michailovits Αύγουστος 3, 2007 #28001 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 14:27] εμενα παλι μου τη δινει που ολοι ασχολουνται με τα 2 κομματα εξουσιας και τις κατηγοριες που εριχνε/ριχνει ο ενας στον αλλο σαν αντιπολητευση ενω σαν κυβερνον κομμα κανουν ακριβως τα ιδια και συνεχιζουν ο ενας την πολιτικη του αλλου. ψιλολα8ακια λες ε?χμμ καηκε & καιγεται η μιση Ελλαδα,η τιμη της βενζινης την εχει καταστησει πλεον αγα8ο πολυτελειας,οι μισ8οι και οι συνταξεις εχουν φ8ινουσα πορεια χωρις σταματημο (σε τιμες πραγματικης αξιας και οχι ονομαστικης),οι αυξησεις στις τιμες των αγα8ων εχουν καταντησει blockbaster και κα8ε βδομαδα κοιταμαι πιο προιον εχει την πρωτη 8εση σε αυξηση τιμης,οι φορολογικες ρυ8μισεις που γινονται για να ευνοησουν την ανταγωνιστηκοτητα των ελληνικων επιχειρησεων μετακυλυονται (ω τι παραξενο) στους μισ8ωτους+συνταξιουχους και φυσικα η ρουσφετολογια και το βολεμα δινουν και παιρνουν με τελευταιο τραγελαφικο συμβαν την δημιουργια τους σωματος των Αστυνομικων της Οικολογιας (και αλλοι αστυνομοι ρε φουστη μου?) με επιτυχοντες του διαγωνισμου επι Μητσοτακη το '92 aka 15 χρονια μετα.απο τους επιτυχοντες τοτε 5 εχουν πε8ανει και ο μεσος ορος ηλικιας ειναι 43 χρονων.εξοπλισμο δεν 8α χουν και 8α κανουν περιπολιες με τα Εντουρο τους (γιατι με τα αμαξια πως 8α περιπολουν τους αγρους & τα δαση?) και το πιο γελοιο της υπο8εσης ειναι πως ενω ακομα το σωμα δεν εχει συστα8ει,εχει ηδη διοριστει κ εχει αναλαβει κα8ηκοντα ο Διευ8ηντης του σωματος ο οποιος ειναι και εν αποστρατια εδω και μια πενταετια και στο μεσοδιαστημα καλλιεργει ρεβυ8ια Οο κατα τα αλλα ολα πανε πριμα. α και που σαι.αν δεν υπηρχαν αυτα τα ανα8εματησμενα κομουνια οπως τα αποκαλεις οι λεξεις 8αωρο/5ν8ημερο/κοινωνικη ασφαλεια&προνεια κ.ο.κ 8α ηταν λεξεις αγνωστες παγκοσμιως και αυτη τη στιγμη 8α δουλευαμε ολοι 15 ωρες τη μερα κ 8α λεγαμε και ευχαριστω... οποτε κανε μου τη χαρη κ τραβα για καμια βουτια να δροσιστεις γιατι προσωπικα με προσβαλλεις με τους χαρακτηρισμους σου και ταυτοχρονα προσβαλλεις την νοημοσυνη μου με τις αρλουμπες που αραδιαζεις. Υ.Γ δεν 8ελω να ξεκινησω καποιο flame αλλα και η ανοχη εχει τα ορια της Περισσότερη ελλαδα είχε καει επι πασοκ. Επίσης δεν φταέι για όλα η κυβέρνηση. Επίσης τα δάση θα γίνουν όωπς πριν.Όχι σαν το πασοκ που τα παρατισε. Επίσης λογικό είναι να υπάρχει ακρίβια απο την στιγμή άνθρωποθι του θεού που κυβερνούσε το πασοκ το οποίο έφαγε όλο το δάνει απο την εε και η χώρα μας χροστάει λογικό είναι!Αυτά κάπως πρέπει να ξεπληρωθούν! Πολύ καλά κάνουν με τις υψηλές τιμές. Όσο για τα κομούνια κανείς δεν είνα τέλειος και μάλοον δεν ξέρεις τι σου γίνεται φιλαράξκο μου... Αν είσα κομουνιστής πολύ καλά κάνω και σε προσβάλω! Αλλα στην ιδέα του μκομουνισμόύ και εγώ είμαι φαν.Στην πράξη τα πράγματα είναι διαφορετικά. Α ρε ένας παπαδόπουλος που μας χρείαζετε...
