Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

φιλικα γιατι δε κανεις καμμια μοντα με το phase , εχω κανει κατι παρομοιο. γεμιζω ενα μπολακι με παγακια και βαζω απο πισω τον ανεμιστηρα και μου φυσαει κρυο αερα. works!

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 16:45]

Έχω κάποια φιλικά ban αδιάθετα, ενδιαφέρεται κανείς; :p

Ναι αμε στειλε 2 απο εδω (να τα κανω αυτα που θελω ομως ) :hehe:

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 16:17]

Obijuan, έχει καταντήσει ........ με την βαζελίνη.

Κόψτο επιτέλους να πάει στο καλό...αφησέ το να περάσει...να ηρεμήσουμε επιτέλους...

Είσαι και γιατρός παναθεμά σε...αλλά πολύ brain restricted για την μορφωση που έχεις δεχτεί.

Αφησέ το παλικάρι μου, γιατί ανάβουν τα λαμπάκια μου όποτε το βλέπω..και το παρατραβάς....

Δεν φτάνει που σε βοηθήσαμε να κάνεις μια μέρα νωρίτερα RMA...το έχεις ξεχέσει το θέμα..

Και μην ασχολείσαι μαζί μας βρε παλικάρι μου..έτσι και αλλιώς όπως έχεις πει αλλού..εμείς μπαλαντέρ είμαστε..εσύ είσαι ο PRO.....

Ηρεμία παιδιάααααα

Μάλιστα απάντησε και ο 'Δικηγόρος του Διαβόλου'...

Βασικά δεν με ξέρεις και αναφέρεσαι στην μόρφωσή μου και στο πόσο στενόμυαλος είμαι...Με ποιο δικαίωμα κύριε Μαιμουδάκο;

Δεν νομίζω να αναφέρθηκα ποτέ προσωπικά σε σένα.

Όσον αφορά το RMA τώρα δεν θυμάμαι να ζήτησα απο κανέναν να μου περάσει RMA την μητρική μου...Και βγαίνεις εσύ ο σαν απο μηχανής 'Θεός' και λες οτι εγώ που κάνω οτι θέλω στο Πλαίσιο στην πέρασα RMA...

Aμα δεν ήταν για RMA να μην την πέρναγαν , δεν κατάλαβα χάρη μου κάνανε;

Όσο για τον αν θα γράφω εδώ με ποιό δικαίωμα με 'διώχνεις'΄;Αντε στο ''κουτάκι'' σου με την σειρά μου θα μπορούσα να πω...

Δεν μπορώ να καταλάβω όμως και τους Αdmin/Mod πως αφήνουν των οποιονδήποτε να κάνει οτι θέλει και να αποφασίζει ποιός θα γράφει εδώ μέσα...

Μάλλον κάποιοι τους προσφέρουν ασυλία...και είναι αξιολύπητο αυτό που γίνεται...

Παρακαλώ να μην αλλάξει ούτε μια λέξη απο τα λόγια μου...Αν είναι να τεθώ εκτός συστήματος κάντε το.

Αλλά το να υπάρχει αυτή η ανοχή σε κάποια ποστ πιο πάνω είναι ανεπίτρεπτο...

Αυτά και φιλικά...

@ea6gka Και τι αερίζεις ακριβώς με αυτή την 'Πατέντα'

Να κόψουμε ακριβώς τι κύριε Moderator

Δεν άρχισα εγώ την προσωπική επίθεση στην αρχή της σελίδας...

Κάποιος άσχετος όμως πετάχτηκε έκανε τον συνήγορο και επιλέγει και ποιος θα γράφει εδώ.

Νομίζεις οτι είναι ανέκτό;Εσένα σαν moderator δεν σε Θίγει να βλέπεις τον οποιονδήποτε να αποφασίζει τι θα γίνεται εδώ μέσα;

Περιμένω την απάντησή σου σε αυτό.

Δεν υπάρχει θέμα στεναχώριας...Ο καθένας είναι υπέυθυνος για τα λεγόμενά του και για το πώς πράττει

@ea6gka Εσύ θα μου πέις...

Αρχική απάντηση από gznp

O ΑΒ Βασιλό έχει ωραία καπνιστή γαλοπούλα btw

εντός θεματος πάντα ε

:p

Kαι φιλικά πάντα έτσι? :hehe:

Iδέα!!!

Πιειτε ένα σφηνακι καρπουζι!

southern,amareto,πορτοκάλι,γρεναδινη.

