Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ea6gka

εκανες το πρωτο βημα gbak προς το δρομο της σωτηριας, τωρα κανε και το δευτερο http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=1&category=1038

:banging: :hehe:

λες εε?? μεσααα...βασικα μου χει φυγει το κεφαλι τον τελευταιο καιρο...πολυ δουλεια πολυ αερδρομιο και πολυ hardware...αντε να δουμε...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka

η μερα δε ξεκινησε καλα

γιατί σύντροφε;

πηρα ενα περσιας γατο , μωρο. 3 βδομαδες μια χαρα σημερα το παω στο γιατρο μου λεει μεχρι το απογευμα και αν παει, ιωση. δεν ειναι που θα πεθανει ειναι που εισαι διπλα του και μολις κανεις να φυγεις φωναζει. ελεος

εχθές πήγα σε γενέθλεια, κι ενώ εμείς γιορτάζαμε, ο σπιτονοικοκύρης του φίλου μου, που μένει από πάνω, έκλαιγε την κόρη του... Ξεψύχησε εκείνη την ώρα στο νοσοκομείο... Την είχαν στην εντατική από τροχαίο..... 25 χρονών....

Καλημέρα...

Να μη σας πάρει! Παρασκευή είναι και αύριο θα κάνετε μπάνιο σε κάποια παραλία, κι άλλοι θα είναι διακοπές. Απλά, το έγραψα γιατί μου ήρθε κάπως, κι γιατί ορισμένες φορές πρέπει να εκτιμάμε αυτά που έχουμε ακόμα κι αν είναι στραβά, ψυχρά, κι ανάποδα, γιατί δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει.

περιμενω ενα πακετο τι καταλαβαινετε απο δαυτο...γιατι εγω δεν βγαζω ακρη..

2001451024980042669_rs.jpg

Κι εγώ έτσι κάνω και το έχω πει. Τα κατεβάζω, παίζω, κι αν το παιχνίδι με κρατήσει, το πληρώνω. Αλλά να πετάξω 50 για μερικές ώρες, δεν......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.