darkCount Ιούλιος 30, 2007 #27801 Ιούλιος 30, 2007 Τι την ήθελα την άδεια. Γύρισα και βρήκα ότι υπήρχε πίσω και άλλα 10 πράγματα καινούργια να γίνουν. Σα να σταμάτησε ο χρόνος πίσω στη δουλειά και με περίμενε να γυρίσω....
Wizard! Ιούλιος 30, 2007 #27802 Ιούλιος 30, 2007 Έλα ντε... Βλακεία... Μην ξαναπάρεις... Να μου τη δίνεις εμένα μαζί με το επίδομα
darkCount Ιούλιος 30, 2007 #27803 Ιούλιος 30, 2007 Το επίδομα το ροκάνισαν οι τράπεζες Είναι άλλες 2 εβδομάδες να πάρω και το σκέφτομαι....φαντάσου τι θα βρω όταν γυρίσω.... Ηολλυ μόλλυ σιτ
YDinopoulos Ιούλιος 30, 2007 #27804 Ιούλιος 30, 2007 Εγω ακομα εχω...15 μερες για αδεια. Η πολυποθητη 14 Αυγουστου ερχεται !!!
darkCount Ιούλιος 30, 2007 #27805 Ιούλιος 30, 2007 Johny πήγες Μήλο τελικά????? Τολμώ να πώ ότι φαίνεται στο άβαταρ σου...αλλά μπορεί να είσαι και αλλού...Πως ήταν απο καιρό? Σας έκανε καλές μέρες γενικά?
YDinopoulos Ιούλιος 30, 2007 #27806 Ιούλιος 30, 2007 Θα παω 17-18-19-20 Αυγ. Στο αβαταρ ειμαι στο Μαρμαρι, Νοτια Ευβοια. Εξοχικο χρόοοονια. Πηγαινουμε εκει απο τοτε που ο πατερας μου ηταν πιτσιρικι
Wizard! Ιούλιος 30, 2007 #27807 Ιούλιος 30, 2007 Αρχική απάντηση από YDinopoulosΠηγαινουμε εκει απο τοτε που ο πατερας μου ηταν πιτσιρικι Πως ακριβώς το έκανες αυτό?
gbak Ιούλιος 30, 2007 #27809 Ιούλιος 30, 2007 εγω με βλεπω για Σεπτεμβριο να την κανω...οταν θα γυρισουν οι πολλοι θα την κανω εγω...ασε που και τωρα να θελα δεν παιζει να μου δωσουν αδεια με τιποτα....μια φορα μονο εκανα το λαθος να την κανω 15αυγουστο μυκονο για 10 μερες και τα ειδα ολα...αντι να χαλαρωσω γυρισα πισω με υπερκοπωση....
Wizard! Ιούλιος 30, 2007 #27810 Ιούλιος 30, 2007 Αρχική απάντηση από gbak... μυκονο ... τα ειδα ολα... Λογικό, αφού δε φοράνε τίποτα. Εδώ τα βλέπω στην Ερμού σχεδόν όλα
darkCount Ιούλιος 30, 2007 #27811 Ιούλιος 30, 2007 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Θα παω 17-18-19-20 Αυγ. Παιζει να πετυχουμε ο ένας τον άλλο εκει.... Κοψιδι reloaded....Aegean Island edition
gbak Ιούλιος 30, 2007 #27812 Ιούλιος 30, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! Λογικό, αφού δε φοράνε τίποτα. Εδώ τα βλέπω στην Ερμού σχεδόν όλα καλα εκει τα"ειδα ολα" απο ολες τις μεριες...γενικο καψιμο...παντως αρχιζω και βαριεμαι την φαση στα νησια πιστευω δεν θα δω τιποτα καινουργιο...αρχιζω και την ψαχνω προς αλλες κατευθυνσεις....κανα Μαροκο Μαρακες...καμια Μαγιορκα...και μην σας φανει υπερβολικο πηγα με την δουλεια και οι τιμες ειναι πολυ καλες και σε πολλες περιπτωσεις καλυτερες απο τα δικα μας νησια...
Wizard! Ιούλιος 30, 2007 #27813 Ιούλιος 30, 2007 Αρχική απάντηση από gbak... και σε πολλες περιπτωσεις καλυτερες απο τα δικα μας νησια... Μήπως σε όλες?Εγώ θα πάω Τσεχία (Πραγα/Brno) και πληρώνω για ξενοδοχείο 5* με πρωινό, στο κέντρο της πόλης (ας πούμε στο δικό τους Σύνταγμα) λιγότερα από όσα μου ζήτησαν στη Μύκονο/Σαντορίνη για ένα δωματιάκι μόνο με a/c..Να μην πω για τα έξοδα εκεί...
