gbak Αύγουστος 2, 2007 #27901 Αύγουστος 2, 2007 τι ειπες τωρα....χωρις a/c ο Q σημερα...γμτ δεν εχω τσιγαρα..το χειροτερο μου να ξυπναω να χω καφε διχως τσιγαρα...
Wizard! Αύγουστος 2, 2007 #27903 Αύγουστος 2, 2007 Αρχική απάντηση από gbak το χειροτερο μου να ξυπναω να χω καφε διχως τσιγαρα... Eμένα το καλύτερό μου Αρχική απάντηση από MaGiCMaN καλημερααα! 72 κιλα το χειμωνα,80 τωρα. Nα τα εκατοστήσεις βρε Καλημέρα και δροσούλα σήμερα
gbak Αύγουστος 2, 2007 #27904 Αύγουστος 2, 2007 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN καλημερααα! 72 κιλα το χειμωνα,80 τωρα. πως γινεται αυτο συνηθως το καλοκαιρι χανεις και τον χειμωνα βαζεις...
YDinopoulos Αύγουστος 2, 2007 #27905 Αύγουστος 2, 2007 Mπα...Ολο το χειμων και ειδικα Απριλιο/Μαιο χανουν ολοι για να ειναι fit για παραλια, και μολις πανε παραλια-διακοπες να οι ποικιλες, να οι δωδεκαδες κορονιτσες στην ξαπλωστρα, πιο μετα κοψιδια/μπριζολες/τζατζικια/ καλαμαρακια/ αστακομακαροναδες.... Ο γνωστος κυκλος ζωης...
AN7 OverClocker Αύγουστος 2, 2007 #27906 Αύγουστος 2, 2007 Αρχική απάντηση από gbak τι ειπες τωρα....χωρις a/c ο Q σημερα...γμτ δεν εχω τσιγαρα..το χειροτερο μου να ξυπναω να χω καφε διχως τσιγαρα... Αχ σε καταλαβαίνω.. Εγώ είχα καπνό..δεν είχα φιλτράκια...μέχρι που όργωσα στην κυριολεξία όλο το σπίτι και βρήκα ένα
gbak Αύγουστος 2, 2007 #27907 Αύγουστος 2, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Αχ σε καταλαβαίνω.. Εγώ είχα καπνό..δεν είχα φιλτράκια...μέχρι που όργωσα στην κυριολεξία όλο το σπίτι και βρήκα ένα εε καλα ρε στο φιλτρο κολλησες εσυ? εγω σου λεω δεν ειχω τιποτα ουτε καπνα ουτε φιλτρα...μιλαμε για πακετο...αλλα οκ εφοδιαστηκα μολις τωρα...junkie τελειως παντως με τα malboro
def Αύγουστος 2, 2007 #27908 Αύγουστος 2, 2007 Αρχική απάντηση από gbak τι ειπες τωρα....χωρις a/c ο Q σημερα...γμτ δεν εχω τσιγαρα..το χειροτερο μου να ξυπναω να χω καφε διχως τσιγαρα... τι υγεια πανω απο ολα μηχανικε μου
def Αύγουστος 2, 2007 #27909 Αύγουστος 2, 2007 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN καλημερααα! 72 κιλα το χειμωνα,80 τωρα. με σενα δεν εκπλισομαι καθολου.η επιστημη με την περιπτωση σου σηκωσε τα χερια
AN7 OverClocker Αύγουστος 2, 2007 #27910 Αύγουστος 2, 2007 Αρχική απάντηση από gbak εε καλα ρε στο φιλτρο κολλησες εσυ? εγω σου λεω δεν ειχω τιποτα ουτε καπνα ουτε φιλτρα...μιλαμε για πακετο...αλλα οκ εφοδιαστηκα μολις τωρα...junkie τελειως παντως με τα malboro Ε ναι..δεν λέει πρωινιάτικα άφιλτρο...αλλου θα πατάμε και αλλού θα βρισκόμαστε sponssored by Papastratos S.A? Νταξ..από κάτι μλκιες Next κτλπ είναι περφεκτ.
gbak Αύγουστος 2, 2007 #27911 Αύγουστος 2, 2007 Αρχική απάντηση από def τι υγεια πανω απο ολα μηχανικε μου τι υγεια λευτερη...με τοσα που χω αρπαξει στο γ@μοαεροδρομιο 11 χρονια...τι ρανταρ τι σαρωματα...κοντευω να γινω αλιεν...εσυ ξερεις τωρα....
