Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Wizard!

Στην Πάρνηθα οικόπεδα ΠΟΛΥ δύσκολα θα δούμε... Το 95% ανήκει στην εκκλησία κι έτσι δεν πρόκειται να πάρει (σχεδόν) κανείς εκεί.

Xaxa τι λες ρε τώρα είναι που ανησυχώ! Οι παπάδες δε πουλάνε τα οικόπεδα της εκκλησίας?καλά.....

H εκκλησία δεν πουλάει οικόπεδα. Τα εκμεταλλεύεται.

Εδώ κάτω "νοίκιασαν" οικόπεδο για 150 χρόνια για το μεγαλύτερο ξενοδοχείο, έκταση δε ξέρω πόσο μεγάλη αλλά σκέψου ότι θα είναι για 30.000άτομα....Αυτό δεν είναι ουσιαστικά πώληση?

Αυτό είναι ο ορισμός της εκμετάλλευσης...

Ok να τα χαιρόμαστε τα νέα ξενοδοχεία στη Πάρνηθα.... :(

Εγώ προσωπικά προτιμώ ένα μεγάλο ξενοδοχείο, που είναι σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό ελεγχόμενη η κατάσταση, παρά χιλιάδες σπίτια... Το ξενοδοχείο θα θέλει να προστατέψει και το πράσινο για να πουλάει. Οι πολίτες, δυστυχώς, χέστηκαν για το πράσινο όπως έχει αποδειχθεί. Κόβουν τα δέντρα για χάρη του πάρκιν, του δρόμου, του κήπου, του bbq, και περιμένουν από το κράτος να κάνει πάρκο, λες και θα σωθεί η κατάσταση έτσι.

Τα ρίχνουμε στο κράτος πάντα, αλλά εμείς οι ίδιοι αγοράζουμε τα σπίτια μετά

Αρχική απάντηση από ea6gka

της εκκλησιας ειναι η εκταση? ωχ ωχ, παπαδαριο τριβει τα χερια του τωρα

Όλη η Πάρνηθα ανήκει στην Εκκλησία... Ακόμα και η έκταση που βρίσκεται το καζίνο. Κατά τα άλλα ο τζόγος είναι πάθος κι η εκκλησία μας προτρέπει να καταπολεμήσουμε τα πάθη μας... Αλλά για αυτό το κάνει... Το έχει χτίσει για να μας δοκιμάζει

Edit: Πληροφορία από φίλο που μένει Μενίδι κι είχε ορατότητα του τι γινόταν. Μου λέει ότι είχαν περικυκλώσει το καζίνο πυροσβεστικά και δεν το κουνούσαν μέχρι να έρθουν τα αεροπλάνα. Μόνο το καζίνο τους ένοιαζε!!! :rant: :whip:

Xα ωραίο καζίνο τώρα με γύρω γύρω αποκαΐδια.....Τουλάχιστον ελπίζω να φιλοτιμηθούν για καμιά αναδάσωση.....

Τα καζίνο έτσι και αλλιώς δεν έχουν παράθυρα

"It's whats inside that counts"

και επιπλέον τα δέντρα δεν πρόκειται να δώσουν μερικά εκατομμύρια σε φόρους.

Όσο αφορά την Πάρνηθα δεν νομίζω να μπορεί να χτιστεί τίποτα εκεί γιατί είναι χαρακτηρισμένος εθνικός δρυμός.

Η εκκλησία είχε κάνει νομίζω μια προσπάθεια να χτίσει ένα συνεδριακό κέντρο κάπου εκεί μέσα αλλά δεν έγινε τίποτα.

H Πάρνηθα τώρα που το θυμάμαι, είχε ξανακαεί το 1992, που ήμουν στρατό. Το θυμάμαι γιατί είχαμε κοιμηθεί το βράδυ στο δάσος, σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις. Και μετά από 15 χρόνια είχε γίνει ξανά δάσος. Τα έλατα φοβάμαι, όχι τα πεύκα, τα πεύκα εξαπλώνονται γρήγορα

Αρχική απάντηση από astrolabos

Ίσως τώρα να έχει άλλη μια ευκαιρία;

Mπα, πάντα για μια αναδάσωση είναι εφικτό μόνο το 10% του δάσους λένε....

