jpavly Ιούλιος 5, 2007 #26981 Ιούλιος 5, 2007 Βασικά για τις κατοικίες η λύση δεν είναι να μην δίνουν αυτοκίνητα αν δεν έχεις parking. Ρε φίλε εγώ είμαι στο νοίκι δλδ, που θα το βρω το parking? Το λάθος είναι ότι βγαίνουν πολυκατοικίες 15 διαμερισμάτων με 5 θέσεις parking..
sotiris Ιούλιος 5, 2007 #26982 Ιούλιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Βασικά για τις κατοικίες η λύση δεν είναι να μην δίνουν αυτοκίνητα αν δεν έχεις parking. Ρε φίλε εγώ είμαι στο νοίκι δλδ, που θα το βρω το parking? Το λάθος είναι ότι βγαίνουν πολυκατοικίες 15 διαμερισμάτων με 5 θέσεις parking.. Στην Ιαπωνία δηλαδή είναι μ@λάκες ρε Γιάννη? Απλά επειδή έχουν χοντρό πρόβλημα, γι' αυτό και έχουν βρει τη λύση.edit: αν δεν κάνω λάθος, μπορούν και οι Ιάπωνες να αγοράζουν ελεύθερα, αν είναι κάτω από 3.40 μήκος.
Wizard! Ιούλιος 5, 2007 #26983 Ιούλιος 5, 2007 H νομοθεσία λέει από το 1998, ότι σε πόλεις >10000 κατοίκων είναι υποχρεωτική 1 θέση parking ανά διαμέρισμα, κι αν το διαμέρισμα είναι >100τμ², υποχρεούνται και για 2η.Ξέρω όμως δεκάδες ανθρώπους που πάνε σε καινούριες πολυκατοικίες, ΧΩΡΙΣ parking (αναρωτιέμαι πως έβγαλαν άδεια...), ή περιπτώσεις που τους το νοικιάζουν έξτρα που επίσης είναι παράνομο! Εμείς δημιουργούμε το πρόβλημα, όχι το κράτος!
AN7 OverClocker Ιούλιος 5, 2007 #26984 Ιούλιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από sotiris1.Εσύ είσαι αυτός που καις 50km αντί για 5, οπότε μάλλον δεν θά πρεπε να μιλάς.2.Αν λες για μένα προσωπικά, ποτέ δεν το παίρνω για να πάω στο κέντρο, 90% πάω με τα πόδια και 10% με τα ΜΜΜ, απ'την άλλη πάω στοίχημα ότι οι περισσότεροι που δεν μένουν κέντρο και δουλεύουν στο κέντρο, χρησιμοποιούν το "προσωπικό" τους μέσο (είτε μηχανάκι, είτε αυτοκίνητο είτε ο,τιδήποτε). 3.Δεν κατάλαβες. Δεν σου είπα ότι δεν βρίσκω να παρκάρω κάπου που θέλω να πάω βόλτα. Σου λέω ότι δεν βρίσκω σπίτι μου. Οι διαβάσεις υπάρχουν μόνο στους κεντρικούς δρόμους, με το που βγεις από αυτούς δεν υπάρχει ράμπα ούτε για δείγμα. Γενικά μιλάς χωρίς να γνωρίζεις. Μην κρίνεις εξ'ιδίων τα αλλότρια.4.Ωραία και όμορφα αυτά που μας λες, τη λύση δεν μας είπες μόνο. Το να μην παρκάρεις, δεν είναι η λύση, και δυστυχώς τα δικά σου μυαλά κουβαλάνε και οι κυβερνώντες, παθητική αντί για ενεργητική πολιτική. Ποτέ δεν έχω κλείσει διάβαση για ανάπηρο btw. 1.Δεν το έπιασα.2.Σρυ αλλα νόμιζα ότι και συ το κάνεις..και δεν αναφέρωμαι ούτως η άλλως ειδικά..αλλά γενικά.Εγώ προσωπικά δεν το κάνω.3.Κάτσε βρε άνθρωπε,το πήρες πολύ προσωπικά χωρίς λόγο.Μιλάς λές και γώ ζώ σε άλλο κόσμο...κι όμως...στην ίδια πόλυ μένουμε.’μα δεν βρίσκεις παρκινγ μπορείς κάληστα να νοικιάσεις μια θέση,εσύ επέλεξες να έχεις αυτοκίνητο,άμα δεν τα έχεις προβλέψει.4.’