ea6gka Ιούλιος 4, 2007 #26941 Ιούλιος 4, 2007 ακριβως οπως τα λεει ο γιαγκτ, ενα επιθετο δεν μπορει να προσδιορισει ποιος εισαι φυλετικα, οι ρωμαιοι πχ βγαζαν επιθετα με βαση το κουτσομπουλιο , πχ ο στραβος ο κουτσος ο χαζουλης κλπ
.38-.45 Ιούλιος 4, 2007 #26942 Ιούλιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 22:41] Σαν φευγαλέα σκέψη δεν είναι ακραία.Είναι ακραίο να σε απασχολεί τόσο πολύ τι προσμίξεις αίματος έχεις, αντί να έχεις αποφασίσει προ πολλού, ποιος αισθάνεσαι ότι είσαι. δε νομιζω να εχω δειξει οτι με απασχολει τι προσμιξεις εχω. κι ευτυχως που το τι ειμαι, δε γραφεται σε ταυτοτητα.
mariosalice Ιούλιος 4, 2007 #26943 Ιούλιος 4, 2007 Γιατί σας απασχολεί το θέμα του αίματος?Αν κάποιος αισθάνεται Έλληνας, είναι Έλληνας και έχει θέση στην Ελλάδα.Όποιος δεν αισθάνεται Έλληνας να πάει στη χώρα που αισθάνεται ότι τον εκφράζει.Δεν έχουν σημασία ούτε το χρώμα, ούτε η θρησκεία ούτε άλλα χαρακτηριστικά.
ea6gka Ιούλιος 4, 2007 #26944 Ιούλιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 23:15] δε νομιζω να εχω δειξει οτι με απασχολει τι προσμιξεις εχω. κι ευτυχως που το τι ειμαι, δε γραφεται σε ταυτοτητα. νομιζεις
mariosalice Ιούλιος 4, 2007 #26945 Ιούλιος 4, 2007 Στην Ελλάδα θα έπρεπε να είναι ευπρόσδεκτοι και όσοι δεν είναι Έλληνες.Είτε ως τουρίστες είτε ως μετανάστες.Ας μην ξεχνάμε τους δούλους της αρχαίας Αθήνας, τους Έλληνες και τους Τούρκους μετανάστες της Γερμανίας, τους Μεξικανούς και τους Αφρικανούς στην Αμερική, τους Αφρικανούς που εργάζονται στη Γαλλία, τους Αλβανούς στην Ελλάδα και τόσους άλλους μετανάστες που βοήθησαν και βοηθούν την οικονομική ανάπτυξη των προηγμένων κρατών.Ακούγεται σκληρή η εκμετάλλευση των μεταναστών, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα που την έχουμε βιώσει κι εμείς ως έθνος.
AN7 OverClocker Ιούλιος 4, 2007 #26946 Ιούλιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από mariosaliceΑκούγεται σκληρή η εκμετάλλευση των μεταναστών, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα που την έχουμε βιώσει κι εμείς ως έθνος. Όπα... Ποια εκμεταλευση? Κάτσε γιατι θα τα πάρω τώρα.. Που έχεις δει εκμετάλευση(στο ευρύ φάσμα...όχι μεμονομένα)? Εγώ βλέπω μετανάστες κυρίως αλβανούς πλέον να πέρνουν υπεργολαβίες και τα σχετικά. Δεν λέω όχι στους μετανάστες.. Αλλά ήρθαν "ξαφνικά" και μαζικά,δεν μπόρεσαν να αποροφηθούν αμέσως και έχουν ρήξει πολλούς έλληνες εκτός εργασίας. Τεσπα. Αυτό που μου την δίνει με τους μετανάστες κυρίως με τους αλβανούς, είναι ότι είναι/ήταν πολύ προκλητικοί χωρίς να καταλαβαίνουν ότι είναι "φιλοξενούμενοι"..γιατί χέρι που σε "ταίζει" δεν το δαγκώνεις" Για αυτό και τους συμπεριφερόμαστε έτσι πιστεύω...γιατί είμαστε γεμάτοι πιπιλιές
ergotelis Ιούλιος 5, 2007 #26947 Ιούλιος 5, 2007 To κακό είναι ότι πολλοί από εμάς αισθανόμαστε ότι είμαστε Έλληνες αλλά κανείς δε ξέρει ότι είναι Ελληνάρας.....
AN7 OverClocker Ιούλιος 5, 2007 #26948 Ιούλιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από ergotelis To κακό είναι ότι πολλοί από εμάς αισθανόμαστε ότι είμαστε Έλληνες αλλά κανείς δε ξέρει ότι είναι Ελληνάρας..... Τι είμαι?
kender Ιούλιος 5, 2007 #26949 Ιούλιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από ergotelis To κακό είναι ότι πολλοί από εμάς αισθανόμαστε ότι είμαστε Έλληνες αλλά κανείς δε ξέρει ότι είναι Ελληνάρας..... Δηλαδή απέναντι στην προκλητικότητα των αλβανών να τα κατεβάσουμε τα παντελόνια? kkthxbai...
GoMaR Ιούλιος 5, 2007 #26950 Ιούλιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από ergotelis To κακό είναι ότι πολλοί από εμάς αισθανόμαστε ότι είμαστε Έλληνες αλλά κανείς δε ξέρει ότι είναι Ελληνάρας..... Υπερβαλλουμε λιγακι λεω εγω...Τωρα πια σε καθε νεα γνωριμια θα ρωταμε και ποιο ειναι το δεντρο σου να δουμε αν εχεις καθαρα ελληνικο αιμα...Εδω υπαρχει προκαταλυψη αναμεσα Αθηνα και Θεσ/νικη και μου λες για αν ειμαστε καθαροι Έλληνες ; Φανταζομαι τι θα γινοταν αν ψαχνομασταν λιγακι...
