Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Ιδιος επεξεργαστης χωρις τον ξεκλ-multi http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1038&product=916080 και οι windsor ανεβαινουν καλυτερα απο τους toledo...

και ενα 100αρικο για 800αρες μνημες συνολο 220ε.... γιατι να μεινει σε 939 και να μην παει σε am2 (δεν μιλαω για ιντελ γιατι τοτε μαλλον πρεπει και να πληρωσεις για να τα δωσεις....:D :D)

Παντως οι μνημες θα φυγουν ευκολα γιατι πολυς κοσμος ειναι με 2x512 και αντε να βρεις ddr1...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Winters

Ιδιος επεξεργαστης χωρις τον ξεκλ-multi http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1038&product=916080 και οι windsor ανεβαινουν καλυτερα απο τους toledo...

και ενα 100αρικο για 800αρες μνημες συνολο 220ε.... γιατι να μεινει σε 939 και να μην παει σε am2 (δεν μιλαω για ιντελ γιατι τοτε μαλλον πρεπει και να πληρωσεις για να τα δωσεις....:D :D)

Παντως οι μνημες θα φυγουν ευκολα γιατι πολυς κοσμος ειναι με 2x512 και αντε να βρεις ddr1...

τις μνημες τις βρηκα σε τιμη 230ευρο απο γερμανια,εμενα ειναι αγορασμενες απο overclockers περσι και τις εχω σε αριστη κατασταση,πιστευω ενα 150 θα τις δωσω

Σας δουλευει κονονικα το MSN ?

Εμενα απο το προι μου πεταει διαφορα σφαλματα

Ενα απο αυτα ειναι 80048820 :s

Αρχική απάντηση από o polonos

Σας δουλευει κονονικα το MSN ?

Εμενα απο το προι μου πεταει διαφορα σφαλματα

Ενα απο αυτα ειναι 80048820 :s

Θωμα εμενα δουλευει:)

Αρχική απάντηση από def

δλδ ποσο βρισκεις εναν fx60?

Παίρνεις ΑΜ2 6000+ βρε def + μνήμες 2x1GB του κιλού. Οι μητρικές είναι πάμφθηνες πλέον. Do the math, δε συμφέρει κανέναν να σου δώσει πάνω από 250 για τον FX-60 και τις Corsair.

Δυστυχώς, έτσι είναι η τεχνολογία.

(νομίζεις ότι το Tagan μου θα φύγει στα 60...?)

14 ολόκληρες ώρες χωρίς πόστ στο ΠΟΘ....

Ατιμο καλοκαίρι...

Ειμαι ετοιμος να πιώ ασπιρίνη με κοκα κόλα να δω μεχρι που θα φτάσει αυτο το κακό...

Αρχική απάντηση από fotme

καλημερα ρε μαγκες, λεω να παω για μπανιο στον ορωπο, σπτ ενος φιλου, λεει τπτ?

και καλα θα κανεις,πανε να δροσιστεις:)

Και μιας που λέμε για μπάνιο....

Απο τους Θρακομακεδόνες ποιές παραλίες είναι κοντα? Λέω να ανέβω σε ένα φίλο και συνάδερφο για καφέ μπας και ξεκολλήσω από το PC και μετά να πάω για μία βουτιά... Για πείτε αμα είναι να την κάνω....

ορωπος, καλαμος, θεολογος(σχετικα αυτος) κ μπορεις να πας απεναντι σχοινια μερια κανα μισαωρο

μπας και ξερει κανεις στα plextor τι εγγυηση δινουν? μαλλον μου κατσε...γμτ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.