ea6gka Αύγουστος 4, 2007 #28121 Αύγουστος 4, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! Χμμμ.... Μάλλον δεν ξέρεις την έκφραση. Με το ένα πόδι στον τάφο, εννοούμε άτομα μεγάλης ηλικίας που ετοιμάζονται να μπουν στον.... τάφο Δεν πάει στον τρόπο οδήγησης παει και παραπαει
greekfragma Αύγουστος 4, 2007 #28122 Αύγουστος 4, 2007 αρχισαμε..........το σαλαμακι ομως και η μορταδελα ερχονται με λενε Κωστα και δεν το ξερα?
perp Αύγουστος 4, 2007 #28123 Αύγουστος 4, 2007 Ρε guys... στο Skippers Σάββατο βράδυ για ποτό είναι ανθρώπινα ή θα μου πάρουν το κεφάλι? Λέω να πάω για μία vodka λεμόνι πριν πάω για δουλειά.... 1 μόνο....αλήθεια....
greekfragma Αύγουστος 4, 2007 #28125 Αύγουστος 4, 2007 Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 21:45] Ρε guys... στο Skippers Σάββατο βράδυ για ποτό είναι ανθρώπινα ή θα μου πάρουν το κεφάλι? Λέω να πάω για μία vodka λεμόνι πριν πάω για δουλειά.... 1 μόνο....αλήθεια.... να πας Λαιμό στο Zen;) omg..... http://news.ert.gr/c/8/332231.asp:cry: παραλιγο να καει και το εξοχικο μου........ http://news.ert.gr/c/8/332214.asp
perp Αύγουστος 4, 2007 #28127 Αύγουστος 4, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 21:47] να πας Λαιμό στο Zen;) omg.....http://news.ert.gr/c/8/332231.asp:cry: Να σου πω ακόμα καλύτερα.... θα είμαι και πιο κοντα αεροδρόμιο... μα 3 το πρωί πρέπει να μπώ... και καλοκαιριάτικα και Σαββατιάτικα ειναι κάπως....
ea6gka Αύγουστος 4, 2007 #28128 Αύγουστος 4, 2007 Αρχική απάντηση από spresv Ρε συ ea6gka... Για κανα φαι θα παμε? ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΑΑΑ
def Αύγουστος 4, 2007 #28129 Αύγουστος 4, 2007 Αρχική απάντηση από perp Ρε guys... στο Skippers Σάββατο βράδυ για ποτό είναι ανθρώπινα ή θα μου πάρουν το κεφάλι? Λέω να πάω για μία vodka λεμόνι πριν πάω για δουλειά.... 1 μόνο....αλήθεια.... re k Αρχική απάντηση από perp Να σου πω ακόμα καλύτερα.... θα είμαι και πιο κοντα αεροδρόμιο... μα 3 το πρωί πρέπει να μπώ... και καλοκαιριάτικα και Σαββατιάτικα ειναι κάπως.... ρε θα σε αναφερω στην Υ.Π.Α
perp Αύγουστος 4, 2007 #28130 Αύγουστος 4, 2007 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 22:15] ρε θα σε αναφερω στην Υ.Π.Α Και ξέρεις ε??? Θα γίνει μέγαλο θέμα εκει... χρατς-χρουτς.....
