Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 17:06]

Θα με πάρεις να δουλέψω κοντά σου?:D

Γιατί όχι , ξύπνιος είσαι , δεν είσαι ψιλός , και φαντάζομε δεν θα παχύνεις .

Η δουλειά έχει κάποια μείον : Δεν έχει ωράριο, δεν γνωρίζει σαββατοκύριακα και γιορτές , όπως επίσης δεν καταλαβαίνει από καλοκαιρινές διακοπές : )

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Όχι , όχι...δεν με ενδιαφέρουν τα ωράρια, δεν με νοιαζουν τα Σουκου, δεν με νοιάζει τίποτα...δεν έχω πρόβλημα με αυτά σαν άνθρωπος.

Μου αρέχει η χειρονακτική δουλειά(μικρός έφτιαχνα κουκλακια απο πλαστελίνη και τα πουλούσα στους ενοικους στην πολυκατοικία μας για να ζητάω :p ) και γενικά ότι έχει να κάνει με εργαλεία και τέτοια πράγματα...

Μου αρέσουν οι δουλειές που έχεις κάποιο στόχο να εκπληρώσεις(φαντάζομαι να σου φέρουν ένα γιότ να σουλουπώσεις και να σου που θέλω σε60 μέρες να είναι έτοιμο) και όχι οι δουλειές που είναι "’ρχισε τώρα και βλέπουμε τι κάνουμε σε 3 χρόνια " :)

Όπως επίσης φαντάζομαι αρέσει στον καθένα να μαθαίνει πράγματα τα οποία μπορούν να τον βοηθάνε στην καθημερινότητα του και όχι να είναιμόνο για την δουλειά του.

Επίσης σαν γορρίλας, έχω 2 ζευγάρια χέρια...:p

οντως....ενας φιλος εχει το μηχανικο support στου Κοκκαλη στα σκαφη. Παει μυκονο για 3 μερες διακοπες και εντελος τυχαια ειναι εκει τα 2 απο τα 3 του Προεδρου.

Τυχαινει και...στο ενα χαλαει κατι μηχανικο και στο αλλο παθαινει εμφραγμα ο μηχανικος κ δεν ξερουν να βαλουν μπρος τις κυριες μηχανες κ την ηλεκ/νια...

Κ φυσικα ποιος εχασε 4 μερες διακοπες (+1 επιπλεον εκατσε...)

ta pikes peak hill climbs είναι αίστευτα.

έχει βγάλει και η Toyota κάτι τέτοια που είναι απίστευτα.

Ένα Celica και ένα άλλο που δεν θυμάμαι πώς λέγεται

ωρε με χει φαει το ξενυχτι στο κ@λοαεροδρομιο και οχι τιποτα αλλο ειμαι με το γαμ@λαπτοπ και σερνεται....θα βαλω ροδακια στο στακερ δεν παει αλλο..

ΖΕΣΤΗ.........

Αντε να ρθει η Δευτέρα μπας και αγοράσουμε τίποτα....g0 στεπιγκ είναι οι κιου6600;

Ολες καλές οι αναβάσεις στο Pikes Peak, αλλα μία είναι η μοναδική....

Ari Vatanen με το Peugeot 405 T16... Οδήγηση με το ένα χέρι με κόντρα ήλιο... Προσκυνητέος.

Αρχική απάντηση από LevelOne

Ari Vatanen με το Peugeot 405 T16... Οδήγηση με το ένα χέρι με κόντρα ήλιο... Προσκυνητέος.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι.... :worship: :worship: :worship:

Αρχική απάντηση από gbak

ωρε με χει φαει το ξενυχτι στο κ@λοαεροδρομιο και οχι τιποτα αλλο ειμαι με το γαμ@λαπτοπ και σερνεται....θα βαλω ροδακια στο στακερ δεν παει αλλο..

καλο κουραγιο ρε,τουλαχιστον βλεπεις και κανενα Α330:inlove:

Μα γιατί βαριέμαι τόσο πολύ να πάω αεροδρόμιο αυριο το πρωί για δουλειά?? Και όσο σκέφτομαι τα νησάκια που είναι τιγκα, clubakia, barakia και όλα τα σχετικά...

’ντε να έρθει η Δευτέρα τουλάχιστον να έχουμε να συζητάμε για τις νέες αφίξεις και τιμές μήπως και ξεχαστώ.... :p

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 00:16]

καλο κουραγιο ρε,τουλαχιστον βλεπεις και κανενα Α330:inlove:

thanx ρε μαν να σαι καλα!...τι να το κανεις αμα δεν το πετας κιολας!:cool:

και σημερα τα ιδια εχω γινει vampire οταν ολοι ξυπνουν εγω κρυβομαι...:hehe:

Τελικα πρεπει να αρχιζω να διαβαζω και το OT...

Σοβαρα τωρα...Συμφωνω με τον astrolabo.

Δειξε το κουτι σας εδω , Προβλημα με raid εδω..Ε να το κανουμε 3 σε 1 skip

Φιλικα

παιδια συνχωρεστε με αν σας γινομαι κουραστικος,αλλα ειμαι βαθυα συγκινημενος,απο το χαμο του παληκαριου,πιλατου F16

Παίδες, το παρακάνετε με το Π.Ο.Θ.

Θα σας πω ένα πιθανό σενάριο αν συνεχίσει έτσι: Θα το κλείσουμε :)

Το forum δέχεται και νέα threads ξέρετε, κόφ'τε το με το Π.Ο.Θ.

LevelOne δεν βαζεις λαμπα και στο SX ? :p

Ηταν μερα και δεν μπορουσα να δω τπτ :hehe:

Πολυ ωραιο το αμαξι σου, α και οπως ειπαμε ε ?

Μακαρι να ειχαμε περισσοτερο χρονο να τα λεγαμε :D

Να εκανα μια βολτα το αμαξι να του επινα το αιμα :hehe:

Την αλλη φορα :T:

ΥΓ ο jpavly εχει δικιο βρε παιδια, εχει παραγινει το κακο ;)

@polonos Ευχαριστώ πολύ ρε μάν, μακάρι όντως να είχαμε περισσότερο χρόνο... Αλλα αυτό διορθώνεται ;) Next month βάζω και τα νίτρα, ZEX 80άρια ξηρού! Πρέπει να φαίνονται και στη φώτο κάπου... Οποτε κανονίζουμε βραδυά πριονίσματος και δικαστηρίου :p

Π.Ο.Θ. is down for maintenance.

Το απογευματάκι πάλι παίδες :)

Παρακαλώ μη το γεμίζετε με άσχετα για να γλιτώνουμε τέτοιες διαδικασίες :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.