rip_noob Αύγουστος 3, 2007 #28002 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από michailovits [Σήμερα, στις 18:40] Α ρε ένας παπαδόπουλος που μας χρείαζετε... :X:
michailovits Αύγουστος 3, 2007 #28003 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 16:37] Νταξ. Ότι έκανε το ΠΑΣΟΚ το κάνει και η ΝΔ αλλά η πλάκα είναι ότι παρατηρώ το ΠΑΣΟΚ να τα κάνει σε 8 χρόνια και η ΝΔ σε μόλις 4 σκάρτα Δεν το συνεχίζω γιατί θα πάει πολύ μακριά η Βαλίτσα. Μόνο που η νδ μας σώζει απο το χάος και όλα έχουν μπει σε μια τάξη... Και τα καλά είναι περισσότερα απο τα κακα.... οσο για την τελευταία πρόταση? +1
AN7 OverClocker Αύγουστος 3, 2007 #28004 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από michailovitsΑ ρε ένας παπαδόπουλος που μας χρείαζετε... Το αποτελειωτικό χτύπημα.Δεν ξέρω πώς θα σας/σου φανεί αλλά μόλις μπήκες στην ignore λίστα μου...Αλήθεια.Κάνεις προεκλογική εξτρατεία τώρα που μειώθηκε η διαφορά?Ε ρε ένας βεργής που μας χρειάζεται.Αν και δεν θα δώ τι θα μ απαντήσεις δεν πειράζει...καλύτερα γιατί θα γίνουμε μπουκι εδώ μέσα
michailovits Αύγουστος 3, 2007 #28005 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 16:43] Το αποτελειωτικό χτύπημα.Δεν ξέρω πώς θα σας/σου φανεί αλλά μόλις μπήκες στην ignore λίστα μου... φυσικά και δεν το εννούσα, αλλα ακούτε χούντα δεν ξέρετε όμως για πιον λόγο και τι έκανε στην χούντα αυτός ο αλήτης...Εν πάσι περιπτώση δεν το εννούσα και ούτε με ενδιαφέρει για το ignore list ...Θγεια να έχουμε όλοι μας...
michailovits Αύγουστος 3, 2007 #28006 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 16:43] Το αποτελειωτικό χτύπημα.Δεν ξέρω πώς θα σας/σου φανεί αλλά μόλις μπήκες στην ignore λίστα μου...Αλήθεια.Κάνεις προεκλογική εξτρατεία τώρα που μειώθηκε η διαφορά?Ε ρε ένας βεργής που μας χρειάζεται.Αν και δεν θα δώ τι θα μ απαντήσεις δεν πειράζει...καλύτερα γιατί θα γίνουμε μπουκι εδώ μέσα Δεν κάνω τίποτα...Παλι η νδ θα βγει φυσικά και να το θυμα΄στε όλοι...ο περισσότερος κόσμος ξέρει και θα ψηφίσει...Ας το σταματήσουμε το θέμα
SLN Αύγουστος 3, 2007 #28007 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από michailovits [Σήμερα, στις 18:34] Εμένα ο αδερφός του πατέρα μου δηλ. ο θείος μου είναι βουλευτής του...λάος!ναι ναι του λαος. Μπηκε το ΛΑΟΣ στην βουλη και ο θειος σου ειναι βουλευτης?????Εχω χασει επεισοδια.... Νομιζω στις ευρωεκλογες εβγαλε εναν ευρωβουλευτη τον ιδιο τον "Χέρι-Χέρι". Εννοεις οτι ο θειος σου (δηλ. ο αδερφος του πατερα σου) ειναι ο ιδιος ο ... "Χέρι-Χέρι"???
michailovits Αύγουστος 3, 2007 #28008 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 16:57] Μπηκε το ΛΑΟΣ στην βουλη και ο θειος σου ειναι βουλευτης?????Εχω χασει επεισοδια.... Νομιζω στις ευρωεκλογες εβγαλε εναν ευρωβουλευτη τον ιδιο τον "Χέρι-Χέρι". Εννοεις οτι ο θειος σου (δηλ. ο αδερφος του πατερα σου) ειναι ο ιδιος ο ... "Χέρι-Χέρι"??? ναι σορρυ πάντως είναι κάτι με το λαοςτεσπατα ξέρω απο πρώτο χέρι τελος παιδιά δεν βγάζει πουθενά δεν ξέρω για εσάς αλλα εγω αγχόνομαι και δεν μαρέσει η κουβένατα μας.όλοι ψηφίζουν οτι θέλουν δημοκρατία έχουμε τελος.