μα περιμένεις απ την κυβέρνηση να τα κάνει όλα ζήτω που καήκαμε...Αν δεν κάνεις τις πρώτες πράξεις εσύ δεν θα τις κάνει κανείς και πόσο μάλλον η κυβέρνηση.Εννοείται ότι πρώτα απ όλα φταίει η κυβέρνηση,αλλά δεν είναι κακό να μερολιτπούμε και μεις οι πολίτες λίγοΑρχική απάντηση από jpavly Βασικά για τις κατοικίες η λύση δεν είναι να μην δίνουν αυτοκίνητα αν δεν έχεις parking. Ρε φίλε εγώ είμαι στο νοίκι δλδ, που θα το βρω το parking? Το λάθος είναι ότι βγαίνουν πολυκατοικίες 15 διαμερισμάτων με 5 θέσεις parking.. Έχει βγεί νόμος για αυτό..αλλά άμα η κάθε οικογένεια έχει 3 αυτοκίνητα....
jpavly Ιούλιος 5, 2007 #26985 Ιούλιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClockerΈχει βγεί νόμος για αυτό..αλλά άμα η κάθε οικογένεια έχει 3 αυτοκίνητα.... Πολλοί νόμοι έχουν βγεί, αλλά να ναι καλά αυτοί που τα παίρνουν και τους προσπερνάνε..
Wizard! Ιούλιος 5, 2007 #26986 Ιούλιος 5, 2007 Tι να σου κάνει ο νόμος?Πολλοί θα το διαβάσετε προκατειλημμένοι, άλλοι θα σκεφτείτε ότι η άποψη είναι προκατειλημμένη. Δικαίωμά σας φυσικά: http://www.0-300.gr/el/newsdetail.php?id=865
sotiris Ιούλιος 5, 2007 #26987 Ιούλιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker’μα δεν βρίσκεις παρκινγ μπορείς κάληστα να νοικιάσεις μια θέση,εσύ επέλεξες να έχεις αυτοκίνητο,άμα δεν τα έχεις προβλέψει.Αυτό που θέλω να τονίσω, είναι ότι το 91 που πήρα το αμάξι (ο πατέρας δηλαδή), οι θέσεις ήταν πολύ πιο άνετες. Δηλαδή έβρισκες πολύ χαλαρότερα. Από το 91 μέχρι σήμερα, τα πράγματα έχουν χειροτερέψει. Πρέπει να δεις εδώ μαύρο (δεν είμαι ρατσιστής αλλά . . . μαύρος ήτανε) να προσπαθεί να ξεπαρκάρει σπινιάροντας αυτοκίνητο 30 χρονών με γερμανικές πινακίδες. Αυτό το πράμα δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί, ούτε το αμάξι, ούτε ο οδηγός! Το τι ασφάλεια έχει σε περίπτωση που γίνει κάτι ας μην το σχολιάσουμε τώρα. Βέβαια στις θέσεις parking, έχουμε τα ίδια δικαιώματα!Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker4.’μα περιμένεις απ την κυβέρνηση να τα κάνει όλα ζήτω που καήκαμε...Αν δεν κάνεις τις πρώτες πράξεις εσύ δεν θα τις κάνει κανείς και πόσο μάλλον η κυβέρνηση.Θέλω να κάνει τα βασικά, όχι τίποτα extreme, αυτά που διασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία του κράτους ΜΑΣ. Δυστυχώς να αρχίσω να σκάβω με τα χέρια parking στην πατησίων δεν νομίζω ότι θα έχει αποτέλεσμα, με βλέπω στο Δαφνί να μιλάω με τα ψάρια.Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClockerΕννοείται ότι πρώτα απ όλα φταίει η κυβέρνηση,αλλά δεν είναι κακό να μερολιτπούμε και μεις οι πολίτες λίγοΤι να σου κάνει κι ο πολίτης άμα γυρίζει 1 ώρα γύρω γύρω και δεν βρίσκει θέση σπίτι του.
