Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

4 ωρες ακομα δουλεια γμτ!! Αντε και πλησιαζει σαββ/κο με ρελαξ στο εξοχικο !!!

12 λεπτα ακομα για να σχολασω και να παω να ετοιμαστω για εξοχικο Β.ευβοια να κανω τα μπανακια μου :D:D

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Winters

Ρε wizard ορεξη εχεις?

Ναι, γιατί κάνει πολύ βαρεμάρα σήμερα... :p

Παιδεύομαι μένα ένα κωλοbug που το εμφανίζει μία στις εκατό και δε μπορώ να το επαναλάβω για να το διορθώσω...

δηλαδη το θεμα ειναι αυτα που μαθαινουν τα τουρκακια στο σχολειο, κι οχι οτι τα δικα μας εχουν μεγαλωσει με την ιδεα οτι ειναι η μοναδικη αμολυντη φυλή στο συμπαν;

Αρχική απάντηση από GoMaR

12 λεπτα ακομα για να σχολασω και να παω να ετοιμαστω για εξοχικο Β.ευβοια να κανω τα μπανακια μου :D:D

lol...Εγω παω Νοτια. Μαρμαρι 4tw !!!

Αρχική απάντηση από Wizard!

Μαρμάρι??? :blink:

Πόση ώρα θες να πάς εκεί από Τορτούγα? :hehe:

Με τον Flying Dutchman των 8μιση σε 2 ωριτσες...:hehe:

Αρχική απάντηση από .38-.45

case closed

all you can eat is MAD COWS. Luckily, we can live on food our mothers send in the post. Thank you moms! Keep it coming!

Πραγματικα σε ευχαριστω. Μου εφτιαξες το απογευμα !!!:rofl:

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 15:49]

δηλαδη το θεμα ειναι αυτα που μαθαινουν τα τουρκακια στο σχολειο, κι οχι οτι τα δικα μας εχουν μεγαλωσει με την ιδεα οτι ειναι η μοναδικη αμολυντη φυλή στο συμπαν;

Από πια σχολικά βιβλία εμφυσείται αυτή η ιδέα;

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 16:22]

case closed

http://www.youtube.com/watch?v=mZKl08f_cag&mode=related&search=

http://www.greekpride.co.uk/yiorgos.htm

Το ίδιο πάλι άτομο που βρίζει τους Έλληνες έγραψε και την ιστοσελίδα που μας έβαλες.

Είναι ο ίδιος που προκάλεσε το επεισόδιο με τον Κεμάλ.

Ιστιαία Ευβοίας FTW!

Πότε θα πάμε για κανα χταποδάκι στους Ωραιούς ωρέ Δινόπουλε και Γομάριε?

Αρχική απάντηση από .38-.45

man , μηπως εισαι ανθελληνας ? δεν ειναι κακο απλα ρωταω , ολα σου τα ποστ σε παρομοιες συζητησεις αυτην την εντυπωση δινουν.

Ενας τροπος υπαρχει να ξεκαθαριστει το ζητημα για το ποια ειναι ανωτερα : Τα Τουρκακια ή τα Ελληνακια και ειναι απλουστατος και αλανθαστος.

Θα δουμε ποια ειναι αυτα που γραφουνε καλυτερους βαθμους στις εισαγωγικες εξετασεις για Πανεπιστημιο.

:D :D

Αρχική απάντηση από SLN

Θα δουμε ποια ειναι αυτα που γραφουνε καλυτερους βαθμους στις εισαγωγικες εξετασεις για Πανεπιστημιο.

:D :D

Θα τους κεράσουν τσάϊ τα Aλβανάκια man :p

Αρχική απάντηση από RootX

Ευκολα...
Αρχική απάντηση από ea6gka

man , μηπως εισαι ανθελληνας ? δεν ειναι κακο απλα ρωταω , ολα σου τα ποστ σε παρομοιες συζητησεις αυτην την εντυπωση δινουν.

Ισα ισα, αυτα που λεει δειχνει οτι ενδιαφερεται για την Ελλαδα... Εχεις ακουσει που λενε "η καμηλα δεν βλεπει την καμπουρα της αλλα βλεπει των αλλων"....

παλια υπηρχε η ταση οτι ολα τα καναν οι ελληνες , ολα τα καλα ...παντα πισω απο κατι υπαρχει ελληνας / κατι ελληνικο. εμεις τα φτιαξαμε ολα , εσεις στα δεντρα εμεις στο παρθενωνα κλπ.

Τωρα υπαρχει ταση για ολα φταινε οι ελληνες , εμεις ειμαστε οι χεριοτεροι παψτε μη μιλατε κλπ κλπ. τα ιδια σ**** για μενα , και οι μεν και οι δεν. δεν περιμενεις ομως λιγοτερο απο το λαο της υπερβολης, μεσος δρομος (λογικη) ΔΕΝ υπαρχει.

Αρχική απάντηση από ea6gka

παλια υπηρχε η ταση οτι ολα τα καναν οι ελληνες , ολα τα καλα ...παντα πισω απο κατι υπαρχει ελληνας / κατι ελληνικο. εμεις τα φτιαξαμε ολα , εσεις στα δεντρα εμεις στο παρθενωνα κλπ.

Τωρα υπαρχει ταση για ολα φταινε οι ελληνες , εμεις ειμαστε οι χεριοτεροι παψτε μη μιλατε κλπ κλπ. τα ιδια σ**** για μενα , και οι μεν και οι δεν. δεν περιμενεις ομως λιγοτερο απο το λαο της υπερβολης, μεσος δρομος (λογικη) ΔΕΝ υπαρχει.

Λογικη?????

Μan.... στην Ελλαδα ζουμε....:beer:

Η λεξη λογικη εχει σβηστει απο τα λεξικα.... Μονο στην αργκο χρησιμοποιειται (πια)....

Οπως ειπε και ο Καραμανλης... "Ειμαστε ενα απεραντο φρενοκομειο.....":confused:

:p

Στο ποδόσφαιρο? Αυτούς που ανεβάζανε θεούς στο Euro δε τους βρίζανε όσο δε πήγαινε τις προάλλες? "μικρό" για παράδειγμα αλλά είναι δείγμα νοοτροπίας.

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 19:04]

που ειναι ρε παιδια αυτα τα αλβανακια που σκιζουνε στις πανελληνιες και δεν τα βλεπουμε στα πανεπιστημια?μηπως ο ευαγγελατος/τραγκας/κακαουνακης/30φυλλοπουλος/πανια/χαρδαβελλας/γεωργιου μας δουλευουνε??????φοιτητης εγω,μεχρι στιγμης στην φακιν' νομικη δεν εχω γνωρισει και δεν εχω δει αλβανακι,οπως ουτε και σε αλλες σχολες πουχω παρε-δωσε....εχω δει niggaz στη σχολη,Ρουμανους και γενικα ανατολικομπλοκιτες αλλα αλβανους ποτε.....Δηλαδη πανε και σκιζουνε στις πανελληνιες και μετα κρατανε το χαρτι με την αναλυτικη σε καμμια κορνιζα?

και για οσους λενε οτι τα δικα μας τα βλαμενα τα πανε χαλια στις πανελληνιες και τους τσαγιαζουν τα αλλοδαπα υπενθυμιζω πως σε αρκετες περιπτωσεις τα αλλοδαπα δινουν με αλλες βασεις/αλλη μεθοδο εισαγωγης(διορθωστε αν κανω λαθος)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.