Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από SLN

Δηλαδη τι να κανω ρε παιδια??

Να μην παρω Q6600 για τα Word/Excel/Origin μου???

Να περιμενω τον Phenom Χ4??? Με τι μητρικη??Θα βγαλει ο Oskar τιποτα της προκοπης?? Ποσες Χ2900 να βαλω? Μνημες να κρατησω DDR2 ή να παω σε DDR3??

Help!! Βοηθηστε με!!1!!1!

Γρηγορα!!

:D :D :D

Θα σε βοηθούσαμε αλλά δεν το κάνουμε γιατί δεν πόσταρες στο σωστό thread.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Winters [Σήμερα, στις 21:27]

Super διαφήμιση....

Με ενα τροφοδοτικο 1200W πανω.....

:TD: :TD: :TD:

Ε καλα τωρα μην εισαι υπερβολικος...

Δεν ξερω τι καταναλωση εχει το Μπαρτσα, αλλα ειναι ασχετο. Οι 3* 2900 νομιζω δικαιολογουν την υπαρξη του εν λογω τροφοδοτικου.

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 17:43]

Τι πινουνε εκει στην Ισπανια????? Ποιος λογικος ανθρωπος βγαζει νοημα απο την παραπανω φραση να μου το εξηγησει κι εμενα? Τι παει να πει "να μιλα κανεις για Ενωμενη Ευρωπη"???

Εκει που τους κυνηγαγανε οι ταυροι στην Παμπλονα, πρεπει καποιος να εριξε κατι "περιεργο" στην σανγκρια τους....

Μια χαρά τα λένε οι ισπανοί . Τα ελληνικά ίσως είναι το καλύτερο εργαλείο παγκοσμίως για την συνεννόηση μεταξύ των ανθρώπων.

Μπερδεύεσαι γιατί συγχέεις τα ελληνικά στο μυαλό σου με τους έλληνες.

Οι περισσότεροι έλληνες δεν γνωρίζουν ελληνικά.

Ρε σαν τη γριά που δεν έχει τι να κάνει... τα ίδια και τα ίδια λέει κι ας μη της δίνει κανείς σημασία...

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 22:38]

Ρε σαν τη γριά που δεν έχει τι να κάνει... τα ίδια και τα ίδια λέει κι ας μη της δίνει κανείς σημασία...

: )

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 21:56]

Μια χαρά τα λένε οι ισπανοί . Τα ελληνικά ίσως είναι το καλύτερο εργαλείο παγκοσμίως για την συνεννόηση μεταξύ των ανθρώπων.

Μπερδεύεσαι γιατί συγχέεις τα ελληνικά στο μυαλό σου με τους έλληνες.

Οι περισσότεροι έλληνες δεν γνωρίζουν ελληνικά.

Ναι καλα ενταξει...

Ισως...

Ισως να ειναι η μουσικη, ισως να ειναι τα μαθηματικα, ισως να ειναι και η τηλεπαθεια το καλυτερο εργαλειο επικοινωνιας μεταξυ των ανθρωπων.

Δεν εχω κανενα προβλημα με τα Ελληνικα. Ας διαδωθουν παντου και να γινουν το "στανταρ". Πιο ευκολο για εμενα οταν σε 2-3 μηνες θα παω εξωτερικο. Ουτε με τους Ελληνες εχω κανενα προβλημα. Ισα ισα τους γουσταρω. Τα τσιφτετελια και τα μπουζουκια δεν γουσταρω.

Αν διαβασες ηταν συγκεκριμενο το κολλημα μου.

Τι ειναι το "να μιλας για την Ευρωπαικη Ενωση"? και ειδικα "χωρις τα Ελληνικα"?? Αυτο απλα... Τι ειναι αυτη η οντοτητα "Ευρωπαικη Ενωση" που για να μιλησεις ΓΙΑ αυτην πρεπει να γνωριζεις αυτο το υπερτατο δωρο απο τον Θεο που λεγεται Ελληνικη γλωσσα?

Η Ε.Ε. ειναι ενα διακρατικο "κρατιδιο" το οποιο δημιουργηθηκε για οικονομικους λογους (για να χτυπησει το Αμερικα ή κι εγω δεν ξερω ποιον). Αν τωρα περναει καποια εφηβικη κριση ή κλιμακτηριο και χρειαζεται καποια "ταυτοτητα" και ψαχνει να την βρει, μεταξυ αλλων, στην Ελληνικη γλωσσα για καποιο λογο, αυτο ειναι ασχετο με την μαγεια των αρχαιων ελληνικων.

