michailovits Αύγουστος 3, 2007 #28041 Αύγουστος 3, 2007 εστω δεν ψυφίζω στρίζω...δεν κολάμε εδω πάντως αντε αφίστε με με σκάσατε άνθρωποι είστε θέλετε να με τρελάνετε...ασφεαρΗΒ σ65ικ
CrazyAnt1416003257 Αύγουστος 3, 2007 #28042 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 23:41] Αδερφε, πως ψηφιζεις ΝΔ (ή Kομμα Ελληνων Κυνηγων for-that-matter) αφου εισαι κατω απο 18????? Ρωταω γιατι εγω ειμαι οντως ασχετος και τυφλος απο πολιτικη... Εφτασα 20-φευγα για να ψηφισω. Οσο μπορουσα το ανεβαλλα... σαν τον στρατο ενα πραγμα. u can run but u cant hide! :tomato: @mihailovits κοτσανα ξεκοτσανα εχεις και αποψη ομως οτι ολοι ειναι τυφλοι και πως δεν ξερουν την τυφλα τους :X:
astrolabos Αύγουστος 3, 2007 #28043 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από michailovits Κυριως ο sotiris Με πείραξε με αυτά που είπε, ειδικα΄το οτι άνθρωποι σαν εμένα δεν πρέπει να είναι εν ζωή (πολύ δημοκρατικός άνθρωπος πρεπει να είναι) Πως θα πεις εσύ σε εμένα (ναι είμαι κατω απο 18 ) οτι δεν πρεπει να είμαι εν ζωή?? Κάθε δράση έχει και μία αντίδραση. Αυτό πρέπει να το μάθεις. Δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες ό,τι σου καπνίσει και να έχεις την αξίωση να μην κριθείς για αυτά που θα πεις. Δεν έχω αντίρρηση στην διεξαγωγή πολιτικών συζητήσεων, αλλά δε θα επιτρέψω προσωπικά ως Αντώνης, astrolabos και moderator του Thelab την αναπαραγωγή και την εκτόξευση λάσπης και προσβολών. Αν έχετε σκοπό να συνεχίσετε την κουβέντα σας, καλώς να το κάνετε αλλά μέσα στα πλαίσια ενός υγιούς διαλόγου. Οποιαδήποτε παρεκτροπή σε πομπώδεις αναπαραγωγές φράσεων του στυλ "Όσο για τα κομούνια κανείς δεν είνα τέλειος και μάλοον δεν ξέρεις τι σου γίνεται φιλαράξκο μου... Αν είσα κομουνιστής πολύ καλά κάνω και σε προσβάλω!" θα χειριστεί ανάλογα.
KoMM Αύγουστος 3, 2007 #28044 Αύγουστος 3, 2007 ρε χαλαρώστε , έλεος...Να ρωτήσω, έχει φάει κανείς ποτέ πόρτα σε μαγαζί επειδή είναι Έλληνας; -στην Ελλάδα προφανώς!-
astrolabos Αύγουστος 3, 2007 #28045 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από michailovits ρε παιδιά έλεος ουτε εμενα μαρεσουν οι φασίστες μια κοτσάνα πεταξα προς θεού! Και νομίζεις ότι επειδή πέταξες μια κοτσάνα αυτή θα περάσει έτσι;Οκ μην υποχωρείς εγω παραδεχτηκα το λάθος μου και σου είπα και συγγνώμη όπως έπρεπε.Από τότε που εφευρέθηκε η συγνώμη, χάθηκε το φιλότιμοΤι μου λέτε τώρα?οτι εγω 16χρωνών (ναι 16) άνθρωπος και φασίστας να ήμουν πρέπε να κρεμαστω?Δεν ξέρω τι γινεται εδω πραγματικά εγω παραδεχτηκα οτι είπα κοτσάνα...τεσπα Να σου γίνει μάθημα να σκέφτεσαι άλλη φορά πριν πληκτρολογήσεις οτιδήποτε σε ένα δημόσιο δικτυακό χώρο συζητήσεωνΑ, και κάτι άλλο."Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονίαΙσοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ"Αυτό αποστήθισε το, κάντο τατουάζ, να το έχεις στο μυαλό σου την επόμενη φορά που θα πας να δημοσιεύσεις κάτι.
