Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 12:08]

Τώρα τι να σου πω? Πάρε το Μετρό? Το Λεωφορείο? Πάρε μηχανάκι? :)

μα δεν περπατώ για να πάω κάπου.

Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 12:08]

Αυτές ειδικά να τις προσέχεις.

Ο τελευταίος που έπεσε σε ζαρντινιέρα είναι ακόμη στο ΚΑΤ! :p

:D :D :D

Οχι, και divx-to-dvd δουλεψε μια χαρα.

Και το divx έπαιζε μια χαρά και το dvd 5-6 λεπτα που έκανα ενα μικρο preview πριν και μετα το convertion.

Τι ακριβώς προβλημα είχες ? Παντως το προβλημα με το 1440χ900 στα Vista (Ult 64) μου το έλυσαν οι 7.6

Ήθελα να κόψω ένα βιντεάκι με το Movie Maker και στο preview έδειχνε μιά εικόνα στα 2-3". Δεν έδωσα σημασία. Αλλά μετά και το WinDVD μου κόλλαγε συνέχεια σε dvd playback. Έβαλα 7.5 και το WinDVD τουλάχιστον δούλεψε νερό...

guys κανείς δε κατάλαβε το τι εννοούσα, όταν λέω "ελληνάρες" το εννοώ με την αρνητική χροιά, ίσως λείπουν πιο πριν τα εισαγωγικά.....Όταν λέω ελληνάρας εννοώ αυτόν που νομίζει ότι είναι ο καλύτερος ο σπουδαιότερος με τη καλύτερη ιστορία και τη μεγαλύτερη ιδέα για τον εαυτό του και την επομένη πάει και καίει δάση, μολύνει, λαδώνει και λαδώνεται και πάει λέγοντας....

Αναμένεται ο The Game για συναυλία θα πάει κανά παληκάρι;

ΥΓ: Τι ζόρια τραβάει με τον Snoop και τον 50?

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Οι 2 γιαγιαδες μου απο Μιχαλιτσατα, Ληξουρι πλευρα....:D

Και? Δεν σου έχουν πει ότι το Ληξούρι δεν είναι Κεφαλονιά? :p :P :p (χούμορ.. η πλευρά του Ληξουρίου έχει φανταστικά μέρη, αν και είναι ψιλοέρημη)

Εγώ είμαι από Σιμωτάτα, και ο πατέρας από Τρωϊαννάτα, πάντως :D

Αρχική απάντηση από tassoss [Σήμερα, στις 12:03]

αν και συμφωνώ με την ιδέα, διαφωνώ με τον τρόπο εφαρμογής της.

Το βλέπουν πολύ μονόπλευρα, επειδή και εγώ περπατάω αρκετά τις περισσότερες φορές είναι σαν να περνάω στίβο μάχης, χαμηλά δέντρα (1.90) ζαρντινιέρες κολονάκια για να μην παρκάρουν κατεστραμμένα πεζοδρόμια και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς, σε αυτές τις περιπτώσεις το αυτοκόλλητο πού θα το βάλω?

Έχω και αυτοκίνητο όμως και έχει τύχει λόγω ανάγκης μια ή δύο φορές να παρκάρω σε σημείο που εμπόδιζα τους πεζούς, δεν γινόταν αλλιώς όμως. Τι θα γινόταν σε αυτή τη περίπτωση?

δες και

αυτό

συμφωνώ μ αυτό που λές. Το αυτοκόλλητο δε κάνει τίποτα πρέπει να πάρουμε τη βαριά στο χέρι και να ρίχνουμε 2-3 φιλικά χτυπήματα, φτερά κολώνες οροφή. Να δούμε μετά αν θα ξαναπαρκάρουν....Η κατάσταση είναι πραγματικά τραγική, εδώ έχουμε φτάσει σε σημείο να τη λες σ αυτόν που παρανομεί με τον κάθε τρόπο =πεζοδρόμιο, διαβάσεις κτλ= και να σου ζητάει και τα ρέστα....

