CrazyAnt1416003257 Αύγουστος 3, 2007 #28021 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από michailovits [Σήμερα, στις 18:34] Φυσικά νδ ψηφίζω αλλα οι τυφλοί είσται εσείς γιατί δεν έχετε ιδέα απο πολιτική. Εμένα ο αδερφός του πατέρα μου δηλ. ο θείος μου είναι βουλευτής του...λάος!ναι ναι του λαος. Και τα ξέρω όλα...... απο πρώτο χέρι να υπο8εσω πως ακομα εισαι ανηλικος.... κατα τα αλλα εσυ που τα ξερεις ολα και μεις ειμαστε οι τυφλοι και οι ανιδεοι γιατι δεν αλλαζεις την κατασταση με την παρτυ μας.να μας ενημερωσεις κ να μας φωτησεις βρε αδερφε.που ξερεις,μπορει αμα μας ανοιξεις τα ματια να παρει μερικες χιλιαδες ψηφους ακομα η ΝΔ. κατα τα αλλα μου αρεσει η δημοκρατια την οποια ασπαζεσαι και την ιδια στιγμη αυτοαναιρεις οριζοντας εσυ το ποτε 8α τελειωσει το 8εμα. και επειδη εχει γινει ψιλο personal το 8εμα,παρακαλω του κκ Μοδιστρους να αναλαβουν δραση γιατι Αρχική απάντηση από michailovits [Σήμερα, στις 18:40] Όσο για τα κομούνια κανείς δεν είνα τέλειος και μάλοον δεν ξέρεις τι σου γίνεται φιλαράξκο μου... Αν είσα κομουνιστής πολύ καλά κάνω και σε προσβάλω! Αλλα στην ιδέα του μκομουνισμόύ και εγώ είμαι φαν.Στην πράξη τα πράγματα είναι διαφορετικά. Α ρε ένας παπαδόπουλος που μας χρείαζετε... και η υπομονη εχει τα ορια της. κατα τα λοιπα ο Σωτηρης μπορω να π[ω πως με καλυψε σε μεγαλο βα8μο. αντε τραβα τωρα παιξε με τα LEGO σου κρυφο(φανερο μαλλον)φασιστα :TD:
CrazyAnt1416003257 Αύγουστος 3, 2007 #28022 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 19:24] Έλα παιδιά , τι πασοκ τι νδ , σε λίγο θα γίνουμε Σουηδία. παντως με βαση τα οσα μα8αινω εγω απο συγγενεις πανω στη Σουηδια ειναι πιο πι8ανο να γινει η Σουηδια Ελλαδα παρα το αντιστροφο σφηξαν οι κωλοι και στην Βορεια Ευρωπη & Σκανδιναβια
Hohenstaufen Αύγουστος 3, 2007 #28023 Αύγουστος 3, 2007 ....αντε τραβα τωρα παιξε με τα LEGO σου κρυφο(φανερο μαλλον)φασιστα :TD: ..... Πέρα από ότι είπε το παλικάρι χωρίς να σχολιάσω αν ήταν ορθό ή λάθος πάντος ούτε και εσύ κρατάς το επίπεδο ενός δημοκράτη ανθρώπου αφπύ ακόμα και στην δημοκρατία ακόμα και η έκφραση του φασισμου επιτρέπεται όπως επίσης και το να είναι κάποιος φασίστας εμείς οι δημοκράτες(συμπεριλαμβανωμένου και του εαυτού μου) δεν έχουμε το δικάιωμα να του το στερήσουμε... Δυστυχώς για εμάς επιβεβαιώνονται τα λόγια του Winston Churchill: The best argument against democracy is a 5 minute conversation with the average voter.... Και δυστυχώς είχε και έχει δίκιο Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι η συζήτηση αυτή πρέπει να τελείωσει διότι(για ακόμα μια φορά) δεν θα βγούμε πουθενά...... Ευχαριστώ
