Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Solid Snake

Ρε παιδια αυτος ο ΑΝ7 OverClocker εφαγε παλι ban? Η το εβαλε αυτο για πλακα?

Μπα, ζήλεψε από εμένα που το είχα βάλει και ψαχνόντουσαν όλοι :laughing:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από LevelOne [Σήμερα, στις 14:30]

Δεν μπορείς να απαιτήσεις απο την εκκλησία να βγεί και να πεί "ποιμνιό μου, τελικά ο Αινστάϊν και ο Χώκινγκ είχαν δίκιο" γιατι τότε θα δείς την απόλυτη καταστροφή της κοινωνίας μας.

δε νομιζω πως ειναι τοσο απλα τα πραγματα. αν εβγαινε η εκκλησια σημερα να πει κατι τετοιο, οι πιστοι θα εψαχναν αυτους τους ιεραρχες που συμφωνουν με τα οσα ξερουν μια ζωη τωρα. διαλυση ομως των κοινωνικων θεσμων δε θα υπηρχε. οι θρησκευτικοι ηγετες επηρεαζουν, αλλα δεν τους ακολοθουν σαν τυφλοι.

απο την αλλη, καπου ειχα διαβασει, οτι η καθολικη εκκλησια, εχει βραβευσει των Χώκινγκ, σαν τον ανθρωπο που πλησιασε πιο πολυ στο θεο.

Δεκτόν, αλλα σκέψου οτι το 90% των ανθρώπων παγκοσμίως, πιστεύουν σε μία θρησκεία. ’λλοι λίγο, αλλοι πολλοί, αλλοι έχουν δωσει τη ζωή τους κλπ. Αν λοιπόν βγείς εσυ σαν επίσημη θρησκεία και πείς οτι "καναμε λάθος" τοτε αλλάζεις τα δεδομένα σε ουτε λίγο ουτε πολύ, στο 90% του πλανήτη. Ολο και κάποιο παρατράγουδο θα υπάρξει. Ακομα και αν δεν επέλθει η απολυτη καταστροφή, τα αποτελέσματα μιας τέτοια κίνησης δεν είναι αμελητέα... Αποψή μου πάντα.

Τώρα, όσον αφορά τον Χώκινγκ, το γεγονός αυτό δεν τον γνώριζα, και απλά παρέθεσα το όνομα του ως τον πιο γνωστο επιστήμονα. Ενδιαφέρον πάντως.

Γιατί μπερδεύετε τη θρησκεία με την πίστη?

Γιατί μπερδεύετε τη εκκλησία με την θρησκεία?

Γιατί μπερδεύετε τους παπαδες και τα οικονομικά/κοινωνικά συμφέροντα με την Εκκλησία?

Το ότι για μερικούς δεν υπάρχει απόδειξη για την ύπαρξη μιάς ανώτερης δύναμης, κι αυτό γιατί δεν είναι μετρήσιμη, δε σημαίνει τίποτα. Αν κοιτάξετε μέσα σας, θα πάρετε την απόδειξή μόνοι σας :)

Αρχική απάντηση από LevelOne [Σήμερα, στις 14:30]

Οι ανθρώποι έχουν ανάγκη να πιστεύουν σε κάποια "ανώτερη δύναμη"

το οτι κατεβηκε ο Χριστος που ειναι κ ιστορικα αποδεδηγμενο δεν λεει κατι?

το λεω ιστορικα για να μην πειτε μερικη οτι τα λεει μονο η θρησκεια μας

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 14:54]

απο την αλλη, καπου ειχα διαβασει, οτι η καθολικη εκκλησια, εχει βραβευσει των Χώκινγκ, σαν τον ανθρωπο που πλησιασε πιο πολυ στο θεο.

Κλασσικο μαρκετινγκ τρικ της "Βατικαν-city" Franchise A.E.

Προσπαθει με καθε τροπο να προσεγγισει νεους "πελατες". Μπορει καποιος να πει οτι αυτο ειναι καλο και εκσυγχρονιστικο, αλλα defacto η θρησκεια (καθολικη, ορθοδοξη, μουσουλμανικη κοκ) δεν μπορει να συμβαδισει με τα λεγομενα του καθε Χωκινγκ.

Οποτε βλεπω τετοιες "κινησεις" εκσυγχρονισμου, θυμαμαι την υπερτατη ταινια DOGMA.

"Catholisism WOW", "buddy Christ" και λοιπες διαχρονικες στιγμες της 7ης τεχνης

post-1498-1416073145,8521_thumb.jpg

Ας μου εξηγήσει κάποιος που ακριβώς αντιτείθενται οι θεωρίες του Hawking με τη γενική θεολογία...

