Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

τι ειπες τωρα....χωρις a/c ο Q σημερα...γμτ δεν εχω τσιγαρα..το χειροτερο μου να ξυπναω να χω καφε διχως τσιγαρα...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από gbak

το χειροτερο μου να ξυπναω να χω καφε διχως τσιγαρα...

Eμένα το καλύτερό μου :hehe:

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

καλημερααα! 72 κιλα το χειμωνα,80 τωρα.

Nα τα εκατοστήσεις βρε :p

Καλημέρα και δροσούλα σήμερα :)

πως γινεται αυτο συνηθως το καλοκαιρι χανεις και τον χειμωνα βαζεις...

Mπα...Ολο το χειμων και ειδικα Απριλιο/Μαιο χανουν ολοι για να ειναι fit για παραλια, και μολις πανε παραλια-διακοπες να οι ποικιλες, να οι δωδεκαδες κορονιτσες στην ξαπλωστρα, πιο μετα κοψιδια/μπριζολες/τζατζικια/ καλαμαρακια/ αστακομακαροναδες....

Ο γνωστος κυκλος ζωης...:hehe:

Αρχική απάντηση από gbak

τι ειπες τωρα....χωρις a/c ο Q σημερα...γμτ δεν εχω τσιγαρα..το χειροτερο μου να ξυπναω να χω καφε διχως τσιγαρα...

Αχ σε καταλαβαίνω..

Εγώ είχα καπνό..δεν είχα φιλτράκια...μέχρι που όργωσα στην κυριολεξία όλο το σπίτι και βρήκα ένα :D:p

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Αχ σε καταλαβαίνω..

Εγώ είχα καπνό..δεν είχα φιλτράκια...μέχρι που όργωσα στην κυριολεξία όλο το σπίτι και βρήκα ένα :D:p

εε καλα ρε στο φιλτρο κολλησες εσυ? εγω σου λεω δεν ειχω τιποτα ουτε καπνα ουτε φιλτρα...μιλαμε για πακετο...αλλα οκ εφοδιαστηκα μολις τωρα...junkie τελειως παντως με τα malboro

Αρχική απάντηση από gbak

τι υγεια πανω απο ολα:) μηχανικε μου

με σενα δεν εκπλισομαι καθολου.η επιστημη με την περιπτωση σου σηκωσε τα χερια:p

Αρχική απάντηση από gbak

εε καλα ρε στο φιλτρο κολλησες εσυ? εγω σου λεω δεν ειχω τιποτα ουτε καπνα ουτε φιλτρα...μιλαμε για πακετο...αλλα οκ εφοδιαστηκα μολις τωρα...junkie τελειως παντως με τα malboro

Ε ναι..δεν λέει πρωινιάτικα άφιλτρο...αλλου θα πατάμε και αλλού θα βρισκόμαστε :p

sponssored by Papastratos S.A? :hehe:

Νταξ..από κάτι μλκιες Next κτλπ είναι περφεκτ.

Αρχική απάντηση από def

τι υγεια πανω απο ολα:) μηχανικε μου

τι υγεια λευτερη...με τοσα που χω αρπαξει στο γ@μοαεροδρομιο 11 χρονια...τι ρανταρ τι σαρωματα...κοντευω να γινω αλιεν...εσυ ξερεις τωρα....

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 08:19]

κατι τυποι σαν τον polonos φταινε:p :p :p :p που ποσταρουνε φωτο με λαδωμενες και ζουμερες πιτσες και μετα αντε να ηρεμησεις.....στον υπνο μου τις εβλεπα μετα...εγω παντως κραταω γερα τη διαιτα...(native mode ετσι,χωρις mod και τετοια μαγειρεματα)...33 κατω και πεφτω λεμε...

Αρχική απάντηση από gbak

τι υγεια λευτερη...με τοσα που χω αρπαξει στο γ@μοαεροδρομιο 11 χρονια...τι ρανταρ τι σαρωματα...κοντευω να γινω αλιεν...εσυ ξερεις τωρα....

ξερω.................:(

κοιταχτε ενα mail που μου στειλανε για δουλεια...δειτε το location... αντε γεια λεμε..

Dear George,

You have been emailed this vacancy bulletin because you are on our database as having appropriate qualifications and experience for the vacancy. Please accept our apologies if this vacancy is not suitable.

Please pass to any friend or colleague looking for a new position.

* Location *

Bahrain

Maximum working week of 48 hrs with a maximum of 8 hrs per working day.

Benefits:

TAX FREE

Accommodation allowance

Annual flight tickets for yourself, spouse and children up to 21 yrs old.

42 days holiday

15 days public holidays

Full Life Insurance

Medical Insurance

Αρχική απάντηση από Tsakonas [Σήμερα, στις 10:58]

κατι τυποι σαν τον polonos φταινε:p :p :p :p που ποσταρουνε φωτο με λαδωμενες και ζουμερες πιτσες και μετα αντε να ηρεμησεις.....στον υπνο μου τις εβλεπα μετα...εγω παντως κραταω γερα τη διαιτα...(native mode ετσι,χωρις mod και τετοια μαγειρεματα)...33 κατω και πεφτω λεμε...

:rofl:

Και να φανταστεις οτι πριν λιγες μερες ηθελα να ποσταρω φωτο απο κατι σουβλακια ....

Αλλα δεν δεουλευε το imageshack :hehe:

Καλημερες :happy2:

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 08:36]

@ΚοΜΜ.

Δεν χώνεις άλλα 100 να πάρεις τον 6850 που κατα 98%πάνε όλα καλά μέχρι στιγμής?

Χεχε, δε παίζει :) αφενός γιατι τον αγόρασα ήδη, αφετέρου λεφτα γιοκ !

@ gbak

Το Bahrein ειναι μια αρκετα αναπτυσωμενη πολυ. Οχι της ταξεως του Dubai, αλλα αξιζει το ιδιο ;)

Θα σου προτεινα να το σκεφτεις πολυυυ σοβαρα !

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

@ gbak

Το Bahrein ειναι μια αρκετα αναπτυσωμενη πολυ. Οχι της ταξεως του Dubai, αλλα αξιζει το ιδιο ;)

Θα σου προτεινα να το σκεφτεις πολυυυ σοβαρα !

ετσι μαν φτιαξε με...αμα σου πω και μισθο! συν ολα τα αλλα που λεγε...και ναι το σκεφτομαι πολυ σοβαρα...απλα προσπαθω να βρω αλλον ενα να φυγω παρεα....εχω ξαναφυγει στο παρελθον στο Mιλανο καμια σχεση...

Κατα 80% θα φυγω τον Οκτωβρη για Dubai για κανα 4μηνο. Ειχα παει περυσι τετοια εποχη Σανγκαη.

Ειναι ωραια να γυρνας...:) Ειδικα σε τετοιες πολεις που εχουν πολυ international κοσμο. Και αρκετα ποιοτικο θα ελεγα ;)

Αρχική απάντηση από gbak

κοιταχτε ενα mail που μου στειλανε για δουλεια...δειτε το location... αντε γεια λεμε..

Dear George,

You have been emailed this vacancy bulletin because you are on our database as having appropriate qualifications and experience for the vacancy. Please accept our apologies if this vacancy is not suitable.

Please pass to any friend or colleague looking for a new position.

* Location *

Bahrain

Maximum working week of 48 hrs with a maximum of 8 hrs per working day.

Benefits:

TAX FREE

Accommodation allowance

Annual flight tickets for yourself, spouse and children up to 21 yrs old.

42 days holiday

15 days public holidays

Full Life Insurance

Medical Insurance

εχεις πμ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.