Αλλά δεν ξέρω τις αναλογιες :(

όποιος τις ξερει ας μου πει

Φιλικά εννοειται

post-4508-1416073137,76_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από obijuan1983 [Σήμερα, στις 15:16]

Δεν μπορώ να καταλάβω όμως και τους Αdmin/Mod πως αφήνουν των οποιονδήποτε να κάνει οτι θέλει και να αποφασίζει ποιός θα γράφει εδώ μέσα...

Μάλλον κάποιοι τους προσφέρουν ασυλία...και είναι αξιολύπητο αυτό που γίνεται...

Ποιος δλδ, πέρα από τους Admins/Mods αποφάσισε το αν θα γράφεις εδώ ή όχι?

Το αξιολύπητο για μένα αγαπητέ, είναι ότι τις στραβομάρες που έχετε κάνει ερχόσαστε να τις λύσετε εδώ και όταν δεν βγάζετε άκρη, πετάτε με τρόπο το μπαλάκι στους mods/admins.

Αρχική απάντηση από obijuan1983

Μάλιστα απάντησε και ο 'Δικηγόρος του Διαβόλου'...

Βασικά δεν με ξέρεις και αναφέρεσαι στην μόρφωσή μου και στο πόσο στενόμυαλος είμαι...Με ποιο δικαίωμα κύριε Μαιμουδάκο;

Δεν νομίζω να αναφέρθηκα ποτέ προσωπικά σε σένα.

Όσον αφορά το RMA τώρα δεν θυμάμαι να ζήτησα απο κανέναν να μου περάσει RMA την μητρική μου...Και βγαίνεις εσύ ο σαν απο μηχανής 'Θεός' και λες οτι εγώ που κάνω οτι θέλω στο Πλαίσιο στην πέρασα RMA...

Aμα δεν ήταν για RMA να μην την πέρναγαν , δεν κατάλαβα χάρη μου κάνανε;

Όσο για τον αν θα γράφω εδώ με ποιό δικαίωμα με 'διώχνεις'΄;Αντε στο ''κουτάκι'' σου με την σειρά μου θα μπορούσα να πω...

Παρακαλώ να μην αλλάξει ούτε μια λέξη απο τα λόγια μου...Αν είναι να τεθώ εκτός συστήματος κάντε το.

Αλλά το να υπάρχει αυτή η ανοχή σε κάποια ποστ πιο πάνω είναι ανεπίτρεπτο...

Αυτά και φιλικά...

@ea6gka Και τι αερίζεις ακριβώς με αυτή την 'Πατέντα'

Obijuan,

Tίποτα δεν είπες άμεσα σε εμένα,αλλά πολλά πιάναν έμμεσα εμένα και το ξέρεις.

Επίσης το μαιμουδάκος δενμε ενοχλέι, για άλλο λόγω βγήκε το gorillakos..:hehe:

Get%20a%20Life_gif.jpg

Δεν ζήτησα καμία έυνοια απο τους Mods/admins..και τους το είπα και ευθαίος...

Γιατί να ειρωνέυεσαι όλη την ώρα μέσα στα forums και να δημιουργείς προβλήματα απο εκεί που δεν υπάρχουν?

Με την ειρωνία και το συνεχές "τσιγκλισμα" τι κερδίζεις?

Αρχική απάντηση από Dem

southern,amareto,πορτοκάλι,γρεναδινη.

1/3 Southern

1/3 Amareto

1/3 orange juice

Γρεναδίνη ίσα για να κοκκινίσει ;)

Θέλει καλό χτύπημα, γιατί η γρεναδίνη είναι σιρόπι (σχεδόν) και κάθεται στον πάτο

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 17:35]

Very nice Wizard!!!

Θα το δοκιμάσω μου είπανε ότι έχει γευση καρπουζι :D

βρε παιδια.....εδω μας εχουν περικυκλωσει πυζουλινια (clopyright darkcount) απο παντου κι εσεις λογομαχειτε.....

ΒΟΗΘΕΙΑ,ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ....

εχουν αγριεψει λεμε....

@dem :βασικα ειναι παρα πολυ δροσιστικο,γλυκο κι ελαφρυ,χωρις να εχει εντονη γευση...αν θες κατι βαρυ με showoff χρωμα ->vodka +blue cura cao ..../αλλο ελαφρυ καλοκαιρινο_>malibu+ανανας+blue cura cao ....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.