Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Χάσαμε... :(

Οι Ισπανοί μάζεψαν 5-6 κίτρινες, και έπαιξαν ΠΟΛΥ βρώμικα... Καθυστερήσεις συνέχεια, ύπουλα φάουλ, θέατρο, και χέρι μέσα στην περιοχή που δεν είδε.... Εκτός αυτού, φάγαμε χαζομάρα γκολ από στημένη φάση και στο 2ο ημίχρονο που τους παίζαμε μονότερμα, ο τερματοφύλακας, έπιασε τ'αυτιά του...

Κρίμα...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 22:44]

Μην ανησυχείς, μόνος σου θα είσαι... δεν έχουν λεφτά για διακοπές...

:nothing:

To ελπίζω γιατί θα κάνω διακοπές μετά από 4 χρόνια!!! :p (την παρέα που θα βρώ βέβαια απο την άλλη δεν ξέρω...)

Πάντως σήμερα.... μου γύρισαν τα μάτια ανάποδα... χώρια που στο αεροδρόμιο είχε 33 βαθμους και απο Κύμης μέχρι Πειραιά βάραγε 40αρια... :blink:

Τελικά η πιο ωραία ώρα για να πας για δουλειά καθημερινή το καλοκαίρι είναι γύρω στις 3 με 4 το πρωί... λίγα αυτοκίνητα και πας άρχοντας... φραπεδάκι, τσιγαράκι, παράθυρα κάτω και BEST...

πωω.....ΤΙ υπνος.

Εφαγα απο αυτες τις βλαμμενες καραμελες τα ζελεδακια ,ολο το σακουλι και στρυφογυρναγα..@#$&@%&

καλημερα......

Μας εφαγαν το κυπελλο τα λαμωγια οι Ισπανοι γαμωτι μου.

Κια να πεις οτι δεν πεζαμε καλα...

Αυτοι εβαλαν το γκολ και μετα εκαναν τις κοτουλες να την σκαπουλαρουν.

F##K F##K F##K!!!

Το κερατό μου μέσα (έχω...? :boxed: )

Βρήκα το World In Conflict Public Beta επιτέλους σε torrent, γιατί οι servers τους έδιναν 4-5kb/s και δεν έλεγε, και δε μπορώ να το παίξω! Καταραμένο είναι αυτό το παιχνίδι??? :wall:

Ανοίγει κανονικά κι όλα τα μενού είναι στα κινέζικα... Μάλλον αγγλικά γράφει, αλλά είναι σα χαλασμένες οι γραμματοσειρές και δε διαβάζεις τίποτα... Δοκίμασα να αλλάξω ρυθμίσεις στην ΑΤΙ (ΑΑ, AF, κλπ) αλλά δε διορθώνει τίποτα...

Τα νεύρα μου :rant:

Edit: Έβγαλαν ήδη patch για τη ΒΕΤΑ :clap: Καλά πάμε...

http://www.gameupdates.org/details.php?file=World%20in%20Conflict%20Beta%20Patch%201.001v3s

Ντεεεεεμν.

Μεταθεση 1,5+ μηνα πριν απολυθω... σε υπηρεσια/πλοιο με λιγοτερες αδειες. :(

Γιατι με ταλαιπωρουνε πανω που ειχα αρχισει να το διασκεδαζω?? :bye:

Πακετο...

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 00:48]

εχασε ο νταου τζονις 5% σε 2 μερες, μπηκαμε με τα τσαρουχια μεσα.

Και να πεις οτι δεν σου ειπα να πουλησεις.... Αλλα εσυ εκανες του κεφαλιου σου.

Καλημέρες....χαμπάρι δεν πήρα πως πέρασε αυτή η εβδομάδα!!!

5 εργάσιμες days to go για την καλοκαιρινή Α Δ Ε Ι Α :D

Ναι κι εγώ το περίμενα πως και πως αυτό το ΣΚ... Μετακομίζει η μητέρα μου και θα ξεκουραστώ :rofl:

Τουλάχιστον Δευτέρα βάζω καινούριο w/c και θα ξεκινήσει καλά η εβδομάδα :D

Εγω μολις χθες γυρισα απο την Λευκαδα ...

Οταν πηγαιναμε μας σταματησαν στο Αιγιο καθως η εθνικη ηταν κλειστη λογω φωτιας...

Ημασταν σταματημενοι για 3,5 ωρες και φλωγες ηταν διπλα μας .....

Οι οικονες ηταν τραγικες .... :(

Στο γυρισμο συναντησαμε συνολο 15 συνεργεια αστυνομιας ....

Μας σταματησαν 10 φορες ψαχνωντας ολο το φορτηγο

Και ολα αυτα ειπδει ο υπουργος ανεβαινε στην Αχαια :TD:

ΚΑι ηθελαν να δειξουν δε και καλα οτι δουλευουν :D

Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 12:15]

Εγω μολις χθες γυρισα απο την Λευκαδα ...

Ελα ρε polone... πως σου φάνηκε το νησί? είχες ξαναπάει? Τελικά πολύς κόσμος το επισκεπτεται τελευταία και χαίρομαι ιδιαίτερα... Εγώ πάλι απο Σεπτεμβρη και ΑΝ παω...

Και όσο σκέφτομαι ότι παλια με ρώταγαν από που φεύγει το πλοίο για Λευκάδα.... :blink:

εβαλα αγγελεια για τον fx60+2x1corsair ll pro μνημες να τα πουλησω,εβαλα τιμη 400 ευρο,παραδεχομαι οτι ειναι μεγαλη τιμη αλλα ρε παιδια και 200 ευρο που λενε μερικοι δεν ειναι πολυ χαμηλα?ειμαι παραλογος που λεω οτι ειναι λιγα?

τα 400ε ειναι παρα πολλα.... Εγω πανω απο 250 και για τα 2 δεν εδινα με την καμμια...(και πολλα λεω)

Αρχική απάντηση από Winters

τα 400ε ειναι παρα πολλα.... Εγω πανω απο 250 και για τα 2 δεν εδινα με την καμμια...

δλδ ποσο βρισκεις εναν fx60?

Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, onις 12:28]

Ελα ρε polone... πως σου φεληκε τολύησί? εοςες ξαναπάει? Τελικά πολύς κόσμος το επισκεπτεται τελευταία και χαίρομαι ιδιαίτερα... Εγώ πάλι απο Σεπτεμβρη και ΑΝ παω...

Και όσο σκέφτομαι ότι παλια με ρώταγαν από που φεύγει το πλοίο για Λευκάδα.... :blink:

Ειναι απιστευτα ομορφο ...

Εχω ξανα παει ;)

Φτιαχνω σπιτι εκει και του χρονου μετακομιζω μονιμα εκει :D

Καμμια σχεση με την αιγινα και ανθρωποι ειναι παρα πολυ καλοι :T:

Ειχε παρα πολυ κοσμο :cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.