AN7 OverClocker Ιούλιος 5, 2007 #26988 Ιούλιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από sotirisΤι να σου κάνει κι ο πολίτης άμα γυρίζει 1 ώρα γύρω γύρω και δεν βρίσκει θέση σπίτι του. Να μην ξαναψιφήσει την ίδια κυβέρνηση και να ΦΩΝΑΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ...
jpavly Ιούλιος 5, 2007 #26989 Ιούλιος 5, 2007 ΛΟΛ, άκουγα πριν στο ράδιο ότι ο θάνατος Έλληνα πολίτη έχει υπολογιστεί σε κόστος για το κράτος κατά μέσο όρο στα 3 εκατ. ευρώ, για αυτό λέει βάζουν πρόστιμα ζώνης και κράνους!! Έλεος τι άλλο θα ακούσω εδώ μέσα
sotiris Ιούλιος 5, 2007 #26990 Ιούλιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Να μην ξαναψιφήσει την ίδια κυβέρνηση και να ΦΩΝΑΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ... Πες ότι το κάνει. Ξέρεις τι θα γίνει? Θα βγει το έτερο μεγάλο κόμμα. Καλώς ή κακώς, είμαστε σε . . . αδιέξοδο, ή στην καλύτερη μονόδρομο!
Wizard! Ιούλιος 5, 2007 #26991 Ιούλιος 5, 2007 Αν διαβάζετε το άρθρο θα σας λυνόντουσαν οι απορίες και για τα δύο μεγάλα κόμματα, αλλά και για τα μικρά, γιατί δε νομίζω ότι θα το αγνοούσαν...
KoMM Ιούλιος 5, 2007 #26992 Ιούλιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 17:06] ’κου και την άλλη άποψη.Το αυτοκίνητό μου υπάρχει από το 91. Δικαιούται δηλαδή θέση parking από τότε, στον χώρο κατοικίας μου (θέλω να πιστεύω). Εδώ που μένω, δεν βρίσκω ούτε για δείγμα. Ας υπήρχε μια πρόβλεψη λοιπόν, από το π.χ. 95 και μετά, να μην μπορέσεις να πάρεις κάρο αν δεν έχεις parking. Έχουμε γεμίσει με κάρα, και δεν έχουμε που να τα βάλουμε. Πέραν του ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη στην αγορά (διότι θα θιγούν οι έμποροι που θα πουλάνε λιγότερο), δεν υπάρχει και πρόβλεψη για πάρκινγκ. Και ναι, θα ήθελα να έχω δωρεάν parking από το γ@μημένο δήμο κοντά στον τόπο κατοικίας μου, αντί να βάζει κολωνάκια στα πεζοδρόμια και να πληρώνει τη γαμιο-δημοτική αστυνομία, να φτιάξει parking. Αλλά φευ, 1 παρκαδόρος χρειάζεται ενώ πολλά περισσότερα πρασινο-μπλε παιδάκια θα βολευτούν στη δημοτική αστυνομία = ψηφοφόροι = ρουσφέτι = ελλάδα = 666. Και ναι, μου έχουν κολλήσει και μένα αυτοκόλλητο γαϊδάρου. Και ναι, οι ίδιοι πιθανότατα με το αυτοκόλλητο έχουν διαδηλώσει ΕΝΑΝΤΙΑ στο να γίνει parking στην περιοχή. Και ναι, κι εγώ περπατάω καθημερινά στην Αθήνα και με εμποδίζουν τα αυτοκίνητα και η ******* του καθενός, αλλά δεν το παίζω εξυπνάκιας, το πρόβλημα είναι βαθύτερο από 1 και 2 και 3 αυτοκίνητα σε μια διάβαση. Αλλά όσο φτάνει ο καθένας, τόσο κρίνει.