Tsakonas Αύγουστος 2, 2007 #27912 Αύγουστος 2, 2007 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 08:19] καλημερααα! 72 κιλα το χειμωνα,80 τωρα. κατι τυποι σαν τον polonos φταινε :p :p που ποσταρουνε φωτο με λαδωμενες και ζουμερες πιτσες και μετα αντε να ηρεμησεις.....στον υπνο μου τις εβλεπα μετα...εγω παντως κραταω γερα τη διαιτα...(native mode ετσι,χωρις mod και τετοια μαγειρεματα)...33 κατω και πεφτω λεμε...
def Αύγουστος 2, 2007 #27913 Αύγουστος 2, 2007 Αρχική απάντηση από gbak τι υγεια λευτερη...με τοσα που χω αρπαξει στο γ@μοαεροδρομιο 11 χρονια...τι ρανταρ τι σαρωματα...κοντευω να γινω αλιεν...εσυ ξερεις τωρα.... ξερω.................
gbak Αύγουστος 2, 2007 #27914 Αύγουστος 2, 2007 κοιταχτε ενα mail που μου στειλανε για δουλεια...δειτε το location... αντε γεια λεμε..Dear George,You have been emailed this vacancy bulletin because you are on our database as having appropriate qualifications and experience for the vacancy. Please accept our apologies if this vacancy is not suitable.Please pass to any friend or colleague looking for a new position.* Location *BahrainMaximum working week of 48 hrs with a maximum of 8 hrs per working day.Benefits:TAX FREEAccommodation allowanceAnnual flight tickets for yourself, spouse and children up to 21 yrs old.42 days holiday15 days public holidaysFull Life InsuranceMedical Insurance
o polonos Αύγουστος 2, 2007 #27915 Αύγουστος 2, 2007 Αρχική απάντηση από Tsakonas [Σήμερα, στις 10:58] κατι τυποι σαν τον polonos φταινε :p :p που ποσταρουνε φωτο με λαδωμενες και ζουμερες πιτσες και μετα αντε να ηρεμησεις.....στον υπνο μου τις εβλεπα μετα...εγω παντως κραταω γερα τη διαιτα...(native mode ετσι,χωρις mod και τετοια μαγειρεματα)...33 κατω και πεφτω λεμε... Και να φανταστεις οτι πριν λιγες μερες ηθελα να ποσταρω φωτο απο κατι σουβλακια .... Αλλα δεν δεουλευε το imageshack Καλημερες :happy2:
KoMM Αύγουστος 2, 2007 #27916 Αύγουστος 2, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 08:36] @ΚοΜΜ. Δεν χώνεις άλλα 100 να πάρεις τον 6850 που κατα 98%πάνε όλα καλά μέχρι στιγμής? Χεχε, δε παίζει αφενός γιατι τον αγόρασα ήδη, αφετέρου λεφτα γιοκ !
YDinopoulos Αύγουστος 2, 2007 #27917 Αύγουστος 2, 2007 @ gbak Το Bahrein ειναι μια αρκετα αναπτυσωμενη πολυ. Οχι της ταξεως του Dubai, αλλα αξιζει το ιδιο Θα σου προτεινα να το σκεφτεις πολυυυ σοβαρα !
gbak Αύγουστος 2, 2007 #27918 Αύγουστος 2, 2007 Αρχική απάντηση από YDinopoulos @ gbak Το Bahrein ειναι μια αρκετα αναπτυσωμενη πολυ. Οχι της ταξεως του Dubai, αλλα αξιζει το ιδιο Θα σου προτεινα να το σκεφτεις πολυυυ σοβαρα ! ετσι μαν φτιαξε με...αμα σου πω και μισθο! συν ολα τα αλλα που λεγε...και ναι το σκεφτομαι πολυ σοβαρα...απλα προσπαθω να βρω αλλον ενα να φυγω παρεα....εχω ξαναφυγει στο παρελθον στο Mιλανο καμια σχεση...
YDinopoulos Αύγουστος 2, 2007 #27919 Αύγουστος 2, 2007 Κατα 80% θα φυγω τον Οκτωβρη για Dubai για κανα 4μηνο. Ειχα παει περυσι τετοια εποχη Σανγκαη. Ειναι ωραια να γυρνας... Ειδικα σε τετοιες πολεις που εχουν πολυ international κοσμο. Και αρκετα ποιοτικο θα ελεγα
def Αύγουστος 2, 2007 #27920 Αύγουστος 2, 2007 Αρχική απάντηση από gbak κοιταχτε ενα mail που μου στειλανε για δουλεια...δειτε το location... αντε γεια λεμε.. Dear George, You have been emailed this vacancy bulletin because you are on our database as having appropriate qualifications and experience for the vacancy. Please accept our apologies if this vacancy is not suitable. Please pass to any friend or colleague looking for a new position. * Location * Bahrain Maximum working week of 48 hrs with a maximum of 8 hrs per working day. Benefits: TAX FREE Accommodation allowance Annual flight tickets for yourself, spouse and children up to 21 yrs old. 42 days holiday 15 days public holidays Full Life Insurance Medical Insurance εχεις πμ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.