Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Μη σταματάς μην σταματάς , πες τα όλα , οτι τον έβαλες να σου κάνει :hehe:

iram σου λένε μετά , το πιό ατιμο εργαλέιο .

Αρχική απάντηση από jpavly

Ρε σαν τη γριά που δεν έχει τι να κάνει... τα ίδια και τα ίδια λέει κι ας μη της δίνει κανείς σημασία...

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

: )

Φίλτατε Γιάγκο δεν αναφερόμουν σε σένα :)

Απλά είπα ότι ήθελα..

Αρχική απάντηση από SLN [Χθες, στις 23:48]

Ναι καλα ενταξει...

Ισως...

Ισως να ειναι η μουσικη, ισως να ειναι τα μαθηματικα, ισως να ειναι και η τηλεπαθεια το καλυτερο εργαλειο επικοινωνιας μεταξυ των ανθρωπων.

Δεν εχω κανενα προβλημα με τα Ελληνικα. Ας διαδωθουν παντου και να γινουν το "στανταρ". Πιο ευκολο για εμενα οταν σε 2-3 μηνες θα παω εξωτερικο. Ουτε με τους Ελληνες εχω κανενα προβλημα. Ισα ισα τους γουσταρω. Τα τσιφτετελια και τα μπουζουκια δεν γουσταρω.

Αν διαβασες ηταν συγκεκριμενο το κολλημα μου.

Τι ειναι το "να μιλας για την Ευρωπαικη Ενωση"? και ειδικα "χωρις τα Ελληνικα"?? Αυτο απλα... Τι ειναι αυτη η οντοτητα "Ευρωπαικη Ενωση" που για να μιλησεις ΓΙΑ αυτην πρεπει να γνωριζεις αυτο το υπερτατο δωρο απο τον Θεο που λεγεται Ελληνικη γλωσσα?

Η Ε.Ε. ειναι ενα διακρατικο "κρατιδιο" το οποιο δημιουργηθηκε για οικονομικους λογους (για να χτυπησει το Αμερικα ή κι εγω δεν ξερω ποιον). Αν τωρα περναει καποια εφηβικη κριση ή κλιμακτηριο και χρειαζεται καποια "ταυτοτητα" και ψαχνει να την βρει, μεταξυ αλλων, στην Ελληνικη γλωσσα για καποιο λογο, αυτο ειναι ασχετο με την μαγεια των αρχαιων ελληνικων.

Η φρασουλα "να μιλας για χρωματα σε τυφλο" ειναι πολυχρησιμοποιημενη σε ενα καρο υπερβολικες και ποιητικες εξαρσεις και απλα δινει εμφαση σε μια φραση και μια κινηση χωρις εμφανες νοημα (τουλαχιστον σε μενα...)

Όταν λέμε το καλύτερο εργαλείο , πρέπει να γνωρίζεις ότι τα εργαλεία δεν κάνουν τον μάστορα.

Αν θέλανε να προχωρήσει η ΕΕ μπορούσανε και με νοήματα να συνεννοηθούνε.

Αρχική απάντηση από gbak

επιτελους χαλαρωσαμε λιγο απο το traffic την ψιλοκανανε αρκετοι...

ποσοι μερικοι?καμια 100αρια Α320:P

Αρχική απάντηση από def

ποσοι μερικοι?καμια 100αρια Α320:P

και βαλε...:rofl:

ασε Λευτερη γεματα φευγουν τα ατιμα με πολλα μα πολλα πιπινια...θα μπω σε κανενα δεν θα αντεξω...

Εύχομαι :

Οι εταιρείες παιχνιδιών να "ξαναβγάλουν" legacy τίτλους τους σε πιο "μοντέρνες" αναλύσεις οθόνης δωρεάν για τους κατόχους ή πολύ φτηνα (πχ 5Ε). Θα ήθελα να ξαναπαίξω το Diablo I + expansions ή StarCraft + Broodwar σε 1440χ900 :(

Αρχική απάντηση από GoMaR

και να μπεις , παλι θα τα βλεπεις μονο:p

ελα ρε τοσα παιζουν κατι δεν θα κατσει....μιλαμε για πολλα και μαυρισμενα...:happy2:

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS -> Τρώγεσαι με τα μουστάκια σου σκαθάρι....