Βέβαια η λύση της εποχής είναι να την κάνεις από την Αθήνα και να μένεις στα εκάστοτε προάστια, οπότε αντί να καις 5 χιλιόμετρα βενζίνη, καις 50, και μπορείς να το παίζεις και φιλικός προς το περιβάλλον, αφού χρησιμοποιείς το αμάξι μόνο για 45 χιλιόμετρα και μετά παίρνεις το μετρό!Και επειδή όντως περπατάω στην Αθήνα, αυτό που κυρίως με πειράζει είναι τα παρκαρισμένα μηχανάκια στο πεζοδρόμιο, τα μηχανάκια που κινούνται στο πεζοδρόμιο (κινούμενα προς και από την "θέση στάθμευσης"), οι βλάκες πεζοί που κάθονται μες τη μέση του δρόμου, τα άθλια πεζοδρόμια (ειδικά τα καινούρια, που έχουν ειδική πρόβλεψη ώστε να γλιστράς με αυτά τα σούπερ κίτρινα - για τυφλούς αλλά με καλό grip- πλακάκια), και τα κινούμενα γαϊδούρια - οδηγοί. Τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα δεν με ενοχλούν σχεδόν καθόλου, καθ'ότι βρίσκονται μόνο στις διαβάσεις, και συνήθως μπορείς να πας 1-2 αμάξια δίπλα και να περάσεις. Αλλά βίτσια είναι αυτά, ο καθένας με την τρέλα του, αυτό θα πει μεγαλούπολη. Για αρχή, το πρόβλημα της στάθμευσης δεν περιορίζεται στο κέντρο της Αθήνας. Όλες οι περιοχές έχουν πρόβλημα, αλλού μικρό , αλλού τεράστιο.Το που μένεις και τι απόσταση διανύεις τι σχέση έχει με το παρκιν; ’μα είναι να το γυρίσουμε στο περιβαλλοντολικό το θέμα ας το συζητήσουμε.Για μένα το πρόβλημα είναι η νοοτροπία. Όταν πας στο mall π.χ. και πας στο παρκιν και βλέπεις 500000000 κενές θέσεις και απ έξω να γίνεται της ...κακομοίρας , είναι καθαρά το πως αντιμετωπίζει ο καθένας το θέμα του παρκιν."σιγα που θα δώσω 5 ευρω για να παρκάρω για 3 ώρες ενώ απ έξω είναι τσάμπα χα00χα0χα0χα0χα0χα, μαλάκες που παρκάρετε, εγώ στο τσαμπέ και ας δημιουργώ μποτιλιάρισμα 1 χιλιόμετρο" Φυσικά τα πεζοδρόμια δεν υπάρχουν, πως να το πω, είναι που είναι μικρά , είναι ΟΛΑ τα αυτοκίνητα ΟΛΟΚΛΗΡΑ πάνω. "έλα μωρε βαλτο πάνω , να μη κλείνεις το δρομο, και ο πεζός ας πα να γαμηθει"Στην τελική , "αφού πάμε στο ΜΟΛ να ψωνίσουμε παπούτσια 500% ακριβότερα, να πιούμε καφεδάκι 4 ευρα, να φαμε κουράδες για 10 ευρω , θα πληρώνουμε και παρκινγκ; ας είμαστε σοβαροί, δεν αντέχει η τσέπη"Απ την άλλη, για να πας π.χ. στο Γουδί βράδυ να παρκάρεις, θες θαύμα. Με φίλο έχουμε φάει 1 ώρα με σμαρτ να ψάχνουμε να το βάλουμε , τι κάθετα τι οριζόντια. Αλλά, με τι ΜΜΜ θα πας; Θα αλλάξεις 5 λεωφορεία για να πας σε περιοχή 15 λεπτά μακριά, ασε που άμα κάποιος έχει αφήσει τπτ αλαρμ, ή εχει παρκάρει σε καμια στροφή ...ξημέρωσες...Τέλος , το όλο θέμα παρκινγκ προσωπικά πιστεύω ξεκινάει απ τη μη τήρηση του νόμου. Όταν ξέρεις ότι και μέσα στη Βουλή να το βάλεις , την άλλη μέρα τηλεφωνάκι, και έχεις το αυτοκίνητο πίσω καθαρό και ωραίο τι επιλογές έχεις; Να φας τα χρόνια σου ψάχνοντας για θέση; Να χρησιμοποιείς τα μέτρια ΜΜΜ -ησαπ μετρο εξαιρούνται-;Να πάρεις ταξι; Πόσες φορές; Πόσες φορές θα δίνεις 5 και 10 ευρω ; Κοινως σε καθημερινή μετακίνηση το ταξί μάλλον δεν παίζει.. Οπότε;υ.