Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 17:05]

Τέλος πάντων... μια κίνηση είναι, δεν είναι τραγικό. Εγώ ξέρω ότι έχουμε καταστρέψει τη γλώσσα μας, αφαιρώντας πνεύματα, τόνους, αφαιρούμε σιγά σιγά και τους φθόγγους και σε λίγο θα αφαιρέσουμε και τα γράμματα. Θα γράφουμε greeklish και άλλος θα αναλώνει ενέργεια να καταλάβει τι θες να πεις, με αποτέλεσμα να τον κουράζει να διαβάζει κι έτσι θα σταματήσει σταδιακά να το κάνει...

προσωπικα δεν εχω κανεναν φοβερο νταλκα με την ελληνικη γλωσσα..ουτε με οτιδηποτε αλλο "ελληνικο"

οτι με διευκοληνει και με εξυπηρετει στο να κανω αθτο ποθ 8ελω,αυτο κανω

τελειως εργαλιακα τα βλεπω αυτα τα ζητηματα ;)

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

εγώ γράφω παντού με ελληνικούς χαρακτήρες, και είμαι καλά..

ήμαρτον.. έσπασε (μαλλον) το ελατηριάκι κάτω από το backspace, και μένει μόνιμα πατημένο.. Καλύπτεται από την εγγύηση? (85 έουρος έδωκα :( MS wireless desktop 6000)

Νουρη, πρόσεχε λίγο τον SPC γιατί απο τότε που έφυγες για τα ξένα ξεκοκοιτάει απο δω και απο κεί... :hehe:

Αρχική απάντηση από CrazyAnt

εγω την εχω στον καλα8ο εδω και κανα μηνα :(

Da Pool Project αναμενει την τρομπα του :p

tropa_big.jpg

:p

Αρχική απάντηση από deninho

πεύκη ψιχαλίζει αυτή τη στιγμή :blink: :blink:

Επιβεβαιώνω και Αγία Παρασκευή

Δεν είναι κανονική βροχή:getlost:

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 17:34]

tropa_big.jpg

:p

ναι αλλα αυτη ειναι χειροκινητη και δεν μου κανει :tomato: :tomato:

αμα βγει και σε εκδοση στα 12v 8α την τσιμπησω γιατι η αναμονη παει συννεφο :devil:

Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 16:40]

da da :tomato: :tomato:

πιστεψε με εχω προσπαθησει πολλες φορες αλλα παντα το χερι παει στο 8...

αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο ενοχλητικο το 8 αντι για το θητα...:toomuchne

Είναι :p και εγώ όλη μέρα greeklish γράφω αλλά το Θ το γράφω th οπότε δεν έχω τέτοια προβλήματα... το 8 είναι τόσο άσχημο...

th=2 γραμματα οποτε τρωει ακυρο με τη μια :p

το 8 το βαλαμε (κακη συνη8εια μας) για ευκολια,οχι για να βαζουμε 2 γραμματα αντι για ενα :D

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 14:50]

Ε ρε... μας βλέπω σε κατάσταση Mad Max σε μερικά χρόνια.

Ελπίζω να μην συμβούν ποτέ. Αν συμβούν, ελπίζω να μην τα ζήσω.

Αργεντινή...

@ΑΝ7: τι εννοείς δεν είναι κανονική;

Απ ότι έχω καταλάβει

Δεν ήταν "προγραμματισμένο" να βρέξει

Λόγο της φωτιάς και τους καπνού η υγρασία εγκλωβίστηκε και έτσι όπου καπνός και βροχή...

Χαρακτηριστικό ότι αμ την μία μεριά του σπιτιού έβλεπα βροχή ενώ απ την άλλη όχι :S

α, ναι.. οτι δεν ήταν στο πρόγραμμα, κι ότι οφείλεται στην πυρκαγιά, πολύ πιθανό..

γμτ.. για το πληκτρολόγιο που είπα πιο πάνω, ξέρει κανείς τπτ? :S

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 11:10]

H εκκλησία δεν πουλάει οικόπεδα. Τα εκμεταλλεύεται.

Κι όμως. Συζήταγα πριν με έναν τοπογράφο που είχε αναλάβει το κτηματολόγιο στην Χαλκιδική και μου είπε ότι εκεί τα μοναστήρια είχαν πουλήσει κάτι τεράστιες εκτάσεις στον Βαρδινογιάννη

α, ναι.. οτι δεν ήταν στο πρόγραμμα, κι ότι οφείλεται στην πυρκαγιά, πολύ πιθανό..

γμτ.. για το πληκτρολόγιο που είπα πιο πάνω, ξέρει κανείς τπτ? :S

’μα έσπασε απ μόνο του και δεν οφείλεται σε δικιά σου κακομεταχείρηση(να μην φαίνεται τουλάχιστο) τότε μάλλον πας για rma :p

δεν το κακομεταχειρήστικα, εκτός κι αν θεωρείται κακομεταχείρηση η χρήση του πλήκτρου :p Αύριο θα πάω, γτ δεν γίνεται να κάνω την εργασία έτσι. Μισή ώρα θα γράφω, και αυτό θα μου τα σβήνει όλα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.