Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Wizard!

Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό?

Καλό ή κακό δεν ξέρω, μούφα πάντως σίγουρα ;)

Ο Pinky και o Brain είναι στα χνάρια του. Προς το παρόν έχουμε φτάσει Singapore....

Μούφα 101%

ps. Ο Pinky είσαι εσύ Γιάννη:hehe:

Αρχική απάντηση από unseen

κλικ

Σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι ο κανονικός...

Νομίζω πως θα πρέπει να προσέχει τι θα γράφει γιατί δεν νομίζω να αρέσει και πολύ στον κανονικό να δέι τίποτα βλακείες απο αυτό το account..

Δε νομίζω ότι έχει σχέση τι γράφει. Και μόνο που προσπαθεί να κάνει πλαστοπροσωπία είναι αρκετό για να κινηθεί νομικά ο Γ.

EDIT: Από περιέργεια, την ημερομηνία γεννήσεώς του, που την ξέρει? :hmm:

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι ο κανονικός...

Νομίζω πως θα πρέπει να προσέχει τι θα γράφει γιατί δεν νομίζω να αρέσει και πολύ στον κανονικό να δέι τίποτα βλακείες απο αυτό το account..

Don't worry, δεν θα προλάβει να γράψει :)

@Wiz: Γιατί την ξέρεις εσύ και είναι σωστή;

Αρχική απάντηση από Wizard!

Δε νομίζω ότι έχει σχέση τι γράφει. Και μόνο που προσπαθεί να κάνει πλαστοπροσωπία είναι αρκετό για να κινηθεί νομικά ο Γ.

EDIT: Από περιέργεια, την ημερομηνία γεννήσεώς του, που την ξέρει? :hmm:

τι πλαστογραφησε δλδ?

Αρχική απάντηση από jpavly

@Wiz: Γιατί την ξέρεις εσύ και είναι σωστή;

Ακριβώς όχι, αλλά είναι θείος του κολλητού μου και θυμάμαι ότι περίπου εκεί είναι ;)

Αρχική απάντηση από ea6gka

τι πλαστογραφησε δλδ?

Μην παίζουμε με τις λέξεις. Σε ένα δικαστήριο αυτό που έκανε, κρίνεται ποινικό αδίκημα :) Μπορεί η ποινή να είναι μικρή, γιατί πάει ανάλογα με τις συνέπειες, αλλά δεν παύει να είναι αξιόποινο.

Έγινε ban κιόλας? Τσκ, τσκ, τσκ... Αυτοί οι Mods δεν έχουν καθόλου αίσθηση του χιούμορ... Έπρεπε να τον αφήσετε να δούμε τι θα έγραφε :p

Αχχχ, άλλη μια δύσκολη μέρα διακοπών ξεκίνησε....

Για πείτε καμια απορία να δώσουμε καμια συμβουλή...:)

επειδή σας βλέπω διστακτικούς ξεκινάω...: ds4-dq6-p5k dlx τι λέτε; :D

Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 12:33]

γιατι το μπαρμπουνι ειναι κοκκινο και τι μπορουμε να κανουμε γι αυτο;
Αρχική απάντηση από .38-.45

γιατι το μπαρμπουνι ειναι κοκκινο και τι μπορουμε να κανουμε γι αυτο;

Αγαπητέ .38-.45 αν έψαχνες λίγο στο γκουγκλ http://anekdota.dyndns.org/jotd16/0641.html θα έβρισκες αυτή την επιστημονική διατριβή πάνω στο θέμα...Είσαι και admin ντροπή!!!

Αρχική απάντηση από KoMM

Αγαπητέ .38-.45 αν έψαχνες λίγο στο γκουγκλ http://anekdota.dyndns.org/jotd16/0641.html θα έβρισκες αυτή την επιστημονική διατριβή πάνω στο θέμα...Είσαι και admin ντροπή!!!

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω ΡΙΖΙΚΑ με την τελευταία παράγραφο... Το κόκκινο είναι το 1ο χρώμα που χάνεται στη θάλασσα, σε αντίθεση με την ξηρά. Στην ξηρά όσο πιό μακρυά κοιτάς, τόσο λιγότερο κίτρινο βλέπεις, για αυτό και τα βουνά τα βλέπεις μπλέ, γιατί το πράσινο είναι συνδυασμός κίτρινου και μπλε, αφού όμως το κίτρινο χάνεται, τα βλέπεις μπλε.

Στη θάλασσα συμβαίνει το αντίθετο. Το κίτρινο είναι το χρώμα που χάνεται τελευταίο, ενώ το κόκκινο το πρώτο. Αν δεις φωτογραφίες από καταδύσεις σε βάθος >80μ, δεν υπάρχει πουθενά κόκκινο (σε φωτογραφίες χωρίς φλας/φωτισμό)

Αρχική απάντηση από KoMM

Αχχχ, άλλη μια δύσκολη μέρα διακοπών ξεκίνησε....

Σε ποιο εγκαταλελειμμένο νησί να σε στείλουμε; :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.