Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Και με μηχανή παίρνεις άλλους μαζί σου... Σίγουρα πιό δύσκολα, αλλά γίνεται... άσε... μην αρχίσω να λέω τώρα....

Το θέμα είναι να πηγαίνεις κάπου απόμερα, μαζί με κάποιον για να καλέσει βοήθεια αν γίνει η στραβή και να κάνεις ότι θέλεις... Κι όταν μάθεις, κάνε τις μ@λακίες σου στον κόσμο (που κι εκεί διαφωνώ...)

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

επιτελους!

βρηκα οθονη και τωρα θα βολταρω στον κοσμο του ιντερνετ μαζι με την LG 1730S μου!

Ελα ρε sakis, γι' αυτο ειχες χαθει τελευταια??

Μεγειες, μεγειες:D :D

OMG ΟΜG.

Πόσο λαλάκας πρέπει να είσαι για να σου συμβεί αυτό....

Γάτα και ο άλλος ε...κόζαρε οτι δεν υπάρχει οδηγός μέσα και τσουπ... :hehe:

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

OMG ΟΜG.

Πόσο λαλάκας πρέπει να είσαι για να σου συμβεί αυτό....

Γάτα και ο άλλος ε...κόζαρε οτι δεν υπάρχει οδηγός μέσα και τσουπ... :hehe:

παιζει να ειναι και fake:hmm: :hmm:

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 20:49]

Λεμπον..σε καμια ωρίτσα max θα την έχω πέσει....Ελπίζω αύριο να ξυπνήσω :p

δεν θελω να μπαινω στη φαση σου, αλλα πιστευω οτι ειναι καλυτερα σιγασιγα να τιθασευεις αυτη την μικροπροθεσμη συνηθεια.

γιατι το λες αυτο ..τα βραδια ειναι ωραια να αραζεις....το πρωι παω για μασα...και μετα που σηκωνεται ο νορμαλ κοσμος εγω κοιμαμαι...:hehe:

ναι κλασικα σκηνικα παλιαα..αλλα σοβαρα, δεν λενε να σου μαγανε το βιολογικο ρολοι γιατι αυτο σ μαγαει το νευρικο συστημα.

ρε μαν καλα τα λες εσυ...αλλα αμα ειναι η δουλεια σου ετσι δεν το γλυτωνεις....εγω εχω συνηθισει τωρα..

Δεν ριχνετε καμμια ιδεα πως να φτιαξω το βιολογικο μου ρολοϊ?? Εχω δοκιμασει τα παντα! Δεν γινεται τιποτα!! Μεχρι και Πολεμικο Ναυτικο δοκιμασα!!!

Στον Πορο κατι πηγανε να κανουνε στην προπαιδευση, αλλα μετα του ξαναεσκισα το γκροβερ του νευρικου μου συστηματος...

Μου φαινεται η επαγγελματικη μου κλιση ειναι... "νυχτοφυλακας". Τσαμπα το Χημικο.

SLN μαλλον τα ιδια κλοκια εχουμε :hehe: ...αστο φιλε δεν αλλαζει αυτο...πολυ δυσκολο ειναι τρομερη συνηθεια και αμα οφειλεται και στη δουλεια ακομα χειροτερα...

Αρχική απάντηση από fusion [Σήμερα, στις 18:04]

Ελα ρε sakis, γι' αυτο ειχες χαθει τελευταια??

Μεγειες, μεγειες:D :D

ευχαριστω μεγαλε!

αλλο πραμα οι 17 ιντσες!

βασικα ειχα φυγει κατασκηνωση (ομαδαρχης ρε! ειπαμε ειμαι μικρος αλλα οχι τοσο! :p ) και εκει που ακουγε μουσικη η αδερφη μου πευτει το ρευμα!

3 φορες απανωτα σε 1 λεπτο.

παπαλα η οθονη!

γυρισα και τι να δω?

οθονη καπουτ!

αλλα νταξ, αφου τα βολεψα...

ρε σεις, ο astrolabos λειπει?

γιατι ειδα το ban το εριξε ο jpavly! :devil:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.