GoMaR Ιούνιος 22, 2007 #26421 Ιούνιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από YDinopoulos 4 ωρες ακομα δουλεια γμτ!! Αντε και πλησιαζει σαββ/κο με ρελαξ στο εξοχικο !!! 12 λεπτα ακομα για να σχολασω και να παω να ετοιμαστω για εξοχικο Β.ευβοια να κανω τα μπανακια μου :D
Wizard! Ιούνιος 22, 2007 #26422 Ιούνιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από Winters Ρε wizard ορεξη εχεις? Ναι, γιατί κάνει πολύ βαρεμάρα σήμερα... Παιδεύομαι μένα ένα κωλοbug που το εμφανίζει μία στις εκατό και δε μπορώ να το επαναλάβω για να το διορθώσω...
.38-.45 Ιούνιος 22, 2007 #26423 Ιούνιος 22, 2007 δηλαδη το θεμα ειναι αυτα που μαθαινουν τα τουρκακια στο σχολειο, κι οχι οτι τα δικα μας εχουν μεγαλωσει με την ιδεα οτι ειναι η μοναδικη αμολυντη φυλή στο συμπαν;
ea6gka Ιούνιος 22, 2007 #26424 Ιούνιος 22, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=mZKl08f_cag&mode=related&search=
YDinopoulos Ιούνιος 22, 2007 #26425 Ιούνιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR 12 λεπτα ακομα για να σχολασω και να παω να ετοιμαστω για εξοχικο Β.ευβοια να κανω τα μπανακια μου :D lol...Εγω παω Νοτια. Μαρμαρι 4tw !!!
YDinopoulos Ιούνιος 22, 2007 #26428 Ιούνιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! Μαρμάρι??? Πόση ώρα θες να πάς εκεί από Τορτούγα? Με τον Flying Dutchman των 8μιση σε 2 ωριτσες... Αρχική απάντηση από .38-.45 case closed all you can eat is MAD COWS. Luckily, we can live on food our mothers send in the post. Thank you moms! Keep it coming! Πραγματικα σε ευχαριστω. Μου εφτιαξες το απογευμα !!!
ΓιαγκΤ Ιούνιος 22, 2007 #26429 Ιούνιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 15:49] δηλαδη το θεμα ειναι αυτα που μαθαινουν τα τουρκακια στο σχολειο, κι οχι οτι τα δικα μας εχουν μεγαλωσει με την ιδεα οτι ειναι η μοναδικη αμολυντη φυλή στο συμπαν; Από πια σχολικά βιβλία εμφυσείται αυτή η ιδέα;
mariosalice Ιούνιος 22, 2007 #26430 Ιούνιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 16:22] case closed http://www.youtube.com/watch?v=mZKl08f_cag&mode=related&search=http://www.greekpride.co.uk/yiorgos.htmΤο ίδιο πάλι άτομο που βρίζει τους Έλληνες έγραψε και την ιστοσελίδα που μας έβαλες.Είναι ο ίδιος που προκάλεσε το επεισόδιο με τον Κεμάλ.
GoriLLakoS Ιούνιος 22, 2007 #26431 Ιούνιος 22, 2007 Ιστιαία Ευβοίας FTW!Πότε θα πάμε για κανα χταποδάκι στους Ωραιούς ωρέ Δινόπουλε και Γομάριε?
ea6gka Ιούνιος 22, 2007 #26433 Ιούνιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 δηλαδη το θεμα ειναι αυτα που μαθαινουν τα τουρκακια στο σχολειο, κι οχι οτι τα δικα μας εχουν μεγαλωσει με την ιδεα οτι ειναι η μοναδικη αμολυντη φυλή στο συμπαν; man , μηπως εισαι ανθελληνας ? δεν ειναι κακο απλα ρωταω , ολα σου τα ποστ σε παρομοιες συζητησεις αυτην την εντυπωση δινουν.
