Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 15:47]

είναι ανούσιο πιστεύω να συγκρίνουμε αυτοκίνητα με μηχανές.

Δεν τείθεται θέμα σύγκρισης αλλά θέμα κ@υλας ;)

Ακριβώς αυτο.

Γι αυτο και δεν θα σταματήσουν ποτέ να υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να βγάλουν 500ps απο Uno Turbo, ούτε άνθρωποι που δίνουν το χαρτζιλίκι τους να αλλάξουν reed στο Ζ τους.

Adrenaline junkies, FTW!

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 15:44]

εγώ θα προτιμούσα carrera anyday....και boxter, z4, m3 κτλ..

ασφάλεια+άνεση+ταχύτητα>στεγνή επιτάχυνση :)

Βάλε και το RS4 βρε κουμπάρε:D μην κάνεις τσιγκουνιές:p

Αρχική απάντηση από .38-.45

στους αυτοκινηταδες πηγαινε, και στα απανταχου carrera (αγαπημενο παιχνιδι στις εθνικες) που κολλας στα πεντε μετρα πισω τους με 200φευγα και δεν ξερουν που να τρυπωσουν.

E, καλά... Αφού οι περισσότεροι έχουν το ένα πόδι στον τάφο και το άλλο στο φρένο :TD:

Αρχική απάντηση από Wizard!

E, καλά... Αφού οι περισσότεροι έχουν το ένα πόδι στον τάφο και το άλλο στο φρένο :TD:

E..νταξ τώρα.

Ξέρεις πόσοι έχουν παπιά-τάφους και νομίζουν ότι έχουν κανένα CBR/R1/GSXR κτλπ και το είναι και τα 2 χέρια τους στον τάφο? ;)

Αρχική απάντηση από gbak

ειναι αυτο το afterhour zone εκει 2 με 5 το πρωι...που ειναι πολυ κρισιμο..:hehe:

ειδικα αμα το ακους με την καταλληλη παρεα και ξημερωνεσαι σε μια παραλια της Γλυφαδας ειναι το ιδανικο:inlove:

:hug: πολυ love mood μιλαμε......:hug:

pipinohunter τελος............ωρα να νοικοκυρευτουμε:p

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 19:26]

ειδικα αμα το ακους με την καταλληλη παρεα και ξημερωνεσαι σε μια παραλια της Γλυφαδας ειναι το ιδανικο:inlove:

:hug: πολυ love mood μιλαμε......:hug:

pipinohunter τελος............ωρα να νοικοκυρευτουμε:p

Καθε φορα τα ιδια...

Ρε τι θα γινει με σενα βρε παληκαρι μου???

Τα πιασαμε τα "15" αυτην τη φορα???

edit: Τελειωσε α-λα Μερφυ η μπαταρια του ρολογιου μετα απο 4-5 χρονια. Φυσικα φροντισε να τελειωσει Σαβ. απογευμα ωστε να μην εχω καμμια πιθανοτητα να εχω ρολοι μεχρι την Τριτη απογευμα (πρωινα, δεν νομιζω να μου δωσουν εξοδοχαρτο για αλλαγη μπαταριας :p )

Αρχική απάντηση από SLN

Καθε φορα τα ιδια...

Ρε τι θα γινει με σενα βρε παληκαρι μου???

Τα πιασαμε τα "15" αυτην τη φορα???

25.........μου ριχνει και ενα χρονο:p

Αρχική απάντηση από greekfragma

Όχι ρε μλκ, από 25 και πάνω "ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή τους". Τι πας και κάνεις εκεί πέρα;

OMG.

Fragma τι λες τώρα..

Πώς και έτσι?

Καλό?Καλό?

Αρχική απάντηση από jpavly

Όχι ρε μλκ, από 25 και πάνω "ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή τους". Τι πας και κάνεις εκεί πέρα;

Έχεις πείρα από αυτά έ?

Αρχική απάντηση από jpavly

μπαα..στα 29 με 30 κανουν βαρια προσγειωση και ψαχνουν καλα παιδια για γαμο!:hehe:

ε......

25= 12 + 13 :hehe:

Prosexe mono mhn peseis katw apo 10 giati einai anhlika!

sorry no greek kbd

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Είπα και γώ...κάποιο επειδόσιο χάνουμε :hehe:

μην με ειρωνευεσαι εμενα.......αλλαζω σελιδα....νοου μορ δοσεις.....νοου μορ πιπινια........η καταστροφη δεν εχει γυρισμο:p

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 11:41]

Καλα οταν εγω φωναζα (εκ μερους του φιλου του ξαδερφου μου βεβαιως βεβαιως) για τις asrock απο περσυ τον Ιουνιο ειχατε τον Vailer να λεει για ψυγεια και λοιπες μπουρδες και μου κλειδωνατε και τα thread για να μην ξεχνιωμαστε!!

Φατε τα τωρα με τις ηλιθιες μητρικες σας.

Προς τα δύο χημεία του Λάμπη:p

Ε βέβαια, εσύ πήρες σασι yugo και έβαλες μηχανή από RX-8 και γκρίνιαζες γιατι δε στρίβει στις στροφές:p Αλλά δε φταίει κανείς, εγώ φταίω που δεν άφησα να σε φάνε ζωντανο:p

Αρχική απάντηση από sotiris

sorry no greek kbd

http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp

:p

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

E..νταξ τώρα.

Ξέρεις πόσοι έχουν παπιά-τάφους και νομίζουν ότι έχουν κανένα CBR/R1/GSXR κτλπ και το είναι και τα 2 χέρια τους στον τάφο?

Χμμμ.... :hmm:

Μάλλον δεν ξέρεις την έκφραση. Με το ένα πόδι στον τάφο, εννοούμε άτομα μεγάλης ηλικίας που ετοιμάζονται να μπουν στον.... τάφο :p Δεν πάει στον τρόπο οδήγησης :p

Αρχική απάντηση από Wizard!

Χμμμ.... :hmm:

Μάλλον δεν ξέρεις την έκφραση. Με το ένα πόδι στον τάφο, εννοούμε άτομα μεγάλης ηλικίας που ετοιμάζονται να μπουν στον.... τάφο :p Δεν πάει στον τρόπο οδήγησης :p

Νόμιζα ότι ταφος=γκάζι :p

Τότενες συμφωνώ

Είναι οι χειρότεροι χάροι..αν και παπούδες με βέσπα είναι ακόμα χειρότεροι :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.