def Αύγουστος 4, 2007 #28131 Αύγουστος 4, 2007 Αρχική απάντηση από perp Και ξέρεις ε??? Θα γίνει μέγαλο θέμα εκει... χρατς-χρουτς..... :whistling
greekfragma Αύγουστος 4, 2007 #28132 Αύγουστος 4, 2007 τελικα καμια φορα το να βγαζεις απο ignore list ατομα σου δειχνει το λογο γιατι επρεπε να τους κρατησεις το ignore. (και για οσους δεν καταλαβαν οσο εχεις καποιον ignore δεν δεχεσαι πμ....αλλα αποθηκευονται οταν το βγαλεις και τα διαβαζεις μετα)
perp Αύγουστος 4, 2007 #28133 Αύγουστος 4, 2007 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 22:46] :whistling Σφύρα Λευτέρη και για μένα... οπώς έλεγε και ο Μαυρογιαλλούρος... "Θα βρεθέι κάποτε ένας Χριστιανός που θα βάλει τάξη.... " κτλ κτλ... Ακόμα τον περιμένουμε.... :D
def Αύγουστος 4, 2007 #28134 Αύγουστος 4, 2007 Αρχική απάντηση από perp Σφύρα Λευτέρη και για μένα... οπώς έλεγε και ο Μαυρογιαλλούρος... "Θα βρεθέι κάποτε ένας Χριστιανός που θα βάλει τάξη.... " κτλ κτλ... Ακόμα τον περιμένουμε.... :D περσυ μπηκα στον πυργο ελενχου της ARLANDA μουρθε να βγαλω τα παπουτσια μου για να μπω μεσα:worship:
perp Αύγουστος 4, 2007 #28135 Αύγουστος 4, 2007 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 23:13] περσυ μπηκα στον πυργο ελενχου της ARLANDA μουρθε να βγαλω τα παπουτσια μου για να μπω μεσα:worship: Δεν ξέρω Λευτέρη είναι γενικά αυτό που λέμε τι παιδεία και πως έχει μεγαλώσει ο καθένας... Και εγώ εδώ μεγάλωσα αλλά είχα άλλα inputs στην ζωή μου και εχω μάθει διαφορετικά... και ειλικρινα για ορισμένους του χώρου μπορεί να φαίνομαι και alien... το greek aviation και ότι περιλαμβάνει αυτό μου δίνει την εντύπωση ότι έχει μείνει στην εποχή της Θείας απο το Σικάγο ή του Κώστα Πρέκα τοτε που έκανε τον πιλότο, ειδικά στο θέμα νοοτροπίας... και ειναι αξιοπερίεργο γιατί ενώ είναι ένας χώρος που παίρνει inputs απο παντού και συναναστρέφεσαι με κόσμο απο τις 5 ηπείρους...εν τουτις ειναι δεκαετίες πίσω... και το πιο άσχημο... ΔΕΝ θέλει να αλλάξει...Παω για το ποτάκι που λέγαμε.....
def Αύγουστος 5, 2007 #28136 Αύγουστος 5, 2007 Αρχική απάντηση από perp Δεν ξέρω Λευτέρη είναι γενικά αυτό που λέμε τι παιδεία και πως έχει μεγαλώσει ο καθένας... Και εγώ εδώ μεγάλωσα αλλά είχα άλλα inputs στην ζωή μου και εχω μάθει διαφορετικά... και ειλικρινα για ορισμένους του χώρου μπορεί να φαίνομαι και alien... το greek aviation και ότι περιλαμβάνει αυτό μου δίνει την εντύπωση ότι έχει μείνει στην εποχή της Θείας απο το Σικάγο ή του Κώστα Πρέκα τοτε που έκανε τον πιλότο, ειδικά στο θέμα νοοτροπίας... και ειναι αξιοπερίεργο γιατί ενώ είναι ένας χώρος που παίρνει inputs απο παντού και συναναστρέφεσαι με κόσμο απο τις 5 ηπείρους...εν τουτις ειναι δεκαετίες πίσω... και το πιο άσχημο... ΔΕΝ θέλει να αλλάξει... Παω για το ποτάκι που λέγαμε..... ελπιζω να μην ξυπνησες με κεφαλι καζανι
Wizard! Αύγουστος 5, 2007 #28138 Αύγουστος 5, 2007 Αρχική απάντηση από def παιδια ο Frost που ειναι χαμενος? Ζγκαταψυξ
def Αύγουστος 5, 2007 #28139 Αύγουστος 5, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! Ζγκαταψυξ γιατι θα λιωσει αν θα βγει
colt3003 Αύγουστος 5, 2007 #28140 Αύγουστος 5, 2007 Αρχική απάντηση από astrolabos πολιτικό spam. Α καλό ε; Προσοχή !! αν περάσεις το ποντίκι πάνω απο το λινκ δεν δείχνει ότπι θα ανοίξει αυτό που φαίνεται αλλά ενα άλλο site τύπου ad something αν κατάλαβα καλά. Καλό είναι να μην το ανοίξει κανείς, σε εμένα ο thunderbird φώναζε για mail scum.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.