Samael Ιούλιος 5, 2007 #26951 Ιούλιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Μόνο άδικο έχει ο Αλβανός, αλλά και ο εμποράκος άδικο έχει.Το πιο μεγάλο άδικο όμως το έχεις εσύ. Ένας κατά τα άλλα σοβαρός τεχνοκράτης, που δεν χάνεις ευκαιρία να δηλώνεις πόσο ακραίες απόψεις έχεις.Η αλήθεια μάστορα ποτέ δεν βρέθηκε στα άκρα. :worship: :worship: :worship:
YDinopoulos Ιούλιος 5, 2007 #26952 Ιούλιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από deninho fragma, παίζει να είμαστε κοντοχωριανοί δηλαδή; Οι 2 γιαγιαδες μου απο Μιχαλιτσατα, Ληξουρι πλευρα....
Wizard! Ιούλιος 5, 2007 #26953 Ιούλιος 5, 2007 Ο κάθε "φιλοξενούμενος" είναι ευπρόσδεκτος εφόσον δεν καταπατάει τα δικαιώματα αυτού που τον φιλοξενεί. Επίσης, είναι κατακριτέο το να κάθεσαι φρόνιμα μέχρι να γίνεις αποδεκτός και να αφομοιωθείς από μιά χώρα, κι μετά να κάνεις ότι θέλεις επειδή απέκτησες δικαιώματα. Τώρα το ποιός αισθάνεται Έλληνας, έχει να κάνει περισσότερο με την παιδεία, τη μόρφωση, παρά με το αίμα. Διαβάστε βιβλία του Πέτρου Γράβιγγερ, που στην καταγωγή είναι γερμανός, κι αν δεν αισθανθείτε ένα κόμπο στο λαιμό εκεί που περιγράφει τους λόγους που η Ελλάδα θα έπρεπε να είναι το υπόδειγμα για όλον τον κόσμο και ειδικά για την Ευρώπη, ελάτε να με βρείτε. Αυτός ο άνθρωπος αγάπησε την Ελλάδα, περισσότερο από τη συντριπτική πλειοψηφία των "γεννημένων" Ελλήνων.
tassoss Ιούλιος 5, 2007 #26954 Ιούλιος 5, 2007 επειδή μερικοί δεν τους αρκεί να είναι ΜΑΛΚΕΣ πρέπει να το δείχνουν κιόλας
Wizard! Ιούλιος 5, 2007 #26955 Ιούλιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από tassoss επειδή μερικοί δεν τους αρκεί να είναι ΜΑΛΚΕΣ πρέπει να το δείχνουν κιόλας http://www.streetpanthers.gr/
tassoss Ιούλιος 5, 2007 #26956 Ιούλιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 11:12] http://www.streetpanthers.gr/ διαφορετική περίπτωση
Wizard! Ιούλιος 5, 2007 #26957 Ιούλιος 5, 2007 Έτσι πιστεύεις? Εγώ νομίζω ότι αυτός θα παρκάρει και σε διαβάσεις, και σε ράμπες, και σε πεζοδρόμια. Όταν δεν ενδιαφέρθηκε να παρκάρει κανονικά, που δε νομίζω να υπήρχε η παραμικρή δυσκολία, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δε θα παρκάρει σε διάβαση, ή σε πεζοδρόμιο, ή σε ράμπα, ή σε θέση αναπήρου, όταν κάνει 1-2 γύρους το τετράγωνο (κι αν τους κάνει) και δε βρει αλλού?
tassoss Ιούλιος 5, 2007 #26958 Ιούλιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 11:36] Έτσι πιστεύεις? Εγώ νομίζω ότι αυτός θα παρκάρει και σε διαβάσεις, και σε ράμπες, και σε πεζοδρόμια. Όταν δεν ενδιαφέρθηκε να παρκάρει κανονικά, που δε νομίζω να υπήρχε η παραμικρή δυσκολία, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δε θα παρκάρει σε διάβαση, ή σε πεζοδρόμιο, ή σε ράμπα, ή σε θέση αναπήρου, όταν κάνει 1-2 γύρους το τετράγωνο (κι αν τους κάνει) και δε βρει αλλού? αν και συμφωνώ με την ιδέα, διαφωνώ με τον τρόπο εφαρμογής της. Το βλέπουν πολύ μονόπλευρα, επειδή και εγώ περπατάω αρκετά τις περισσότερες φορές είναι σαν να περνάω στίβο μάχης, χαμηλά δέντρα (1.90) ζαρντινιέρες κολονάκια για να μην παρκάρουν κατεστραμμένα πεζοδρόμια και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς, σε αυτές τις περιπτώσεις το αυτοκόλλητο πού θα το βάλω?Έχω και αυτοκίνητο όμως και έχει τύχει λόγω ανάγκης μια ή δύο φορές να παρκάρω σε σημείο που εμπόδιζα τους πεζούς, δεν γινόταν αλλιώς όμως. Τι θα γινόταν σε αυτή τη περίπτωση?δες και αυτό
Wizard! Ιούλιος 5, 2007 #26959 Ιούλιος 5, 2007 Τώρα τι να σου πω? Πάρε το Μετρό? Το Λεωφορείο? Πάρε μηχανάκι?
Shaman Ιούλιος 5, 2007 #26960 Ιούλιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από tassoss...ζαρντινιέρες... Αυτές ειδικά να τις προσέχεις. Ο τελευταίος που έπεσε σε ζαρντινιέρα είναι ακόμη στο ΚΑΤ!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.