Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Η επιστροφη εναι το προβλημα? Το γεγονος που θα πανε σπιτια κ θα αναψουν ολοι τα αρκουντισια (σικ) δεν ειναι προβλημα. Εκει να δεις ρεκορ καταναλωσης...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Nαι

και αυτοί που δουλευαν/δουλευουν χωρις να υπάρχει A/C στο χώρο δεν χρειάζεται να φύγουν, αφου δεν έχουν να κλεισουν κάτι και να κάνουν οικονομια.

Αυτοί έτσι κι αλλιως έσκαγαν απο την ζέστη...δεν θα τους πειράξει.

και θα πανε σπιτι και θα τα ανοιξουν εκεί και σωθήκαμε τώρα, έτσι λυνονται τα προβληματα ενεργειας και βελτιώνεται και η οικονομια.

αλλά ας μην εκλεινε η ψαλιδα....όλοι είναι...

Ξερει κανεις τι παιζει με την νεα εκδοση του G5?

wtf 30 περισσοτερο την πουλαει η logi ή την ειδαν πιο μπάνικη οι δικοι μας και την κοπανησαν και καλα συλλεκτικη?

Η ζεστη φταιει.:p

Πλακα πλακα ειχα κατεβει τει σημερα και ψηθηκα, ψιλοφυσαγε και ερχοταν καυτος ο αερας.

Αρχική απάντηση από tasosmos [Σήμερα, στις 20:12]

Η ζεστη φταιει.:p

Πλακα πλακα ειχα κατεβει τει σημερα και ψηθηκα, ψιλοφυσαγε και ερχοταν καυτος ο αερας.

Και εμεις που οδηγαμε μιχανες τι να πουμε ???

Πανω απο 100 χλμ δεν μπορουσα να παω γιατι καιγονταν το προσωπο μου .....

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Τωρα ειναι σαν να ακουω την 15χρονη αδερφη μου κ τις φιλες της να μιλανε !!!

Αρχική απάντηση από SLN

Ζηταω την βοηθεια των admins στο να μας δωσουν ενα στατιστικο στοιχειο απο την Galanis Sports Data.

Μετρα ποσην ωρα θα περασει απο την στιγμη που θα κανει login ο Φαρμας, μεχρι την στιγμη που θα ποσταρει για να ζητησει, αρχικα φωτο ολοσωμη απο αδερφη και φιλες και μετα ΑΝ περναει την "βαση", ραντεβου για καφε και "ο,τι ηθελε προκυψει".

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

:hehe:

Και εχει κατι φιλες...αμαν κανω να περασουν 2 χρονακια ακομα !!!

θα σου απαντησω προσωπικα.7λεπτα.

Γιαννη.........σαν να δροσισε ο καιρος.....τι λες για ενα BBQ στη βεραντα σου?εννοειται ποιοι θα ειναι οι υπολοιποι καλεσμενοι.εαν θες εξτρα κοψιδια λουκανικα και αλλα σαλαμοειδη πες μου να κανονισω προμηθειες:hehe:

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 14:23]

μη μασας, σκονη στα ματια ειναι ολα αυτα. ειναι μελος του PLC.

Πιστευω μετα απο το παραπανω σχολιο των 7 λεπτων (το οποιο το βρισκω απελπιστικα αργο... και υποπτο) νομιζω οτι καταρρεει η θεωρια σου για την σχεση του εν λογω ατομου με το συγκεκριμενο κλαμπ. Ισως να ανηκει στο PLC-under17 ή στο NAMGLA ("straight" παρακλαδι του NAMBLA)

Λυπαμαι... περιμενα καλυτερη ενημερωση απο εναν admin :TD: Μονο το Π.Ο.Θ. ξερετε να κλειδωνετε. Μια εγκυρη πληροφορια δεν μπορειτε να δωσετε.

Αρχική απάντηση από SLN

Εισαι βλακας (καλα σιγα το νεο, αν ησουνα εξυπνος δεν θα ησουνα χημικος)

Το Jack ειναι χαϊδευτικο του Γιαννης. Το χαϊδευτικο του Ιακωβου ειναι το Jake....

ΝιωCε!!

Δηλαδή ο Jack Bauer κατά βάθος λέγεται Γιάννης?

OMG!!!!!

Μπήκα σήμερα forthnet να δω πότε αναμενεται το ιδιοκτητο στην περιοχη μου και βλέπω μια ειδηση για τον καυσονα. Ε πατάω και εγώ πάνω στην φωτογραφία που μου κίνησε το ενδιαφέρον :p και βλέπω μετά link με ολόκληρη gallery !! Καλά οι τύποι δεν παίζονται ! Μάλλον τους πείραξε η ζέστη ! :p :p

http://www.forthnet.gr/templates/newsPosting.aspx?p=202477

Edit: Δεν παίζει ειδήσεις του Star το κάνανε ! :p

http://www.forthnet.gr/templates/newsPosting.aspx?p=201882

User Posts

1. ea6gka 1534

2. astrolabos 1027

3. GoriLLakoS 925

4. Makis Hourdakis 884

5. YDinopoulos 850

6. greekfragma 823

7. SLN 788

8. spc 743

9. MaGiCMaN 727

10. RootX 709

Θα σε φτάσω δε θα σε φτάσω; :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.