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 15:40]

Κλασσικο μαρκετινγκ τρικ της "Βατικαν-city" Franchise A.E.

Προσπαθει με καθε τροπο να προσεγγισει νεους "πελατες". Μπορει καποιος να πει οτι αυτο ειναι καλο και εκσυγχρονιστικο, αλλα defacto η θρησκεια (καθολικη, ορθοδοξη, μουσουλμανικη κοκ) δεν μπορει να συμβαδισει με τα λεγομενα του καθε Χωκινγκ.

Οποτε βλεπω τετοιες "κινησεις" εκσυγχρονισμου, θυμαμαι την υπερτατη ταινια DOGMA.

"Catholisism WOW", "buddy Christ" και λοιπες διαχρονικες στιγμες της 7ης τεχνης

εχει και τραπεζα επισημως http://www.bes.pt/, espirito santo=αγιο πνευμα.

Με αφορμή τις ιστοσελίδες που περιέχουν οδηγίες για την κατασκευή βομβών, η Ευρωπαική Ένωση πρόκειται με νόμο να απαγορεύσει την ελεύθερη πρόσβαση στις σελίδες αυτές, καθιστώντας υπεύθυνους τους παρόχους.

Ανοίγουν λοιπόν οι ασκοί του Αιόλου, για λογοκρισία στο διαδίκτυο.

Σήμερα οι πάροχοι θα καθιστούν αδύνατη την πρόσβαση σε ιστοσελίδες που περιέχουν πληροφορίες για βόμβες, αύριο θα φιλτράρουν μέσω των παρόχων κάθε είδηση.

’λλο πράγμα είναι ο περιορισμός στην αναζήτηση πληροφοριών (πχ για ερευνητική χρήση) και άλλο η καταδίκη όσων με αυτά που γράφουν ή με τις πράξεις τους παραβαίνουν το νόμο. (πηγή Pathfinder).

Και η αντίθετη άποψη όπως εκφράστηκε σε σύγγραμμα που εκδόθηκε το Δεκέμβριο του 2006 από τους κύκλους που επιθυμούν τη λογοκρισία.

Perhaps it's legal to publish manuals on how to build bombs, or to promote the joys of rape, but is it moral? I know, this gets into the controversy of freedom of expression, but as rational beings, should we not feel obliged to follow the Golden Rule?
Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 15:43]

Ας μου εξηγήσει κάποιος που ακριβώς αντιτείθενται οι θεωρίες του Hawking με τη γενική θεολογία...

Εξαρταται τι εννοεις "ΓΕΝΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ" και ποιες εννοιες περικλοιει.

Αν η "γενικη θεολογια" σου περιλαμβανει ΜΟΝΟ τις φρασεις "υπαρχει Θεος" και "αγαπατε αλληλους", και "ου φονευσεις, κλεψεις, επιθυμησεις την γυναικα του πλησιον σου" τοτε δεν αντιτιθενται πουθενα οι 2 τους.

Τωρα οτιδηποτε παραπανω βαλεις στο βιβλιο της "γενικης θεολογιας" ειδικα οσον αφορα την προελευση του συμπαντος τοσο θα ξεφευγεις απο τα λεγομενα του Χωκινγκ.

Ο ενας θα σου μιλαει για θεωρια νηματων, σημεια με απειρη μαζα που ελκουν το φως κι ο αλλος θα λεει "τα παντα εν σοφια εποιησεν"

Οπως αν πας να μιλησεις σε Βιολογο/Βιοχημικο και του πεις για Αδαμ, Ευες κλπ κλπ

Φυσικα θα μου πεις οτι η "γενικη θεολογια" δεν περιλαμβανει το 99% της... Παλαιας Διαθηκης.

Αρχική απάντηση από SLN

Αν η "γενικη θεολογια" σου περιλαμβανει ΜΟΝΟ τις φρασεις "υπαρχει Θεος" και "αγαπατε αλληλους", και "ου φονευσεις, κλεψεις, επιθυμησεις την γυναικα του πλησιον σου" τοτε δεν αντιτιθενται πουθενα οι 2 τους.

Συνεχίζεις να μπερδεύεις τη θρησκεία με την πίστη και το Θεό... :)

Ρίξε μιά ματιά σε Κοσμογονία-Θεογονία της Ελληνικής μυθολογίας και θα καταλάβεις τι εννοώ :)

Μην τα βάζετε με τις θρησκείες και με τα δόγματα τους, όσο και αν σας φαίνονται παράξενα ή παρωχημένα.

