SLN Ιούνιος 21, 2007 #26401 Ιούνιος 21, 2007 Αρχική απάντηση από spresv [Σήμερα, στις 22:19] Η εξυπναδα σε αυτη την ηλικια συνισταται στο να μπορεις να παραμερισεις την εξυπναδα σου για 1-2 χρονια και να αποφασισεις πως το συστημα ειναι σκ*τα και αχαρο και δυστυχως η μονη σου επιλογη ειναι να το ακολουθησεις. Ετσι οπως τα εχουν κανει δεν σου μενουν αλλες επιλογες. Ο γραφων και παθων ελπιζω του χρονου να το πιασει το υποννοουμενο... Τσιρο, βγαλε ρε την DFI απο την υπογραφη σου...
spresv Ιούνιος 21, 2007 #26402 Ιούνιος 21, 2007 Σολωνα, σαλτα και...Εαν καει και η αυριανη θα σε θεωρησω προσωπικα υπευθυνο! :nuke:
ergotelis Ιούνιος 21, 2007 #26403 Ιούνιος 21, 2007 Αρχική απάντηση από spresv Η εξυπναδα σε αυτη την ηλικια συνισταται στο να μπορεις να παραμερισεις την εξυπναδα σου για 1-2 χρονια και να αποφασισεις πως το συστημα ειναι σκ*τα και αχαρο και δυστυχως η μονη σου επιλογη ειναι να το ακολουθησεις. Ετσι οπως τα εχουν κανει δεν σου μενουν αλλες επιλογες. Ο γραφων και παθων ελπιζω του χρονου να το πιασει το υποννοουμενο... Ναι μα τα λεγόμενά μου δεν έρχονται σε αντίρρηση με τα δικά μου. Δε διαφωνώ και εγώ υπήρξα θύμα του συστήματος αυτού ως ένα βαθμό,όπως και πολλοί.
spresv Ιούνιος 21, 2007 #26404 Ιούνιος 21, 2007 Αρχική απάντηση από ergotelis Ναι μα τα λεγόμενά μου δεν έρχονται σε αντίρρηση με τα δικά μου. Αν το καταφερνες αυτο θα ησουν μεγας
daemon13 Ιούνιος 21, 2007 #26405 Ιούνιος 21, 2007 παίδες έβγαλα πανελλήνιες 19447 μόρια και περνάω ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών η\υ στη πλάκα !!!!!!!!!!!!!!!superrrrrrrrrrr
AN7 OverClocker Ιούνιος 21, 2007 #26406 Ιούνιος 21, 2007 zupper αρκεί ναι γουστάρεις το θέμα...Πές μ ότι δεν μένεις Αγία Παρασκευή(Αθήνα) γιατι είχα περάσει απ το φροντιστήριο που πήγαινα και ένα παλικάρι είχε βγάλει ακριβώς τόσο :S
Dem Ιούνιος 21, 2007 #26407 Ιούνιος 21, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka [Χθες, στις 22:41] σωπα ρε , ολα ειναι δρομος... @spresv, και θα κοιτάς και πίσω σου και δεν θα θυμάσαι τίποτα...θα πιάσει
Chosen Ιούνιος 22, 2007 #26408 Ιούνιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από spc Κοίτα να δεις που όταν ο Σολωνάκος κάνει ότι μιλάει σοβαρά ή με κοροϊδεύει ή δεν με καταλαβαίνει / χάνει το χούμορ του.Λίγο πιο αριστερά από την Αγγλία εννοούσαEDITΓια όσους βαριούνται να ψάχνουν τι ειναι λίγο πιο αριστερά από την Αγγλία τους έχω μία συντομότερη διαδρομή: ''3 post πιο πάνω'' ’σε Νάκη μου, αν πρέπει να κάνεις edit και να το κάνεις και κανα-δυο explain, καλύτερα να μην το πεις το ρημάδι το "αστείο"...