Και για κάποιον που ανέφερε το ΚΑΤ , για δες στον κάθετο της κηφισίας το πεζοδρόμιο... ΟΛΟΙ παρκαρισμένοι πάνω, το πεζοδρόμιο διελυμένο...φυσικά το παρκινγκ απαγορεύεται αλλά έεεεεεεεεεελα μωρέ....α και btw στη γωνία έχει παρκινγκ...Αλλά δε γίνεται να πληρώνουμε....

Τέλος, έχω δει φεραρι ολοκαίνουργια -μόλις είχε βγει η 430- να έχει καβαλήσει πεζοδρόμιο, άντε βγάλε άκρη...

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 15:36]

Αναμένεται ο The Game για συναυλία θα πάει κανά παληκάρι;

ΥΓ: Τι ζόρια τραβάει με τον Snoop και τον 50?

Γιαννη ποτε ειναι ??

Αμα ειναι να κονισουμε να παμε παρεα ;)

Αρχική απάντηση από o polonos

Γιαννη ποτε ειναι ??

Αμα ειναι να κονισουμε να παμε παρεα ;)

τώρα κοντά είναι, δεν θυμάμαι ακριβώς. εγώ πάντως δεν θα πάω, έχω πολλά τώρα :(

Αρχική απάντηση από deninho

Και? Δεν σου έχουν πει ότι το Ληξούρι δεν είναι Κεφαλονιά? :p :P :p (χούμορ.. η πλευρά του Ληξουρίου έχει φανταστικά μέρη, αν και είναι ψιλοέρημη)

Εγώ είμαι από Σιμωτάτα, και ο πατέρας από Τρωϊαννάτα, πάντως :D

Βρε καλα εχουμε το αγαλμα να σας δειχνει τα οπισθια του...:p:P (Οντως ερημο....)

Πηγαινεις συχνα ? Εγω δυστυχως εχω παει 3 φορες εκει, αλλα θυμαμαι φοβερες παραλιες και πολυυυυυ πρασινο (δεντρα εννοω!)

Αρχική απάντηση από KoMM

...και να σου ζητάει και τα ρέστα....

Υπάρχει και το άλλο... Φίλη με αναπηρικό, κόρναρε επί 30' για να της αδειάσουν τη θέση (σεσημασμένη με ταμπέλες και αριθμό κυκλοφορίας). Αφού τελικά δεν ενδιαφέρθηκε κανείς να το μετακινήσει, φώναξε την αστυνομία. Μόλις ήρθε, ο κυριούλης που έπινε καφέ στο μπαλκόνι κι αδιαφορούσε, κατέβηκε και το μετακίνησε για να μη φάει την κλήση!!! Και το χειρότερο? Την άλλη μέρα η φίλη μου βρήκε το αυτοκίνητό της ξεσκισμένο γύρω γύρω με κλειδί!!!

Αρχική απάντηση από KoMM

Τέλος, έχω δει φεραρι ολοκαίνουργια -μόλις είχε βγει η 430- να έχει καβαλήσει πεζοδρόμιο, άντε βγάλε άκρη...

Σάββατο βράδυ, περπατάμε Πανεπιστημίου στο πεζοδρόμιο που ήταν το Wild Rose παλιά. Τώρα δε θυμάμαι πως το λένε το μαγαζί... Ακούω κορνάρισμα, παράλληλα με φωνή "κάντε λίγο στην άκρη παρακαλώ". Φρικάρω! Σταματάω μέσα στη μέση, επιτόπου και πιάνω την κουβέντα. Η πιτσιρικάς που δε θα ήταν πάνω από 25, είχε και συνοδεία με μοτοσυκλέτα, ο οποίος μοτοσυκλετιστής κατέβηκε και προσπάθησε ευγενικά (οφείλω να ομολογήσω) να μας πείσει να κάνουμε στην άκρη. Αφού κι εγώ με τη σειρά μου του εξήγησα ότι βρίσκομαι στο πεζοδρόμιο και δεν είχα σκοπό να κάνω στην άκρη για να περάσει αυτοκίνητο, έστω και Ferrari, άρχισε να επιμένει, με αποτέλεσμα η κοπέλα μου να με τραβήξει στην άκρη για να μην έχουμε ιστορίες.