michailovits Αύγουστος 3, 2007 #28024 Αύγουστος 3, 2007 Φασισμός εν ξέρετε τι θα πει...Στην πράξη ο κομοπυνισμ'ός έχει αποδιχθεί φασισμός!Εν πάσι περιπτώση, δεν είμαι φασίστας (και για εμένα δεν είναι κατι κακό) και έγινε παρεξίγηση, απλά δεν πάω του κομουνιστές του οποίους κυνηγούσε ο παπαδόπουλος...Εγινε μια παρεξήγησηΑλλα μου μιλάτε πολύ άσχημα και δείχτνετε τον χουντικό σας χαρακτήρα!Και κάτι τέτοιοι όμοιοί σου δεν θά 'πρεπε νά 'ναι εν ζωήΔεν καταλαβα sotiri θες να πεις πως δεν θα έπρεπε να είμε εν ζωή??Παιδιά με απογοηυεύσατε...Και κυρίως επειδή δεν ήθελα να υποστιρήξω θετικά τον παπαδόπουλο.Εν πάσι περιπτοση θα ήθελα να κλίσει η κουβέντα γιατί πολά αρχικομούνια μαζέφτηκαν και φοβάμαι πως θα με αποκεφαλίσουν (όπως έκανα παλιώτερα οι παναγίτσες οι κομουνιστες)τεσπα
ea6gka Αύγουστος 3, 2007 #28025 Αύγουστος 3, 2007 εγω νομιζω ο φιλος μας μιχαηλοβιτς(!) ειναι εγκαθετος της Μοσχας , δεν ειναι τυχαιο οτι σημερα το ΚΚ ρωσσιας βγηκε εκτος νομου
michailovits Αύγουστος 3, 2007 #28026 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από Hohenstaufen [Σήμερα, στις 21:00] Πέρα από ότι είπε το παλικάρι χωρίς να σχολιάσω αν ήταν ορθό ή λάθος πάντος ούτε και εσύ κρατάς το επίπεδο ενός δημοκράτη ανθρώπου αφπύ ακόμα και στην δημοκρατία ακόμα και η έκφραση του φασισμου επιτρέπεται όπως επίσης και το να είναι κάποιος φασίστας εμείς οι δημοκράτες(συμπεριλαμβανωμένου και του εαυτού μου) δεν έχουμε το δικάιωμα να του το στερήσουμε...Δυστυχώς για εμάς επιβεβαιώνονται τα λόγια του Winston Churchill:The best argument against democracy is a 5 minute conversation with the average voter....Και δυστυχώς είχε και έχει δίκιοΑυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι η συζήτηση αυτή πρέπει να τελείωσει διότι(για ακόμα μια φορά) δεν θα βγούμε πουθενά......Ευχαριστώ +1όταν ήτραν η χούνα οι περισσότεροι άνθρωποι μαζί της ήταν , μόλις έπεσε όλοι έγιναν (ψευτο) επαναστάτες...Αλλα δεν θελω να ασας αλλάξω γνλωμη παρα μόνο να εκφράσω την λύπη μου γιατί πέσατε όλοι επάνω μου σε ια κοτσάνα που έγραψα πάνω στην βιασίνη να ποστάρω...τι να πω...Αν νομίζετε πως είστε δημοκρατες...τεσπα μωρε...