γ. θέσεις παρκιν σε καινούργιες κατοικίες...Σιγά μη χάσει ο κατασκευαστής 20 διαμερίσματα επειδή δεν έχει χώρο για παρκιν και σιγά μη κάνει μελέτη για περισσότερο χώρο...υ.γ. 2 : σε μονοκατοικία άμα θες να έχεις θέση το χέρι μπαίνει βαθιά στην τσέπη.
ea6gka Ιούλιος 5, 2007 #26994 Ιούλιος 5, 2007 οι μνημες μου στην ασους πανε μεχρι περιπου 1050 με α;νθρωπινα ρευματα και 1:1.(FSB=500)ομως αν βαλω FSB 400 και τις μνημες να παιξουν στα 1000 το μηχανημα δεν ξεκιναει.????
ReaperX Ιούλιος 5, 2007 #26995 Ιούλιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 19:22] οι μνημες μου στην ασους πανε μεχρι περιπου 1050 με α;νθρωπινα ρευματα και 1:1.(FSB=500)ομως αν βαλω FSB 400 και τις μνημες να παιξουν στα 1000 το μηχανημα δεν ξεκιναει.???? Δώσε ρεύμα στο chipset...Ζορίζεται περισσότερο,αφού παίζεις με divider και χαμηλότερο strap...Αν είσαι με 4ρια,εναλλακτικά δοκίμασε με CL 5.
KoMM Ιούλιος 5, 2007 #26996 Ιούλιος 5, 2007 Παίδες η αναφορά-αναζήτηση bootlegs στο φορουμ επιτρέπεται; Αν όχι εγώ δε ρώτησα ποτέ ε
SLN Ιούλιος 5, 2007 #26997 Ιούλιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 15:36] Αναμένεται ο The Game για συναυλία θα πάει κανά παληκάρι; ΥΓ: Τι ζόρια τραβάει με τον Snoop και τον 50? Ποτε ρε? Λογικα ΔΕΝ θα παω, γιατι μετα τα 40 ευρω που μου εφαγε ο Methodman για 40 λεπτα συναυλια, δεν ξαναπαω σε μεγαλο ονομα. Μονο ο Busta ηταν λιγο value for money γιατι ηταν κι ενα καρο αλλα συγκροτηματα.Γενικα ο 50 απο τοτε που εβγαλε φραγκα εχει γραψει στα παπακια του ολους τους hommies και δεν εχει καθολου respect in da hood, αντιθετα με τον game. Οταν θελησε να βαλει τον Game στους G-Unit, αυτο σημαινε αυτοματα οτι θα ηταν "his biatch", ενω ολοι πιστευαν οτι δυνητικα ο game θα ξεπερασει τον 50. Αυτη η ιδεα ενισχυεται με το οτι το 90% απο σοβαρα τραγουδια του 50 (αυτα που δεν μιλανε για bitches nad ho's) συμμετεχει ο Game (hate or love it κλπ). Φυσικα αυτο το ηξερε και o game και ξεκινησε μια σειρα κοντρας κλπ κλπ που εληξε οταν και οι 2 εμφανιστηκαν μαζι σε μια εκδηλωση (κατι για τους 2pac-Biggie) και ειπαν οτι "ναι μεν, πλακωνομαστε, αλλα αυτο σταματαει τωρα". Αυτο εγινε μεσα σε ενα γενικοτερο κλιμα "Unite/Protect the West" ή καπως ετσι με πρωτοβουλια του Snoop για ολο το Westcoast οπου ειχε καλεσει ολους τους ραππερ του LA με σχετικη επιτυχια.Τωρα αν τα εχουνε ξαναχαλασει παλι δεν το ξερω. Οσο ειναι στο aftermath του Dre δεν νομιζω να γινει κανα σοβαρο τζερτζελο παντως και να πανε να σκοτωθουνε παλι.