GoMaR Ιούνιος 22, 2007 #26409 Ιούνιος 22, 2007 Καλημερες...Πω πω...Τι γινεται ρε παιδια..? Ηρεμηστε ραα..Αντι να διαβαζω ωραια και χαρουμενα νεα , διαβαζω διαμαχες , βαβουρες ,γκρινιες...Γυναικα μου θυμησε αυτο
laantonios Ιούνιος 22, 2007 #26411 Ιούνιος 22, 2007 καλημέραααα. Η επαγγελματική αποκατάσταση έρχεται μονο με την προσωπική επγρύπνηση. Δυο πανεπιστήμια έβγαλα και ασχολούμαι πλήρως σε ιδιωτικό τομέα. Μην έχετε μονο στο μυαλό σας στο δημόσιο
ergotelis Ιούνιος 22, 2007 #26412 Ιούνιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από daemon13 παίδες έβγαλα πανελλήνιες 19447 μόρια και περνάω ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών η\υ στη πλάκα !!!!!!!!!!!!!!!superrrrrrrrrrr Καταρχήν συγχαρητήρια και σε σένα και σε όλα τα παιδιά Επειδή αναμένεται όμως μεγάλη άνοδο των βάσεων μη τα θεωρείς όλα δεδομένα, το λέω απλά για να το έχεις στα υπόψην, γιατί γενικά πολύς κόσμος έχει γράψει καλά. Δε θέλω να βγω γκαντέμης αλλά στο λέω για να μη τυχόν βρεθείς εσύ προ εκπλήξεων. Αρχική απάντηση από spresv Αν το καταφερνες αυτο θα ησουν μεγας Με μπέρδεψες! :S
Wizard! Ιούνιος 22, 2007 #26413 Ιούνιος 22, 2007 Είπα να ανάψω λίγο τα αίματα, έτσι επειδή σήμερα σας έχει πιάσει κουλαμάρα (* το αντίστοιχο του μουγγαμάρα για το πληκτρολόγιο ) ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ: Ενώ το βιβλίο Ιστορίας που διδάσκονται τα Ελληνόπουλα στη ΣΤ' Δημοτικού εξυμνεί τις «προοδευτικές» προσπάθειες των Οθωμανών να ενισχύσουν την εκπάιδευση των Ελλήνων κατά την Τουρκοκρατία - και ξεχνάει το κρυφό σχολειό- το αντίστοιχο εγχειρίδιο της γείτονος διδάσκει στους Τούρκους μαθητές ότι: -Σελίδα19: «Τα νησιά του Αιγαίου βρίσκονται σήμερα υπό ελληνική κατοχή». -Σελίδα 21: «Η Ελλάδα δεν έχει τη δύναμη να διατηρήσει στο Αιγαίο την ειρήνη». (!!!) -Σελίδα 65: «Η ειρήνη στη Μέση Ανατολή και η ασφάλεια στην Ασία είναι δυνατόν να διατηρηθεί με την επιστροφή αυτών των νησιών στην Τουρκία». -Σελίδα 110: «Η Τουρκία καθόρισε τα χωρικά της ύδατα στα 6 μίλια το 1930.Έτσι η Χίος,η Μυτιλήνη και η Σάμος βρίσκονται μέσα στα χωρικά ύδατα της Τουρκίας.Το δικαίωμα κυριαρχίας μιας χώρας στα δικά της χωρικά ύδατα της επιτρέπει να ασκεί τα ίδια δικαιώματα στα νησιά που βρίσκονται σε αυτά τα ύδατα». Αυτά και άλλα πολλά αλιεύει κάποιος από την πρώτη κιόλας ανάγνωση του βιβλίου Ιστορίας (έκδοση 1996) το οποίο διδάσκεται σήμερα συστηματικά στις μεγαλύτερες τάξεις του τουρκικού σχολείου οκταετούς υποχρεωτικής φοίτησης. Το συγκεκριμένο σύγγραμμα που τιτλοφορείται τα «Τα δίκαια της Τουρκίας στο Αιγαίο» (Ege Denizinde Turk Haklari) και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στη γείτονα το 1955 με την υπογραφή του Τούρκου καθηγητή Ιστορίας Μεχμέτ Σακά. Βάση των αυθαίρετων ιστορικών θεωριών τις οποίες σήμερα διδάσκονται στις ιστορικές ακαδημίες και στις στρατιωτικές σχολές της Τουρκίας,όλοι οι πολιτισμοί του Αιγαίου-μεταξύ αυτών και ο ελληνικός- ήταν τουρκικής προέλευσης!