Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Wizard!

Μα η επιστήμη δεν δέχεται την ύπαρξη της ψυχής, πως λέει ότι παύει να υφίσταται? Πως γίνεται να παύει κάτι αθάνατο, άυλο, και συμπαντικό? :)

Για να στο πω διαφορετικά: Ερεύνησε για φαινόμενα εξόδου (ψυχής) και ίσως κατανοήσεις την έννοιά της ;)

Αυτό που θέλω να πω (και είπα) είναι ότι έχω ερευνήσει την ΑΙΤΙΑ ύπαρξης των εκάστοτε φαινομένων εξόδου, μετά-θάνατον, μετεμψύχωσης, μετενσάρκωσης κλπ. και έχω για όλα την ίδια άποψη. Η άποψή μου είναι αυτή:

Αρχική απάντηση από sotiris

[...]Δηλαδή είναι σαφές ότι μετά θάνατον δεν υπάρχει πιλάφι. [...]όταν στους νευρώνες σταματήσουν να κινούνται ηλεκτρόνια, τελειώνουν όλα. Σαφώς και είναι δύσκολο να το παραδεχτούμε, σαφώς και δεν συμβάλλει στην ανάπτυξη μιας ορθώς σκεπτόμενης κοινωνίας η γνώση του ότι δεν υπάρχει αύριο, αλλά καλώς ή κακώς, πρέπει να έχουμε και λίγο ρεαλισμό.

Το κακό είναι ότι οι κοινωνικές δομές του σήμερα, δεν προσφέρουν αυτό που θα ήθελε ο μέσος κάτοικος της γης, για το 99% του πληθυσμού. Βλέπεις και ανθρώπους που έχουν τα πάντα από υλικά (δηλαδή δεν έχουν κανένα βιοποριστικό πρόβλημα) να μην έχουν αυτό που λέμε ευτυχία. Δυστυχώς, η ευτυχία είναι κάτι υποκειμενικό, και δεν θα μπορέσουμε να την έχουμε όλοι πριν γίνει 100% αποκωδικοποίηση του ανθρώπινου εγκεφάλου (κάτι μάλλον αρκετά δύσκολο με τη σημερινή τεχνογνωσία).

Από κει και πέρα, την προσωπική άποψη του καθενός (και τη δικιά σου προφανώς) με βάση το πώς αντιλαμβάνεται τα τεκταινόμενα δεν μπορώ να την κάνω κάτι, δικαίωμά σου είναι να πιστεύεις ό,τι θέλεις :)

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 00:31]

θα σας ελεγα πολλα πραγματα ακομα,που δεν τα εχετε ακουσει αλλα βλεπω οτι το ριξατε στο χαβαλε.πχ

τα ταγματα του θεου ηταν 10 και οπως σας ειπα καθως εριξε ο Θεος το διαβαλο στην γη,επεσε και το δεκατο ταγμα μαζι του,καποια τελωνια μηναν στον αερα,αλλα πεσαν στην

θαλλασα και αλλα στην γη,πολυ συχρονοι πατερες τις εκκλησιας εξηγουν οτι ΚΑΠΟΙΑ αεροπορικα δυστηχηματα ωφηλονται σε φαλλαγες δαιμωνον,που συγκρουονται με τα αεροπλανα(τα λεγομενα κενα αερος),οπως επισης τα ανθρωπινα ματια δεν εχουν την δυνατοτητα να δουν αυτα τα δαιμονια,απο την προνια του Θεου για να μην φοβηθουνε,

