RootX Ιούνιος 22, 2007 #26441 Ιούνιος 22, 2007 Χιουμοριστικό ύφος είχε το post μου, μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά :whistling Δεν έχω σχέσεις με τα πανεπιστημιακά δρώμενα, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη επί του θέματος.
winters Ιούνιος 22, 2007 #26443 Ιούνιος 22, 2007 Γαματη η διαφημιση στο ραδιοφωνο .... :hehe: http://www.plaisio.gr/PromoDigitalSummer2007.aspx
SLN Ιούνιος 22, 2007 #26444 Ιούνιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 21:50] Στο ποδόσφαιρο? Αυτούς που ανεβάζανε θεούς στο Euro δε τους βρίζανε όσο δε πήγαινε τις προάλλες? "μικρό" για παράδειγμα αλλά είναι δείγμα νοοτροπίας. Καθολου αντικειμενικο παραδειγμα... Αν θες να δεις τα πραγματα με βαση "αθλητικο πρισμα" το μπασκετινι διαψευδει το επιχειρημα σου. Ακομα και την 4 ετια 1999-2003 που ηταν η μοναδικη που απουσιασαμε απο 4αδα-5αδα ευρωπαικης και παγκοσμιας καταταξης τα τελευταια 20χρονια κανεις δεν βγηκε να βρισει. Απλα οι ποδοσφαιρικοι πανυγηριζαν . Οπως φυσικα κανεις δεν βγηκε να τους πει "θεους" και αλλα κωμικοτραγικα οταν πηραν προπερσυ το ευρωπαικο και περσυ κερδισαν τον Καρμελο και τον James. Θεους τους ελεγαν το '87. Βεβαια στο παραπανω παραδειγμα μπορει να αντικρουσει κανεις με το φοβερο επιχειρημα "ποιος ασχολειται με το μπασκετ σε αυτη τη χωρα?" οποτε γι αυτο ειναι πιο ηπιες οι αντιδρασεις. Το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα "κουβαλαει" μια λανθανουσα καφριλα και ειδικα οταν μιλαμε για το euro2004 που κοιμηθηκε ο Θεος για να το παρουν, ειναι λογικο να πολλ/ζονται οι ακραιες αντιδρασεις. Απο την μια απο εκει που εισαι απλα χαρουμενος που προκριθηκες στην τελικη φαση διοργανωσης, κανεις μια νικη στους ομιλους και αρχιζεις και τραγουδας "σηκωσε τοοοο"... Λογικο σου ακουγεται?? Οσο προχωραει η δουλεια, προχωραει και το... τραγουδι Ε οταν τα πραγματα επιστρεφουν στα "κανονικα" τους, ειναι λογικο να μην θελεις να κατεβεις απο... πρωταθλητης και να θεωρεις οτι για να μην μπορουν να κερδισουν την ταδε μικροοομαδα οι πρωταθλητες, μαλλον ειναι αχρηστοι και τοτε τους... βριζεις. :X: :X: Αν το ποδοσφαιρο επιδειξει μια σταθερη πορεια θα σταματησουν και οι ακραιες αντιδρασεις, αλλα η ακραια πορεια του, τις επιφερει. @tsakonas Με αλλες βασεις και με αλλες "ευκολιες" δινουν οι ομογενεις απο Γερμανιες, κλπ που ερχονται απο αλλα σχολεια και δεν εχουν μεγαλωσει εδω. Οπως και οι Κυπριοι. Απο οσο ξερω ειτε αδερφος, ειτε Ελληνορωσσος, κλπ, εαν εχεις παει σε ελληνικο σχολειο, θα δωσεις εξετασεις με τα ιδια κριτηρια. Ατυχες παραδειγμα (αλλα δεν εχω αλλο προχειρο) ο Σχορτσανιτης (που απο οσο ξερω γεννηθηκε και μεγαλωσε εδω) δεν θα δωσει εξετασεις με διαφορετικα κριτηρια απο μας. Μην βγει κανεις και πει οτι ο Σοφος δεν χρειαζεται να δωσει εξετασεις γιατι περναει οπου θελει σαν πρωταθλητης κλπ κλπ. Το ξερω, απλα τον χρησιμοποιησα σαν παραδειγμα.
