KoMM Αύγουστος 3, 2007 #28061 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 00:00] Απο οσο θυμαμαι οχι... αλλα στα Μαλια, (την πρωτευουσα του πολιτισμενου κοσμου κατα την γνωμη μου) πολλες φορες εχει τυχει να πληρωσουμε εισοδο επειδη ειμαστε Ελληνες, ενω οι Αγγλουρες δεν πλερωνανε. Δικαιο κατα την γνωμη μου. Επισης εχει τυχει πολλες φορες και το αναποδο στο ιδιο μερος. Να εχει εισοδο, και επειδη μας κοψανε για Ελληνες να μας εμπασαν μεσα τσαμπα. Βασικα ειναι υποπτο αυτο που λες. Κατ'αρχην ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να σε εκοψαν επειδη εισαι Ελληνας και να σου εδωσαν αυτη την δικαιολογια, εκτος κι αν επαιζε κανα πολυ private ethnic party απο αυτα που κανει ο Root και φωναζει μονο Jamaica-νους (ουτε καν τον spc). Πρεπει να σου εδωσαν καποια αλλη μουφα δικαιολογια... Εγώ με νορμαλ παρέα πήγα -δλδ και κοπέλες λολ- και φάγαμε την πόρτα επειδή "Έλληνες δεν μπαίνουν"... τεσπα... @ CrazyAnt Προφανώς το περιβάλλον που μεγαλώνεις έχει σχέση... Πάντως το κουράσαμε το θέμα. Αν είναι να λύσουμε τα κοινωνικά προβλήματα στο οφ τοπικ ενός τεχνολογικού φόρουμ, βούλιαξε το πλοίο... Χαλαρώστε καλοκαιριάτικα και πείτε καμια ******* να περάσει η ώρα...Εμένα με έφαγε η ίωση, είδα και τον καρατζαφέρη και τον αδωνη και έδεσα.... ΑΣΧΕΤΟ έχει κανείς πληροφορίες για e6750 L722 batch; Δε βρίσκω τπτ.. admins άμα θέλετε να κάνω καινούργιο θρεντ για την ερώτηση ή κάντε τα δικά σας -κατ πειστ- ή στείλτε κανα πμ, θενξ!
michailovits Αύγουστος 3, 2007 #28063 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 22:16] Εγώ με νορμαλ παρέα πήγα -δλδ και κοπέλες λολ- και φάγαμε την πόρτα επειδή "Έλληνες δεν μπαίνουν"... τεσπα... @ CrazyAnt Προφανώς το περιβάλλον που μεγαλώνεις έχει σχέση... Πάντως το κουράσαμε το θέμα. Αν είναι να λύσουμε τα κοινωνικά προβλήματα στο οφ τοπικ ενός τεχνολογικού φόρουμ, βούλιαξε το πλοίο... Χαλαρώστε καλοκαιριάτικα και πείτε καμια ******* να περάσει η ώρα...Εμένα με έφαγε η ίωση, είδα και τον καρατζαφέρη και τον αδωνη και έδεσα.... ΑΣΧΕΤΟ έχει κανείς πληροφορίες για e6750 L722 batch; Δε βρίσκω τπτ.. admins άμα θέλετε να κάνω καινούργιο θρεντ για την ερώτηση ή κάντε τα δικά σας -κατ πειστ- ή στείλτε κανα πμ, θενξ! θες να μαθεις που τα μαθένω? Στο σχολείο αυτά λέμε!Έχεις πρόβλημα? Αντε γιατι εκτορχιαστίκατε ετσι?... Αρκετα... έτε νατ ο κόψω το κόβω συνεχείζετε. Μα τι να πω... Και να πω και κάτι? Ανερώ τις συγγνώμες μου, δεν τις αξίζει κανείς σας
