Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

ε........Γυρισα και εγω..Αχ , ωραια ηταν.Παραλια..μπανια...ηλιος..Μαυρισμα....Ουζακι..Μεζεδακια....

Και τι καταλαβα ; Γυρισα στη ζεστη , και στις καθημερινες υποχρεωσεις..Δουλεια ,σπιτι κλπ...

Αρχική απάντηση από GoMaR

ε........Γυρισα και εγω..Αχ , ωραια ηταν.Παραλια..μπανια...ηλιος..Μαυρισμα....Ουζακι..Μεζεδακια....

Και τι καταλαβα ; Γυρισα στη ζεστη , και στις καθημερινες υποχρεωσεις..Δουλεια ,σπιτι κλπ...

Ε ναι αλλά φαντάσου να μη πήγαινες καθόλου...! :p

και που σαι ακόμα...

Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 11:42]

Παραλια..μπανια...ηλιος..Μαυρισμα....Ουζακι..Μεζεδακια....

ξεχνάς κάτι?

:p

Εχει χαλασει το a/c στο σπιτι ρα :S

dem : οπως ; Οι κοπελιτσες με τα μπικινι ; :hehe:

μαμω ολους τους υπευθηνους της ΔΕΗ (Δεν Εχω Ηλεκτρισμο )

ενω χθες η περιοχη μας (Ελευσινα) ειχε 46 βαθμους μας ειχαν χωρις

ρευμα αρε κατι γαααααμ που θελουνε

:TD: :TD: :TD: :TD:

Αρχική απάντηση από elefsinaras

μαμω ολους τους υπευθηνους της ΔΕΗ (Δεν Εχω Ηλεκτρισμο )

ενω χθες η περιοχη μας (Ελευσινα) ειχε 46 βαθμους μας ειχαν χωρις

ρευμα αρε κατι γαααααμ που θελουνε

:TD: :TD: :TD: :TD:

E μα τι τα θες τα bench με cascade :hehe:

Το άζωτο είναι πιο καλό δροσίζει και το χώρο!

Εμένα? Τυπωμένο το βρήκα :p

Τώρα διάβασα και το άλλο:

Η πλέον καυτή ημέρα, πάντα σύμφωνα με τις προγνώσεις, θα είναι η Τρίτη. Μάλιστα, αύριο οι δημόσιες υπηρεσίες θα κλείσουν στις 12 το μεσημέρι. (πηγή in.gr)

Δούλευε εσύ μ@κα να πληρώνεις τον δημόσιο που και τις καλές μέρες σπάνια πατάει/δουλεύει έτσι κι αλλιώς :mad:

Αρχική απάντηση από ergotelis

E μα τι τα θες τα bench με cascade :hehe:

Το άζωτο είναι πιο καλό δροσίζει και το χώρο!

Tι λες.... μια τετοια στον κηπο θα εκανε δουλεια???

ln2poolnw9.th.jpg

Αρχική απάντηση από astrolabos

Να σε διορθώσω, Ισοκράτης είναι.

Αρχική απάντηση από Wizard!

Εμένα? Τυπωμένο το βρήκα

’ντε το ξανανέβασα για να μη λες :p

post-173-1416073134,1151_thumb.jpg

Obijuan, έχει καταντήσει ........ με την βαζελίνη.

Κόψτο επιτέλους να πάει στο καλό...αφησέ το να περάσει...να ηρεμήσουμε επιτέλους...

Είσαι και γιατρός παναθεμά σε...αλλά πολύ brain restricted για την μορφωση που έχεις δεχτεί.

Αφησέ το παλικάρι μου, γιατί ανάβουν τα λαμπάκια μου όποτε το βλέπω..και το παρατραβάς....

Δεν φτάνει που σε βοηθήσαμε να κάνεις μια μέρα νωρίτερα RMA...το έχεις ξεχέσει το θέμα..

Και μην ασχολείσαι μαζί μας βρε παλικάρι μου..έτσι και αλλιώς όπως έχεις πει αλλού..εμείς μπαλαντέρ είμαστε..εσύ είσαι ο PRO.....

Ηρεμία παιδιάααααα

Αρχική απάντηση από obijuan1983

’λλη ασχολία δεν έχω νομίζεις απο το να τρεχω να βλέπω oτι άσχετο θα γράφεις...;:happy:

Φιλικά πάντα...:hehe:

μόλις το απέδειξες ;)

εννοείται πάντα φιλικά ;)

το οτι ειναι γιατρος καποιος δε παει να πει οτι εχει και παιδεια αναλογη της ποσοτητας των σπουδων τους, διοτι τρεχουν ολη την ωρα με τις σπουδες τους και παραμελουν τα της γενικης παιδειας κλπ . Αυτο το εχω διαπιστωσει στο 90% των γιατρων , εχω και πολλους συγγενεις γιατρους , κεφαλια αγυριστα και εγωιστες μεγαλοι.

Ολα αυτα φιλικα , δεν αναφερομαι σε κανενα προσωπικα

Αρχική απάντηση από ea6gka

το οτι ειναι γιατρος καποιος δε παει να πει οτι εχει και παιδεια αναλογη της ποσοτητας των σπουδων τους, διοτι τρεχουν ολη την ωρα με τις σπουδες τους και παραμελουν τα της γενικης παιδειας κλπ . Αυτο το εχω διαπιστωσει στο 90% των γιατρων , εχω και πολλους συγγενεις γιατρους , κεφαλια αγυριστα και εγωιστες μεγαλοι.

Ολα αυτα φιλικα , δεν αναφερομαι σε κανενα προσωπικα

πολύ σωστό...

Το ίδιο τραβάω και με τον πατέρα μου.....

Φιλικά...καλησπέρα σας....

ξέρει κανεις αν στον Βασιλόπουλο πουλάνε ανεμηστήρες δαπέδου ή τραπεζιού?????

Μην κατηγορείτε τους ιατρούς. Το παθαίνει η πλειοψηφία που έχει φάει τα παντελόνια της στα θρανία. Κι όσο πιό εξειδικευμένες σπουδές κάνουν, τόσο πιό κολλημένοι είναι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.