίδια μυαλά.... Τι να πω, μου φάνηκε τόσο χυδαίο.... Αηδία σκέτη ρε γμτ..... (και να σκεφτείς πόσοι τον ψηφίζουν.....αν δε αναλογιστείς ότι το 80+% των Ελλήνων ψηφίζει τους ομοίους του η απογοήτευση γιγαντώνεται) ps Α ρε Νούρη, που θα πάει θα σου έρθω....
perp Αύγουστος 5, 2007 #28150 Αύγουστος 5, 2007 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 11:04] ελπιζω να μην ξυπνησες με κεφαλι καζανι 11 το πρώι κοιμήθηκα Λευτέρη απο χτες στις 18:00... εντάξει τα είχα τα κομμάτια μου βέβαια περισσότερο απο την κούραση παρά απο το ποτό... αλλά με αποζημίωσε η επιστροφή απο τον Βενιζέλο... άδεια η Αττική Οδός... μουσικούλα, φραπεδάκι... Τελικά έφυγαν οι βάρβαροι επιτέλους....
astrolabos Αύγουστος 5, 2007 #28151 Αύγουστος 5, 2007 Να πάμε όλοι και να ιδρύσουμε οικισμό στο Δουβλίνο
CaptainMilo Αύγουστος 5, 2007 #28152 Αύγουστος 5, 2007 Μόλις γύρισα σπίτι από Χορτιάτη και από δυστύχημαΕίχαμε πάει με τον father για να παίξουμε στο δάσος με το τζιπάκι λόγω και των φαινομένων που επικρατούσαν σήμερα (λάσπες , βράχια κτλ. , οι λάτρεις του είδους καταλαβαίνουν)Στον γυρισμό και λόγω της βροχής που έριξε , το Suzuki Jimny χωρίς προφανή λόγω (με 40~50 πήγαιναμε) πάνω στην στροφή στις κατηφόρες (πάνω από το Παπαπασχάλη , στα τσιμεντένια προστατευτικά) άρχισαν να γλυστρούν οι πίσω τροχοί , με αποτέλεσμα να κάνει πλήρη σβούρα το αυτοκίνητο και να σκάσει πάνω στο κράσπεδοΟπτική ζημιά δεν υπήρχε , αλλά οι πίσω μπάρες των τροχών μαμήθηκανΠατέρας να τα έχει δει όλα και να μην μπορεί να σταματήσει να τρέμει (21 χρόνια ταξιτζής πρώτη φορά του έχει φύγει αμάξι σε στροφή) , εγώ μέσα στα νεύρα καθώς δεν θα μπορούσα να πάω στη δουλειά την επομένη ( ο καθένας το χαβά του)Δόξα το Θεό δεν φύγαμε στον αντίθετο ρεύμα να θρηνήσουμε ζωές ή και να τουμπάρειΠάντα ζώνες παλικάρια
perp Αύγουστος 5, 2007 #28153 Αύγουστος 5, 2007 Τι ειπες τώρα ρε φίλε.... δοξα το Θεό που είστε καλά... τα υπόλοιπα είναι τίποτα... btw ανάψτε και ένα κεράκι γιατί αύριο ειναι της Μεταμόρφωσης Σωτήρος (της Παναγίας)...Προσωπικά την ζώνη της φοράω πάντα μα πάντα ακόμα και να πάω στο περίπτερο...Οταν έχεις δει να βγαίνει απο το παρμπριζ οδηγός στο αντίθετο ρεύμα επειδή ΔΕΝ φόραγε ζώνη σταματημένος σε φανάρι επειδή ο άλλος του την έχωσε απο πίσω με 1000.... νομίζω παίρνεις το μάθημα σου...
