ergotelis Ιούλιος 4, 2007 #26921 Ιούλιος 4, 2007 Zητείστε πληρωμή με paypal και κάνετε πρώτα μια googlia να δείτε αν είναι αξιόπιστο...
CaptainMilo Ιούλιος 4, 2007 #26922 Ιούλιος 4, 2007 Λοιπόν έχουμε παγκόσμια οικονομία και από χώρα σε χώρα ξεχωρίζει. Από την μακρινή Ελλάδα έως την κοντινή Κίνα.Ας κάνουμε αυτό λοιπόν το ταξίδι και ας απολαύσουμε πως δύο αγελάδες μπορούν να ταράξουν τα νερά της Παγκόσμιας οικονομίας. ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ : Έχεις 2 αγελάδες και δίνεις τη μία στο γείτονά σου ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ : Έχεις 2 αγελάδες, η κυβέρνηση παίρνει και τις δύο και σου δίνει λίγο γάλα ΦΑΣΙΣΜΟΣ : Έχεις 2 αγελάδες, η κυβέρνηση παίρνει και τις δύο και σου πουλά λίγο γάλα ΝΑΖΙΣΜΟΣ : Έχεις 2 αγελάδες, η κυβέρνηση τις παίρνει και σε σκοτώνει κιόλας ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ : Έχεις 2 αγελάδες , η κυβέρνηση παίρνει και τις 2, σκοτώνει τη μία, αρμέγει την άλλη και στο τέλος πετά το γάλα ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ : Έχεις 2 αγελάδες, πουλάς τη μία, αγοράζεις ένα ταύρο, πολλαπλασιάζεις το κοπάδι και η οικονομία αναπτύσσεται ομαλά. Στη συνέχεια, πουλάς όλο το κοπάδι, γίνεσαι εισοδηματίας και ζεις καλύτερα. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Έχεις 2 αγελάδες, πουλάς τη μία και αναγκάζεις την άλλη να παράγει το γάλα που αντιστοιχεί σε 4 αγελάδες. Αργότερα, προσλαμβάνεις έναν εμπειρογνώμονα για να αναλύσει τους λόγους για τους οποίους η αγελάδα έπεσε νεκρή. ΓΑΛΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Έχεις 2 αγελάδες και απεργείς επειδή θέλεις 3. ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Έχεις 2 αγελάδες και τις ανασχεδιάζεις έτσι ώστε να έχουν το 1/10 του μεγέθους τους και να παράγουν 20 φορές περισσότερο γάλα. Μετά σχεδιάζεις ένα έξυπνο καρτούν, το ονομάζεις COWKEMON και το πουλάς σε όλο τον κόσμο. ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Έχεις 2 αγελάδες και τις ανασχεδιάζεις έτσι ώστε να ζουν 100 χρόνια, να τρώνε μία φορά το μήνα και να αυτοαρμέγονται. ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Έχεις δύο αγελάδες αλλά δεν ξέρεις που είναι, έτσι κάνεις διάλειμμα για φαγητό. ΡΩΣΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Έχεις δύο αγελάδες, τις μετράς και μαθαίνεις ότι στην πραγματικότητα έχεις 5. Τις ξαναμετράς και μαθαίνεις ότι έχεις 42. Την Τρίτη φορά μαθαίνεις ότι έχεις δύο ξανά. Μετά σταματάς να μετράς και ανοίγεις ακόμη ένα μπουκάλι βότκα. ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Έχεις δύο αγελάδες, 300 ανθρώπους να τις αρμέγουν, ισχυρίζεσαι ότι εξασφαλίζεις πλήρη απασχόληση και υψηλή παραγωγικότητα και συλλαμβάνεις τον δημοσιογράφο που ανακοινώνει τους παραπάνω αριθμούς. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Έχεις δύο αγελάδες, τις πουλάς όσο-όσο, με τα λίγα χρήματα που σου δίνουν δίνεις προκαταβολή για να πάρεις αυτοκίνητο, το οποίο αποπληρώνεις σε 7.083 δόσεις. ΙΝΔΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Έχεις δύο αγελάδες και απλά τις λατρεύεις ( είναι ιερό ζώο στην Ινδία) ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Έχεις δύο αγελάδες και είναι και οι δύο τρελές http://www.remalia.com/archives/401