michailovits Αύγουστος 3, 2007 #28009 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 16:43] Το αποτελειωτικό χτύπημα.Δεν ξέρω πώς θα σας/σου φανεί αλλά μόλις μπήκες στην ignore λίστα μου...Αλήθεια.Κάνεις προεκλογική εξτρατεία τώρα που μειώθηκε η διαφορά?Ε ρε ένας βεργής που μας χρειάζεται.Αν και δεν θα δώ τι θα μ απαντήσεις δεν πειράζει...καλύτερα γιατί θα γίνουμε μπουκι εδώ μέσα Πραγματικά γελάω με τον Βεργή....Μια η Ελένη Λουκά και ένας ο Βεργής....Αναροτιέμε σε όλη την Ελλάδα τον ψιφήζουν τουλάχιστων 10 άνθρωποι?Τεσπα έλειξε αυτό το θέμα
spresv Αύγουστος 3, 2007 #28010 Αύγουστος 3, 2007 Ρε φιλε Μιχαληλοβιτς, πανε για κανα μπανακι, αφου βλεπεις, δεν το σηκωνουνε πολυ το flame. Πες τα πουθενα αλλου.Εχει κανεις την Skystar HD?
Tsakonas Αύγουστος 3, 2007 #28011 Αύγουστος 3, 2007 Εγω ενα εχω να πω OVERVOLT FOR PRESIDENT !!!!!!!period!τελος!δεν περιγραφω αλλο!http://one.fsphost.com/kiriakost/html/who_i_am___.html
KoMM Αύγουστος 3, 2007 #28013 Αύγουστος 3, 2007 Έλα παιδιά , τι πασοκ τι νδ , σε λίγο θα γίνουμε Σουηδία.
spresv Αύγουστος 3, 2007 #28014 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από Tsakonas [Σήμερα, στις 19:14] Εγω ενα εχω να πω OVERVOLT FOR PRESIDENT !!!!!!!period!τελος!δεν περιγραφω αλλο!http://one.fsphost.com/kiriakost/html/who_i_am___.html Τελικα ειναι απιστευτο ποση βλακεια χωραει σε ενα και μοναδικο κεφαλι...
SLN Αύγουστος 3, 2007 #28015 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από spresv [Σήμερα, στις 19:26] Τελικα ειναι απιστευτο ποση βλακεια χωραει σε ενα και μοναδικο κεφαλι... Cirus, να φανταστω οτι για να λες κατι τετοιο, μαλλον δεν εχεις δει αυτο ακομα
sotiris Αύγουστος 3, 2007 #28016 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από michailovits Φυσικά νδ ψηφίζω αλλα οι τυφλοί είσται εσείς γιατί δεν έχετε ιδέα απο πολιτική. Εμένα ο αδερφός του πατέρα μου δηλ. ο θείος μου είναι βουλευτής του...λάος!ναι ναι του λαος. Και τα ξέρω όλα...... απο πρώτο χέρι Αρχική απάντηση από michailovits Περισσότερη ελλαδα είχε καει επι πασοκ. Επίσης δεν φταέι για όλα η κυβέρνηση. Επίσης τα δάση θα γίνουν όωπς πριν.Όχι σαν το πασοκ που τα παρατισε. Επίσης λογικό είναι να υπάρχει ακρίβια απο την στιγμή άνθρωποθι του θεού που κυβερνούσε το πασοκ το οποίο έφαγε όλο το δάνει απο την εε και η χώρα μας χροστάει λογικό είναι!Αυτά κάπως πρέπει να ξεπληρωθούν! Πολύ καλά κάνουν με τις υψηλές τιμές. Όσο για τα κομούνια κανείς δεν είνα τέλειος και μάλοον δεν ξέρεις τι σου γίνεται φιλαράξκο μου... Αν είσα κομουνιστής πολύ καλά κάνω και σε προσβάλω! Αλλα στην ιδέα του μκομουνισμόύ και εγώ είμαι φαν.