kender Αύγουστος 5, 2007 #28154 Αύγουστος 5, 2007 Πω είδα στο σκαι τώρα το air race πως πηγαίναν έτσι τα παλικάρια τους είδα και φοβήθηκα να πούμε
greekfragma Αύγουστος 5, 2007 #28155 Αύγουστος 5, 2007 Αρχική απάντηση από CaptainMilo Μόλις γύρισα σπίτι από Χορτιάτη και από δυστύχημα αν ηταν δυστυχημα τωρα δεν θα μας εγραφες....ατυχημα ητανΑρχική απάντηση από perpΟταν έχεις δει να βγαίνει απο το παρμπριζ οδηγός στο αντίθετο ρεύμα επειδή ΔΕΝ φόραγε ζώνη σταματημένος σε φανάρι επειδή ο άλλος του την έχωσε απο πίσω με 1000.... βασικα εαν το χτυπημα ηταν απο πισω δεν θα εβγαινε απο το παρμπριζ.......εαν ηταν απο μπροστα δεν θα υπηρχε παρμπριζ για να βγει απο καπου........
gbak Αύγουστος 5, 2007 #28156 Αύγουστος 5, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 19:04] βασικα εαν το χτυπημα ηταν απο πισω δεν θα εβγαινε απο το παρμπριζ.......εαν ηταν απο μπροστα δεν θα υπηρχε παρμπριζ για να βγει απο καπου........ ε ναι..σωστος ο fragmas..απο πισω σπας αυχενα για πλακα...σε μετωπικη αν δες φορας ζωνη "βλεπεις" παρμπριζ....
perp Αύγουστος 5, 2007 #28157 Αύγουστος 5, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 19:04] βασικα εαν το χτυπημα ηταν απο πισω δεν θα εβγαινε απο το παρμπριζ.......εαν ηταν απο μπροστα δεν θα υπηρχε παρμπριζ για να βγει απο καπου........ Το ατύχημα φίλε μου έγινε πριν 5 με 6 χρονια στην παραλιακή στο υψος της εισόδου του Δυτικού Αεροδρομίου.... Ο άνθρωπος βγήκε σαν σφαίρα απο ένα κοκκινο Huyndai καθώς ο αλλαδαπός οδηγός δεν σταμάτησε ποτέ στο κόκκινο καθώς οδηγούσε κλεμμένη BMW...του την έδωσε απο πίσω με λίγα λόγια... Δεν ξέρω αν πεθανε ή οχι και τι έσπασε... ξέρω ότι περίμενα να ανάψει το φανάρι γιατί κατέβαινα προς τα κάτω και σας είπα τι έιδα....Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 19:24] ε ναι..σωστος ο fragmas..απο πισω σπας αυχενα για πλακα...σε μετωπικη αν δες φορας ζωνη "βλεπεις" παρμπριζ.... .........................
CrazyAnt1416003257 Αύγουστος 5, 2007 #28158 Αύγουστος 5, 2007 και γω χ8ες ειχα μια περιπετιουλα που 8α μπορουσε με τεραστια ευκολια να καταληξει σε ατυχημα αλλα ευτυχως το μαζεψα.στην εισοδο για Τουμπα απο περιφεριακο,κατω στο τουνελ με το στροφυλικι (κατα τις 5-6 το πρωι) ο δρομος ηταν ντεμι wet/dry και σε καποια φαση το αμαξι πανω στην στροφη (με καμια 40-50 ημουνα επιβραδυνοντας) αρχισε υπερστροφη και ανοιξε,το μαζεψα λιγακι αλλα λογω ολιστηρωτητας των ελαστικων + το ντεμι οδοστρομα που αλλου ηταν στεγνο και αλλου βρεμμενο ειχαμε σαν αποτελεσμα το αυτοκινητο να πηγαινει για τα επομενα 10-20 μετρα σαν αλογο σε ροντεο κυριολεκτικα.ευτυχως δεν ειχα πιει απολυτως τπτ (παραεξενο) οποτε ημουν σε πληρη εγρυγορση και ενω φλερταρα διαδοχικα μια με τις μπαρες της δεξιας και την αλλη με τις μπαρες της αριστερης πλευρας του δρομου μπορεσα να το μαζεψω και να φυγω κυριος.το τραγελαφικο της υπο8εσης ειναι πως επειδη ειχα τσιγαρο στο δεξι χερι,ολο το "συμμαζεμα" εγινε με το ενα χερι γεγονος που ενισχυε ακομα περισστοερο τη εικονα ροντεο στην πορεια του καρου...πιστευω πως το γεγονος οτι ειμασταν 4 ατομα μεσα ηταν κα8οριστικο γαιτι υπηρχε βαρος και στο πισω μερος του αμαξιου με αποτελεσμα να μην φυγει ο κωλος αερα πατερα + το γεγονος οτι η ψυχραιμια μου (για αλλη μια φορα σε τετοια κατασταση) με εκοψε να μην φρεναρω ουτε να αυξομειωσω το γκαζι και ετσι κουτσα στραβα μαζευτηκε.ευτυχως που δεν ερχοτανε καποιο αλλο καρο απο πισω να μας μαζεψει γαιτι μαλλον 8α ηταν δυσκολα τα πραματα :flower:Y.Γτο καρο ηταν ενα Hyundai Accent αυτοματο μαλιστα (aka χωρις ΑΒS) γεγονος που δεν επετρεπε και καποιο παιχνιδισμα με το σασμαν..