Φτάνουν στον παραλογισμό να θεωρούν Μινωίτες,Μυκηναίους,Ίωνες,Τρώες και Πελασγούς προτουρκικές φυλές που κατοικούσαν στο Αιγαίο.Σύμφωνα με αυτές τις απίστευτες θεωρίες,οι Έλληνες δεν ήταν παρά ένα μικρό παρακλάδι του «μεγάλου τουρκικού λαού»,του «μοναδικού που είχε τη δύναμη να δημιουργεί μεγάλα κράτη και πολιτισμούς»! Ακόμη πιο προχωρήμενη είναι η εργασία του Σελαχατίν Σαλιζίκ (Turk Yunan iliskileri ve filiki eteria) όπου περιλαμβάνονται αλλόκοτοι ισχυρισμοί όπως ότι ο ελληνικός πολιτισμός ήρθε από την Ασία και δεν είχε κανένα πρωτότυπο στοιχείο,ότι οι Τούρκοι ήρθαν στο Αιγαίο το...2480 π.Χ. και ότι ο Δημόκριτος,Ηρόδοτος,Ιπποκράτης,Πυθαγόρας και Όμηρος ήταν όλοι τους τουρκικής καταγωγής. Η εργασία του εγκρίθηκε απ' το τουρκικό υπουργείο Παιδείας και διδάσκεται στα τουρκικά σχολεία... Εφημερίδα ΤΟ ΘΕΜΑ - Νίκος Χειλαδάκης
ΝTG Ιούνιος 22, 2007 #26414 Ιούνιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από ergotelisΜε μπέρδεψες! :S Αρχική απάντηση από ergotelis Ναι μα τα λεγόμενά μου δεν έρχονται σε αντίρρηση με τα δικά μου.
jpavly Ιούνιος 22, 2007 #26415 Ιούνιος 22, 2007 Στα τέτοια μας. Ειλικρινά στα τέτοια μας.Δεν κοιτάμε τα χάλια τα δικά μας λέω 'γω;
ergotelis Ιούνιος 22, 2007 #26416 Ιούνιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από ΝTG [ψώνιο]lol μου αρέσω μου αρέσω! :worship: [/ψώνιο] @Wizzard! όπως λέει και ο jpavly, στα τέτοια μας. Είδα τις προάλλες στο δρόμο έναν και υποστήριζε ότι ήτανε ο Χριστός. Τι να του πω? Την αλήθεια τη ξέρει όλος ο κόσμος και άσε το καθένα να ζει βαθιά νυκτωμένο(και τα Σκόπια μαζί) και να θέλει να νομίζει ότι ήτανε κάποιος σπουδαίος, προσπαθώντας να δημιουργήσει ρίζες εκεί που δεν υπάρχουν για να έχει να πιαστεί κάπου μέσα από την ιστορία. Προσωπικά σίγουρα θα με προβλημάτιζε περισσότερο αν διδάσκονταν αυτό παντού και όχι μόνο στη Τουρκία. -Α, αφού λένε ότι ο Όμηρος είναι Τούρκος, διδάσκονται στα σχολεία και Οδήσσεια/Ιλιάδα? -Λένε οι γιατροί τους τον όρκο του Ιπποκράτη? -Ξέρουν το πυθαγόρειο θεώρημα? -Μαθαίνουν για τους Ελληνοπερσικούς πολέμους?Οι τούρκοι δλδ ήτανε οι ιστορικοί που καταγράφανε και οι Πέρσες και Έλληνες οι αντιμαχώμενοι?
ea6gka Ιούνιος 22, 2007 #26417 Ιούνιος 22, 2007 αλιμονο μας αν ασχολουμαστε καθε μερα με τους τουρκους , αλλωστε αυτοι τωρα και στο μελλον εχουν μπολικη δουλεια , (κουρδοι, ποντιοι κλπ)
YDinopoulos Ιούνιος 22, 2007 #26419 Ιούνιος 22, 2007 4 ωρες ακομα δουλεια γμτ!! Αντε και πλησιαζει σαββ/κο με ρελαξ στο εξοχικο !!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.