AN7 OverClocker Ιούνιος 22, 2007 #26445 Ιούνιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από Winters Γαματη η διαφημιση στο ραδιοφωνο .... :hehe: http://www.plaisio.gr/PromoDigitalSummer2007.aspx τα έλεγα πιο πριν
deninho Ιούνιος 22, 2007 #26446 Ιούνιος 22, 2007 @SLN: Ο μπιγκ Σόφο είναι φοιτητής ιατρικής Οπότε ούτε θα δώσει, ούτε περνάει έτσι ως πρωταθλητής
ea6gka Ιούνιος 22, 2007 #26447 Ιούνιος 22, 2007 φοιτητης ιατρικης , θα παρει καμια ειδικοτητα στην υγιεινη διατροφη , διατροφολογος και ετσι μπας και σωθει το παλοθκαρι. Στο ανατολια μετα τις προπονησεις πηγαινε σε ζαχαροπλαστειο και κατεβαζε ταψι απο σοκολατινες, το στομαχι του εχει παει στον αστραγαλο
deninho Ιούνιος 22, 2007 #26448 Ιούνιος 22, 2007 λέγε τις κακίες σου εσύ, πάντως το παιδί δεν πήγε στο δείπνο της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού..
ergotelis Ιούνιος 22, 2007 #26449 Ιούνιος 22, 2007 SLn, το θέμα το λέω καθαρά από άποψη αντίληψης. Το αντικειμενικό έτσι όπως το θέτεις είναι σχετικό.Εγώ λέω ότι αυτόν που λάτρευες σαν θεό πριν 3 χρόνια τώρα τον βρίζεις. Γιατί τόση γρήγορη εναλλαγή συναισθημάτων? Απλά ενθουσιαζόμαστε και απαγοητευόμαστε πολύ εύκολα.Ελπίζω&νομίζω πως δεν είναι η πλειοψηφία βέβαια. Είναι τραβηγμένο αυτό που θα πω, αλλά και τότε με το Χρηματιστήριο, αυτή η υπερβολή μας έφαγε, και στην άνοδο&στη πτώση, και όσοι εκμεταλλεύτηκαν αυτή τη νοοτροπία βγήκαν κερδισμένοι.
deninho Ιούνιος 22, 2007 #26451 Ιούνιος 22, 2007 i know ρε συ... Αφού ο ’ρης τον είχε στείλει για να χάσει, σε ενα ξενοδοχείο, κι όχι μόνο πήρε κιλά, αλλά είχε αφήσει λογαριασμό 6 χιλιάρικα
ea6gka Ιούνιος 22, 2007 #26452 Ιούνιος 22, 2007 φαντασου δλδ να τον ειχαμε στη παρεα μας και να ερχοταν σε καμια λαδοκολα και ετσι , θα φερναμε και τα πισια μας στο τελος μεχρι και τα usb sticks για να ξεχρεωσουμε το λεγαριασμο.
Tsakonas Ιούνιος 22, 2007 #26453 Ιούνιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 21:27] Χιουμοριστικό ύφος είχε το post μου, μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά :whistling Δεν έχω σχέσεις με τα πανεπιστημιακά δρώμενα, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη επί του θέματος. no prblm man ,κουβεντουλα κανουμε :flower: :flower: ....
tasosmos Ιούνιος 22, 2007 #26454 Ιούνιος 22, 2007 ΩΧ! Ενας maxtor 80αρης που εχω αρχισε να κανει σαν τριζονι. Ποιος κανει backup τωρα τον μελλοθανατο...
ea6gka Ιούνιος 22, 2007 #26455 Ιούνιος 22, 2007 παιδες μου επεσε απο τα χερια η προσκληση , οποιος εχει περισσευομενη ας μου στειλει μια πμ , θενξ.
RootX Ιούνιος 22, 2007 #26456 Ιούνιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka παιδες μου επεσε απο τα χερια η προσκληση , οποιος εχει περισσευομενη ας μου στειλει ενα πμ , θενξ. lol ρα.
papatsonis Ιούνιος 23, 2007 #26457 Ιούνιος 23, 2007 any idea τι ακριβως γυρευει αυτο το αρχειο στο system32 των winxp 64 , αφου περασα ολα τα τελευταια updates????
papatsonis Ιούνιος 23, 2007 #26459 Ιούνιος 23, 2007 μωρε στα vista μια χαρα ειναι ,δεν αντιλεγω. ποιος ο λογος να βρω αρχειο που να λεει d3dx10 στα windows XP
Maximus Ιούνιος 23, 2007 #26460 Ιούνιος 23, 2007 Ωχ ουτε καν το πρόσεξα, νύστα ftw Όντως είναι λίγο άκυρο αλλά τι σε χαλάει...?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.