Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 04:23]

πωρε ακομα φραπε πινω...

Θατ μεικς του οφ ας!!! :p

Μιλάμε δεν νυστάζω καθόλου.....

βασικα ρε φιλε παιζει κατι μουσικες ο best αντε γεια...που να κοιμηθεις..

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 04:35]

'Αστα να πάνε.... τρελή musica.... το μόνο κακό ειναι οτι και οι παραγωγοί πάνε σιγά σιγά διακοπές από ότι άκουσα και ελπίζω να μην βάλουν τίποτα κονσερβες τα βράδια και φαμε κανα ξενέρωμα...

καλα ειχε βάλει και κάτι πριόνια πριν ώρα... γ@@@τα.... ασχολιόμουνα με το σταμπιλάρισμα του συστήματος εδώ.... και σε κάποια φάση με έπιασα να κουνάω κεφάλι και πόδι ρυθμικά... μια χαρά σου λέω.... φαντάσου να έπινα και κανα ξυδι... θα τα είχα κάψει ολα... :hehe:

Αρχική απάντηση από gbak

πωρε ακομα φραπε πινω...

Αρχική απάντηση από perp

Θατ μεικς του οφ ας!!! :p

Μιλάμε δεν νυστάζω καθόλου.....

Αρχική απάντηση από gbak

Αρχική απάντηση από perp

'Αστα να πάνε.... τρελή musica.... το μόνο κακό ειναι οτι και οι παραγωγοί πάνε σιγά σιγά διακοπές από ότι άκουσα και ελπίζω να μην βάλουν τίποτα κονσερβες τα βράδια και φαμε κανα ξενέρωμα...

Αρχική απάντηση από gbak

ειναι αυτο το afterhour zone εκει 2 με 5 το πρωι...που ειναι πολυ κρισιμο..:hehe:

Αρχική απάντηση από perp

καλα ειχε βάλει και κάτι πριόνια πριν ώρα... γ@@@τα.... ασχολιόμουνα με το σταμπιλάρισμα του συστήματος εδώ.... και σε κάποια φάση με έπιασα να κουνάω κεφάλι και πόδι ρυθμικά... μια χαρά σου λέω.... φαντάσου να έπινα και κανα ξυδι... θα τα είχα κάψει ολα... :hehe:

Αρχική απάντηση από perp

Αντε να πάει 5 να βάλει κάτι πιο χαλαρό όμως...ξέρεις τώρα τα αεροπλανικά του best....

http://get.live.com/messenger/overview

Αρχική απάντηση από Chosen

http://get.live.com/messenger/overview

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?s=&threadid=38698

:p

( πάλι έκανες το συσχετισμό linux = ΚΚΡ αλλά θα στο σχολιάσω σε ~18 ώρες :hehe: )

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

A...σας ειπα ότι το asrock παρέδωσε πνεύμα?

Ναι..δεν άντεξε πάνω απο 2 ώρες :hehe:

Μη μου λες τέτοια γιατί το intel σύστημά μου, όταν το στήσω, σε asrock θα είναι!

Και τις είχα για (γ)καραντί.

Αρχική απάντηση από Wizard! [Χθες, στις 16:18]

RX8? :hehe: Σ'έχω με 5η :p

σας εχω με ολες.

υγ: μια πρωτη ειναι το εξοδο σας.

Αρχική απάντηση από gbak [Χθες, στις 16:45] τα παμε οποτε θες αλλα σε στροφιλικια απο κει Σουνιο μερια...
εχει τιποτα σοβαρες στροφες εκει ή απλα θα ξεπαρκαρουμε;

αγαπημενη διαδρομη αμφισσα-λαμια και τα τελευταια χιλιομετρα για καβαλα απο θεσ/νικη.

πλεον τα εχω δει ολα.....RC30 εκοψε μπιελα....

το συγχωρω γιατι ο ιδιοκτητης την επαιξε..:fist:

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 07:57]

Μη μου λες τέτοια γιατί το intel σύστημά μου, όταν το στήσω, σε asrock θα είναι!

Και τις είχα για (γ)καραντί.

Καλα οταν εγω φωναζα (εκ μερους του φιλου του ξαδερφου μου βεβαιως βεβαιως) για τις asrock απο περσυ τον Ιουνιο ειχατε τον Vailer να λεει για ψυγεια και λοιπες μπουρδες και μου κλειδωνατε και τα thread για να μην ξεχνιωμαστε!!

Φατε τα τωρα με τις ηλιθιες μητρικες σας.

Αρχική απάντηση από .38-.45

σας εχω με ολες.

υγ: μια πρωτη ειναι το εξοδο σας.

Δε σε κατάλαβα... Σε στροφιλίκι, δύσκολα. Καλύτερο μηχανάκι δεν υπάρχει, τουλάχιστον όχι με αισθητές διαφορές. Από εκεί και πέρα είναι θέμα οδηγού ;)

Το ΥΓ δεεε.... :p Για πες το με δικά σου λόγια :D

χμμ τουλ το σεπτέμβρη....να ανατινάζει κανείς τις εξεταστικές για συναυλίες ή να μην τις ανατινάζει;....Ήδη έχασα όλο το ροκγουειβ...κλαψ...

Αρχική απάντηση από CrazyAnt

παντως με βαση τα οσα μα8αινω εγω απο συγγενεις πανω στη Σουηδια ειναι πιο πι8ανο να γινει η Σουηδια Ελλαδα παρα το αντιστροφο ;)

σφηξαν οι κωλοι και στην Βορεια Ευρωπη & Σκανδιναβια

ακριβως:) παντος απο θεμα προνειας ειναι απο τις πρωτες χωρες σε ολο τον κοσμο και θα παραμεινει

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 12:19]

Δε σε κατάλαβα... Σε στροφιλίκι, δύσκολα. Καλύτερο μηχανάκι δεν υπάρχει, τουλάχιστον όχι με αισθητές διαφορές. Από εκεί και πέρα είναι θέμα οδηγού ;)

Το ΥΓ δεεε.... :p Για πες το με δικά σου λόγια :D

στους αυτοκινηταδες πηγαινε, και στα απανταχου carrera (αγαπημενο παιχνιδι στις εθνικες) που κολλας στα πεντε μετρα πισω τους με 200φευγα και δεν ξερουν που να τρυπωσουν.

Έχω mp3 2ωρα και θέλω να τα κόψω να τα γράψω σε cd. To πιο απλο προγραμμα που να το κάνει αυτό ποιο ειναι? Ξέρω ότι σιγουρα εχει γινει θεμα εδώ αλλα δεν ξερω πως να το ψάξω. Με ενδιαφερει μόνο αυτή τη δουλεια να κάνει και όσο πιο απλο τόσο καλυτερα.

Για ποιο λέτε?

Ευχαριστω πάρα πολύ.

Edit : ξερω το MP3 Cutter Joiner...αν δουλευει κανεις κανενα καλυτερο ας μου πει.

Αρχική απάντηση από .38-.45

στους αυτοκινηταδες πηγαινε, και στα απανταχου carrera (αγαπημενο παιχνιδι στις εθνικες) που κολλας στα πεντε μετρα πισω τους με 200φευγα και δεν ξερουν που να τρυπωσουν.

εγώ θα προτιμούσα carrera anyday....και boxter, z4, m3 κτλ..

ασφάλεια+άνεση+ταχύτητα>στεγνή επιτάχυνση :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.