perp Αύγουστος 5, 2007 #28159 Αύγουστος 5, 2007 Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 19:58] και γω χ8ες ειχα μια περιπετιουλα που 8α μπορουσε με τεραστια ευκολια να καταληξει σε ατυχημα αλλα ευτυχως το μαζεψα.στην εισοδο για Τουμπα απο περιφεριακο,κατω στο τουνελ με το στροφυλικι (κατα τις 5-6 το πρωι) ο δρομος ηταν ντεμι wet/dry και σε καποια φαση το αμαξι πανω στην στροφη (με καμια 40-50 ημουνα επιβραδυνοντας) αρχισε υπερστροφη και ανοιξε,το μαζεψα λιγακι αλλα λογω ολιστηρωτητας των ελαστικων + το ντεμι οδοστρομα που αλλου ηταν στεγνο και αλλου βρεμμενο ειχαμε σαν αποτελεσμα το αυτοκινητο να πηγαινει για τα επομενα 10-20 μετρα σαν αλογο σε ροντεο κυριολεκτικα.ευτυχως δεν ειχα πιει απολυτως τπτ (παραεξενο) οποτε ημουν σε πληρη εγρυγορση και ενω φλερταρα διαδοχικα μια με τις μπαρες της δεξιας και την αλλη με τις μπαρες της αριστερης πλευρας του δρομου μπορεσα να το μαζεψω και να φυγω κυριος.το τραγελαφικο της υπο8εσης ειναι πως επειδη ειχα τσιγαρο στο δεξι χερι,ολο το "συμμαζεμα" εγινε με το ενα χερι γεγονος που ενισχυε ακομα περισστοερο τη εικονα ροντεο στην πορεια του καρου...πιστευω πως το γεγονος οτι ειμασταν 4 ατομα μεσα ηταν κα8οριστικο γαιτι υπηρχε βαρος και στο πισω μερος του αμαξιου με αποτελεσμα να μην φυγει ο κωλος αερα πατερα + το γεγονος οτι η ψυχραιμια μου (για αλλη μια φορα σε τετοια κατασταση) με εκοψε να μην φρεναρω ουτε να αυξομειωσω το γκαζι και ετσι κουτσα στραβα μαζευτηκε.ευτυχως που δεν ερχοτανε καποιο αλλο καρο απο πισω να μας μαζεψει γαιτι μαλλον 8α ηταν δυσκολα τα πραματα :flower: λινκ παίζει? γιατί μαλλον εδώ πρέπει να τεκμηριώνουμε και τις προσωπικές μας εμπειρίες σε λίγο.... ε ρε τι άλλο θα δούμε....
CrazyAnt1416003257 Αύγουστος 5, 2007 #28160 Αύγουστος 5, 2007 μπα λινκ δεν παιζει αλλα τα 3 κολληταρια που ηταν μεσα μπορουν να το πιστοποιησουν anytime if needed η πλακα ειναι πως οι 2 πισω σε καποια φαση πιστεψαν πως το εκανα επιτηδες Oo λογω της ολης εξελιξης της καταστασης (ενα χερι,τσιγαρο,ροντεο το αμαξι)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.