Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

περαστικα Βασιλη και γρηγορη αναρωση:flower:

Ρε παιδες , είχα ενα raid-0 στο οποιο χτύπησε-χαλασε ο ενας δίσκος και τώρα τον αλλον που ειναι καλος τον συνδέω στην μητρική μονο του και μου τον βλέπει 15Χgiga , ενω ειναι 80ρης . Το raid το εχω απενεργοποιησει ΚΑΙ απο το bios , και εχω κάνει και format τον δίσκο . hitachi deskstar 7k80 o δισκος και 965 η πλατφόρμα .

wtf?

Περαστικά Bill !

Αρχική απάντηση από spresv

Επιτελους τελειωσε και δουλεψε ο ρημαδης! Rock on!

ΩΡΑΙΟΣ !!!

σχέδιο απο πού ??

Α !! και τις βάσεις που δένουν στο σασί που τις πέτυχες ?

Για άλλο μπήκα όμως

Υπάρχι σοβαρή υποψία ότι κάποιος πονηρίδης έβαλε στο μάτι τους χρήστες ebanking της Εθνικής Τράπεζας. Παρόλο που δεν έχω λογαριασμό έλαβα αυτό:

NATIONAL BANK OF GREECE

Dear customer,

Your access to Online Services Is Locked due to a mis-match of access codes between your login and Tan details. To enable you continue accessing your online account it will only take you few minutes to re-activate your account. Click on the reference below and you will be guided to where you can instantly activate your account.

h**ps://homebank.ngb.gr/setup-Verify/youraccounts.asp

Important Notice:-You are strictly advised to match your Tan Numbers correctly to avoid service denial.

Thank You.

National Bank of Greece

Online Banking Customer Services

National Bank of Greece. Equal Housing Lender

© 2007 National Bank of Greece. All rights reserved.

αν κάνω κλίκ πάνω στη διεύθυνση ο Firefox σκούζει όλος για forgery. Ήρθε σε κανέναν άλλον αυτό το μαίλ ?? αν ναι ας ενημερώθουν οι υπόλοιποι

Ωπα... ζόρικο...

Και περιποιημένο στο μάτι... NBG είναι η τράπεζα και όχι NGB... Είδες η δύναμη της συνήθειας τι μπορεί να κάνει;

Τρελή απάτη... ’ραγε εχουν τα μειλς απο πελάτες της τράπεζας ή απλα ρίχνουν άδεια να πιάσουν γεμάτα;

Αρχική απάντηση από LevelOne

’ραγε εχουν τα μειλς απο πελάτες της τράπεζας ή απλα ρίχνουν άδεια να πιάσουν γεμάτα;

απο ότι είδα ο αποστολέας είναι κάτι σε ##@%support@ngb.gr άρα μάλλον το δεύτερο.

Edit: τώρα κατάλαβα την ερώτηση σου αλλά και πάλι μάλλον το δεύτερο είναι αφου εγώ δεν είμαι πελατης τους και το μαιλ στον συγκεκριμένο μου λογαριασμό το πήρανε απο το site μου

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 19:46]

τιμη και δοξα σε τετοια παληκαρια

http://video.google.com/videoplay?docid=4651512590183896736&q=F-16%2Bgreek&total=145&start=40&num=10&so=0&type=search&plindex=7

και να σκεφτεις ρε φουστη μου οτι παιρνουν κατι μισθους αστειους για τετοιο επαγγελμα....και δεν βγηκανε ποτε να παραπονεθουν...ουτε διαδηλωσεις κ μλκιες(βεβαια τους το απαγορευει το Συνταγμα αλλα ηθελα να το πω)....

οι οδηγοι F1 που κανουν κατι αναλογο ας σκεφτουμε ποσα παιρνουν....

Αρχική απάντηση από Tsakonas

οι οδηγοι F1 που κανουν κατι αναλογο ας σκεφτουμε ποσα παιρνουν....

Kαμμια σχεση αλλα δεν πειραζει...

τα παιρνουν μετα ρε παλικαρια...αφου τσιμπησουν την συνταξη απο τα 35 τους...πανε στην πολιτικη αεροπορια και τσιμπανε και κανα 5χιλιαρο απο κει...

Αρχική απάντηση από gbak

τα παιρνουν μετα ρε παλικαρια...αφου τσιμπησουν την συνταξη απο τα 35 τους...πανε στην πολιτικη αεροπορια και τσιμπανε και κανα 5χιλιαρο απο κει...

πλεον αλλο δεν παιρνουν απο την πολεμικη αεροπορια στην πολιτικη;)

ελα ρε μαν το σταματησαν το συστημα..γιατι εγω απο το 97 που μαι στον χωρο..ολους τους πιλοτους που ξερω ηταν πολεμικη...καμια 10αρια ναναι απο σχολες...

Αρχική απάντηση από Winters [Σήμερα, στις 22:22]

Kαμμια σχεση αλλα δεν πειραζει...

ε τοπιασες παντως το νοημα μου G αβερτα κουβερτα,χειρισμοι κινδυνοι κλπ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.