elefsinaras Ιούλιος 6, 2007 #27041 Ιούλιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 17:58] γεια σας με λένε ΝΙΒΟ σε καφετέρια δουλεύω πορτοκάλια στίβω. αγαπη επειδη απο οτι εχω δει στην ειρωνια εισαι firstξερεις τι παπαρια και αντοχη θες για να δουλεψεις σεκαφετερια ?για ελα να σε στρωσω να δουμε ποσα απιδια εχει ο σακοςζητημα να βγαλεις βδομαδα
KoMM Ιούλιος 6, 2007 #27042 Ιούλιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από elefsinaras [Σήμερα, στις 19:20] αγαπη επειδη απο οτι εχω δει στην ειρωνια εισαι firstξερεις τι παπαρια και αντοχη θες για να δουλεψεις σεκαφετερια ?για ελα να σε στρωσω να δουμε ποσα απιδια εχει ο σακοςζητημα να βγαλεις βδομαδα WTF?νομίζεις ότι έχω πρόβλημα με όσους δουλεύουν σε καφετέρια ή με celebrities σα το νιβο;φορ φαξ σεικ.
elefsinaras Ιούλιος 6, 2007 #27043 Ιούλιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 19:33] WTF?νομίζεις ότι έχω πρόβλημα με όσους δουλεύουν σε καφετέρια ή με celebrities σα το νιβο;φορ φαξ σεικ. τι με νοιαζει για τον NIVO αν και τον ξερω και μπορω να σου πω οτι ειναι καλο παιδικαι δεν την εχει δει φιρμα σε αλλους αρεσεισε αλλους οχι δεν εχει να λεει αυτοαπλα βλεπω οτι εισαι λιγο αρνητικος κατι ειπα για τον eminem την ειπεςλιγο .....το τι ακουει ο καθε ενας ειναι κατι που εχει να κανει με πολλα πραγματαεσενα σου αρεσει η rock οκ εμενα οχιαλλα μην κραζεις τον αλλο γιατι ακουεικατι αλλο που δεν αρεσει σε εσενα κριμα ειναιεμενα πχ μου αρεσει οτι εχει νοημα και νοημαθα βρεις σε πολλα τραγουδια πολλων διαφορετικωνειδων απο Ανζτελα μεχρι Slayer............καθε ενας τους εχει κατι να πει γιαυτο ακουσε το
SLN Ιούλιος 6, 2007 #27044 Ιούλιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από elefsinaras [Σήμερα, στις 19:50] τι με νοιαζει για τον NIVO αν και τον ξερω και μπορω να σου πω οτι ειναι καλο παιδικαι δεν την εχει δει φιρμα σε αλλους αρεσεισε αλλους οχι δεν εχει να λεει αυτο Μια χαρα παιδι μπορει να ειναι, και προσγειωμενος και οτι θελεις. Και δεν κρινουμε χαρακτηρες.Απο τι στιγμη που καθεσαι ομως και βγαζεις τραγουδια με τον Μαζω, και βαζεις το Θηριο απο τους Βαβυλωνα (που εχουν βγαλει μερικες κομματαρες) να τραγουδαει με την Κελεκιδου το "γλυκα γλυκα" στην Αννιτα Πανια ... ε μην περιμενεις να διατηρησεις την αρχικη σου fanbase. EleoC δηλαδη... Αφου κανει μπαμ οτι πας για τα $λεφτα$ και την εχεις γραμμενη την χιπ χοπ που εκανες πριν 10 χρονια.Τραγουδια σαν το "Καλημερα Ελλαδα" που μου το εχει βαλει ο Δαγκαλιδης για ring tone μπορουν να βγαλουν πολλοι. Αυτο δεν σημαινει οτι ο τυπος παραμενει "ανεξαρτητος". Βεβαια εδω εχει βρεθει και ατομο να μου πει οτι το "Gucci φορεμα" του Φοιβου και του... κοκακια ειναι τραγουδι σκληρο που τα χωνει στα Β.Π. και στους νεοπλουτους :giveup: Αρχική απάντηση από elefsinaras [Σήμερα, στις 19:50] εμενα πχ μου αρεσει οτι εχει νοημα και νοημαθα βρεις σε πολλα τραγουδια πολλων διαφορετικωνειδων απο Ανζτελα μεχρι Slayer............καθε ενας τους εχει κατι να πει γιαυτο ακουσε το Κι εμενα ρε μεγαλε μου αρεσουν τα τραγουδια με νοημα και συμφωνω μαζι σου, ΑΛΛΑ αμα προκειται να κατσω να ακουσω ΟΛΗ την δισκογραφια της Αντζελας "25 χρονια επιτυχιες απο την Λαιδη" για να βρω 4 στιχους με νοημα, ευχαριστω αλλα δεν θα παρω. Προτιμω να ακουσω μισο τραγουδι του χοντρου και να μου το δωσει συμπυκνωμενο ολο το νοημα που η Αντζελα δεν θα δει ουτε αμα της το γραψουν σε τραγουδι και την εξηγησουν τι ακριβως λεει και της πουν και πως θα το ερμηνευσει... Τραγουδια με νοημα απο την Αντζελα και την καθε Αντζελα τα θεωρω κατι σαν την Θωδη να τραγουδαει το "Can't take my eyes off you" και το "Skopja-Skopja". Δεν ξερει ουτε η ιδια τι τραγουδαει, αλλα ακουγεται ωραιο και της ειπαν οτι θα πουλησει...
