Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 12:40]

Αγαπητέ .38-.45 αν έψαχνες λίγο στο γκουγκλ http://anekdota.dyndns.org/jotd16/0641.html θα έβρισκες αυτή την επιστημονική διατριβή πάνω στο θέμα...Είσαι και admin ντροπή!!!

οταν ρωτας με σκοπο να μπεις στη διαδικασια να ψαξεις να βρεις απαντηση, δεν περιμενεις απο τον αλλο να ψαξει στο google μηπως και βρει την απαντηση που θελεις να του δωσεις. :)

ασε που η απαντηση στη συγκεκριμενη ερωτηση ειναι γνωστη απο αρχαιοτατων χρονων. :p

επομενη ερωτηση: γιατι το ζορι το "τραβαμε" και δεν το "σπρωχνουμε";

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 13:06]

Πειναω....

Ανδρεαααααα πειναωωωωωωωω :hehe::hehe: By SkySurfer :D

Ντάξει , να βοηθήσω προσπαθώ το άμοιρο, πέσατε όλοι να με φάτε...Κ γω πεινάω κιόλα....

οι σελσοκ με τα δ9γμη ακουμπάνε χιλιάρικο; -μη βγαίνουμε κ οφτοπικ!-

Αρχική απάντηση από .38-.45

οταν ρωτας με σκοπο να μπεις στη διαδικασια να ψαξεις να βρεις απαντηση, δεν περιμενεις απο τον αλλο να ψαξει στο google μηπως και βρει την απαντηση που θελεις να του δωσεις. :)

ασε που η απαντηση στη συγκεκριμενη ερωτηση ειναι γνωστη απο αρχαιοτατων χρονων. :p

επομενη ερωτηση: γιατι το ζορι το "τραβαμε" και δεν το "σπρωχνουμε";

Γιατι αμα το σπρωχναμε δεν θα ηταν τοσο ζορι :hehe:

Αρχική απάντηση από spresv

Γιατι αμα το σπρωχναμε δεν θα ηταν τοσο ζορι

Για να σε δω να ζζζζζμπρώχνεις στην ανηφόρα να σου πω αν είναι ζόρι :hehe:

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 10:38]

γιατι το μπαρμπουνι ειναι κοκκινο και τι μπορουμε να κανουμε γι αυτο;

πως λεμε το τυρι φετα οταν δεν ειναι κομμενο?

πως λεμε τα rainforests οταν δεν βρεχει?

τι σιχαινεται να πιασει ο μικυ μαους και φοραει γαντια?

Αρχική απάντηση από Winters [Σήμερα, στις 22:40]

και τρε λε λε μαζι???

Ε καλά όπως λεει και ο Gomar δεν κουράστηκα και πολυ...:p Αλλά όπως και να το κάνουμε ένας χρόνος φεύγει ανεκμετάλλευτος..στην αρχή το έβλεπα πολυ στην πλάκα(για να καώ όσο το δυνατον λιγότερο) ..αλλά μετά άρχισα να σέρνομαι.

Eγω που δεν θα παω πουθενα τι να πω.... Νο money No party.... Χαλαλι ομως... Το αυτοκινητο το εχω παραγγειλει και σε 2 μηνες ερχεται...:D :D :D

Δεν με χαλαει κι ολας ... Η Αθηνα μου αρεσει πολυ και τον Αυγουστο ακομη περισσοτερο....

Ευκαιρια να διαβασω για την επαναληπτικη μηπως και σωσουμε τιποτα... 0/12 πρωτο ετος.... :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

Αν και δεν θα ειμαι Αθηνα-Αθηνα, μαλλον στο Πορτο-Ραφτη θα αραξω... Ισως παω και στην γιαγια μου στην Σαλαμινα... Αλλα το θεμα ειναι πως σε νησακι με την παρεα δεν θα παω....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.