Φιλικά Πάντα.. :hehe:

deja vu !!! :hehe: :hehe: :hehe:

c'est la vie

Έεεεεεμαααααα...να προ-δημιουργεί φασαρίες για κάτι που δεν έχει γίνει κάν? :hehe:

Μα ποτέ δεν γίνεται αντικατάσταση μόνο το ένα στικ...

Οι απειλές δεν πιάνουν...:hehe: έχω aerozol

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Έεεεεεμαααααα...να προ-δημιουργεί φασαρίες για κάτι που δεν έχει γίνει κάν?

Είναι μια κατάσταση που δε θυμάμαι πως ακριβώς την ορίζει η ψυχολογία...

Υπάρχουν άνθρωποι που δημιουργουν πιθανά σκηνικά μέσα στο μυαλό τους, για να εξετάσουν πιθανές εξελίξεις σε μια συζήτηση/κατάσταση ώστε να είναι προετοιμασμένοι για το πως θα αντιδράσουν. Συνήθως ακόμα και αν γίνει αυτό που υπολογίζουν, δε θα κάνουν τις "προμελετημένες" κινήσεις και θα αντιδράσουν αυθόρμητα.

Αυτό πολλές φορές το εξηγούν και σύμβουλοι γάμου, όπου όταν έχει δημιουργηθεί μια κατάσταση, και το ζευγάρι θα πάει σπίτι το απόγευμα να συζητήσει, έχει ήδη καβγαδίσει στο μυαλό του 2-3 φορές στη διάρκεια της ημέρας με αποτέλεσμα το απόγευμα στη συνάντηση να είναι ήδη φορτισμένη η ατμόσφαιρα και να γίνεται ο καβγάς, ενώ στην πραγματικότητα δεν υπήρχε λόγος.

Αυτά για σήμερα. Το επόμενο μάθημα ψυχολογίας, από Δευτέρα. Καλό Σαββατοκύριακο και να βάλετε αντηλιακό :D

αντηλιακο ειναι Η αντιλιακο?

και τα 2 σωστα φαινονται.... αντηλιακο...ηλιος....χμ...

αντιλιακο...αντισταση...αντιπαραθεση....antivirus...

παω για μπανιο(στο μπανιο)

Είναι αντι-ηλιακό, αλλά λόγω σύντμησης, γράφεται αντηλιακό, επειδή με το Η δηλώνει την ιδιότητα, ενώ το "αντ", παραμένει σαφές σαν πρόθεση.

αποφοιτος λυκειου υποψιν.......:tomato:

στις πανελληνιες αλλα ηθελαν ωρε.... τι να κανουμε?:zzz: :zzz:

Ρε παιδιά... τι κίνηση ήταν αυτή σήμερα το απόγευμα στην Αττική Οδο στο ρεύμα προς Ελευσίνα και μέτα προς Πειραιά... Απο αεροδρόμιο έκανα 40λεπτα μέχρι Μεταμόρφωση (1η νεκρά σε πολλά σημεία) και μία απο τα ίδια στην Εθνική...

Καλά αυτοί οι Αθηναίοι δεν πήγαν διακοπές ακόμα? Και αν πήγαν τα αυτοκίνητα τους δεν τα πήραν μαζί???

Πέρυσι τέτοιες μέρες ακόμα και Παρασκευή γύριζα σφαίρα από αεροδρόμιο...

Δεν βλέπω και τις "ειδήσεις" Star να ενημερωθώ αν δώ αν γέμισαν τα νησιά και οι παραλίες... :p

ΕΚΚΛΗΣΗ: Αθηναίοι φύγετε για διακοπές ΤΩΡΑ... Τον Σεπτέμβρη θέλω να είμαι μόνος στα νησιά...:cool:

Αρχική απάντηση από perp

Τον Σεπτέμβρη θέλω να είμαι μόνος στα νησιά...

Μην ανησυχείς, μόνος σου θα είσαι... δεν έχουν λεφτά για διακοπές...

:nothing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.