ea6gka Αύγουστος 3, 2007 #28027 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από michailovits Φασισμός εν ξέρετε τι θα πει...Στην πράξη ο κομοπυνισμ'ός έχει αποδιχθεί φασισμός! κανενα συστημα δεν ειναι τελειο , αλλωστε μην τα μπερδευεις με τα σοβιετικα χρονικα , ο σταλιν ητανε πιο τρελος και απο το χιτλερ και το συστημα δε φταιει που το γαλουχησε ετσι ο σταλιν
ea6gka Αύγουστος 3, 2007 #28028 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από michailovits Φασισμός εν ξέρετε τι θα πει...Στην πράξη ο κομοπυνισμ'ός έχει αποδιχθεί φασισμός!Εν πάσι περιπτώση, δεν είμαι φασίστας (και για εμένα δεν είναι κατι κακό) και έγινε παρεξίγηση, απλά δεν πάω του κομουνιστές του οποίους κυνηγούσε ο παπαδόπουλος...Εγινε μια παρεξήγησηΑλλα μου μιλάτε πολύ άσχημα και δείχτνετε τον χουντικό σας χαρακτήρα!Και κάτι τέτοιοι όμοιοί σου δεν θά 'πρεπε νά 'ναι εν ζωήΔεν καταλαβα sotiri θες να πεις πως δεν θα έπρεπε να είμε εν ζωή??Παιδιά με απογοηυεύσατε...Και κυρίως επειδή δεν ήθελα να υποστιρήξω θετικά τον παπαδόπουλο.Εν πάσι περιπτοση θα ήθελα να κλίσει η κουβέντα γιατί πολά αρχικομούνια μαζέφτηκαν και φοβάμαι πως θα με αποκεφαλίσουν (όπως έκανα παλιώτερα οι παναγίτσες οι κομουνιστες)τεσπα και ολα αυτα απο ενα μεθυσο. πολλες ατακες πετουσε αλλα απο ουσια μαλλον μηδεν. τον πειραξε πολυ φαινεται η ηττα στη Καλλιπολη τον ουινστον και πλακωθηκε στα ουισκια
KoMM Αύγουστος 3, 2007 #28029 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 22:51] παντως με βαση τα οσα μα8αινω εγω απο συγγενεις πανω στη Σουηδια ειναι πιο πι8ανο να γινει η Σουηδια Ελλαδα παρα το αντιστροφο σφηξαν οι κωλοι και στην Βορεια Ευρωπη & Σκανδιναβια Χεχε το πολύ πολύ να γίνει ιμιτασιον Ελλάδα..Γιωργάκη Κωστάκη και Αλέκα έχουν; Δεν έχουν! θα έλεγα και για guest star τον ’δωνι αλλά το τραβάω πολύ μου φαίνεται..
michailovits Αύγουστος 3, 2007 #28030 Αύγουστος 3, 2007 παιδιά , εχω στεναχωριθεί πάρα πολύ οχι τόσο επειδή κρατίσατε χουντικό ύφος και με είπατε φασίστα ( οχι οτι με πρειραξε τοσο πολύ) αλλα επειδή έγινε παρεξήγηση, όποιος πηράχτικε απο τα λεγομενα μου ζητω συγγνώμη για μια ηλιθιότητα που πέταξα κατα λάθος. Δεν θέλω να υπάρχουν διαμάχες σε αυτό το φορουμ. Τώρα αν κάπιοος κρατάει ακόμα επιθετικό (ή και χουντικο ) ύφος απέναντι μου , τότε δεν ε΄χω να πω κάτι αλο. Απλα ήθελα να πω πως η κυβέρνηση του πασοκ ήαν χειρότερη απο της νεας δημοκρατίας... Αυτό ήταν όλο σε γενικες γραμμές και ελπίζω η παρεξήγηση να λυθεί...
CrazyAnt1416003257 Αύγουστος 3, 2007 #28031 Αύγουστος 3, 2007 @michailovits ο κα8ενας ειναι υπευ8υνος των οσων γραφει και λογοδοτει για αυτα απο τη στιγμη που τα γραφει σε εναν δημοσιο χωρο.οποτε η καραμελιτσα για το λα8ος εμενα προσωπικα δεν με αγγιζει κα8ολου.εαν εκανες λα8ος να ανακαλεσεις και να παρεις πισω τισ προσβολες που εξαπελησες. @Hohenstaufen το ποιος ειναι ο μεσος ψηφοφορος και ποιος η νομεγκλατουρα και η ιντελιγκεντσια εδω μεσα ασε να κρι8ει απο καναν αλλο και δεν νομιζω να εχει σημασια επι του προκειμενου. οσον αφορα τωρα το δημοκρατικομετρο ΤΜ (sic) ειναι αν 8ελεις και συνταγματικα κατοχηρωμενο πως πρεπει να προστατεψουμε την δημοκρατια μας.συνεπως οταν φασιστικα στοιχεια αναγυρονται εχω κα8ε δικαιωμα να κανω την κριτικη μου. τωρα τ επιπεδο της κριτικης εξαρταται παντοτε και απο το ποιον εχεις απεναντι σου