τα τελωνια αυτα γινονται ορατα στους ανθρωπους μετα το θανατο τους οπου ανοιγονται τα ματια της εκρηγορσης δλδ ολα αυτα που δεν μπορει να δει ο ανθρωπος οσο ειναι στον φυσικο αυτον κοσμο,σε ενα βιβλιο του περι μεταθανατιας ζωης ο πατερ Σεραφειμ ροουζ,αμερικανος ιερομοναχος που πριν γινει μοναχος ηταν ΤΑΟΙΣΤΗΣ-και μετα βουδιστης αναλυει με μεγαλη ακριβεια τι γινεται την πρωτη μεχρι την 40κοστη μερα του ανθρωπου μετα τον θανατο του,πχ αναφερει οτι οταν ο ανθρωπος αποχωριστει το σωμα του μεταβαινει σε ενα αλλο πεδιο ομως μπορει και σκεφτεται με πολυ πιο γρηγορους ρυθμους εξακολουθει και ξερει τι του συνεβει,απλα επειδη βρισκεται σε μια αλλη διασταση δεν μπορει να ερθει σε επαφη με τον δικο μας κοσμο.Αναφερει οτι την πρωτη και την δευτερη μερα η ψυχη του ανθρωπου περιφερεται μαζι με τον φυλακα του αγγελο στα μερη οπου αγαπησε περισσοτερο,και συνηθως αυτα τα μερη ειναι τα οικεια,την τριτη μερα προσκυναει τον Χριστο και αρχιναει η αναβαση του προς τον ουρανο οπου και θα διαπερασει αναμεσα απο τα τελωνεια,συφωνα με τα πατερικα βιβλια ο αριθμος των τελωνειων ειναι 20-24,και πρεπει η ψυχη ναπαραδωση καλες πραξεις μεσου του αγγελου της για να περναει ενα-ενα τα τελωνια,φτανοντας στην 40κοστη μερα η ψυχη θα αρχισει να προγευεται αυτο που θα συναντησει στην δευτερα παρουσια.

Να τονισω εδω οτι πολυ εχουν παρεξηγηση το τι ειναι ΚΟΛΑΣΗ και τι ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ,καποιοι μιλοανε για τερατα και φιδια και φωτιες ολα αυτα ειναι μεταφορικα,η κολαση ειναι κατασταση η οποια βρισκεται η ψυχη αναλογα με τις αμαρτιες της.Αυτα τα λιγα.............

κυρίες και κύριοι, απο τον πιλότο του αεροπλάνου def, καλωσήρθατε στην πτήση 666 απο Θεσσαλονίκη για Πολύγυρο.

Παρακαλείστε όπως παραμείνατε στις θέσεις σας με δεμένες τις ζώνες ασφαλείας γιατί υπάρχουν μερικές φάλαγγες δαιμόνων στην πορεία μας.

ΕΛΕΟC

Αρχική απάντηση από tassoss

κυρίες και κύριοι, απο τον πιλότο του αεροπλάνου def, καλωσήρθατε στην πτήση 666 απο Θεσσαλονίκη για Πολύγυρο.

Παρακαλείστε όπως παραμείνατε στις θέσεις σας με δεμένες τις ζώνες ασφαλείας γιατί υπάρχουν μερικές φάλαγγες δαιμόνων στην πορεία μας.

ΕΛΕΟC

καλη σου μερα Τασο,κοιταξε οπως ειπα και αλλες φορες ειναι δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θελεις,εγω προσωπικα τα πιστευω ολα αυτα,γιατι πιστευω στον θεο,οποτε και ολα περι του θεου και τα δεχομαι,δεν υπαρχει καμια παρεξηγηση για οτι εγραψες και σεβομαι και παλι την αποψη σου,ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,αλλα με τον δικο σου τροπο,ΙΣΩΣ και ΟΧΙ.

ΦΙΛΙΚΑ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

Τάσο, κι εμένα μου φαίνονται υπερβολικά αυτά που έγραψε ο def, αλλά δεν έχω δικαίωμα να ειρωνευτώ τα "πιστεύω" του.. Αν δε σ'αρέσουν απλά προσπέρασέ τα

And on a lighter note.... (έτσι λέγεται το αντίστοιχο thread στο abxzone :p)

Σήμερα βλέπω Λάμπη μέσω Tellas... Να δούμε για πόσο... Ήδη έφαγα ένα Connection Timeout...

υγ. Την απάντηση την πήρε με 5 προσπάθειες... :TD:

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 09:47]

καλη σου μερα Τασο,κοιταξε οπως ειπα και αλλες φορες ειναι δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θελεις,εγω προσωπικα τα πιστευω ολα αυτα,γιατι πιστευω στον θεο,οποτε και ολα περι του θεου και τα δεχομαι,δεν υπαρχει καμια παρεξηγηση για οτι εγραψες και σεβομαι και παλι την αποψη σου,ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,αλλα με τον δικο σου τροπο,ΙΣΩΣ και ΟΧΙ.

