Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 03:18]

κάποιον πρέπει να τον τσάντησα πολύ :hehe:

..................

Δεν το κανα εγώ...:whistling

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από obijuan1983 [Σήμερα, στις 03:52]

Δεν το κανα εγώ...:whistling

Και που το ξερουμε εμεις ??? :hehe:

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 03:18]

κάποιον πρέπει να τον τσάντησα πολύ :hehe:

να δεις ποσο θα τσαντισει η Δ.Ο αμα δει τετοιο λινκ με αυτο το περιεχομενο.σβηστο ρε:blink:

Αν ξαναποστάρετε "πίτσες", θα πέσουνε φάπες...

Ναι Πολωνέ, θα σε πάρει και σένα η μπάλα. Γιατί είναι 03:00, δεν έχω ύπνο, δεν έχω και πιτσαρία κοντά :D

Πετάω σήμερα το μεσημέρι για Παρίσι.

Θα έχω laptop με WiFi.

H Forthnet έχει roaming αλλά δεν δουλεύει σε Vista και το χρεώνει τσουχτερά.

Για σύνδεση Internet θα χρειαστώ κάποια κάρτα από τοπικό ISP.

Τι παίζει?

Σε περιπτωση που καποιος 8ελει ενα BTX "κουτακι" ..

ποιες ειναι οι 3-4 πρωτες(φτηνες) επιλογες??:o

(μην παμε κατευθειαν σε silverstone/lian-li/coolermaster)

φίλε ergotelis είμαι στους 30 πρώτους τηε Ελλάδας η σχολή μου δέχεται πάνω από 100 άτομα οπότε σίγουρα μπαίνω σκέψου απλά!!!!!!!!!

Αρχική απάντηση από daemon13

φίλε ergotelis είμαι στους 30 πρώτους τηε Ελλάδας η σχολή μου δέχεται πάνω από 100 άτομα οπότε σίγουρα μπαίνω σκέψου απλά!!!!!!!!!

Σιγουρα περνας στο ΕΜΠ Η/Υ αλλα δεν νομιζω οτι εισαι στους 30 πρωτους στην Ελλαδα και στο τμημα που θες οι εισακτεοι ειναι πανω απο 200 ατομα...

Τι εγινε ρε παιδια πηγατε ολοι για μπανιο? τι νεκρα ειναι αυτη? 1 το μεσημερι και ειναι μονο 20 ατομα....

untitledhh9.jpg

Αρχική απάντηση από daemon13

Στο εύχομαι ολόψυχα να μπεις. :)

Ναι αλλά πως το έμαθες ότι είσαι στους 30 πρώτους?Επέτρεψέ μου να πιστεύω πως είναι λάθος εκτίμηση, βάσει του ό,τι άκουσα, αλλά αν μπορείς να αναφέρεις τη πηγή σου!

Εγώ ό,τι είπα το είπα για να μην είσαι απόλυτα σίγουρος, από τη στιγμή που θα ανέβουν αρκετά οι βάσεις, γιατί αν κάτσει καμιά στραβή και δε περάσεις θα σε στεναχωρήσει αρκετά. :(

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 07:37]

Πολλές "πίτσες" τρώει αυτό το παιδί :)

Μπορεις να μου πεις τι εννοεις με την λεξη "πιτσες" ? :...:

Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 17:53]

Μπορεις να μου πεις τι εννοεις με την λεξη "πιτσες" ? :...:

Με τη λεξη πιτσες εννοει το φαγητο...

Με τη λεξη ¨πιτσες" εννοει το φαγητο απο την ... Βιλγαρια και τα σιβλακια.

Παντως αν τεινεις να παρεξηγηθεις μην τσιτωνεσαι...

Για να γελαει ο obi απο πανω σου, μαλλον στον AN7 πηγαινε το "πιτσες" και οχι σε σενα :p

Ergotelis όσο ανεβαίνει κάποιος στις βάσεις τόσο πιο δύσκολα ανεβαίνουν τα μόρια...είναι όπως στις εξετάσεις όσο πιο κοντά φτάνεις στο 20 τόσο πιο δύσκολα ανεβαίνεις οπότε εκεί οι μεταβολές δε θα είναι πραγματικά μεγάλες...αν και με τα μόρια που έχει δεν έχει κάποιο νόημα μέσα είναι...

Αρχική απάντηση από kender

Ergotelis όσο ανεβαίνει κάποιος στις βάσεις τόσο πιο δύσκολα ανεβαίνουν τα μόρια...είναι όπως στις εξετάσεις όσο πιο κοντά φτάνεις στο 20 τόσο πιο δύσκολα ανεβαίνεις οπότε εκεί οι μεταβολές δε θα είναι πραγματικά μεγάλες...αν και με τα μόρια που έχει δεν έχει κάποιο νόημα μέσα είναι...

Θα δείξει φίλε μου εγώ σας το λέω απλά για να μην είστε απόλυτα σίγουροι...

Τη πρώτη χρονια για παράδειγμα που ήταν αρκετά εύκολα τα θέματα είχε βάση 19,5 το πολυτεχνείο, δε ξέρω πόσο εύκολα ήταν τώρα οι εξετάσεις, πάντως αν δε ξέρετε που κυμαίνονται όλοι οι βαθμοί να κρατάτε μια πισινή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.