Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από gznp [Χθες, στις 21:35]

65 με τι ψύκτρα? Αν default ok, αν όχι...είναι πολύ.

Πληροφοριακά, τον δικό μου το είχα με 1.675 από BIOS (κααάπου 1.6 πραγματικό), στα 3.6, με Scythe Infinity. Στο Orthos σε priority 7 δεν έπιανε πάνω από 65.

η8ελες 1.675 (απο bios) για τα 3600? :boxed: :cry: :TD:

no wonder why u got a Q :p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Κωστάκης

:D πήρα και είμαι στα 3200 με 1,39 v core, για παραπάνω λέω... απλώς επειδή είμαι με αέρα λέω μπας και το χει ψά3ει κανεις...

6600 duo ή quad... για διπυρινο ειναι πολυ το ρευμα θαρρω...

Εμενα παιζει στα 3150 με 1.25ν

@Fragma..επειδή κελιδώθηκε το άλλο ρα...η απάντηση μου :)

Ηρέμησε ρε George..πλάκα έκανα..γι'αυτό έβαλα και το :hehe:

Λές να έχω κάτι μαζί σου?Αφου το ξέρεις πως σε αγαπάω...:p(Φιλικά πάντα)

Η σπόντα μου πήγαινε στο αντίστοιχο φρέσκο για να εξηγούμαι καλά..:) και εγώ προσωπικά δεν το βλέπω για λάθος τακτική...το marketing μπορεί να είναι θετικό μπορεί να είναι αρνητικό..αυτο που θέλει είναι να γίνει ντόρος γύρω απο κάτι...και νομιζω τα κατάφερε καλόυτσικα..

Δεν παρουσιάστηκε κανένας σαν μεσσίας....ο χαρακτηρισμός αυτός δόθηκε απο χρήστες...

Επίσης οι χαρακτηρισμοί μονόφθαλμοι και τυφλοί(για όποιον και αν είναι), πάλι απο μή χαρούμενους πελάτες βγήκε...

Και στο κάτω κάτω όπως θα έχεις δεί, κανένας δεν κρατάει την στάση του...μία σου λεεί ο τάδε είναι αίσχος και με κοροϊδέυει..και μία λεεί ευχαριστώ πολύ για την τέλεια υποστήριξη, έμεινα εντυπωσιασμένος κτλ κτλ.

Απλά από την μικρή μου εμπειρία ώς μέλος σε φόρουμ και ώς εργαζόμενος σε αλυσίδες με Υπολογιστές, έχω καταλάβει ότι δεν πρέπει να πιστέυω κανέναν σε ότι λέει για θέμα αντιμετώπισης απο μαγαζιά εφόσον δεν ήμουν μπροστά να δώ τι ειπώθηκε και τι έγινε.

’λλοι λένε πως μιλήσανε με διευθυντές...και ποτέ δεν έχουν μιλήσει...

’λλοι λένε τους έκραξα για τα καλά και μου κάνανε το χατήρι..αλλά τελικά δεν κράξανε τίποτα..απλά τους αντιμετώπισαν καλά...

’λλοι λένε πήρα αυτό και αυτό και ήταν και τα 2 σπασμένα...και στο τέλος το έχει σπάσει μόνος του..

’λλοι λένε πώς ο τεχνικός ο τάδε δεν ξέρει την τύφλα του..και στην τελική ο τεχνικός ο συγκεκριμένος κάνει αυτήν την δουλειά 10 χρόνια και όσο να 'ναι έχει πολύ περισσότερη εμπειρία(το ότι δεν ξέρει τι τσιπάκια φοράνε οι μνήμες, τα part number των επεξεργαστών κτλ κτλ δεν λεεί κάτι)...και τελικά ο χρήστης δεν ξέρει να βάζει το καλλώδιο τροφοδοσίας στο Floopy και χαλάει το τροφοδοτικό..και βγάζει άχρηστο και τεχνικό και τροφοδοτικό μαζί....επειδή είναι μέλος σε μια κοινώτητα με υπολογιστές κάποιος, δεν σημαίνει πως είναικαι ο super duper doctoras των PC.

O καθένας είναι ελέυθερος να λέει, να υποστηρίζει, να γράφει και να πιστέυει ότι θέλει...απλά επειδή είμαι και στις 2 πλευρές...θέλω να πιστέυω πώς καταλαβαίνω καποιες συμπεριφορές και καταστάσεις καλύτερα απο άλλους που βρίσκονται σε 1 εκ των 2 πλευρών...

Επίσης δεν κταλαβαίνω αυτό που λές για το χάος..:flower:

Man...φιλικά σου μιλάω...και οι καταστάσεις που περιέγραψα παραπάνω δεν αναφέρονται σε κανεναν..παραδείγματα έδωσα...

Αρχική απάντηση από gbak

και να ηταν μονο αυτα..

Σωστά... Η Ινδία δίνει δωρεάν ADSL σε ΟΛΗ την επικράτεια...