Tsakonas Ιούλιος 30, 2007 #27814 Ιούλιος 30, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 04:01] Καλημέρες. Νυχτερίδα έχω γίνει...κοιμάμαι το απόγευμα και τι βράδυ δεν μπορώ να κοιμηθώ... Αύριο αν γίνει το ίδιο στις 12 θα παρω υπνοτικα.... same problem here.....(λες να φταιει που 11-12 παω για τρεξιμο :D ) σοβαρα παντως τωρα,εμενα μουχουν προτεινει κατι φυτικα χαλαρωτικα (που δεν ειναι δηλ χημικα,για να μην καταντησουμε σε λιγα χρονια να χουμε στην υπογραφη "λαμπιτες,αν εχει κανεις 0.10euro να στειλει πμ")
gbak Ιούλιος 30, 2007 #27815 Ιούλιος 30, 2007 ναι ρε το χουν κουρασει...βρε ας ειχε direct πτηση απο Ελευθεριος.Β για κανενα Μαρακες η Μαγιορκα...και θα σου λεγα εγω...ενα βραδυ πλακωθηκαμε σε κατι μπυρονια εκει σε κεντρικο κλαμπακι παραλιακο 2 ευρω το μπυρονι...σε πολυ hitech και in cafe που βλεπες ολη την μαγιορκα φατσα καρτα...2 ευρω ο καφες fredo...και δω πας για ενα ποτο στο ακρωτηρι και ξεκινανε να σου φευγουν τα 10ευρα απο τον παρκαδορο και μονο...καλα για μεσα δεν το συζηταμε 15ευρα τα ποτα και κατι τετοιες μ@λακιες ανεπαναληπτες...αλλα εκει ειναι η μεγαλυτερη μ@λακια του ελληνα που συνεχιζει και τους χρυσοπληρωνει και κανει πλουσιους κατι καφρους...ενω εξω δεν εχει τετοια αμα ο αγγλος δει μ@λακιες την κανει και αραζει και στα παρκα δεν μασαει μεχρι να πεσουν οι τιμες....
gbak Ιούλιος 30, 2007 #27817 Ιούλιος 30, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! Εδώ πουλάμε μόστρα.... τι μοστρα? γιατι εχει δει ο ελληνας πραγματικη μοστρα? γιατι αν ειχε δει δεν θα τα κανε αυτα...εδω στο Μιλάνο εζησα για 2 μηνες που ειναι η πρωτευουσα της μοστρας και σε πληροφορω ο κοσμος ηταν αρκετα απλος και προσγειωμενος....καλα δε οι ιταλιδες θεες ετσι...ολη μερα στην κεντρικη οδο duomo street που ειναι τα καλυτερα armani,dolce, και οι θεες ηταν ολη μερα με nike air και τζιν....τι να λεμε και δω η αλλη παει στο περιπτερο με 10ποντο στιλετο...
TifoziF1 Ιούλιος 30, 2007 #27818 Ιούλιος 30, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! -> Εγώ θα πάω Τσεχία (Πραγα/Brno) και πληρώνω για ξενοδοχείο 5* με πρωινό, στο κέντρο της πόλης (ας πούμε στο δικό τους Σύνταγμα) λιγότερα από όσα μου ζήτησαν στη Μύκονο/Σαντορίνη για ένα δωματιάκι μόνο με a/c..Να μην πω για τα "καθαρόαιμα άλογα" εκεί... Mόνος ?? ΧΧΧturism κ' ετσ ??? ;) :D
Wizard! Ιούλιος 30, 2007 #27819 Ιούλιος 30, 2007 Αρχική απάντηση από gbak τι μοστρα? γιατι εχει δει ο ελληνας πραγματικη μοστρα? γιατι αν ειχε δει δεν θα τα κανε αυτα...εδω στο Μιλάνο εζησα για 2 μηνες που ειναι η πρωτευουσα της μοστρας και σε πληροφορω ο κοσμος ηταν αρκετα απλος και προσγειωμενος....καλα δε οι ιταλιδες θεες ετσι...ολη μερα στην κεντρικη οδο duomo street που ειναι τα καλυτερα armani,dolce, και οι θεες ηταν ολη μερα με nike air και τζιν....τι να λεμε και δω η αλλη παει στο περιπτερο με 10ποντο στιλετο... Μα ακριβώς επειδή δεν έχουν δει την πραγματική μόστρα, το κάνουν αυτά... Αρχική απάντηση από tifozif1 Mόνος ?? ΧΧΧturism κ' ετσ ??? ;) :D Ναι με τη γυναίκα μαζί... ΜotoGP tourism κι έτσι Δες και κανά ημερολόγιο αγώνων
TifoziF1 Ιούλιος 30, 2007 #27820 Ιούλιος 30, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! -> Ναι με τη γυναίκα μαζί... ΜotoGP tourism κι έτσι Δες και κανά ημερολόγιο αγώνων Kinky !!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.