michailovits Αύγουστος 3, 2007 #28046 Αύγουστος 3, 2007 μαλλον δεν υπάρχουν άνθρωποθι εδω.ΕΙΠΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!!!!!!!!!!αλλα εσείς κρατάτε επιθετικό ύφος... τι να κάνω....υγ. αν γινετε κάποιος mod να διαγράψει το προφιλ μουΕυχαριστώ
michailovits Αύγουστος 3, 2007 #28047 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 21:50] Και νομίζεις ότι επειδή πέταξες μια κοτσάνα αυτή θα περάσει έτσι;Από τότε που εφευρέθηκε η συγνώμη, χάθηκε το φιλότιμοΝα σου γίνει μάθημα να σκέφτεσαι άλλη φορά πριν πληκτρολογήσεις οτιδήποτε σε ένα δημόσιο δικτυακό χώρο συζητήσεων οκ αν έχεις για όλα απάντηση όλα είναι ένα τίποταΤι να πω αν ακόμα και για την συγγνώμη έχεις να πεις κατι τοτε πιος είναι χουντικός??Εν πάσι περιπτώσηδίχνετε το χαμηγλο σας επίπεδο
astrolabos Αύγουστος 3, 2007 #28049 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από michailovits μαλλον δεν υπάρχουν άνθρωποθι εδω.ΕΙΠΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!!!!!!!!!!αλλα εσείς κρατάτε επιθετικό ύφος... τι να κάνω....υγ. αν γινετε κάποιος mod να διαγράψει το προφιλ μουΕυχαριστώ Και επειδή είπες συγνώμη εμείς πρέπει να σε συγχωρέσουμε; Προκάλεσες το κοινό αίσθημα και τώρα δέχεσαι τις συνέπειες των πράξεών σου. Η συγνώμη στα λόγια δε πιάνει μία. Στη πράξη την περιμένω να την δω.Και όχι, προφίλ δε σβήνεται σε καμία περίπτωση.
spresv Αύγουστος 3, 2007 #28050 Αύγουστος 3, 2007 καλα, αστρολαβε, τραγουδα εσυ. Εγω ενα εχω να πω Creationism is based upon science, reason and tons of evidence. Evolution is based on the blind acceptance of superstitions and fairy tales." .....
CrazyAnt1416003257 Αύγουστος 3, 2007 #28051 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από michailovits [Σήμερα, στις 23:53] δίχνετε το χαμηγλο σας επίπεδο συνεχιζεις ετσι?@KoMMδεν ειναι τοσο απλα τα πραματα δυστυχως ή ευτυχως...δες και αλλιως.αντε αυτος ειναι 16.καποιος ομως του τα βαλλε αυτα μεσα στο μυαλλο και εκει ειναι το βα8υτερο προβλημα...
michailovits Αύγουστος 3, 2007 #28052 Αύγουστος 3, 2007 Μη δεχεσε την συγγνώμη μου, αν δεν γίνετε ουτε με συγγνώμη κάτι τοτε τι πρέπει να κάνωΕ>??????????????????Θαυμάστε δημοκρατικούς ανθρώπους ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙΕΔΙΤ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΑΣΤΡΟΛΑΒΕ
michailovits Αύγουστος 3, 2007 #28053 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 21:58] συνεχιζεις ετσι?@KoMMδεν ειναι τοσο απλα τα πραματα δυστυχως ή ευτυχως...δες και αλλιως.αντε αυτος ειναι 16.καποιος ομως του τα βαλλε αυτα μεσα στο μυαλλο και εκει ειναι το βα8υτερο προβλημα... Τι σε νοαιζει εσένα ρε?Όποιος θέλει μου τα έβαλε στο μυαλο.Ναι συνεχίζω...θα μου το απαγορέψεις δημοκράτη άνθρωπε?
astrolabos Αύγουστος 3, 2007 #28054 Αύγουστος 3, 2007 Το τατουάζ δε το έκανες ακόμα ε;Λοιπόν σταμάτα το εδώ και ότι άλλο θες, στείλε μου πμ.
