Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Κατα 80% θα φυγω τον Οκτωβρη για Dubai για κανα 4μηνο. Ειχα παει περυσι τετοια εποχη Σανγκαη.

Ειναι ωραια να γυρνας...:) Ειδικα σε τετοιες πολεις που εχουν πολυ international κοσμο. Και αρκετα ποιοτικο θα ελεγα ;)

συμφωνω ποσο μαλλον και με 8.500e τον μηνα μισθο+ολα τα αλλα πληρωμενα...αστα φιλε ειναι πειρασμος...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

εχει ποσο καιρο,τρωω μικρα γευματα συνεχεια ολη μερα.

βασικα ο μεταβολισμος παιζει ρολο.

edit ξερει κανενας κανα cd-mp3 player για το αυτοκινητο. μεχρι 150 γιουρια θελω.

ποιες μαρκες ειναι καλες?

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 09:49]

εχει ποσο καιρο,τρωω μικρα γευματα συνεχεια ολη μερα.

βασικα ο μεταβολισμος παιζει ρολο.

edit ξερει κανενας κανα cd-mp3 player για το αυτοκινητο. μεχρι 150 γιουρια θελω.

ποιες μαρκες ειναι καλες?

βαλε και καυσεις μεσα στο προγραμμα να δεις τι boost θα κανει ο μεταβολισμος.....8,5 χιλιομετρακια τη μερα και εισαι τζετ....αρχιζεις με 6 και σιγα σιγα θα πας για 8,5 .....εγω εχω καταφερει μεχρι 11(τρεξιμο παντα).....

Αρχική απάντηση από Tsakonas [Σήμερα, στις 11:29]

βαλε και καυσεις μεσα στο προγραμμα να δεις τι boost θα κανει ο μεταβολισμος.....8,5 χιλιομετρακια τη μερα και εισαι τζετ....αρχιζεις με 6 και σιγα σιγα θα πας για 8,5 .....εγω εχω καταφερει μεχρι 11(τρεξιμο παντα).....

επισης τον βελτιωνεις κατακορυφα αν τρως οτι ειναι να φας μεχρι τις 6 το απογευμα...και μετα τιποτα..

Αρχική απάντηση από Tsakonas

Μεχρι περσι εκανα τοσα χιλιομετρα σε κολυμπι.... + γυμναστηριο 3 φορες την εβδομαδα.....

Φετος σταματησα και πηρα 8 κιλα.... Δεν τρωω παραπανω... Ισα ισα νομιζω οτι τρωω και λιγοτερο.... Απο 73 πηγα 81....

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 22:30]

πως θα γινει να βλεπω την θερμοκρασια της 8800 κατω δεξια?

2003514952276921532_rs.jpg

χονδροειδης λυση:βαλε atitool ....

υγ:ειναι αναγκη να το λες και να το τονιζεις αυτο το 8800:p :p :p :p :p :p :p βρε παιδι μου?ζηλευουμε κι εμεις με τις 7αρες ....

παει ο ενας ο 250αρης μολις:rip: απο της 8 το απογευμα προσπαθουσα να του περασω xp

και ολο κατι συνεβαινε ρε τι γκατεμια ειναι αυτη:(

atitool το χα στην ατι ρε dudes και ηταν αψογο..τωρα να το βαλω και σε nv κατι με χαλαει...

@ΑΝ7 OverClocker

το δοκιμασα ρε dude αλλα δεν βρηκα τα temps να τα κανει minimized ...ασε που δεν πρεπει να φορτωνει και στο start up..

γμτ παντως σε αυτο υστερει η nv δεν βλεπω και κανα σοβαρο tool το atitool το χα βολευτει..

douleuei dude ;)

Πάς στο hardware monitoring,πατας το rec και μετα πατάς δεξι κλικ πανω στην θερμοκρασία και setup...show to tray...

’μα τρέχεις και 3d μπορεί να στο εμφανίζει απάνω αριστερά αλλά πρέπει να τρέχεις και τον statistics server.

Όσο για το run on startup τράβα στην καρτέλα settings ;)

OMG..πότε πήρες Ultra? :hehe:

Εχω χάσει επεισόδια :p

Αλήθεια..τι σε χαλάει στο ati tool k nv?

Εγώ μόνο αυτό χρησημοποιώ για το κλοκια και το riva για τα drivers settings

thanx ρε μαν !!

τι εγινε παλι ολονυχτια και σημερα?....τουλαχιστον ελπιζω να χεις φιλτρακια ρε!

:hehe:

ναι σημερα την τσιμπησα την ultra παει "κομματια" η ατιμη...μετα απο 6 χρονια ατιφαν το γυρισα φιλε...με μπερδεψε η ατι εσκασα και ενα καρο λεφτα και φως δεν ειδα...για μονη ειναι σουπερ για 300ευρα αλλα αμα θες παραπανω δεν κανει...

ειναι πολυ μουρη ομως..η ultra

2000394016866994517_rs.jpg

Αρχική απάντηση από gbak

thanx ρε μαν !!

τι εγινε παλι ολονυχτια και σημερα?....τουλαχιστον ελπιζω να χεις φιλτρακια ρε!

:hehe:

ναι σημερα την τσιμπησα την ultra παει "κομματια" η ατιμη...μετα απο 6 χρονια ατιφαν το γυρισα φιλε...με μπερδεψε η ατι εσκασα και ενα καρο λεφτα και φως δεν ειδα...για μονη ειναι σουπερ για 300ευρα αλλα αμα θες παραπανω δεν κανει...

Είμαι κομμάτια μαν..τελειώνω το τσιγάρο χωρίς φιλτράκι... γιατι δεν αξιώθηκα να πάρω..μιας και όλο δρομολογια έκανα σμρ.. :p

Ετς...ετς..come to the dark side (Intel + nVidia) :hehe:

Εγώ έχω να πάω σε μΑΤΙ απ την 9600ΧΤ...μετά πήγα σε 6600ΓΤ...7800ΓΤ και 8800ΓΤΧ :p..σταδιακά έφτασα στο βάθρο :p...

’ντε μαν..καλορίζικη , καλοδούλευτη και απροβλημάτιστη(το σημαντικότερο πλέον)

Νυχτες ;)

Α..αν θές να στο δείχνει στα 3d πρέπει να επιλέξει το Show on OSD e ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.