Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αστα με τα Plextor. Το δικό μου DVD-ROM μόλις πάω να κάνω Install τα Windows κολλάει στο driver.cab με ότι εκδοση Win και να εχω δοκιμάσει...

Αναγκάζομαι και τα περνάω απο το LG. Χαλάσανε και τα Plextor...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

μα γ@μω το φελεκι μου! ενα χρονο το χα και τα παιξε 100ευρα ειχα σκασει...και τωρα ειδα οτι ειμαι εκτος εγγυησης για 2 μηνες...plextor σου λενε μετα...

Και εγώ μία απο τα ίδια guys!!! 150ευρα γιατί ήθελα και retail (για την μαύρη πρόσοψη) και SATA σύνδεση... Ακόμα και μετά το νέο firmware, κάνει τα δικά του... Κολλήματα, διαβάζει επιλεκτικά αρχεία, βγάζει λαθη απο το πουθενά κτλ κτλ..

Σε κάθε format τρέμει το φιλοκάρδι μου όταν παω να περάσω windows και το BF2...

Ποτέ ξανα Plextor... Τρελό Χ από μένα...

Το μόνο καλό ήταν ότι η DiskImpex είναι πίσω απο το γυμναστήριο μου...

Ξέρετε τι λένε.. Καθε πέρσι και καλύτερα.

TEAC FTW! Το πιο σκυλι οπτικό που είχα - ever!

Θα διαφωνίσω! :D NEC for ever! Το τι έχουν τραβίξει δεν λέγεται...μέχρι και πέσιμο εφαγε ένα και δουλεύει ακόμα!

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 17:02]

Και απο εδώ NEC..

Έχω τα 3500 - 4550 - 7173 και όλα δουλεύουν άψογα και με υπερωρίες.

Και εμένα... ΔΕΝ :p

Ευτυχώς που είναι στην εγγύηση το Plextor 760SA διαφορετικά θα είχε φάει σουτ απο τον 2ο με το αριστερό (που είναι και το δυνατό μου)... και μετά θα άναβα και τσιγάρο να απολαύσω τα κομμάτια του στον δρόμο... :cool:

Για πολύ άχτι σου λέω....:D

μπα ολα τα plextor που εχω ειναι μια χαρα.

ενα μας εκανε κατι σκηνικα , RMA και τελος.

plextor το 708a που έχω είχε προβλήματα, αυτό είναι το 2ο rma και παίζει απροβλημάτιστα.

γιατι ετσι ομως..εγω ειχα πριν ενα σονυ και ενα teac και ηταν σκυλια..με βγαλανε πανω 3 χρονια...και το πλεξτορ μου αρχισε τα παλαβα απο τον πρωτο χρονο...και το χρυσοπληρωσαμε κιολας....

τωρα θα μας την πουνε οι mods θα πρεπε να ειχα ανοιξει θεμα..και δικιο θα χουν..

εγω παντως με το nec 3520Α δεν ειμαι και τοσο ικανοποιημενος...πεταει κατι ακυρες ασυμβατοτητες με δισκακια που ο κατασκευαστης τα "εγκρινει" ...και τα καινουρια firmware :mad: :mad: :mad:

αχ....Ειμαι δουλεια τωρα και περιμενω να μπω στις γραμμες....

4+ ξυπνημα :S

Καλημερες btw :)

Καλημέρες.

Νυχτερίδα έχω γίνει...κοιμάμαι το απόγευμα και τι βράδυ δεν μπορώ να κοιμηθώ...

Αύριο αν γίνει το ίδιο στις 12 θα παρω υπνοτικα....

πωωωωω πρωι πρωι με τις βλακειες..με πηρε μια να μου πει για τον γαλλαιο οτι αν τον φαμε θα πεθανουμε και χιλια συγνωμη για τις βρισιες ξερει ποιος ειμαι αλλα κατα ταλλα δε ξερει αλλα συμφωνει μαζι μου.τρελααααααααα

μη φατε γαλλαιο.....θα πεθανουμε !

AN7 : ξυπναααααα κανε μου παρεα :p

Γενικά μην τρώτε γαλλαίο κι μπακαλιάρο... Έχει γίνει υπεραλιεία και σα συνέπεια είχε να εξαφανιστούν τα 2/3 του παγκόσμιου πληθυσμού των θαλάσσιων λεόντων :(

Με το ρυθμό που τα ψαρεύουν, και θα τελειώσουν και θα εξαφανίσουμε κι άλλα ήδη :TD:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.