Τότε λοιπόν το κωλόπαιδο, παρκάρισε το αμάξι λίγο πιό κάτω, φυσικά αφήνοντας ελάχιστο χώρο για τους πεζούς. Εκεί λοιπόν τα πήρα στο κρανίο! Κάλεσα την αστυνομία. Ήρθαν και φυσικά τον έγραψαν και του πήραν και τις πινακίδες. Θα μου πείτε "και" ? Την άλλη μέρα θα τις έπαιρνε...

Λάθος! Κρατάτε τον αριθμό της κλήσης και του αστυνομικού που την έκοψε. Κι ως πολίτης έχετε δικαίωμα να ερευνήσετε τι έγινε με την κλήση. Αν τολμήσει να τη σβήσει, βγαίνει στο φόρα όποιος αναμείχθηκε στη φάση. Το ίδιο κι αν πάρει τις πινακίδες του νωρίτερα! Μη φοβάστε, ταλαιπωρήστε τους όσο μας ταλαιπωρούν κι αυτοί!

EDIT: Παρόμοιο περιστατικό με τον κ.Κυριακού και φίλη οδηγό που έγινε κοντά στα γραφεία του ΑΝΤ1, γιατί ήθελε ο π@π@ρας να βγεί ανάποδα από ένα στενό και η φίλη μου δεν έκανε πίσω! Την απείλησε με μπράβους! Έκανε καταγγελία και πήρε 20.000 αποζημίωση για ηθικές βλάβες!

@YDinopoulos: κάθε χρόνο τουλάχιστον 2 φορές πάω Κεφαλονιά.. Έχει όντως φανταστικές παραλίες, κι αμα ψαχτείς λίγο βρίσκεις κάποιες "κρυμμένες", ακόμα πιο φανταστικές :D Πράσινο έχει, αλλά μην το διαφημίζουμε γτ θα μας έρθουν οι εμπρηστές :p

Αρχική απάντηση από KoMM

συμφωνώ μ αυτό που λές. Το αυτοκόλλητο δε κάνει τίποτα πρέπει να πάρουμε τη βαριά στο χέρι και να ρίχνουμε 2-3 φιλικά χτυπήματα, φτερά κολώνες οροφή. Να δούμε μετά αν θα ξαναπαρκάρουν....Η κατάσταση είναι πραγματικά τραγική, εδώ έχουμε φτάσει σε σημείο να τη λες σ αυτόν που παρανομεί με τον κάθε τρόπο =πεζοδρόμιο, διαβάσεις κτλ= και να σου ζητάει και τα ρέστα....

Και για κάποιον που ανέφερε το ΚΑΤ , για δες στον κάθετο της κηφισίας το πεζοδρόμιο... ΟΛΟΙ παρκαρισμένοι πάνω, το πεζοδρόμιο διελυμένο...φυσικά το παρκινγκ απαγορεύεται αλλά έεεεεεεεεεελα μωρέ....α και btw στη γωνία έχει παρκινγκ...Αλλά δε γίνεται να πληρώνουμε....

’κου και την άλλη άποψη.