Στην πράξη τα πράγματα είναι διαφορετικά. Α ρε ένας παπαδόπουλος που μας χρείαζετε... Αρχική απάντηση από michailovits Μόνο που η νδ μας σώζει απο το χάος και όλα έχουν μπει σε μια τάξη... Και τα καλά είναι περισσότερα απο τα κακα.... οσο για την τελευταία πρόταση? +1 Αρχική απάντηση από michailovits φυσικά και δεν το εννούσα, αλλα ακούτε χούντα δεν ξέρετε όμως για πιον λόγο και τι έκανε στην χούντα αυτός ο αλήτης... Εν πάσι περιπτώση δεν το εννούσα και ούτε με ενδιαφέρει για το ignore list ... Θγεια να έχουμε όλοι μας... Αρχική απάντηση από michailovits Δεν κάνω τίποτα... Παλι η νδ θα βγει φυσικά και να το θυμα΄στε όλοι... ο περισσότερος κόσμος ξέρει και θα ψηφίσει... Ας το σταματήσουμε το θέμα Αρχική απάντηση από michailovits ναι σορρυ πάντως είναι κάτι με το λαος τεσπα τα ξέρω απο πρώτο χέρι τελος παιδιά δεν βγάζει πουθενά δεν ξέρω για εσάς αλλα εγω αγχόνομαι και δεν μαρέσει η κουβένατα μας. όλοι ψηφίζουν οτι θέλουν δημοκρατία έχουμε τελος. Γελάω (γέλαγα και θα γελάω) με κρυφοφασιστάκια της δικιάς σου χροιάς, τα οποία δεν δύνανται να γράψουν σωστά την ελληνικήν, πολλώ δε μάλλον να την μιλήσουν και σε πραγματικό χρόνο. Ελλαδάρα σ'αγαπώ, αλλά όταν πρόκειται να κάνουμε κάτι, λαμογιά uber alles. Οι "Σωτήρες" της Ελλάδας που δεν έχουν κάνει τίποτα γι' αυτή. . . Και εις ανώτερα να πεις στο θείο σου, στη μετά θάνατον ζωή να πάει να συναντήσει τα είδωλά του από τα SS. Κανονικά οι SS-οπαδοί-(lol)βουλευτές θα έπρεπε να σκοτώνονται ως ανθέλληνες στις πλατείες για παραδειγματισμό. Ναι δυστυχώς έχουμε δημοκρατία και φασιστάκια του λόγου σου έχουν λόγο, ενώ θα έπρεπε να βρίσκονται στα κάτεργα. Και κάτι τέτοιοι όμοιοί σου δεν θά 'πρεπε νά 'ναι εν ζωή: Δυστυχώς κάποις επίκτητες ιδιότητες είναι μη αναστρέψιμες, και όταν βλάπτεται τόσο το κοινωνικό σύνολο από μεμονωμένα άτομα, η ηλεκτρική καρέκλα φαντάζει θείο δημιούργημα. ’λλος ένας "Σωτήρας" εν δράσει: Και μερικά βιντεάκια για τους λάτρεις του είδους:
spresv Αύγουστος 3, 2007 #28017 Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από SLN Cirus, να φανταστω οτι για να λες κατι τετοιο, μαλλον δεν εχεις δει αυτο ακομα ΟντωC
mariosalice Αύγουστος 3, 2007 #28019 Αύγουστος 3, 2007 Καλά εδώ μέσα θα μαζέψετε ψόφους?Πάτε αλλού.Μου τη δίνουν οι ψηφοθήρες και τα τσιράκια τους.Σλουρπ σλουρπ, στους πάτρονες σας ... φτάνει πια.
Dem Αύγουστος 3, 2007 #28020 Αύγουστος 3, 2007 Εγω πάλι δεν καταλαβα το οτι, ακομη και να ηταν βουλευτης ο θειος στο λαος γιατι να τα ξερει απο 1ο χερι ο άλλος...το "συνεπαγεται" που μπαινει στη πρόταση? Σύμφωνα με το τροπο γραφής και τα επιχειρήματα μάλλον μιλάμε για μικρη ηλικια, και σε αυτη τη φαση ο φανατισμος και η καθοδηγηση απο μεγαλυτερους, θειους, κτλ. είναι το πιο ασχημο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.