KoMM Ιούλιος 6, 2007 #27045 Ιούλιος 6, 2007 Μα δε τη λέω σ εσένα ή σ αυτούς που ακούνε αυτό το είδος μουσικής. Το δικό μου πλειλιστ έχει απ όλα οπότε δεν έχω πρόβλημα με αυτό το είδος μουσικής αν και δε το προτιμάω σε σχέση με άλλα. Απλά η όλη προβολή των συγκεκριμένων 2 με αηδιάζει εμένα -και γενικά η υπερβολική προβολή- , ειδικά όταν δε λένε κ τπτ της προκοπής. Απο συνεργασία με άλλους σε διασκευές παλιών καλών κομματιών κτλ. Τι να σου πούνε δλδ αυτοί για τη φτώχια όταν ζούνε μέσα στη χλιδή; απλό παράδειγμα Αντίστοιχα με ξενερώνει όταν π.χ. ο οζζι 60 χρονών κωλόγερος βγάζει τον κώλο του έξω, λες και πλήρωσα 60ευρώ ή πόσο ήταν για να τον βλέπω να κάνει στριπτιζ... Όσο για την Ατζελα, έχει βγάλει κομματάρες αλλά είναι τώρα κατάσταση να βγαίνει στα κανάλια και να κλαίγεται επειδή της χάλασε το μποτοξ; Σ αρέσει εσένα αυτό; peace:) :daisy: :daisy: :daisy:
elefsinaras Ιούλιος 6, 2007 #27046 Ιούλιος 6, 2007 δεν με νοιαζει η ατζελα του μποτοξμου αρεσει το φωτια τα σαββατοβραδαετσι εγω κρινω καποιον ακου λοιπον σκηνικο προ 7-8 ετιας εχω παειπυξ-λαξ για να πουμε για κατι τοτε οι πυξ-λαξηταν στα φορτε τους τελος παντων για να μηνλεω πολλα ψιλοταειπαμε ενα χερακι στο τελοςγιατι ?ηθελαν 5 εκατομ δρχ τοτε μινιμουμ την εμφανιση μιλαω για την ημερα ετσι ?το συγροτημα που τοτε τραγουδουσε για ιδανικακαι αξιες στην νεολαια οταν τους ειπα ρε παιδιατι λετε τωρα.........μην τρελαθουμε.......τι 5 εκατ την μεραμου ειπε με ενα υφακι ο πλιατσικας τι λες ρε φιλαρακι καιεμας τους πλατινενιους ποιος θα μας τους πληρωσει..........φυσικα δεν θες να μαθεις τι εγεινε μετα...............καταλαβες *****δες υπαρχουν παντου και οι πυξ-λαξμε λιωμενα τζιν ηρθανε παιδια του λαου και καλα........αν θες εχω πολλα παραδειγματα με πολλα παιδια τουλαου να σου πω..........οπως και πολλα καλα για αλλους.......ετυχε και εχω συνεργαστη στο μαγαζι μου με τους active member τι να σου πω οτι ειναι γαμω τα παιδια ? λιγο θα ειναι ..........διαφανα κρινα ?............κιτρινα ποδηλατα ?ολα γαμω τα παιδια απο τα καλυτερακαι ειδες σου ειπα 3 διαφορετικα συγκροτ απο 3 διαφορετικα στιλ δεν εχει σημασια το στιλ σημασια εχει τι εχει να σου πειο καθενας
SLN Ιούλιος 6, 2007 #27048 Ιούλιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από elefsinaras [Σήμερα, στις 20:35] ετυχε και εχω συνεργαστη στο μαγαζι μου με τους active member τι να σου πω οτι ειναι γαμω τα παιδια ? λιγο θα ειναι Απο οσο καιρο ασχολουμαι με την Ελληνικη σκηνη, εισαι Ο ΜΟΝΟΣ που το πιστευει αυτο για τον χοντρο. Και δεν μιλαω ειρωνικα. Σαν ανθρωπος ο χοντρος εχει κανει απιστευτες πο@#$τιες και αυτο φαινεται απο το οτι εχει μεινει μονος τους στην FSP. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν εχει βγαλει απιστευτους στιχους. Τεσπα, το εγραψα παραπανω. ΔΕΝ κρινω (εγω προσωπικα) χαρακτηρες. Τραγουδια μου πουλανε, και με βαση τα τραγουδια θα τους κρινω. Αν μου πουλουσανε χαρακτηρα, να κατεβαινανε για πολιτικοι! Οι πολιτικοι πουλανε χαρακτηρα, και ΔΕΝ θα τους κρινω απο το ποσο καλα τραγουδια βγαζουν. Λαμπρη εξαιρεση ο Πανικας. Καλως ή κακως ο χαρακτηρας που περναει ενας τραγουδιστης επηρρεαζει σε ενα βαθμο το αν θα σου αρεσει το ασμα ( (τσσσ)) του. Bottom line στην ολη κουβεντα... Οι μονοι αληθινοι που τοσα χρονια δεν εχουνε αλλαξει στυλ, και ειναι παντα ιδιοι ειναι τα Ημιζ. Respect Ουγκ