SLN Αύγουστος 3, 2007 #28055 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 23:50] ρε χαλαρώστε , έλεος...Να ρωτήσω, έχει φάει κανείς ποτέ πόρτα σε μαγαζί επειδή είναι Έλληνας; -στην Ελλάδα προφανώς!- Απο οσο θυμαμαι οχι... αλλα στα Μαλια, (την πρωτευουσα του πολιτισμενου κοσμου κατα την γνωμη μου) πολλες φορες εχει τυχει να πληρωσουμε εισοδο επειδη ειμαστε Ελληνες, ενω οι Αγγλουρες δεν πλερωνανε. Δικαιο κατα την γνωμη μου. Επισης εχει τυχει πολλες φορες και το αναποδο στο ιδιο μερος. Να εχει εισοδο, και επειδη μας κοψανε για Ελληνες να μας εμπασαν μεσα τσαμπα.Βασικα ειναι υποπτο αυτο που λες. Κατ'αρχην ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να σε εκοψαν επειδη εισαι Ελληνας και να σου εδωσαν αυτη την δικαιολογια, εκτος κι αν επαιζε κανα πολυ private ethnic party απο αυτα που κανει ο Root και φωναζει μονο Jamaica-νους (ουτε καν τον spc). Πρεπει να σου εδωσαν καποια αλλη μουφα δικαιολογια...Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 23:47] δε θα επιτρέψω προσωπικά ως Αντώνης, astrolabos και moderator του Thelab 3 σε 1??Μηπως ειστε στριμωγμενοι πολλοι εκει μεσα??? Κανει και ζεστη αυτον τον καιρο.
CrazyAnt1416003257 Αύγουστος 3, 2007 #28056 Αύγουστος 3, 2007 αντε παλι.... εξακολου8εις να μην πιανεις το νοημα,γεγονος αδικαιολογητο ακομα και για 16 ετων αν8ρωπα το η8ικο διδαγμα της ιστοριας παντως ειναι Think twice before u speak or else u will face the concequences edit: οχι και ρε,οχι και ρε
michailovits Αύγουστος 3, 2007 #28057 Αύγουστος 3, 2007 σταματησα, αλλα θα μπουν σε λίγο άλλα ατομα θα συνεχιστεί.Εγω το έκοψα απο ώρα...αλλα κανεις δεν καταλαβαίνει με το καλότεσπατο έλειξα το θέμα
astrolabos Αύγουστος 3, 2007 #28058 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από SLN3 σε 1??Μηπως ειστε στριμωγμενοι πολλοι εκει μεσα??? Κανει και ζεστη αυτον τον καιρο. Έχω a/c inside:P
CrazyAnt1416003257 Αύγουστος 3, 2007 #28059 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από michailovits [Σήμερα, στις 00:04] σταματησα, αλλα θα μπουν σε λίγο άλλα ατομα θα συνεχιστεί.Εγω το έκοψα απο ώρα...αλλα κανεις δεν καταλαβαίνει με το καλότεσπατο έλειξα το θέμα διαιρει και βασιλευε φαση και ετσι δλδ.εγω το ξεκιναω εγω το τελειωνωκαλη φαση δεν λεω αλλα το "καλο" πιο ειναι?γιατι με βαση την λογικη αυτο μπορω να το εκλαβω σαν απειλη που πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω που στηριζεται...μηπως 8α στειλει ο 8ειος σου απο το Λαος κανεναν να μας μπουζουριασει?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.