KoMM Αύγουστος 3, 2007 #28064 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από michailovits θες να μαθεις που τα μαθένω? Στο σχολείο αυτά λέμε!Έχεις πρόβλημα? Αντε γιατι εκτορχιαστίκατε ετσι?... Αρκετα... έτε νατ ο κόψω το κόβω συνεχείζετε. Μα τι να πω... Και να πω και κάτι? Ανερώ τις συγγνώμες μου, δεν τις αξίζει κανείς σας Χμ; Δε θυμάμαι να σε ρώτησα και δεν απευθύνθηκα σε σένα. Και άμα όντως στο σχολείο σε μαθαίνουν να υποστηρίζεις νδ-και κάθε νδ-πασοκ-κκε κτλ- ενώ είσαι 16 χρονών όπως λες, να μειώνεις τους άλλους επειδή έχουν διαφορετικές αντιλήψεις απόψεις κτλ, καλύτερα να αλλάξεις σχολείο. Αμφιβάλλω αν έχεις καταλάβει τι έχεις γράψει μέχρι τώρα για κόμματα-δάση-πολιτική-ισιους δρόμους-κονδύλια κτλ. Και καλό είναι να κουλάρεις πριν ποστάρεις γιατί ο τόνος σου δεν είναι ευγενικός. Αγόρασα online από πλαίσιο σήμερα, ξέρει κανείς αν θα έρθουν αύριο ή από Δευτέρα;
michailovits Αύγουστος 3, 2007 #28065 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 22:50] Χμ; Δε θυμάμαι να σε ρώτησα και δεν απευθύνθηκα σε σένα. Και άμα όντως στο σχολείο σε μαθαίνουν να υποστηρίζεις νδ-και κάθε νδ-πασοκ-κκε κτλ- ενώ είσαι 16 χρονών όπως λες, να μειώνεις τους άλλους επειδή έχουν διαφορετικές αντιλήψεις απόψεις κτλ, καλύτερα να αλλάξεις σχολείο. Αμφιβάλλω αν έχεις καταλάβει τι έχεις γράψει μέχρι τώρα για κόμματα-δάση-πολιτική-ισιους δρόμους-κονδύλια κτλ. Και καλό είναι να κουλάρεις πριν ποστάρεις γιατί ο τόνος σου δεν είναι ευγενικός. Αγόρασα online από πλαίσιο σήμερα, ξέρει κανείς αν θα έρθουν αύριο ή από Δευτέρα; Δεν ντρέπεστε?Μα τον θεο απορώ!Μιλατε εσείς για ευγένια?? Ελεος τι αλο θα δω... Όχι, δεν μείωσα κανέναν εγω.Και αν μείωσα το ανέρεσα.Αλλα και πάλι εσείς με βάλατε κάτω και μου φέρεστε βαναυσα και χουντικά, εσείς με μειώνετε και δείχνετε τον παλιο χαρακτήρα σας και το χαμηλό πασοκτιδο κομουνιστικό σας επίπεδο... δεν θα μπορεί να περιμένει απο εσάς κάτι άλλο κανείς... και απορώ πως έμπλεξα με εσάς...
CrazyAnt1416003257 Αύγουστος 3, 2007 #28066 Αύγουστος 3, 2007 παμε ολοι μαζι,σε μια παραλιατρεις λαλουν και ο μιχαιλοβιτς χορευειαντε γειας ναουμ!!!
michailovits Αύγουστος 3, 2007 #28067 Αύγουστος 3, 2007 Πιστεύτε πως δεν φέρθηκα σωστά ε?Μου μιλάτε συνέχεθια ειρωνικάμου συμπεριφέρεστε αποτόμακ αιάσχημαΔεν σέβεστε τις επιλογές μουΔεν σέβεστε τον χαρακτήρα μουΚαι νομίζετε πως δεν σας σεβομαι εγω?Τι να πω?Η πεδία σας...ααααααχαχαχα γελασα και θα γελάω.......μου φτιάξατε το βραδυ........αχ θα έχω αύριο με τους φίλος κουβέντα με τα χάλια σας.......ΧΑΧΧΑ Απογοητεύτικα απο αυτό το φορουμ αλλα είστε *** και***....και θέλετε να σας σεβομαι (πραμα που κάνω εγω και όχι εσεις)
Tsakonas Αύγουστος 3, 2007 #28068 Αύγουστος 3, 2007 μια και ειπαμε για Ελληνες και ξενους....να πω κι εγω την αρλουμπα μου.Γνωρισα χθες μια Αμερικανιδα και μεσα σε 5 λεπτα σιχαθηκα τις Ελληνιδες....Εμφανιση μοντελου-υφος κολλητου-και δεν μασαγε πουθενα....ουτε κωλωνε,ουτε να κανει τη δυσκολη ουτε τπτ...και μορφωμενη αποτι φανηκε...