Wizard! Ιούλιος 4, 2007 #26924 Ιούλιος 4, 2007 Εσείς πληρώνετε ακόμα το "κουβέρ" και το ψωμί?(όχι ότι θα αλλάξει κάτι... Μάλλον θα αυξήσουν τις τιμές και θα μας έρχεται και ακριβότερα)pr20070627 kouver.doc
SLN Ιούλιος 4, 2007 #26925 Ιούλιος 4, 2007 Αυτο με την Ελληνικη Οικονομια πρεπει να πηγαινει διαφορετικα..."Εχεις 2 αγελαδες. Δηλωνεις ομως ΜΟΝΟ την μια. Η ΕΕ σε αποζημιωνει για να αγορασεις αλλη μια αγελαδα και μετα σε πληρωνει για να σκοτωσεις τις αγελαδες σου γιατι υπαρχει "πλεονασμα γαλακτος". Τσεπωνεις την επιχορηγηση, πουλας τις αγελαδες σου, και μετα η ΕΕ σου δινει χρηματα για να ξαναγορασεις 2 αγελαδες, επειδη υπαρχει "ελλειψη γαλακτος." A NEW ZEALAND CORPORATIONYou have two cows... and the one on the left is kinda cute...κι αλλο ενα variationAMERICAN CORPORATIONYou have two cows.You sell three of them to your publicly listed company, using letters of credit opened by your brother-in-law at the bank, then execute a debt/equity swap with an associated general offer so that you get all four cows back, with a tax exemption for five cows. The milk rights of the six cows are transferred via an intermediary to a Cayman Island company secretly owned by the majority shareholder who sells the rights to all seven cows back to your listed company. The annual report says the company owns eight cows, with an option on one more. Sell one cow to buy a new president of the United States, leaving you with nine cows. No balance sheet provided with the release. The public buys your bull.DUBAI SYSTEM: You have two cows. You create a website for them and advertise them in all magazines. You create a Cow City or Milk Town for them. You sell off their milk before the cows have even been milked to both legitimate and shady investors who hope to sell the non-existent milk for a 100% profit in two years time. You bring Tiger Woods to milk the cows first to attract attention. ==================================== QATAR SYSTEM: You have two cows. They've been sitting there for decades and no one realizes that cows can produce milk. You see what Dubai is doing; you go crazy and start milking the heck out of the cows in the shortest time possible. Then you realize no one wanted the milk in the first place.
.38-.45 Ιούλιος 4, 2007 #26926 Ιούλιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 03:37] OMG http://www.liako.gr/static/albanos.html δεν εχει και πολυ αδικο ο αλβανος.
GoriLLakoS Ιούλιος 4, 2007 #26927 Ιούλιος 4, 2007 OMG...σήμερα γνώρισα έναν τυπά ίδιο με τον SLN αλλα : 1.Ήταν λεπτούλης 2.Είχε μαλλιά πολλά 3.Το μυαλό του δεν στρόφαρε και πολύ 4.Είχε το ίδιο "θελημματικό" πηγούνι 5.Δεν ήταν νάυτης Δεν κάνω πλάκα...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 4, 2007 #26928 Ιούλιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 17:40] δεν εχει και πολυ αδικο ο αλβανος. Μόνο άδικο έχει ο Αλβανός, αλλά και ο εμποράκος άδικο έχει.Το πιο μεγάλο άδικο όμως το έχεις εσύ. Ένας κατά τα άλλα σοβαρός τεχνοκράτης, που δεν χάνεις ευκαιρία να δηλώνεις πόσο ακραίες απόψεις έχεις.Η αλήθεια μάστορα ποτέ δεν βρέθηκε στα άκρα.
