Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Chosen

Γιατί; Το περίφτερον δεν διαθέτει στυλά;

Μωρέ διαθέτει αλλά ξες κάποια στιγμή είχε έλλειψη η επίσημη αντιπροσωπεία και πέσαμε στην ανάγκη του Γεράρδου και του πρωτογορίλα του και πήραμε ένα BIC από εκεί.

Έ όταν χάλασε όμως βγήκα από τα ρούχα μου!

Απαράδεκτη εξυπηρέτηση!

Μαγαζάκι (tm ?) μιλάμε!

Που είναι το γνωστό Πλαίσιο που όλοι ξέραμε (tm ?) ;

Ε αποφάσισα ότι δεν θα κάνω πίσω στο RMA του στυλού (του υπολοίπου για την ακρίβεια καθώς είχε καταναλωθεί το 87,58% της μελάνης το ποσοστό έχει προκύψει από μεθοδικές μετρήσεις (tm for sure)) και κάλεσα ΙΝΚΑ, ΙΚΑ, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ (τα Κάτω Πατήσια είναι φανατικοί του Γεράρδου και δεν με υποστήριξαν), ΟΥΚ κλπ.

Πιστεύω ότι θα βρω το δίκιο μου πάντως.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Εξαρταταται απο τον στυλοςςςςςςςς........

spc μην σταματας.... ειμαστε μαζι σου....

:banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging:

Αρχική απάντηση από spc

το ποσοστό έχει προκύψει από μεθοδικές μετρήσεις

να μαντεψω στις μετρησεις σε βοηθησε ο peppakos....

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 19:55]

Μωρέ διαθέτει αλλά ξες κάποια στιγμή είχε έλλειψη η επίσημη αντιπροσωπεία και πέσαμε στην ανάγκη του Γεράρδου και του πρωτογορίλα του και πήραμε ένα BIC από εκεί.

Απαράδεκτη εξυπηρέτηση!

Μαγαζάκι (tm ?) μιλάμε!

Ε αποφάσισα ότι δεν θα κάνω πίσω στο RMA του στυλού (του υπολοίπου για την ακρίβεια καθώς είχε καταναλωθεί το 87,58% της μελάνης το ποσοστό έχει προκύψει από μεθοδικές μετρήσεις (tm for sure)) και κάλεσα ΙΝΚΑ, ΙΚΑ, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ (τα Κάτω Πατήσια είναι φανατικοί του Γεράρδου και δεν με υποστήριξαν), ΟΥΚ κλπ.

Thread στο thelab ανοιξες να κατακεραυνωσεις με λεκτικο ραπισμα τον καθε ανευθυνουπευθυνο???

και μια που λεμε για rma....

Τι θα γινει με εκεινο το MX900????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ?????

Μια χαρη σου ζητησαμε και μας εχεις γραψει εκει που δεν πιανει το 12,42% της εναπομεινουσας μελανης του χαλασμενου μπικ σου!

ελεος ρε φιλεναδα! 10 μηνες rma???? Ουτε στην εησερ (ειδες πως το εγραψα να μην φανει οτι κανω αρνητικη διαφημιση) να το πηγαινα και να με λεγανε sotiris δεν θα περιμενα τοσο πολυ....

:hehe:

ρε παιδια γινεται οσες σελιδες του ΠΟΘ εχουν ''πιπερατο'' αντικειμενο να τις εχουμε με bold?

:rant:

αυριο Ανοργανη Χημεια με 400σελιδες υλη........

To παρακατω μυνημα δεν ειναι διαφημιστικο!!

Δεν υπαρχει καλυτερο πραμα...απο το να γυρνας ψοφιος στο σπιτι και να πινεις

μια παγωμενη coca-cola ..μερικα κλικ πριν αρχιζει να σχηματιζεται παγος!!

(8α προτιμουσα να ηταν μπυρα ....αλλα καποιος αλλος την προτιμησε νωριτερα)

Αρχική απάντηση από greekfragma

ρε παιδια γινεται οσες σελιδες του ΠΟΘ εχουν ''πιπερατο'' αντικειμενο να τις εχουμε με bold?

αυριο Ανοργανη Χημεια με 400σελιδες υλη........

καλη επιτυχια Γιωργο:T:

Γιώργο, αν την περάσεις θέλω μαθήματα, μπας και το περάσω κι εγώ το καλομάθημα :p

Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud

μιας και καθομαστε πολυ αυτες τις μερες ειπα να κανω και τιποτα...

η πρωτη μου αποπειρα με κολλητιρι και θερμοσυστελομενο στευθηκε με επιτυχια!

ευχαριστω πολυ τον greekfragma για την βοηθεια !

παρτε και 2 φωτο!

:D

Ευγε νεε μου, να ξερεις, αυτη ειναι η αρχη του τελους :p Εχει παρει φοκο το κολλητηρι, και δεν ειμαι ακομα ουτε στη μεση...

http://img413.imageshack.us/my.php?image=img1685rz6.jpg

Αρχική απάντηση από spc

Απαράδεκτη εξυπηρέτηση!

Μαγαζάκι (tm ?) μιλάμε!

σε βλεπω αγκαζε με μυνησεις...

Αρχική απάντηση από spc

Τέτοια λες, και μετά βίας τον κρατάω στην Ιρλανδία...

Αρχική απάντηση από spresv

Ευγε νεε μου, να ξερεις, αυτη ειναι η αρχη του τελους :p Εχει παρει φοκο το κολλητηρι, και δεν ειμαι ακομα ουτε στη μεση...

http://img413.imageshack.us/my.php?image=img1685rz6.jpg

Μάστορα, τι φκιάχνεις; Βόμπα;

Και τέλος, άσχετο, αλλά είναι τα αστειότερα 5 δευτερόλεπτα που έχω δει εδώ και χρόνια:

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Χθες, στις 18:29]

Nαι βρέ..και την αστυνομία πάρε και την πυροσβεστική και το ναυτικό...:hehe:

Απλά κοίτα να μιλήσεις με τον διευθυντή, και να καθαρίσεις την μητρική από ότι είδος ερωτικού υγρού έχει επάνω επειδή στα προηγούμενα κρούσματα που συνέβει κάτι παρόμοιο ενημερώθηκα πως ούτε διευθυντής είχε μιλήσει με τον πελάτη αλλά ούτε η μητρική ήταν καθαρισμένη... :hehe:

Αυτά τα ολίγα...:flower:

Δηλαδή εννοείς οτι αν κάποιος πάνω στην κα*λα του εκσπερματώσει πάνω στην μητρική αυτή λογικά δεν περνάει RMA ε;

Μάλιστα, να γραφτει στα πρακτικά αυτό παρακαλώ για να το ξέρουμε...

καλημερες........πολυ ζέστΑ σημερα.........θελω ΠΑΡΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:cry:

αντι για θαλασσιτσα το μενου εχει ανοργανη χημεια........θελω πτυχιο λεμε ΡαααααααααααααααααααααααααααααΑΑΑΑαααααα:rant:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.