michailovits Αύγουστος 3, 2007 #28032 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 21:14] @michailovits ο κα8ενας ειναι υπευ8υνος των οσων γραφει και λογοδοτει για αυτα απο τη στιγμη που τα γραφει σε εναν δημοσιο χωρο.οποτε η καραμελιτσα για το λα8ος εμενα προσωπικα δεν με αγγιζει κα8ολου.εαν εκανες λα8ος να ανακαλεσεις και να παρεις πισω τισ προσβολες που εξαπελησες. @Hohenstaufen το ποιος ειναι ο μεσος ψηφοφορος και ποιος η νομεγκλατουρα και η ιντελιγκεντσια εδω μεσα ασε να κρι8ει απο καναν αλλο και δεν νομιζω να εχει σημασια επι του προκειμενου. οσον αφορα τωρα το δημοκρατικομετρο ΤΜ (sic) ειναι αν 8ελεις και συνταγματικα κατοχηρωμενο πως πρεπει να προστατεψουμε την δημοκρατια μας.συνεπως οταν φασιστικα στοιχεια αναγυρονται εχω κα8ε δικαιωμα να κανω την κριτικη μου. τωρα τ επιπεδο της κριτικης εξαρταται παντοτε και απο το ποιον εχεις απεναντι σου Σι΄γουρα και είμαι, θα ανακαλέσω όταν ανακαλέσουν και μερικοί απο εδω, άλωστε έχω σχεδον ανακαλέσει... Εγω κράτησα 100% δημοκρατικό ύφος παραδέχτικα το λάθος μου και το παραδέχομαι... αλλα εσείς...αμφιβάλω.... Τεσπα θα προτειμου΄σα να λείξει το θέμα γιατι άρχισα να μην εσθάνομαι και πολύ όμορφα...
KoMM Αύγουστος 3, 2007 #28033 Αύγουστος 3, 2007 ΑΔΩΝΗ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕτα βιντεάκια απλά ρισπέκτ...Ειδικά τα κομεντς....πόσα ζωα υπάρχουν....
michailovits Αύγουστος 3, 2007 #28034 Αύγουστος 3, 2007 Κυριως ο sotiris Με πείραξε με αυτά που είπε, ειδικα΄το οτι άνθρωποι σαν εμένα δεν πρέπει να είναι εν ζωή (πολύ δημοκρατικός άνθρωπος πρεπει να είναι) Πως θα πεις εσύ σε εμένα (ναι είμαι κατω απο 18 ) οτι δεν πρεπει να είμαι εν ζωή??
CrazyAnt1416003257 Αύγουστος 3, 2007 #28035 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από michailovits [Σήμερα, στις 23:14] παιδιά , εχω στεναχωριθεί πάρα πολύ οχι τόσο επειδή κρατίσατε χουντικό ύφος και με είπατε φασίστα ( οχι οτι με πρειραξε τοσο πολύ) αλλα επειδή έγινε παρεξήγηση, όποιος πηράχτικε απο τα λεγομενα μου ζητω συγγνώμη για μια ηλιθιότητα που πέταξα κατα λάθος. Δεν θέλω να υπάρχουν διαμάχες σε αυτό το φορουμ. Τώρα αν κάπιοος κρατάει ακόμα επιθετικό (ή και χουντικο ) ύφος απέναντι μου , τότε δεν ε΄χω να πω κάτι αλο. Απλα ήθελα να πω πως η κυβέρνηση του πασοκ ήαν χειρότερη απο της νεας δημοκρατίας... Αυτό ήταν όλο σε γενικες γραμμές και ελπίζω η παρεξήγηση να λυθεί... παντως το γεγονος οτι δεν σε πειραξε οτι καποιος σε αποκαλεσε φασιστα ενω δεν 8εωρεις εαυτον ως τετοιον 8α πρεπε να σε προβληματισει :X: εγω παντως περιμενω προσωπικα συγγνωμη γιατι το γενικα και αοριστο δεν με καλυψε κα8ως σε δευτερο ποστ σου ειπες πως καλα εκανες και με προσεβαλες κατι που κανει το 8εμα προσωπικο και κατα συνεπεια και η συγνωμη πρεπει να ναι προσωπικη. εγω παντως δεν παιρνω πισω αυτα που ειπα ως τωρα κα8ως δεν με εχεις πεισει πως κανω λα8ος.απλα αποφευγεις την αντιπαρα8εση