SLN Ιούνιος 22, 2007 #26434 Ιούνιος 22, 2007 Ενας τροπος υπαρχει να ξεκαθαριστει το ζητημα για το ποια ειναι ανωτερα : Τα Τουρκακια ή τα Ελληνακια και ειναι απλουστατος και αλανθαστος. Θα δουμε ποια ειναι αυτα που γραφουνε καλυτερους βαθμους στις εισαγωγικες εξετασεις για Πανεπιστημιο. :D
RootX Ιούνιος 22, 2007 #26435 Ιούνιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από SLNΘα δουμε ποια ειναι αυτα που γραφουνε καλυτερους βαθμους στις εισαγωγικες εξετασεις για Πανεπιστημιο. :D Θα τους κεράσουν τσάϊ τα Aλβανάκια man
winters Ιούνιος 22, 2007 #26436 Ιούνιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από RootX Θα τους κεράσουν τσάϊ τα Aλβανάκια man Ευκολα... Αρχική απάντηση από ea6gka man , μηπως εισαι ανθελληνας ? δεν ειναι κακο απλα ρωταω , ολα σου τα ποστ σε παρομοιες συζητησεις αυτην την εντυπωση δινουν. Ισα ισα, αυτα που λεει δειχνει οτι ενδιαφερεται για την Ελλαδα... Εχεις ακουσει που λενε "η καμηλα δεν βλεπει την καμπουρα της αλλα βλεπει των αλλων"....
ea6gka Ιούνιος 22, 2007 #26437 Ιούνιος 22, 2007 παλια υπηρχε η ταση οτι ολα τα καναν οι ελληνες , ολα τα καλα ...παντα πισω απο κατι υπαρχει ελληνας / κατι ελληνικο. εμεις τα φτιαξαμε ολα , εσεις στα δεντρα εμεις στο παρθενωνα κλπ.Τωρα υπαρχει ταση για ολα φταινε οι ελληνες , εμεις ειμαστε οι χεριοτεροι παψτε μη μιλατε κλπ κλπ. τα ιδια σ**** για μενα , και οι μεν και οι δεν. δεν περιμενεις ομως λιγοτερο απο το λαο της υπερβολης, μεσος δρομος (λογικη) ΔΕΝ υπαρχει.
winters Ιούνιος 22, 2007 #26438 Ιούνιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka παλια υπηρχε η ταση οτι ολα τα καναν οι ελληνες , ολα τα καλα ...παντα πισω απο κατι υπαρχει ελληνας / κατι ελληνικο. εμεις τα φτιαξαμε ολα , εσεις στα δεντρα εμεις στο παρθενωνα κλπ. Τωρα υπαρχει ταση για ολα φταινε οι ελληνες , εμεις ειμαστε οι χεριοτεροι παψτε μη μιλατε κλπ κλπ. τα ιδια σ**** για μενα , και οι μεν και οι δεν. δεν περιμενεις ομως λιγοτερο απο το λαο της υπερβολης, μεσος δρομος (λογικη) ΔΕΝ υπαρχει. Λογικη????? Μan.... στην Ελλαδα ζουμε.... Η λεξη λογικη εχει σβηστει απο τα λεξικα.... Μονο στην αργκο χρησιμοποιειται (πια).... Οπως ειπε και ο Καραμανλης... "Ειμαστε ενα απεραντο φρενοκομειο.....":confused:
ergotelis Ιούνιος 22, 2007 #26439 Ιούνιος 22, 2007 Στο ποδόσφαιρο? Αυτούς που ανεβάζανε θεούς στο Euro δε τους βρίζανε όσο δε πήγαινε τις προάλλες? "μικρό" για παράδειγμα αλλά είναι δείγμα νοοτροπίας.
Tsakonas Ιούνιος 22, 2007 #26440 Ιούνιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 19:04] Θα τους κεράσουν τσάϊ τα Aλβανάκια man που ειναι ρε παιδια αυτα τα αλβανακια που σκιζουνε στις πανελληνιες και δεν τα βλεπουμε στα πανεπιστημια?μηπως ο ευαγγελατος/τραγκας/κακαουνακης/30φυλλοπουλος/πανια/χαρδαβελλας/γεωργιου μας δουλευουνε??????φοιτητης εγω,μεχρι στιγμης στην φακιν' νομικη δεν εχω γνωρισει και δεν εχω δει αλβανακι,οπως ουτε και σε αλλες σχολες πουχω παρε-δωσε....εχω δει niggaz στη σχολη,Ρουμανους και γενικα ανατολικομπλοκιτες αλλα αλβανους ποτε.....Δηλαδη πανε και σκιζουνε στις πανελληνιες και μετα κρατανε το χαρτι με την αναλυτικη σε καμμια κορνιζα? και για οσους λενε οτι τα δικα μας τα βλαμενα τα πανε χαλια στις πανελληνιες και τους τσαγιαζουν τα αλλοδαπα υπενθυμιζω πως σε αρκετες περιπτωσεις τα αλλοδαπα δινουν με αλλες βασεις/αλλη μεθοδο εισαγωγης(διορθωστε αν κανω λαθος)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.