Η φρασουλα "να μιλας για χρωματα σε τυφλο" ειναι πολυχρησιμοποιημενη σε ενα καρο υπερβολικες και ποιητικες εξαρσεις και απλα δινει εμφαση σε μια φραση και μια κινηση χωρις εμφανες νοημα (τουλαχιστον σε μενα...)

που το βρήκες και πόσο?

Αρχική απάντηση από Chosen

Δηλαδή τα 0.03ms σου θυμίζουν ADFD εσένα; :hehe:

Kαι όμως γίνεται αλλά σε πολύ μικρό Partition! :p

Δηλαδή τα 0.03ms σου θυμίζουν ADFD εσένα; :hehe:

Αρχική απάντηση από ergotelis

Kαι όμως γίνεται αλλά σε πολύ μικρό Partition! :p

αυτο με το random read δεν καταλαβαινω πως μπορει να φτασει τοσο......

post-596-1416073157,9318_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από greekfragma

αυτο με το random read δεν καταλαβαινω πως μπορει να φτασει τοσο......

Να σε βοηθήσω: ο δίσκος αυτός, έχει μέγεθος μόλις 1Gb από από Δευτέρα θα είναι 4Gb.

Αρχική απάντηση από ergotelis

που το βρήκες και πόσο?

Από Ιρλανδό που μάλλον δεν είχε ιδέα. Είχε βάλει αγγελία ένα κομάτι v1.3 στα 250, συμπεριλαμβανομένων 4Gb DDR, το Μάρτιο.

Βλέπω προχτές ότι δεν το είχε δώσει, τους στέλνω ΡΜ, μου λέει να το έχω ακόμα, αλλά έχω δώσει τα 2Gb οπότε το δίνω πακέτο με τα άλλα 2Gb στα 120.

Πάω σήμερα από το σπίτι του (20Km μακριά), και το βγάζει από το πατάρι και βλέπουμε ότι είχε μόνο 1Gb πάνω, μου λέει sorry mate, το θέλεις με 1;

Του λέω για πλάκα: καλά ρε, με έβαλες να οδηγάω μισή ώρα για να μου δώσεις την μισή χωρητικότητα;

Γελάει κι αυτός και μου λέει στο καπάκι: οκ, -50 για το γίγα που λείπει, 70 είναι καλά; Το I-ram + 1Gb...

Καπνός ο Chosenας...

Τι καλύτερο βρε; 250 βρήκα το SSD 16Gb, το οποίο και θα το τσιμπούσα, αν δεν έβρισκα I-ram με 20 (70-50 που κάνει το 1Gb) :hehe:

Καινούρια τα I-ram κάνουνε 100+μεταφορικά ;)

Να σε βοηθήσω: ο δίσκος αυτός, έχει μέγεθος μόλις 1Gb από από Δευτέρα θα είναι 4Gb.

Από Ιρλανδό που μάλλον δεν είχε ιδέα. Είχε βάλει αγγελία ένα κομάτι v1.3 στα 250, συμπεριλαμβανομένων 4Gb DDR, το Μάρτιο.

Βλέπω προχτές ότι δεν το είχε δώσει, τους στέλνω ΡΜ, μου λέει να το έχω ακόμα, αλλά έχω δώσει τα 2Gb οπότε το δίνω πακέτο με τα άλλα 2Gb στα 120.

Πάω σήμερα από το σπίτι του (20Km μακριά), και το βγάζει από το πατάρι και βλέπουμε ότι είχε μόνο 1Gb πάνω, μου λέει sorry mate, το θέλεις με 1;

Του λέω για πλάκα: καλά ρε, με έβαλες να οδηγάω μισή ώρα για να μου δώσεις την μισή χωρητικότητα;

Γελάει κι αυτός και μου λέει στο καπάκι: οκ, -50 για το γίγα που λείπει, 70 είναι καλά; Το I-ram + 1Gb...

Καπνός ο Chosenας...

:hehe:

Ντροπή και αίσχος...:hehe:

Tου έκανες και τράκα τσιγάρο?:p

Αρχική απάντηση από .38-.45

με αλλα λογια, η AMD κλεινει.

λουκετο λεμε.. (στα σπιτια μας?) :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.