Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Wizard!

Honda CBR1000RR. Χοντρικά, 0-100: 3.1", 0-200: 8.7", 0-400m: 9.40", top-speed: 290+

ΧΑΧΑΧΑΧΑ...το ξερα! τα παμε οποτε θες αλλα σε στροφιλικια απο κει Σουνιο μερια...γιατι ενταξει σε ευθειες δεν το συζηταμε καν...α περιμενε και λιγο γιατι παιζει και ενα τουρμπακι τωρα...να μαι οπως πρπει..

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

οχι..προς θεού δεν εννοώ αυτό.

Όταν όμως βλέπω αυτό

προβλήματα και δεν έχει υποδομές εξξαιτείας παλιώτερων κυβερνήσεων.

Μου την δίνει που μονο τα ψυλολαθάκια της νεας δημοκρατίας λένε τα μμε , μου την δίνει που τα καλα και η προοδοςπου μας προσφαίερει η νδ δεν τα βλεπουν ή καλύτερα δεν θέλνουν νατ αβλέπυν τα πασόκια.

Ψιλολαθάκια?

Λένε μόνο τα ΜΜΕ?

Πασόκια?

Ε..ελεοC

Ετσι που το διατυπωσες ντε...:p

Και οι 2 μ@λακες ειναι, και ο μπουλης και το αμερικανακι...Λαθη κανουν και οι 2 οπως επισης τρωνε λεφτα κ οι 2.

Η διαφορα τους ειναι στο πως θα κανουν το κοσμο να πιστεψει οτι ειναι καλυτεροι για να τους ψηφισουν κ να φανε παραπανω...

Αρα τι κανεις...Ψηφιζεις Βεργη κ θα εχεις μια Ρωσιδα/Βουλγαρα/κτλπ δωρο...:hehe:

Αρχική απάντηση από gbak

ΧΑΧΑΧΑΧΑ...το ξερα! τα παμε οποτε θες αλλα σε στροφιλικια απο κει Σουνιο μερια...γιατι ενταξει σε ευθειες δεν το συζηταμε καν...α περιμενε και λιγο γιατι παιζει και ενα τουρμπακι τωρα...να μαι οπως πρπει..

Mε τίποτα όμως :)

Σέρρες, 5 συνεχόμενοι χρονομετρημένοι, ο καθένας μόνος του μέσα, κερδίζει ο καλύτερος χρόνος.

Μόνο έτσι ;) Δεν παίζω σε δημόσιους δρόμους.

Αρχική απάντηση από Wizard!

Mε τίποτα όμως :)

Σέρρες, 5 συνεχόμενοι χρονομετρημένοι, ο καθένας μόνος του μέσα, κερδίζει ο καλύτερος χρόνος.

Μόνο έτσι ;) Δεν παίζω σε δημόσιους δρόμους.

σερρες θελω λαστιχα αλλα..λαδια..μην σου πω και δισκο πλατω...βεβαια αυτο ειναι και το σωστο....παντως παιζει να ανεβω καποια στιγμη με κατι πολυ γρηγορους φιλους..

Αρχική απάντηση από gbak

...με κατι πολυ γρηγορους φιλους..

’μα δε γυρνάνε κάτω από 1:21, ξεχάστε το :p

Μακάρι να είχαμε μία σωστή πίστα πιό κοντά... Τα Μέγαρα είναι μπ@λο.... Και για Σέρρες θέλεις ταξίδι και πολλά λεφτά. Ειδικά για εμάς, χωρίς τρέιλερ είναι ταλαιπωρία.

βασικα ειναι κανα δυο που με ψηνουν να παμε με δυο πορσικα..ενα καρρερα και ενα καγιεν...αλλα που να τους ακολουθησω...ναι και ειναι τραβηγμα μεγαλο...

στα μεγαρα με τιποτα εχουν φυγει πολλοι...πολυ αθλια πιστα..και ειδικα με το δικο μου με το μπλοκε διαφορικο θα χω προβλημα..

1:09,299 έκανα με το, θεος 'σχωρέστο, Nissan μου...

Ανάρτηση Tein Drift-Spec και διαφορικό Nismo 2-way LSD.

Πίεση λίγο πριν αρχίσει το air-flow να μη διαβάζει, γύρω στο 1.9ct με Garrett GT2835.

Αρχική απάντηση από LevelOne

1:09,299 έκανα με το, θεος 'σχωρέστο, Nissan μου...

Έχεις μέτρηση που να το αποδεικνύει? Γιατί είναι σα να λες ότι έβγαλες 30000 marks αλλά κάηκε το pc πριν προλάβω να postάρω... :hmm:

Αρχική απάντηση από LevelOneΑνάρτηση Tein Drift-Spec και διαφορικό Nismo 2-way LSD.

tein type flex εδω ρυθμιζομενη...greddy τελικο...και racing beat εισαγωγη,volk racing wheels le37t..αυτα

για τουρμπο το σκεφτομαι.. γιατι ειναι το μοναδικο μου αμαξι και αμα μου σκασει κανα μοτερ θα χω προβλημα...

καλα ρε συ εδωσες τοσο τουμπανιασμενο αμαξι σε γυναικα...ημαρτον!

Αρχική απάντηση από gbak

tein type flex εδω ρυθμιζομενη...greddy τελικο...και racing beat εισαγωγη..αυτα

για τουρμπο το σκεφτομαι.. γιατι ειναι το μοναδικο μου αμαξι και αμα μου σκασει κανα μοτερ θα χω προβλημα...

καλα ρε συ εδωσες τοσο τουμπανιασμενο αμαξι σε γυναικα...ημαρτον!

και δεν παιρνεις ενα EXTRA300 να γουσταρις και κανενα rool στον αερα:hehe:

Αρχική απάντηση από def

και δεν παιρνεις ενα EXTRA300 να γουσταρις και κανενα rool στον αερα:hehe:

χααχαχαχα :hehe: να σου πω δεν εχεις και αδικο..

Έτσι για του λόγου το αληθές, το απόλυτο ρεκόρ πίστας στις Σέρρες, το έχει ο Γιάννης Μπούστας με 1'19.881

Το 1'09.xxx είναι ιδιαίτερα χλωμό :rolleyes:

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 14:43]

Μην μ πείς..

ΝΔ ψηφίζεις.

Πώς φαίνεται ο τυφλός....

Φυσικά νδ ψηφίζω αλλα οι τυφλοί είσται εσείς γιατί δεν έχετε ιδέα απο πολιτική.

Εμένα ο αδερφός του πατέρα μου δηλ. ο θείος μου είναι βουλευτής του...λάος!ναι ναι του λαος.

Και τα ξέρω όλα...... απο πρώτο χέρι

Νταξ.

Ότι έκανε το ΠΑΣΟΚ το κάνει και η ΝΔ αλλά η πλάκα είναι ότι παρατηρώ το ΠΑΣΟΚ να τα κάνει σε 8 χρόνια και η ΝΔ σε μόλις 4 σκάρτα :p

Δεν το συνεχίζω γιατί θα πάει πολύ μακριά η Βαλίτσα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.