KoMM Ιούλιος 4, 2007 #26929 Ιούλιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 17:40] δεν εχει και πολυ αδικο ο αλβανος. Πφφφ ...Τι ψάχνετε... Κολλάτε σε ταμπέλες και σε λάθος συλλογισμούς από α) αμόρφωτους β) ανειδίκευτους γ) εθνικιστές ζωάρες του ελέους.Δηλαδή άμα πας στην Αμερική τώρα τα εγγόνια των εγγονιών σου θα είναι ελληνόπουλα;....ήμαρτον.
sotiris Ιούλιος 4, 2007 #26930 Ιούλιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS OMG...σήμερα γνώρισα έναν τυπά ίδιο με τον SLN αλλα : 1.Ήταν λεπτούλης 2.Είχε μαλλιά πολλά 3.Το μυαλό του δεν στρόφαρε και πολύ 4.Είχε το ίδιο "θελημματικό" πηγούνι 5.Δεν ήταν νάυτης Δεν κάνω πλάκα... Σού χει λείψει ο διδάκτωρ μάλλον. "Επικίνδυνα τον . . . θέλεις" φαση, να το προσέξεις.
Solid Snake Ιούλιος 4, 2007 #26931 Ιούλιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 δεν εχει και πολυ αδικο ο αλβανος. .38-.45 σε σεβομαι παρα πολυ σαν ατομο οχι γιατι εισαι admin αλλα για μια "γενικη" εικονα. Αλλα... Εδω εχεις αδικο. Πραγματικα δεν ξερω για τους βλαχους αλλα για τους αρβανητες ο λιακο εχει δικιο. Απο τον εβρο ειμαι, καθαρος Ελληνας ( και οχι τουρκος οπως λενε καποιοι "φιλοι αθηναιοι και μη) και γνωριζω για την ιστορια τους. Απο γιαγιαδες και παππουδες τα πιο πολλα αλλα δεν εχει πολυ σημασια. Ο Αλβανος και ο καθε "Αλβανος" ενεξαρτητου εθνικοτητας δεν εχει ουτε ενα δικαιωμα να βεβυλωνει μια χωρα τεραστια ιστορια χωρις να γνωριζει. Και ξαναλεω. Για τους βλαχους δεν γνωριζω κατι αν και δεν πιστευω οτι ετσι εχουν τα πραγματα.
KoMM Ιούλιος 4, 2007 #26932 Ιούλιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 20:59] Έλληνας φίλε μου είσαι αν έχεις την Ελληνική παιδεία, και αυτό θα το καταλάβεις σε 20 χρόνια από τώρα. Αυτό θα πει διεθνοποίηση. Και κατά τη γνώμη μου είναι ευχάριστο φαινόμενο. Αρκεί να έχεις την παιδεία (που είναι πάνχλωμο με τα σημερινά δεδομένα). Αν δεν έχεις την παιδεία, ότι και να λέει το γονιδίωμά σου, ψεύδεται. Συμφωνώ, στο μεγαλύτερο βαθμό είναι η παιδεία αλλά όχι μόνο αυτό. Τέλος ο Λιακόπουλος έχει πάρα πολυ πλάκα, αλλά όποιος τον παίρνει στα σοβαρά...
.38-.45 Ιούλιος 4, 2007 #26933 Ιούλιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 18:56] Η αλήθεια μάστορα ποτέ δεν βρέθηκε στα άκρα. ειναι ακραια η σκεψη, γεννημα-θρεμα Μακεδονας, οτι υπαρχει ενδεχομενο να εχω προγονους 3-4 γεννιες πριν, που δεν ανηκουν στην γεωγραφικη θεση που οριζουν τα συνορα της ελλαδας σημερα;πως μπορω να σιγουρεψω οτι δεν εχω λιγο αρβανιτικο ή σλαβικο αιμα μεσα μου, οταν εδω πανω, πολλα επιθετα εχουν τετοιες ριζες;
greekfragma Ιούλιος 4, 2007 #26934 Ιούλιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 21:11] ειναι ακραια η σκεψη, γεννημα-θρεμα Μακεδονας, οτι υπαρχει ενδεχομενο να εχω προγονους 3-4 γεννιες πριν, που δεν ανηκουν στην γεωγραφικη θεση που οριζουν τα συνορα της ελλαδας σημερα;πως μπορω να σιγουρεψω οτι δεν εχω λιγο αρβανιτικο ή σλαβικο αιμα μεσα μου, οταν εδω πανω, πολλα επιθετα εχουν τετοιες ριζες; καποιοι ψαχνουν για πολλους διαφορετικους λογους μεχρι που φτανει το οικογενειακο τους δεντρο.π.χ. το δικο μου απο αθηνα παει αιτωλοακαρνανια κεφαλλονια και κατω σικελια γιατι ο προπροπαππος που ηταν φαρμακοποιος ειχε λατινικο επιθετο που δηλωνε το επαγγελμα του.το οτι πολλα επιθετα εχουν τετοιες ριζες δεν σου λεει ομως το αντιθετο.....απο ιστορικες πηγες μαθαινουμε οτι επι τουρκοκρατιας ή ακομα παλιοτερα σε δυσκολες εποχες αλλαζαν τα ονοματα ωστε να παρεχεται καποια προστασια στην οικογενεια.