ΦΙΛΙΚΑ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 10:35]

Τάσο, κι εμένα μου φαίνονται υπερβολικά αυτά που έγραψε ο def, αλλά δεν έχω δικαίωμα να ειρωνευτώ τα "πιστεύω" του.. Αν δε σ'αρέσουν απλά προσπέρασέ τα

δεν έχω κανένα πρόβλημα με το τι πιστεύει ο καθένας.

δυσκολεύομαι να καταλάβω όμως πώς ένας άνθρωπος που δηλώνει ερασιτέχνης πιλότος και έχει έστω και κάποιες θεωρητικές γνώσεις φυσικής όσο αφορά την πτήση αντικειμένων βαρύτερων απο τον αέρα και επίσης φυσικής ατμοσφαιρικών διαταραχών να λέει ότι τα κενά αέρος οφείλονται σε "φαλλαγες δαιμωνον".

τεσπα συγνώμη εάν το προηγούμενο ποστ μου φάνηκε ως ειρωνικό. τέλος και απο μένα στο θέμα.

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Εγώ χτές το βράδυ χτύπησα στον αστράγαλο και έπαθα διάστρεμμα 2ου βαθμού....:(

Eίχες τουλάχιστον λίγο άζωτο/ξηρό πάγο να βάλεις να το κρατήσεις κρύο? :hehe:

Περαστικά μαν αυτά δεν είναι τπτ απλά ταλαιπωρούν για κάμποσο.....

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Πατησες καμμια μπανανοφλουδα???

Πηγαινε στην Σοφια για φυσικοθεραπειες και θα γινεις καλα αμεσως....:D :D :p :p

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 13:16]

Περαστικά man, αν και το πρόβλημα σου είναι αρκετά σοβαρό, θα πονάει και θα σε ταλαιπωρήσει πολύ καιρό (ένα μήνα).

Θέλει ακινησία με ειδική ορθοπεδική συσκευή ή με γύψο, ξεκούραση, ξάπλα με το πόδι ψηλά και φάρμακα για τον πόνο και για το στομάχι.

Αν έβαλες πάγο αρχικά ή αν είχες το ειδικό spay που παγώνει την περιοχή, τότε τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα για σένα.

Φαντάζομαι θα σου έκαναν ακτινογραφίες για να δουν το βαθμό κάκωσης.

Αρχική απάντηση από def

φιλε ο καθενας λεει την αποψη του.Γιατι ενοχληθηκες?Σε πιεσε κανενας να τα πιστεψεις?:)

αν απο τα λεγομενα μου προκαλεσα καποιους ζηταω συγνωμη,και δεν ξανααναφερω τιποτα:)

Γιατί να ενοχληθώ; ο καθένας πιστεύει κ λέει ότι θέλει, ριλαξ. Απλά το τραβήξατε λίγο το θέμα :)

Περαστικα Billy-boy.

2 φορες τον αριστερο αστραγαλο και 3-4 τον δεξιο. Ολα απο το μπασκετινι. Μην αγχωνεσαι.

Την πρωτη φορα που εσπασα αστραγαλο ηταν και η πρωτη φορα που εβαζα γυψο-ναρθηκα, οποτε καλοκαιρι, ειχα τρελλαθει 15 μερες ξαπλα, και την μερα που τον εβγαλα, δεν ηξερα για φυσιοθεραπειες κλπ κλπ ,οποτε πηγα και ξαναεπαιξα μπασκετ την ιδια μερα... Και τον ξαναγυρισα στο ιδιο ποδι....

Φυσικα δεν ειπα τιποτα στους δικους μου γιατι θα με αποκληρωναν. Αλλες 15 μερες "προσεκτικες" ξεκουραση... και φυσικα ο συγκεκριμενος αστραγαλος δεν εχει φτιαξει ποτε μετα απο αυτο...

ξερει κανενας αγορασμενο logitech g5 απο πλαισιο για rma που θα παω πλαισιο η logitech? εγγυηση 3 χρονια...

Αρχική απάντηση από gbak

ξερει κανενας αγορασμενο logitech g5 απο πλαισιο για rma που θα παω πλαισιο η logitech? εγγυηση 3 χρονια...

Απ' ότι βλέπω στα logitech ποντίκια λέει εγγύση αντιπροσωπείας.

Εγώ πάντως σου προτείνω να επικοινωνήσεις με την ίδια τη logitech.Το rma τους είναι καταπληκτικό...:D

thanx μαν! προφανως απο οτι καταλαβα παμε για μπλεξιμο με την logitech σε rma..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.