Το αυτοκίνητό μου υπάρχει από το 91. Δικαιούται δηλαδή θέση parking από τότε, στον χώρο κατοικίας μου (θέλω να πιστεύω). Εδώ που μένω, δεν βρίσκω ούτε για δείγμα. Ας υπήρχε μια πρόβλεψη λοιπόν, από το π.χ. 95 και μετά, να μην μπορέσεις να πάρεις κάρο αν δεν έχεις parking. Έχουμε γεμίσει με κάρα, και δεν έχουμε που να τα βάλουμε. Πέραν του ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη στην αγορά (διότι θα θιγούν οι έμποροι που θα πουλάνε λιγότερο), δεν υπάρχει και πρόβλεψη για πάρκινγκ. Και ναι, θα ήθελα να έχω δωρεάν parking από το γ@μημένο δήμο κοντά στον τόπο κατοικίας μου, αντί να βάζει κολωνάκια στα πεζοδρόμια και να πληρώνει τη γαμιο-δημοτική αστυνομία, να φτιάξει parking. Αλλά φευ, 1 παρκαδόρος χρειάζεται ενώ πολλά περισσότερα πρασινο-μπλε παιδάκια θα βολευτούν στη δημοτική αστυνομία = ψηφοφόροι = ρουσφέτι = ελλάδα = 666.

Και ναι, μου έχουν κολλήσει και μένα αυτοκόλλητο γαϊδάρου. Και ναι, οι ίδιοι πιθανότατα με το αυτοκόλλητο έχουν διαδηλώσει ΕΝΑΝΤΙΑ στο να γίνει parking στην περιοχή. Και ναι, κι εγώ περπατάω καθημερινά στην Αθήνα και με εμποδίζουν τα αυτοκίνητα και η ******* του καθενός, αλλά δεν το παίζω εξυπνάκιας, το πρόβλημα είναι βαθύτερο από 1 και 2 και 3 αυτοκίνητα σε μια διάβαση. Αλλά όσο φτάνει ο καθένας, τόσο κρίνει.

Βέβαια η λύση της εποχής είναι να την κάνεις από την Αθήνα και να μένεις στα εκάστοτε προάστια, οπότε αντί να καις 5 χιλιόμετρα βενζίνη, καις 50, και μπορείς να το παίζεις και φιλικός προς το περιβάλλον, αφού χρησιμοποιείς το αμάξι μόνο για 45 χιλιόμετρα και μετά παίρνεις το μετρό!

Και επειδή όντως περπατάω στην Αθήνα, αυτό που κυρίως με πειράζει είναι τα παρκαρισμένα μηχανάκια στο πεζοδρόμιο, τα μηχανάκια που κινούνται στο πεζοδρόμιο (κινούμενα προς και από την "θέση στάθμευσης"), οι βλάκες πεζοί που κάθονται μες τη μέση του δρόμου, τα άθλια πεζοδρόμια (ειδικά τα καινούρια, που έχουν ειδική πρόβλεψη ώστε να γλιστράς με αυτά τα σούπερ κίτρινα - για τυφλούς αλλά με καλό grip- πλακάκια), και τα κινούμενα γαϊδούρια - οδηγοί. Τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα δεν με ενοχλούν σχεδόν καθόλου, καθ'ότι βρίσκονται μόνο στις διαβάσεις, και συνήθως μπορείς να πας 1-2 αμάξια δίπλα και να περάσεις. Αλλά βίτσια είναι αυτά, ο καθένας με την τρέλα του, αυτό θα πει μεγαλούπολη.

1. Δε σας υποχρεώνει κανείς να αγοράσετε αμάξι

2. Εσένα δε σε ενοχλούν τα παρκαρισμένα, αλλά ρώτα και μερικά ΑΜΕΑ

3. Στην Ισπανία πχ τα μηχανάκια επιτρέπεται να παρκάρουν στο πεζοδρόμιο, νόμιμα (edit)

@sotiri

Να σου πώ μια λύση?Για το κέντρο?

Μην πέρνεται αυτοκίνητο για να πάτε στο κέντρο...πάρτε τα ΜΜ...

Και επειδή δεν βρίσκεται να παρκάρετε πρέπει να κλείσετε τις διαβάσεις?

Ας ψάξετε περισσότερο...ας μην παρκάρεις κοντά απο κει που θες να πάς...so simple..