3hms2.th.jpg

Πολυ εντυπωσιακες οι φωτογραφιες...

Η κορυφη του βουνου στις φλογες και απο κατω 5 εκατομμυρια κοσμος....

και στην μικρη απο κατω φαινεται ποσο επικινδυνη ειναι η δουλεια των πυροσβεστων...

... κατω αριστερα τα λογια τα μεγαλα

το 8εμα για μενα ειναι μετα την αποτυχεια του κρατικου μηχανισμου για ακομη μια φορα (δεν ριχνω ευ8υνες στους πυροσβεστες και τα σωματα ασφαλειας αλλα στην κυβερνηση που επρεπε να εχει ενα υποτιπωδες πλανο+εξοπλισμο για να ανταπεξελ8ει σε παρομοια συμβαντα) να αντιμετωπισει μαζικες πυρκαγιες και γενικα ακραια φενομενα,καιρικα και μη,τι 8α γινει με την αναδασωση.

8α βγουν απο Δευτερα κιολας να κανουν αναδασωση ????,και οχι ε8ελοντικη φυσικα....αυτη ειναι bonus.

ας κοψουν μερικα χιλιαρικα απο τους μισ8ους των βουλευταδων και των 10000000000 διευ8υνταδων για να βομβαρδισουν την Ελλαδα με δεντρακια και να φυτεψουν και μερικες δεκαδες χιλιαδες ακομα.

οτι η ολη φαση ηταν προσχεδιασσμενη ειναι ηλιου φαηνοτερο.black out σε ολοκληρη τη χωρα και δεκαδες εστιες φωτιας.

απο δω και περα τι γινεται ειναι το 8εμα... :(

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 03:01]

Μπα,

Εγώ "κουσούρια" δεν κλέβω ;)

Ότι διαβάζω λέω ....

EDIT : Εγώ το σταματάω εδώ.

Εσύ τώρα αν θές να εκτεθείς κι άλλο λέγε ότι θές.

Δικαίωμά σου είναι ;)

Τρακάρισμα στην μεσογείων, στο ρεύμα της καθόδου στο ύψος του Λαϊνόπουλου

3 αυτοκίνητα σταματημένα στο φανάρι(1 στην αριστερή και 2 στην μεσαία) έρχεται πατητό ένα Mitsubishi Carisma ή Lancer(δεν πολύ κατάλαβα) στην δεξιά , ο τύπος βρίσκει στο τελευταίο αυτοκίνητο της μεσαίας λορίδας αυτό με την σειρά του το μπροστά και το αριστερά

To C3(αυτό που χτύπησε πρώτο είναι κομμάτια..μπρος αριστερός και πίσω δεξής τροχός σπασμένα ψαλίδια

Το μιτσουμπίσι ντελάπαρε :S οπότε πέταμα και αυτό

Τα άλλα 2 την γλυτώσανε με βαθουλώματα στις πόρτες

Είναι αυτό που λενε,

Και στο πεζοδρόμιο να περπατάς

Μπορεί να έρθει κάποιος και να σε σκοτώσει...Ελεορ

Η αθήνα είναι γεμάτη με στάχτη :TD:

Mάλιστα,τώρα με άγχωσες...

οκ πάρε τα κουβαδάκια σου τότε και σε άλλη παραλία...

Φιλικά όπως πάντα...

δυστυχως καιμε τα δαση πιο γρηγορα απο τι αναβιωνουν...

και οι προσπα8ιες αναδασωσης απο το κρατος ειναι ΣΚΑΤΑ

πχ στο σεηχ-σου(ετσι γραφεται?) βαλαν δεντρα διπλα στο δρομο ..μονο για να φαινεται

και απο πισω τπτ..

Μην φοβαστε ομως ...8α γινουν ωραια τσιμεντενια σπιτια για να μενουμε

Οταν μολυν8ει και το τελευταιο ποταμι ,πε8ανει και το τελευταιο ψαρι ,χα8ει και το τελευταιο δεντρο τοτε ο αν8ρωπος 8α καταλαβει οτι δεν μπορει να ζησει με χρηματα

με τα χρηματα μπορει να φυτεψει δεντρα.

το 8εμα ειναι πως τα χρηματα τα διαχειριζονται αλλοι και φυσικα τα περισσοτερα καταληγουν σε μερικες δεκαδες τσεπες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.