.38-.45 Ιούλιος 4, 2007 #26935 Ιούλιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 21:17] απο ιστορικες πηγες μαθαινουμε οτι επι τουρκοκρατιας ή ακομα παλιοτερα σε δυσκολες εποχες αλλαζαν τα ονοματα ωστε να παρεχεται καποια προστασια στην οικογενεια. μαζι σου. αυτο ομως προφανως δεν ισχυει για το συνολο του πλυθησμου.
greekfragma Ιούλιος 4, 2007 #26936 Ιούλιος 4, 2007 εαν το εχεις ψαξει για το δικο σου δεντρο τοτε παω πασο.εγω παντως μεχρι 5 γενιες οικογενειας πισω καταφερα να φτασω.......για το ακομα πιο πισω κανεις δεν μπορει να μου εγγυηθει.
ea6gka Ιούλιος 4, 2007 #26937 Ιούλιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 ειναι ακραια η σκεψη, γεννημα-θρεμα Μακεδονας, οτι υπαρχει ενδεχομενο να εχω προγονους 3-4 γεννιες πριν, που δεν ανηκουν στην γεωγραφικη θεση που οριζουν τα συνορα της ελλαδας σημερα; πως μπορω να σιγουρεψω οτι δεν εχω λιγο αρβανιτικο ή σλαβικο αιμα μεσα μου, οταν εδω πανω, πολλα επιθετα εχουν τετοιες ριζες; το αιμα δεν εχει αποχρωσεις, κοκκινο ειναι σε ολους. το τι αισθανεσαι μετραει , και εσυ μαλλον πολυ ελληνας με την παραδοσιακη εννοια δεν αισθανεσαι
jpavly Ιούλιος 4, 2007 #26938 Ιούλιος 4, 2007 Εγώ πάντως όσο το έψαξα, half Κρήτη - half Σμύρνη. Τι με κάνει αυτό δηλαδή; Τουρκο-Έλληνα;
deninho Ιούλιος 4, 2007 #26939 Ιούλιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragmaπ.χ. το δικο μου απο αθηνα παει αιτωλοακαρνανια κεφαλλονια και κατω σικελια γιατι ο προπροπαππος που ηταν φαρμακοποιος ειχε λατινικο επιθετο που δηλωνε το επαγγελμα του fragma, παίζει να είμαστε κοντοχωριανοί δηλαδή;
ΓιαγκΤ Ιούλιος 4, 2007 #26940 Ιούλιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 21:11] ειναι ακραια η σκεψη, γεννημα-θρεμα Μακεδονας, οτι υπαρχει ενδεχομενο να εχω προγονους 3-4 γεννιες πριν, που δεν ανηκουν στην γεωγραφικη θεση που οριζουν τα συνορα της ελλαδας σημερα;πως μπορω να σιγουρεψω οτι δεν εχω λιγο αρβανιτικο ή σλαβικο αιμα μεσα μου, οταν εδω πανω, πολλα επιθετα εχουν τετοιες ριζες; Σαν φευγαλέα σκέψη δεν είναι ακραία.Είναι ακραίο να σε απασχολεί τόσο πολύ τι προσμίξεις αίματος έχεις, αντί να έχεις αποφασίσει προ πολλού, ποιος αισθάνεσαι ότι είσαι.Επίσης τα επίθετα δεν αποδεικνύουν τίποτα. Υπάρχουν εκατοντάδες λόγοι για να αλλάξει κάποιος το επίθετο του. Το δικό μου είναι τούρκικο, το άλλαξε ο προπάππος μου για να έχει λιγότερα προβλήματα, και εμπορικότερη φίρμα στο μαγαζί που είχε στην Τουρκία.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.