Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka

και αμα δεν εχουν στοκ?

Τα γνωστά: ΙΝΚΑ, καταγγελίες, τσιρίδες κλπ

παιδια,δεν ξερω αμα ειδατε ειδησης καηκε το χωριο μου και παραλιγο θα ερχοτανε στο σπιτι

μου,2 ωρες σβηναμε φωτιες,δυστηχως καποια σπιτια καηκανε:(

Εδώ στη Καλαμάτα έχει τρομερή υγρασία. Τόσο πολύ που καθώς γύρναγα σπίτι μου, παρολίγο να τρακάρω με ένα κοπάδι τσιπούρες που ανέβαιναν τη Φαρών...

εδω το κλιματιστικο(καινουργιο) βγαζει μια μποχα...τι διαολο.......

σαν σουπερ μαρκετ μυριζει..

Εδώ στο Λυκαβηττό οι σφαίρες πέφτουν βροχή... Πρέπει να σταματήσω το GRAW2 και να βάλω κάτι να φάω...

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 19:39]

Εδώ στο Λυκαβηττό οι σφαίρες πέφτουν βροχή... Πρέπει να σταματήσω το GRAW2 και να βάλω κάτι να φάω...

Λυκαβηττο???????γειτονας ε?

Αρχική απάντηση από def [Χθες, στις 21:01]

παιδια,δεν ξερω αμα ειδατε ειδησης καηκε το χωριο μου και παραλιγο θα ερχοτανε στο σπιτι

μου,2 ωρες σβηναμε φωτιες,δυστηχως καποια σπιτια καηκανε:(

Κάτι δεν πάει καλά τελευταία.

Ο ένας σπάει το πόδι του ο άλλος χάνει το αυτοκίνητο του και τραυματίζεται, ο τρίτος έχει διάστρεμμα και τώρα παραλίγο να καεί το σπίτι σου.

Και πόσο δεν τα μαθαίνουμε.

’ντε να φεύγει η γκαντεμιά... ΞΟΥΤ.

Αρχική απάντηση από Wizard!

:rofl:

πωρεε! μονο δυο μπανια εχω κανει και αυτα απο σποντα στην Κρητη...η γ@μωδουλεια με χει καταστρεψει..και μπαινουμε σιγα σιγα αυγουστο..

Εγώ κανένα! Σε κέρδισα :hehe: Kαι δεν προβλέπεται να κάνω και κανένα φέτος.... Έχει MotoGP στο Brno, δεν έχει παραλίες ;)

ελα να σου πω καβατζωσε καμια τσεχα ρε συ οταν γυρισεις...και ασε τα μπανια..:rofl:

Αρχική απάντηση από Wizard!

’σχετο, 14 Φεβρουαρίου έχει γενέθλια η κολλητή μου ;)

φιλε πρεπει να μου την γνωρισεις ..εχουμε γεννηθει ιδια μερα 14 φεβρουαριου 1975 εγω..

ερεε συμπτωση..

Αρχική απάντηση από gbak

φιλε πρεπει να μου την γνωρισεις ..εχουμε γεννηθει ιδια μερα 14 φεβρουαριου 1975 εγω..

ερεε συμπτωση..

14/02/70 είναι και παντρεμένη με δυό παιδιά. Ο δε άντρας της είναι ο οδοντίατρός μου, οπότε δε λέει με τίποτα :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.