Είναι αρκετά λαβωμένες και ανίσχυρες πλέον.

Φροντίζουν άλλοι γι αυτό.

Υπάρχουν πολύ χειρότεροι κίνδυνοι.

Ξέρετε που δεν βρίσκουν έδαφος?

Κυρίως στους Μουσουλμάνους, επειδή είναι κολλημένοι και φανατικοί.

Αλλά κι αυτοί αργά ή γρήγορα θα πέσουν.

Τουλάχιστον, ακόμα έχουμε την ελευθερία να πιστεύουμε ότι θέλουμε, να μελετάμε και να εκφράζουμε την άποψη μας.

Σήμερα είναι της μόδας να λέμε ότι πιστεύουμε απλά και μόνο σε ένα Θεό.

Αν δεχόμαστε το δόγμα του ενός Θεού ας δεχτούμε και όλα τα δόγματα της πατρογονικής μας πίστης όπως τα έχουμε βρει.

Οτιδήποτε άλλο μας κάνει ευάλωτους σε "Μεσσίες" και σωτήρες που δεν γνωρίζουμε.

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 16:20]

... της Ελληνικής μυθολογίας .......

Και μονο απο αυτο, εγω σταματαω "επαε" που λενε και στο χωριο μου.

Αν εχεις ορεξη για κουβεντα, αντι να κανεις ρητορικα ερωτηματα, για "γενικες θεολογιες", και "μυθολογιες" ... αρχικα ορισε την "γενικη θεολογια" σου, διατυπωσε την αποψη σου, πες τι ειναι αυτο που σχετιζει την Ελληνικη μυθολογια με την γενικη θεολογια και τον Χωκινγκ και βοηθησε με να ξεμπερδεψω τις εννοιες στο μυαλο μου.

Φιλικα παντα.:)

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 16:02]

....

Φυσικα θα μου πεις οτι η "γενικη θεολογια" δεν περιλαμβανει το 99% της... Παλαιας Διαθηκης.

Η Παλαιά διαθήκη πού κολλάει?
Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Θελω μια παγωμενη μπυρα

Me too....

Μολις μπηκαν στην καταψυξη 2 κουτακια Heineken...

:beer: :beer:

Εχει παρει κανεις το μηχανημα της Heineken με το βαρελακι ? Σκεφτομαι να το παρω.

160 Ευρω το μηχανημα και το βαρελακι στα 16...Αξιζει αν εισαι μπυράκιας!!!

Αρχική απάντηση από SLN

Και μονο απο αυτο, εγω σταματαω "επαε" που λενε και στο χωριο μου.

Αν εχεις ορεξη για κουβεντα, αντι να κανεις ρητορικα ερωτηματα, για "γενικες θεολογιες", και "μυθολογιες" ... αρχικα ορισε την "γενικη θεολογια" σου, διατυπωσε την αποψη σου, πες τι ειναι αυτο που σχετιζει την Ελληνικη μυθολογια με την γενικη θεολογια και τον Χωκινγκ και βοηθησε με να ξεμπερδεψω τις εννοιες στο μυαλο μου.

Η γενική φιλοσοφία είναι μία, τουλάχιστον για τις μεγάλες θρησκείες και φιλοσοφίες. Αν κάτσεις να συγκρίνεις τα νοήματά τους, παίρνοντας για παράδειγμα Χριστιανισμό, 12θεϊσμό, Βουδισμό, Ισλαμισμό, Κομφουκισμό, Πυθαγόρια/Αιγυπτιακά μυστήρια, Δρυΐδες, θα διαπιστώσεις ότι λένε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα. Το κάθε Κοράνι, Βίβλος, Βιβλίο του Κομφούκιου κλπ, είναι απλά ένας ενδιάμεσος που θα μπορέσει να μεταφέρει αυτά τα νοήματα σε κάθε φυλή/λαό όπως μπορεί να τα καταλάβει για να έχει τη μέγιστη απήχηση. Αυτό ονομάζεται θρησκεία. Σκέψου το σαν disassembler... Γράφεις VB, C#, C++, Pascal, Fortran, Delphi, ή ότι άλλο θέλεις. Η "μηχανή" καταλαβαίνει μόνο γλώσσα μηχανής (assembly). Ο compiler κάνει αυτή τη δουλειά. Ο disassembler την ανάποδη ;)

Το λέω πολύ απλοϊκά... :)

Αρχική απάντηση από SLN

Φιλικα παντα.:)

Κουβέντα κάνουμε ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.