michailovits Αύγουστος 3, 2007 #28036 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 21:24] παντως το γεγονος οτι δεν σε πειραξε οτι καποιος σε αποκαλεσε φασιστα ενω δεν 8εωρεις εαυτον ως τετοιον 8α πρεπε να σε προβληματισει :X: εγω παντως περιμενω προσωπικα συγγνωμη γιατι το γενικα και αοριστο δεν με καλυψε κα8ως σε δευτερο ποστ σου ειπες πως καλα εκανες και με προσεβαλες κατι που κανει το 8εμα προσωπικο και κατα συνεπεια και η συγνωμη πρεπει να ναι προσωπικη. εγω παντως δεν παιρνω πισω αυτα που ειπα ως τωρα κα8ως δεν με εχεις πεισει πως κανω λα8ος.απλα αποφευγεις την αντιπαρα8εση Με πειραξε ανρθωπε!Αλλα λέω πως δεν με πειραξε.Αν εσένα σου πει κάποιος δεν πρεπει να είσαι εν ζωή θα σε πειράξει λιγότερο απο το να σε πει κομουνιστή ή φαίστα? Γιάυτό λέω οτι αυτό με πείραξε ΠΙΟ πολύ Εν πάσι περιπτώση δεν κρατας ούτε εσύ δημοκρατικό ύφος καθως με κατακρίνεις... Εν πάσι περιπτώση εσένα σου ζητώ συγγνώμη γιατί ήταν και αγένια αυτό που είπα... Αλλα όωπς υποχορώ έτσι θέλω κ εσείς να υποχορίσετε και να κάνετε οτι κανω εγω , αν δεν κάνατε κάτι σωστό
CrazyAnt1416003257 Αύγουστος 3, 2007 #28037 Αύγουστος 3, 2007 ολα ορ8α τα επραξα συνεπως δεν υπαναχωρω αμα με αποκαλουσες φασιστα σαφως και 8α πειραζε και 8α με προσεβαλλε ακομα περισσοτερο οσο για το υφος μου μια χαρα δημοκρατικο ειναι.δεν 8α κανουμε και δημοσκοπηση στην τελικη.η κριτικη ειναι ακρως δημοκρατικη και οπως ειπα και νωριτερα ο κα8ενας ειναι υπολογος των πραξεων και των λογων του.
KoMM Αύγουστος 3, 2007 #28038 Αύγουστος 3, 2007 Νταξ, ο καθένας πιστεύει ότι θέλει... Ούτε εγώ συμπαθώ τους φασίστες π.χ. αλλά δεν είμαι της άποψης να τους κρεμάμε... Καλύτερα να προσπαθούμε να τους δείξουμε ότι ο φασισμός δεν έχει νόημα...Ριλαξ μποιζ!
michailovits Αύγουστος 3, 2007 #28039 Αύγουστος 3, 2007 ρε παιδιά έλεος ουτε εμενα μαρεσουν οι φασίστες μια κοτσάνα πεταξα προς θεού!Οκ μην υποχωρείς εγω παραδεχτηκα το λάθος μου και σου είπα και συγγνώμη όπως έπρεπε.Τι μου λέτε τώρα?οτι εγω 16χρωνών (ναι 16) άνθρωπος και φασίστας να ήμουν πρέπε να κρεμαστω?Δεν ξέρω τι γινεται εδω πραγματικά εγω παραδεχτηκα οτι είπα κοτσάνα...τεσπα
SLN Αύγουστος 3, 2007 #28040 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από michailovits [Σήμερα, στις 18:34] Φυσικά νδ ψηφίζω αλλα οι τυφλοί είσται εσείς γιατί δεν έχετε ιδέα απο πολιτική. Αρχική απάντηση από michailovits [Σήμερα, στις 23:21] (ναι είμαι κατω απο 18 ) Αδερφε, πως ψηφιζεις ΝΔ (ή Kομμα Ελληνων Κυνηγων for-that-matter) αφου εισαι κατω απο 18????? Ρωταω γιατι εγω ειμαι οντως ασχετος και τυφλος απο πολιτικη... Εφτασα 20-φευγα για να ψηφισω. Οσο μπορουσα το ανεβαλλα... σαν τον στρατο ενα πραγμα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.