spresv Αύγουστος 3, 2007 #28069 Αύγουστος 3, 2007 Πω πω, θα δυσκολευτω να κοιμηθω αποψε... Ειδικα αν ξερω οτι θα μιλας με τους φιλους σου αυριο για τα χαλια μας... Αυτο ηταν απλα mean ρε αδρεφε...
michailovits Αύγουστος 3, 2007 #28070 Αύγουστος 3, 2007 χχαχαχαχα ναι όντως αλλα δεν μπορείτε να σταματήσετε να απαντάτε, σαν γυνακούλες...χααχχααχχααΑντε απο δω πασοκτσίδες παπατζίδες, και κομούνια αλήτες νομίζετε είστε κάποιοι.Γιάυτό πέρνει πολλές ψήφους το κομουνιστικό κομμα....χαχαχαχαχααντε απο δω καλοκαιρι είναι αντε για κανα μπανάκιεΛΕΙΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙς ΩΡΑΙΕς ΣΤΙΓΜΕςΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΛΑΒ
spresv Αύγουστος 3, 2007 #28072 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από michailovits χχαχαχαχα ναι όντως αλλα δεν μπορείτε να σταματήσετε να απαντάτε, σαν γυνακούλες...χααχχααχχααΑντε απο δω πασοκτσίδες παπατζίδες, και κομούνια αλήτες νομίζετε είστε κάποιοι.Γιάυτό πέρνει πολλές ψήφους το κομουνιστικό κομμα....χαχαχαχαχααντε απο δω καλοκαιρι είναι αντε για κανα μπανάκιεΛΕΙΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙς ΩΡΑΙΕς ΣΤΙΓΜΕςΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΛΑΒ Ρε α'σαπερα. Κατι τυπακια σαν και σενα εχουν στο νου τους κατι αλλα τυπακια που λενε "ανηλικο ειναι, δεν καταλαβαινει". Και αν ειναι ετσι καλα κανουν. Καλα ΒΑΝια.
CrazyAnt1416003257 Αύγουστος 3, 2007 #28073 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από michailovits [Σήμερα, στις 01:24] χχαχαχαχα ναι όντως αλλα δεν μπορείτε να σταματήσετε να απαντάτε, σαν γυνακούλες... χααχχααχχαα Αντε απο δω πασοκτσίδες παπατζίδες, και κομούνια αλήτες νομίζετε είστε κάποιοι. Γιάυτό πέρνει πολλές ψήφους το κομουνιστικό κομμα....χαχαχαχαχα αντε απο δω καλοκαιρι είναι αντε για κανα μπανάκι εΛΕΙΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙς ΩΡΑΙΕς ΣΤΙΓΜΕςΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΛΑΒ ουρτου ρα
KoMM Αύγουστος 3, 2007 #28075 Αύγουστος 3, 2007 3 λαλουν 2 χορεύουν απ την πορτα σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια και σου πετάω ένα κιοφτέ , ώχ το φρύδι μου και στην κορφή το εκκλησάκι με τον χαρταετό στα σύρματα της ΔΕΗ που καίνε σα φουγάρα αυγουστιάτικες νύχτες στον Ειρηνικό πριν 40 χρόνια που σε γνώρισα , και μου κόψανε το τηλέφωνο.
sakis_the_fraud1416003252 Αύγουστος 3, 2007 #28076 Αύγουστος 3, 2007 μια μερα δεν μπηκα και εγινε χαμος! τωρα που τα διαβασα ολα μαζι εβγαλα τρομερο γελιο! μπραβο μεγαλε! δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα ριχνεις το επιπεδο... νταξ, και αλλοι ειναι 16 αλλα δεν λενε και τετοιες π1π3ς... φαντασου τι σκέφτονται τωρα οι παπουδες ( ) του φορουμ για εμας τα πιτσιρικια! χαλας την εικονα της νεολαιας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Υ.Γ. παντως μου εφτιαξες το κεφι!
