Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Tsakonas [Σήμερα, στις 11:33]

για οσους εχουν γρηγορο αυτοκινητο/μηχανη/παπι/πατινι/σκουτερ κλπ ας ριξουν μια ματια εδω http://www.in.gr/Reviews/imagegallery.asp?lngReviewID=12770&lngChapterID=13419&lngItemID=50922 ....και ας δουν λιγο ιπποδυναμεις ....:blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

πριν 15 χρονια δουλευα με μια turbo-diesel (με intercooler βεβαιως βεβαιως).

πανω απο 10000 (10k) ιππους.

οταν ομως ειχε να κινησει 28000 (28k) τοννους, μια λεξη υπαρχε μονο να το περιγραψει: χρεπι.

ολα σχετικα ειναι.

Πλάκα μας κάνετε ωρέ; Σιγά μην βάλουμε και διαστημόπλοιο σε λίγο!

Πάρτε εδώ powah! Suzuki Escudo Pikes Peak ~1000hp, ~800kgm, ~2000cc.

Στο δρόμο ε; Όχι αέρα νερά και μπούρδες.

Εχχχμμμμ... Όχι ακριβώς... Τους δύο πυρηνικούς αντιδραστήρες τους έχει το Nimitz που δεν αναφέρει ιπποδύναμη :p 280.000 έχουν τα ποταπά πετρελαιοκίνητα :hehe:

Έχω ένα Seasonic 550 S12 το οποίο και τροφοδοτεί έναν 4300 @ 3150 , 4 σκληρούς , μία 8600GT και 2 dvd drives

Θα έχω κάνα πρόβλημα αν του κοτσάρω πάνω άλλη μία 8600 (ή αντικαταστήσω την υπάρχουσα με μια 8800gts) ή θα το σηκώσει άνετα;

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 11:15]

Εχχχμμμμ... Όχι ακριβώς... Τους δύο πυρηνικούς αντιδραστήρες τους έχει το Nimitz που δεν αναφέρει ιπποδύναμη :p 280.000 έχουν τα ποταπά πετρελαιοκίνητα :hehe:

(καγκουρας mode on) φαντασου με 16 Τ7 ελαφρωμενες μπιελες φιλτροχοανη και φουγαρα Φ4000000000000 που θα φτανει (μεχει χτυπησει ο ηλιος λεμεεεε...θελω πυζουλινια + στριγκακια χθες !!!!!!!)

’μα σε έχει χτυπήσει ο ήλιος στο σπίτι, κατέβα μια βόλτα Ερμού, που ήμουν πριν λίγο, να τις δείς όλες ξεβράκωτες να καταλάβεις τι θα πει "με έχει χτυπήσει" :hehe:

Αρχική απάντηση από Wizard!

’μα σε έχει χτυπήσει ο ήλιος στο σπίτι, κατέβα μια βόλτα Ερμού, που ήμουν πριν λίγο, να τις δείς όλες ξεβράκωτες να καταλάβεις τι θα πει "με έχει χτυπήσει" :hehe:

χαχαχα! οντως εχει ανωμαλεψει ο γυναικειος πλυθυσμος...και μαζι και μεις! :hehe:

Αρχική απάντηση από CaptainMilo

Έχω ένα Seasonic 550 S12 το οποίο και τροφοδοτεί έναν 4300 @ 3150 , 4 σκληρούς , μία 8600GT και 2 dvd drives

Θα έχω κάνα πρόβλημα αν του κοτσάρω πάνω άλλη μία 8600 (ή αντικαταστήσω την υπάρχουσα με μια 8800gts) ή θα το σηκώσει άνετα;

Ανετότατα.

Αρχική απάντηση από Tsakonas [Σήμερα, στις 11:33]

για οσους εχουν γρηγορο αυτοκινητο/μηχανη/παπι/πατινι/σκουτερ κλπ ας ριξουν μια ματια εδω http://www.in.gr/Reviews/imagegallery.asp?lngReviewID=12770&lngChapterID=13419&lngItemID=50922 ....και ας δουν λιγο ιπποδυναμεις ....:blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

Τα Αζιμουτ είναι μέτρια σκάφοι . Απλά είναι σχετικά φτηνά, και οι κύπριοι που τα πουλάνε εδώ είναι διαβασμένοι.

Τα σκήπτρα στην κατηγορία οπεν τα έχει η σανσικερ. Στης αρχές του καλοκαιριού συνέβαλλα στην ανακατασκευή ενός σουπερχοκ 48, με 3 καινούριες Καμινς φιλοδοξεί να πιάσει τα 55 μίλια .

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Τα Αζιμουτ είναι μέτρια σκάφοι . Απλά είναι σχετικά φτηνά, και οι κύπριοι που τα πουλάνε εδώ είναι διαβασμένοι.

Τα σκήπτρα στην κατηγορία οπεν τα έχει η σανσικερ. Στης αρχές του καλοκαιριού συνέβαλλα στην ανακατασκευή ενός σουπερχοκ 48, με 3 καινούριες Καμινς φιλοδοξεί να πιάσει τα 55 μίλια .

Θα με πάρεις να δουλέψω κοντά σου?:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.