hipro5 Ιούλιος 6, 2007 #27049 Ιούλιος 6, 2007 Βρε παιδιά........ΤΙ είναι όλοι αυτοί που λέτε?.......Διαφωτήστε με λίγο...... ......Τι είναι π.χ. ο Νίβο, κ.τ.λ...?..... :...:
elefsinaras Ιούλιος 6, 2007 #27050 Ιούλιος 6, 2007 Απο οσο καιρο ασχολουμαι με την Ελληνικη σκηνη, εισαι Ο ΜΟΝΟΣ που το πιστευει αυτο για τον χοντρο. Και δεν μιλαω ειρωνικα. Σαν ανθρωπος ο χοντρος εχει κανει απιστευτες πο@#$τιες και αυτο φαινεται απο το οτι εχει μεινει μονος τους στην FSP. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν εχει βγαλει απιστευτους στιχους. ετυχε καποια στιγμη καποιος γνωστος να εχει καποιο προβλημα.......λοιπον ετυχε δεν θυμαμαι πως και το εμαθε λοιπον ηρθε ελευσινα εκανε συναυλια εγεινε πανικος δεν πηρε μια και τα εδωσε ολα μεχρι μια στην οικογενεια του παιδιου καταλαβες τι εννοω ? τωρα κατι για φασαριες και τετοια εγω τα ακουω βερεσε δηλαδη κανεις δεν εχει μπλεξει σε τσαμπουκαδες ? αλλος ποιο πολυ αλλος ποιο λιγο @ hipro θα ερθω απο το μαγαζι να πιουμε καφε και θα στα πω......ολα αααααα ξεχασα ρε συ σιγουρα θα ξερει η κορη σου να σου πει αυτη ειναι μουσικη για.......ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ :P αλλα δεν εχεις προβλημα εσυ καλα εισαι στα 80s μια χαρα μια χαρα
KoMM Ιούλιος 6, 2007 #27051 Ιούλιος 6, 2007 Ο καθένας κρίνει τους καλλιτέχνες όπως νομίζει. Εγώ προτιμώ να τους κρίνω συνολικά, μουσική στίχους ταλέντο και όλα τα σχετικά. Δηλαδή επειδή π.χ. οι Γενια του Χαους βγάλανε ένα πολύ ωραίο κομμάτι -στιγμα- τι σημαίνει; ότι οι απόψεις τους και ο τρόπος ζωης τους ή το ταλέντο τους συμπυκνώνονται σε αυτό το μοναδικό τραγούδι; -οι γενια του χαους ειναι αυτοι που λενε το δεν ειναι δημοκρατια δεν ειναι ελευθερια ειναι μονο μια μπασταρδοκρατια χαχαχα -βαρεθηκα να βαζω τονους - - . Σχετικά με τους πυξ λαξ, αυτοί έχουν κάνει πιο πολλά reunion απ τους KISS, θα μας τρελάνουν σε λίγο χαχα Τα ημις ρισπεκτ, θυμάμαι στο δημοτικό το 30 χρόνια επιτυχίες και έλεγα "τι λενε οι τρελλοί" χαχα, unique στην ελληνική σκηνή.. Τέλος , προφανώς και όλοι έχουν κάτι να πουν, για μένα όλα οδηγούν 1) στο είδος μουσικής -προσωπικά θεωρώ ό,τι είδος έχει όργανα πιο ποιοτικό απο τα αποστειρωμένα μπιτακια π.χ.- 2) την διάρκεια 3) το πόσο σε εκφράζει συνολικά 1 συγκρότημα... μωρα στη φωτιά και διάφανα κρίνα...τώρα τι emote να βάλω μεσ τη μαύρη μαυρίλα είναι... :banging: στει χεβι! υ.γ. τώρα που ξαναδιαβάζω το ποστ μου πολύ χαχα έχει πέσει ροφλ
jpavly Ιούλιος 6, 2007 #27052 Ιούλιος 6, 2007 Είδα αφίσες παραλιακή για τον The Game. Έχει εμφάνιση 21+22 του μηνός σε κάποια Ολυμπιακή εγκατάσταση, χαντμπολ νομίζω. Ρε σεις, ο nivo νταξ έχει εμποροποιηθεί, αλλά δεν με χαλάει, βοηθάει να μεγαλώσει και να εξαπλωθεί η rap στην Ελλάδα. Και έχει πάρει μπάλα μαζί του ένα σωρό, μαζί και αυτό το παληκάρι τον Sifu που τον πάω ιδιαίτερα. @SLN lol Ημίζ, νταξ αυθεντικοί είναι όπως ήταν αλλά ξέρω γω... τι να πεις