AN7 OverClocker Αύγουστος 4, 2007 #28077 Αύγουστος 4, 2007 Εγώ έχω να κάνω μια πρόταση.Μπορεί ο πιτσιρικάς να μας δώσει την επωνυμία του?Ή ότι γράφει από δώ και πέρα να έχει υπογραφή το κείμενο με το ονοματεπώνημό του?Πολλά λέμε πίσω από ένα Pc...αλλά όταν έρχεται η ώρα της αποκάλυψης...3 φορές θα λαλήσει.Έλεος πια...μπαναρετέ τον να τελειώνουμε.Θα ήθελα πολύ αυτά που έγραψε το παιδί να τα πρωθήσουμε κάπου να βγούνε στην φόρα να δούνε τι συζητάνε στο σχολείο.Εγώ που πήγαινα?Πήγα σχολείο?Το μόνο που θυμάμαι να συζητάγαμε ήταν ΠΑΟ,ΟΣΦΠ,ΑΕΚ κτλπ,ποιο γκομενάκι του σχολείου έχει το ωραιώτερο κωλαράκι,ποιά έχει τα ωραιώτερα βυζιά,ποια άρχισε να φοράει στρινγκ,ποια υπεύσαμε χθές,ποια είναι η μαγαλύτερη τανα της Αγίας Παρασκευής κτλπ.Δλδ θεμάτα που αφορούν ένα παιδί που πάει ΛύκειοΠου ***** τα λένε αυτά?Αυτό είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα και δεν κάνω πλάκα...
ea6gka Αύγουστος 4, 2007 #28078 Αύγουστος 4, 2007 τη περιπτωση να μας δουλευει (ή ετσι να νομιζει ) ολους ψιλο γαζι την εχετε σκεφτει?
Chosen Αύγουστος 4, 2007 #28079 Αύγουστος 4, 2007 Λοιπόν, ο michailovits την έκανε με ελαφρά. Ακολουθεί μια γραμμή, μετά από αυτή τη γραμμή απαγορεύεται οποιοδήποτε σχόλιο, πολιτικό ή σχετικό με την παραπάνω συζήτηση, για τις επόμενες 24 ώρες.Όποιος πετάξει σπόντα, την πει στον michailovits που δεν μπορεί να του απαντήσει ή τέλος πάντων ρίξει λαδάτσι στη φωτιά, σ'αυτές τις 24 ώρες, θα έχει 2 μέρες ban.Μετά τις 24 ώρες, μπορείτε να συνεχίσετε την οποιαδήποτε πολιτική συζήτηση, ευπρεπώς και με επιχειρήματα. Όχι με "πασόκια", "φασίστες", "λινουξάδες" και το ποιος πρέπει να κρεμαστεί και που.Κατανοητόν και δίκαιον, θέλω να πιστεύω. Αν διαφωνείτε, ΡΜ.Η γραμμή:________________________________________________________
AN7 OverClocker Αύγουστος 4, 2007 #28080 Αύγουστος 4, 2007 A...σας ειπα ότι το asrock παρέδωσε πνεύμα? Ναι..δεν άντεξε πάνω απο 2 ώρες Έσκασε ένα voltage regulator(mosfet) πάνω στην μάπα μου...πιο κοντά να ήμουν και θα κλέγαμε. Το πιο γμτο είναι ο τυπάς στο e-chop που την πήρα. "Αμα είναι εμφανής η ζημιά δύσκολο το βλέπω να στην αλλάζουνε". :...: :X: :fist: Η πλάκα είναι ότι μάλλον ήταν και χρησημοποιημένη(κατα 90%)..πίσω είχε υπολείματα κόλλας...κάποιος είχε βάλει θερμαγώγημη στο chipset και του είχε τρέξει.(όλα αυτά τον έβαλα να τα γράψει) Η πλάκα είναι ότι όταν μ έδωσε την αναφορά που θα έστελνε να την υπογράψω κάθησα και διάβαζα τι έγραψε.....και με κοίταγε με στραβό μάτι...τι @@..όλοι πρόβατα είμαστε? Ο Χοντρούλης απ την διαφήμηση ήταν του 11880 Θα απετούσα αλαγή επι τόπου αλλά δεν είχε απόθεμα οπότε τσάμπα η φασαρία θα πήγαινε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.