Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από deninho

Δε σε πιστεύω.. Δείξε το νόμο, γρήγορα :p

’ρθρο 339

Αποπλάνηση παιδιών

1. Όποιος ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο από 15 ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται ως εξής: α) αν ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δέκα έτη, με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών. β) αν ο παθών συμπλήρωσε τα δέκα, όχι όμως και τα δεκατρία έτη, με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών και γ) αν συμπλήρωσε τα δεκατρία έτη, με φυλάκιση.

2. Αν στην περίπτωση του στοιχείου γ της προηγούμενης παραγράφου ο υπαίτιος όταν τέλεσε την πράξη δεν είχε συμπληρώσει τα 17 έτη, το δικαστήριο μπορεί να του επιβάλλει μόνο αναμορφωτικά ή θεραπευτικά μέτρα.

3. Αν μεταξύ του υπαιτίου και του παθόντος τελέστηκε γάμος, δεν ασκείται ποινική δίωξη, και αν τυχόν είχε ασκηθεί δεν συνεχίζεται, αλλά κηρύσσεται απαράδεκτη. Η ποινική δίωξη ασκείται ή συνεχίζεται μετά την ακύρωση του γάμου.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

δηλαδίς με >15 ετών, δεν υπάρχει θέμα αποπλάνησης; :S Τι στο.. λάθος τα μαθαίναμε;

Αρχική απάντηση από deninho

δηλαδίς με >15 ετών, δεν υπάρχει θέμα αποπλάνησης; :S Τι στο.. λάθος τα μαθαίναμε;

Ψέματα μας τα λέγανε οι γονείς μας για να είμαστε καλά παιδιά.....

Αρχική απάντηση από GoMaR

Μια σκεψη που μου ρθε..........

Αν κλεισει η AMD τι γινεται ;

βασικά ότι γινόταν πριν ανοίξει. 100 χιλιάρικα (βάλε 150+ γιατί είμαστε και τόσα χρόνια μπροστά) για ένα Pentium, τον πιο μικρό ε;

Ρε καντε το σταυρο σας οι barcelona να ειναι εστω και 5-10% κατω σε αποδοση απο τους core 2 και να ειναι φτηνοι, αλλιως καηκαμαν...

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 14:37]

LOL!!

Κ τι στο διαολα εκαμνες εσυ στο κοσμο του Azeroth?!!? :o

Το "lf" ειναι LF μαλλον κ σημενει LookingFor :p

Tα αλλα ειναι κουραφεξαλα του στυλ "asdasdasdasdasdasd" :hehe:

Ενα... "καρβουνο" απο τον κοσμο αυτο μου εστειλε πμ και απλα με παραξενεψε. Δεν θελω να επεκταθω περισσοτερο γιατι δεν κανει να βγαζουμε τα πμ στη φορα :innocent:

Αρχική απάντηση από Samael

LOL!!

Κ τι στο διαολα εκαμνες εσυ στο κοσμο του Azeroth?!!? :o

Το "lf" ειναι LF μαλλον κ σημενει LookingFor :p

Tα αλλα ειναι κουραφεξαλα του στυλ "asdasdasdasdasdasd" :hehe:

ολοσωστος, ευγε νεε μου. απλα δεν ειδες κ το psof στο τελος :p

Όσοι έχετε a/c μέσα σε computer rooms, καλό είναι να έχετε το νού σας (και χωρίς νουνού)

Εμείς πριν λίγο πήραμε χαμπάρι ότι η θερμοκρασία μέσα ήταν 37c... Είχε κάνει auto shutdown λόγω υπερθέρμανσης...

υπερ8ερμανση στο A/C?γιατι δεν σε πολυκαταλαβα

πριν λιγο σηκω8ηκα και απο τη μεσημεριανη σιεστα-σαουνα combo και τα εγκεφαλικα κυτταρα οπως και να το κανεις υπολειτουργουν :p

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 12:39]

Δε σε πιστεύω.. Δείξε το νόμο, γρήγορα :p

μη φοβασαι αγορι μου,εδω ειναι da devil's advocate και θα καθαρισει....βαλτην οπου θες και αυτος θα σε βγαλει απο οπου θες....

(#$@!Νομικη,8+1 μαθηματα για πτυχιο)

Παιδιά ξέρει κανείς αν τα ταχυδρομεία που είναι ανοικτά και το απόγευμα, λειτουργούν?(λόγω καύσωνα λέω μπας και κλείσαν μια και καλή)

Τηλέφωνα γιοκ, ούτε εδώ ούτε το κεντρικό 800χχχχχ ....

Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 18:23]

Παιδιά ξέρει κανείς αν τα ταχυδρομεία που είναι ανοικτά και το απόγευμα, λειτουργούν?(λόγω καύσωνα λέω μπας και κλείσαν μια και καλή)

Τηλέφωνα γιοκ, ούτε εδώ ούτε το κεντρικό 800χχχχχ ....

Νομιζω οι δημοσιες υπηρεσιες κλεισανε σημερα μετα τις 12 λογω καυσονα (κουραζονται οι ανθρωποι :p)

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 17:41]

Όσοι έχετε a/c μέσα σε computer rooms, καλό είναι να έχετε το νού σας (και χωρίς νουνού)

Εμείς πριν λίγο πήραμε χαμπάρι ότι η θερμοκρασία μέσα ήταν 37c... Είχε κάνει auto shutdown λόγω υπερθέρμανσης...

Xε Χε δεν καταλαβα τιποτα. Το λες με άλλα λόγια γιατί έχω καει...που έχει 37 και έκανε shutdown ?

’σχετο.

Το ηλεκτρονικο θερμο/τρο που εχω έξω κάτω απο την τεντα του μπαλκονιου αυτη την στιγμή λεει 40!!! Δεν παίζει.

Αρχική απάντηση από zyx

ολοσωστος, ευγε νεε μου. απλα δεν ειδες κ το psof στο τελος :p

Mα LoL... :p

Επρεπε να το ειχα φανταστει :hehe:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Ναι. Απο τις 12. Οπως επισης κ αυριο τα ιδια...

Αρχική απάντηση από tolis_01

Νομιζω οι δημοσιες υπηρεσιες κλεισανε σημερα μετα τις 12 λογω καυσονα (κουραζονται οι ανθρωποι :p)

Ναι, το ξέρω λόγω ζέστης, αλλά το απόγευμα ρε παίδες δεν έχει την ίδια ζέστη δε πρέπει να επιστρέψουν? :p Αnyway δε το γλιτώνω έτσι και αλλιώς το κάψιμο οπότε θα σας πω μόλις γυρίσω αν έχω επιζήσει με τη ζέστη..! :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.