Dem Ιούλιος 6, 2007 #27053 Ιούλιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 21:02] Βρε παιδιά........ΤΙ είναι όλοι αυτοί που λέτε?.......Διαφωτήστε με λίγο...... ......Τι είναι π.χ. ο Νίβο, κ.τ.λ...?..... :...: ένας που τραγουδάει/παιζει μουσική στο Lido κτλ. δεν χάνεις τίποτα...χωρίς να ξερω τι έκανε πριν αυτός και οι όμοιοι του, τώρα τον άκουσα μερικές φορές και τον κατατασω στην ιδια μεγάλη κατηγορία με Καλομοιρα, Σαρμπελ ή κάπως έτσι κτλ. στο πιο hip hop ειδή της μεγάλης Ποπ Ελληνικής σκηνής Θεσσαλονικη mode on/ Καλά πλλλλάκα με κανετε? Με τον nivo ασχολστε? Είναι για πολλά τζιγκιντρογκια το άτομο. Θεσσαλονικη mode off/ Σημείωση: ο καθενας ακουει ότι θελει και ασχολειται με όποιον θελει, απλα την γνώμη μου είπα πάνω στην μουσικη του, αφου άκουσα καποια κομματια, εννοειται δεν κρινουμε χαρακτηρες.
AN7 OverClocker Ιούλιος 6, 2007 #27054 Ιούλιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από SLNBottom line στην ολη κουβεντα... Οι μονοι αληθινοι που τοσα χρονια δεν εχουνε αλλαξει στυλ, και ειναι παντα ιδιοι ειναι τα Ημιζ. Respect Ουγκ Καλά..υπάρχουν και άλλοι που έμειναν ίδιοι χωρίς να αλλάξουν στύλ και να τους κατηγορούνε και για αυτό μάλιστα. Όσο για τον "χοντρό",δεν νομίζω κάποιος λογικός άνθρωπος που να ξέρει την φάση που πέχτηκε στις αρχές του '90 και να τον συμπαθεί. Ότι όμως έχει βγάλει στιχάρες είναι γεγονός
mariosalice Ιούλιος 6, 2007 #27055 Ιούλιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από Dem [Σήμερα, στις 00:10] ένας που τραγουδάει/παιζει μουσική στο Lido κτλ. δεν χάνεις τίποτα....... Ο Βουρλιώτης πάντως δεν τραγουδάει στο Lido στην Champs Elysees του Παρισιού
Dem Ιούλιος 6, 2007 #27056 Ιούλιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 00:41] Ο Βουρλιώτης πάντως δεν τραγουδάει στο Lido στην Champs Elysees του Παρισιού Mη το λες...το σκεφτεται
fusion Ιούλιος 6, 2007 #27059 Ιούλιος 6, 2007 Οι Goin' Through ειχαν ερθει λαρισα πριν λιγο καιρο ειχαν κανει καλη εμφανιση, μου αρεσαν.Ειδικα τα παλιο με το Μαζωνακη που τραγουδησαν με λιιιιγο αλλαγμενο ηταν ολα τα λεφτα, σκασαμε στα γελια ("...τα παιδια στην γειτονια εχουνε μαθει μαμανε" LOL).Τεσπα goin' through εχουν βγαλει πολλες πατατες αλλα και ωραια κομματακια.Ενας που τους εχει μαθει τωρα μας πουλανε μαγκια και μουρη και μας το παιζουν pimp αμα παει και ακουσει το album "Συμβολαιο Τιμης" θα λεει "Ποιοι ειναι αυτοι?".Στο θεμα μας τωρα...ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ!!! ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ, ΠΑΜΕ ΜΠΑΝΙΟ!!!
KoMM Ιούλιος 7, 2007 #27060 Ιούλιος 7, 2007 Σε 5:30 ώρες τελειώνει η δικιά μου...και γυρίζω σπίτι...χωρίς η/υ...με λαπτοπ 2ετίας...ούτε ντοτα δε θα παίζω ....κλαψ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.