μα τι εκανε ο ανθρωπος ωρεε!!...κριμα 200 ατομα.. τραγικο συμβαν για την αεροπορια..

βεβαια πολυ ατσαλη σχεδιαση και του αεροδρομιου καθως πρωτη φορα βλεπω κεντρικο δρομο να περναει πισω ακριβως απο τον διαδρομο προσγειωσης...απαραδεκτο εως εγκληματικο!!

2002756859163288250_rs.jpg

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 16:27]

.. καθως πρωτη φορα βλεπω κεντρικο δρομο να περναει πισω ακριβως απο τον διαδρομο προσγειωσης...απαραδεκτο εως εγκληματικο!!

[

Ελα και Θεσσαλονικη να το ξαναδεις:(

Αρχική απάντηση από gbak

μα τι εκανε ο ανθρωπος ωρεε!!

2002756859163288250_rs.jpg

ο διαδρομος ητανε φρεσκοστρωμενος με κακης ποιοτητας ασφαλτο , εβρεχε συνεχεια μια μερα και ειχε σημεια με λακουβες απο νερο , δεν θελει και πολυ να γλυστρησει το αεροπλανο , ασε που ο διαδρομος ειναι ακαταλληλος για ενα Α320.

στην σαλονικα αν δεν κανω λαθος εχει και βοηθητικο για τετοιες περιπτωσεις...τωρα εκει εγινε η hyper μ@λακια βαρυ το αεροπλανο "κοντος" διαδρομος για το 320 και βρεγμενος...κεντρικος δρομος στο καπακι...και τελος περιεργος ο πιλοτος ανεπιτρεπτη ενεργεια...οταν δεις και δεν σε παιρνει full power και το σηκωνεις....δεν το ριχνεις στον κεντρικο δρομο πανω σε κτηρια...βεβαια υπαρχουν και στοιχεια που δεν γνωριζουμε τι αερα ειχε τι perfomance ειχε και αλλα....απλα απο οτι καταλαβα του "φυγε" το αεροπλανο ηταν ανεξελεγκτο για να καταληξει εκει...γεγονος ειναι οτι ο διαδρομος αυτος δεν εκανε για το Α320!

Υπάρχουν πάντα κανόνες ασφαλείας. Η πλειοψηφία τους έχει γραφτεί μετά από κάποιο ατύχημα. Πότε, μα ΠΟΤΕ η παραβίαση ενός και μόνο δεν προκαλεί ατύχημα. Όπως κι εδώ, παραβιάστηκαν πολλοί μαζί... :(

Να εκφράσω την διαφωνία μου στα λεγόμενά σου μιας και από την στιγμή που τροχοδρομείς και βλέπεις ότι δε σε παίρνει, το να δώσεις full στοιχεία για να το σηκώσεις, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μεγαλώσεις το μέγεθος της καταστροφής. Απλά πατάς φρένο και κάνεις το σταυρό σου, το μισοφέγγαρο σου, ή ο,τι τελοσπάντων πιστεύεις

Ούτε σημάδι να τόβαζε το βενζινάδικο ο πιλότος δεν θα το πετύχαινε.

Τι να πω.

Αυτή δεν ήταν μια απλά κακή στιγμή.

Για ρεκόρ Γκίνες σε γκαντεμιά μου πάει.

Αρχική απάντηση από astrolabos

Να εκφράσω την διαφωνία μου στα λεγόμενά σου μιας και από την στιγμή που τροχοδρομείς και βλέπεις ότι δε σε παίρνει, το να δώσεις full στοιχεία για να το σηκώσεις, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μεγαλώσεις το μέγεθος της καταστροφής. Απλά πατάς φρένο και κάνεις το σταυρό σου, το μισοφέγγαρο σου, ή ο,τι τελοσπάντων πιστεύεις

βαση δεδομενων με το που κανεις "touch" στον διαδρομο βλεπεις εαν σε παιρνει η οχι...και σου δινει την δυνατοτητα να το ξανασηκωσεις η οχι ..ειναι up to pilot....ειναι το λεγομενο "touch and go" και συγκεκριμενα το Thrust εχει συγκεκριμενο mode TOGA take off and go around....απλα δεν το προλαβε και ειχε την εντυπωση οτι θα τον "παρει" ο διαδρομος....τελος παντων κριμα γιατι το Α320 ειναι απο τα πιο εξελιγμενα αεροπλανα αυτη την στιγμη και για μενα ειναι ανεπιτρεπτο αυτο που συνεβη...καθαρα ανθρωπινο λαθος!!

Kαι στη Θεσαλονικη οταν επεσε το f-5 στην προσγείωση, αν δεν ειχε το φανάρι θα επερνε αυτοκίνητα μαζί του.Τωρα απομάκρυναν λίγο τον δρόμο και δεν υπαρχει φαναρι.

Αλοιμονο αν καποιο θηριο δεν μπορεσει να ξεκολησει...

Αλλα αν ειναι και γραφτό οτι και αν λεμε.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.