AN7 OverClocker Ιούλιος 5, 2007 #26998 Ιούλιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka οι μνημες μου στην ασους πανε μεχρι περιπου 1050 με α;νθρωπινα ρευματα και 1:1.(FSB=500)ομως αν βαλω FSB 400 και τις μνημες να παιξουν στα 1000 το μηχανημα δεν ξεκιναει.???? Καθαρά ρεύμα chipset...Με τον divider το ζωρίζεις περισσότερο
Shaman Ιούλιος 5, 2007 #26999 Ιούλιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από SLNΓενικα ο 50 απο τοτε που εβγαλε φραγκα εχει γραψει στα παπακια του ολους τους hommies και δεν εχει καθολου respect in da hood, αντιθετα με τον game. Γιό χόμι, όταν βγεις λετ μι νόου. Δερ ιζ τραμπλ ιν δε χουντ, νίγκα!Γουή αρ ιν ντιπ (για ντιπ) σχιτ, α'μ τέλιν' για!
spc Ιούλιος 5, 2007 #27000 Ιούλιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από SLN Ποτε ρε? Λογικα ΔΕΝ θα παω, γιατι μετα τα 40 ευρω που μου εφαγε ο Methodman για 40 λεπτα συναυλια, δεν ξαναπαω σε μεγαλο ονομα. Μονο ο Busta ηταν λιγο value for money γιατι ηταν κι ενα καρο αλλα συγκροτηματα.Γενικα ο 50 απο τοτε που εβγαλε φραγκα εχει γραψει στα παπακια του ολους τους hommies και δεν εχει καθολου respect in da hood, αντιθετα με τον game. Οταν θελησε να βαλει τον Game στους G-Unit, αυτο σημαινε αυτοματα οτι θα ηταν "his biatch", ενω ολοι πιστευαν οτι δυνητικα ο game θα ξεπερασει τον 50. Αυτη η ιδεα ενισχυεται με το οτι το 90% απο σοβαρα τραγουδια του 50 (αυτα που δεν μιλανε για bitches nad ho's) συμμετεχει ο Game (hate or love it κλπ). Φυσικα αυτο το ηξερε και o game και ξεκινησε μια σειρα κοντρας κλπ κλπ που εληξε οταν και οι 2 εμφανιστηκαν μαζι σε μια εκδηλωση (κατι για τους 2pac-Biggie) και ειπαν οτι "ναι μεν, πλακωνομαστε, αλλα αυτο σταματαει τωρα". Αυτο εγινε μεσα σε ενα γενικοτερο κλιμα "Unite/Protect the West" ή καπως ετσι με πρωτοβουλια του Snoop για ολο το Westcoast οπου ειχε καλεσει ολους τους ραππερ του LA με σχετικη επιτυχια.Τωρα αν τα εχουνε ξαναχαλασει παλι δεν το ξερω. Οσο ειναι στο aftermath του Dre δεν νομιζω να γινει κανα σοβαρο τζερτζελο παντως και να πανε να σκοτωθουνε παλι. Περίεργο.Δεν ήξερα ότι μπορείς νας πας στρατό πριν τα 14 (και πολλά λέω) σου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.