Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αν πιασει βροχη θα ειναι χειροτερα, θα εχει υγρασια μετα και δεν θα μπορουμε ν' ανασανουμε με την ζεστη.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Συνήθως η βροχή φέρνει και ταυτόχρονη πτώση της θερμοκρασίας.. That's what i want :)

Αρχική απάντηση από deninho

Να πιάσει καμιά βροχή 2-3 μέρες ρε γμτ :( Δεν παλεύεται ο καιρός :(

Και μετα ποιος θα κυνηγαει τα κουνουπια???

οποιος ξερει καποιο τροπο για επικοινωνια με τα τυπακια που εχουν τον .::Χ-Η::. Clan Hall server για COD2 εκτος απο το ενα mail καποιου "admin" που δειχνει το All seeing Eye , ας το ποσταρει εδω γιατι θα ****.. καλοκαιριατικα..

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 21:21]

Και τι θέλει να πεί ο ποιητής;

Ειδες πως φαινεται ο ανθρωπος που εχει ζησει εξωτερικο (εστω και Σκοτια).

Βλεπει 1024Mbps (1Gbps για οποιον mod δεν καταλαβε) και του φαινεται νορμαλ...

Παρεπιπτοντως Αντωνακη αν νομιζεις οτι δεν θα σχολιαζω τον καθε καραγκιοζη Ιρλανδο που αγοραζει 5-5 τις μητρικες επειδη φοβαμαι κανα ηλιθιο photochop ... you are very laughed my friend.

Κατω η δικτακτορια των modzz

Αρχική απάντηση από Winters

Και μετα ποιος θα κυνηγαει τα κουνουπια???

Εγώ πάντως όχι, γτ μετά θα φύγω για το νησί :p :P :p

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 19:21]

Και τι θέλει να πεί ο ποιητής;

Με 933 ευρωπουλα σου υποσχονται 12μηνη συνδεση 1024Mbps ααα και εναν υπολογιστη...δεν συμφερει?:woot: :woot: :woot:

τπτ δεν έχει πάθει.. Απλώς ο SLN ήθελε να δούν όλοι τη δήλωσή του, για αυτό και την επανέλαβε πολλάκις :p :P

Αρχική απάντηση από ea6gka

1024Mbps=1Gbps

αυτα μονο στην ιαπωνια γινονται

Στα πανέπ υπάρχουν από καιρό, έχει πρόσβαση στην Ιαπωνία ο καθένας σε τόσο μεγάλες ταχύτητες εκεί? :o

ergotelis είναι έγκυρες οι πηγές μου βάσει στατιστικών δεν τα έβγαλα εγώ αλλά άλλοι (μην νομίζεις ότι ψωνίζομαι κίολας!)

η σχολή που θέλω είναι της Πάτρας και έχει 18107 και εγώ έχω 19447 δεν νομίζω οτι θα αναίβουν και τόσο !!!!μην νομίζεις κρατάω πισινή άλλωστε δικαιούμαι μεταγραφή......:)

Αρχική απάντηση από daemon13

ergotelis είναι έγκυρες οι πηγές μου βάσει στατιστικών δεν τα έβγαλα εγώ αλλά άλλοι (μην νομίζεις ότι ψωνίζομαι κίολας!)

η σχολή που θέλω είναι της Πάτρας και έχει 18107 και εγώ έχω 19447 δεν νομίζω οτι θα αναίβουν και τόσο !!!!μην νομίζεις κρατάω πισινή άλλωστε δικαιούμαι μεταγραφή......:)

Ρε, εμένα δε με νοιάζει και να ψωνίζεσαι, και να το κάνεις δικαίωμά σου πολύ καλά τα πήγες! :D

Eγώ δε θέλω να βρεθείτε προ εκπλήξεως, γιατί είναι άσχημο συναίσθημα να αισθάνεσαι ότι τα έδωσες όλα, τα πήγες πάρα πολύ καλά και στο τέλος το πούλο! :(

Πάντως αφού λες για Πάτρα τότε εντάξει το θεωρώ απίθανο να είσαι έξω!

BTw τα στατιστικά από που είναι?Αν ξέρεις κάτι παραπάνω πες!

Αρχική απάντηση από SLN

Για να γελαει ο obi απο πανω σου, μαλλον στον AN7 πηγαινε το "πιτσες" και οχι σε σενα :p

Έλα μωρέ...

Όλοι πρέπει να ασχολούνται με κάτι.. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.