Αυτό π με εκνευρίζει απίστευτα είναι όταν αυτοκίνητα κλείνουν τις διαβάσεις για τους ανάπηρους...

Για πήγαινε στην θέση του..

Αρχική απάντηση από Wizard!

1. Δε σας υποχρεώνει κανείς να αγοράσετε αμάξι

Δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στην κρίση μας.

Στην Ιαπωνία, δεν παίρνεις αυτοκίνητο αν δεν έχεις που να το βάλεις.

Και μην πεις για μένα, δεν λέμε για μένα για σένα και για τον δείνα, λέμε για όλους.

2. Εσένα δε σε ενοχλούν τα παρκαρισμένα, αλλά ρώτα και μερικά ΑΜΕΑ

Εξαρτάται από το σημείο. Αν έχει ράμπα, προφανώς και δεν παρκάρω, κι ας μη βρίσκω πουθενά. Αν δεν έχει, δεν νομίζω ότι θα τα κατάφερνε κάποιος ΑΜΕΑ. Από κει και πέρα όμως, αποπροσανατολίζεσαι από την ουσία του προβλήματος, δεν είναι να φύγει ο πολίτης από την πόλη του, αλλά να βελτιωθεί η πόλη, άρα νέα parking, δρόμοι, χώροι πρασίνου etc.

3. Στην Ισπανία πχ τα μηχανάκια επιτρέπεται να παρκάρουν στο πεζοδρόμιο, νόμιμα (edit)

Προφανώς δεν έχουν την οδηγική παιδεία του μέσου καφρο-έλληνα μηχανόβιου. Αν την έχουν και παρ'όλ'αυτά παρκάρουν, χαίρομαι που συνήθως οδηγάω αμάξι αντί να περπαταω και δεν κινδυνεύω από τη βλακεία.

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

@sotiri

Να σου πώ μια λύση?Για το κέντρο?

Εσύ είσαι αυτός που καις 50km αντί για 5, οπότε μάλλον δεν θά πρεπε να μιλάς.

Μην πέρνεται αυτοκίνητο για να πάτε στο κέντρο...πάρτε τα ΜΜ...

Αν λες για μένα προσωπικά, ποτέ δεν το παίρνω για να πάω στο κέντρο, 90% πάω με τα πόδια και 10% με τα ΜΜΜ, απ'την άλλη πάω στοίχημα ότι οι περισσότεροι που δεν μένουν κέντρο και δουλεύουν στο κέντρο, χρησιμοποιούν το "προσωπικό" τους μέσο (είτε μηχανάκι, είτε αυτοκίνητο είτε ο,τιδήποτε).

Και επειδή δεν βρίσκεται να παρκάρετε πρέπει να κλείσετε τις διαβάσεις?

Δεν κατάλαβες. Δεν σου είπα ότι δεν βρίσκω να παρκάρω κάπου που θέλω να πάω βόλτα. Σου λέω ότι δεν βρίσκω σπίτι μου. Οι διαβάσεις υπάρχουν μόνο στους κεντρικούς δρόμους, με το που βγεις από αυτούς δεν υπάρχει ράμπα ούτε για δείγμα. Γενικά μιλάς χωρίς να γνωρίζεις. Μην κρίνεις εξ'ιδίων τα αλλότρια.

Ας ψάξετε περισσότερο...ας μην παρκάρεις κοντά απο κει που θες να πάς...so simple..

Αυτό π με εκνευρίζει απίστευτα είναι όταν αυτοκίνητα κλείνουν τις διαβάσεις για τους ανάπηρους...

Για πήγαινε στην θέση του..

Ωραία και όμορφα αυτά που μας λες, τη λύση δεν μας είπες μόνο. Το να μην παρκάρεις, δεν είναι η λύση, και δυστυχώς τα δικά σου μυαλά κουβαλάνε και οι κυβερνώντες, παθητική αντί για ενεργητική πολιτική. Ποτέ δεν έχω κλείσει διάβαση για ανάπηρο btw.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.